61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
  • Narxis
    Nekik az a jó ha a hiteleiket folyamatosan és pontosan törlesztik.
  • NYUZGA
    "Kínának elege van a hitelminősítőkből"

Nekem is. Nem többek, mint a színikritikusok. :)
  • set36dyrf
    pár napja volt egy cikk (ide is beszúrva) valamelyik hitelminősítővel kapcsolatban, amiben megemlítették kínát és oroszországot is mint a jövőben visszaeső gazdaság, hát itt a válasz

http://index.hu/kulfold/2011/12/26/kinanak_elege_van_a_hitelminositokbol/
  • NYUZGA
    Az is érdekes, hogy miután kiengedték a "lázadó" politikusokat. nem mentek vissza a felheccelt töneghez.
  • csige791
    "...és ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól..."
  • NYUZGA
    "ólcsóóó hitel tessék csak tessék, vegyen mindent hitelre!!!"

Így készült a rablánc.
  • set36dyrf
    "...és nem hitelből akarták a népüket boldogítani."

ezzel én csak egyet érteni tudok. a szocik hitelből boldogították a magyarokat, egyrészt azt kellene most visszafizetni, de szerinted meddig lehet egy országot hitelekkel tunkolni? az rendben van hogy egy németországnak tökéletes a jelenlegi rendszer, de egy magyarország hol van ehhez? és ezzel hülyítették a bankok az embereket is, ólcsóóó hitel tessék csak tessék, vegyen mindent hitelre!!! most meg bemutattak, összedőlt a hitelrakás...
  • NYUZGA
    "ők teremtették ezt a helyzetet"

Pontosan. Az emberi kapzsiságra építettek és idáig bejött nekik a trükk.

• NYUZGA
    Helyesen:

Akár hiszed, akár nem, a globalistáknak jó a lázadás.
  • NYUZGA
    Akár hiszed, akár nem a globalistáknak jó a lázadás.

Ez egy pókháló, amelyből minéi inkább menekülnél, annál inkább belegabalyodsz.
  • Narxis
    Egyrészt mert lázonganak az emberek, tőlünk nyugatabbra is, másrészt pedig mert óriásira duzzadt adósságokról van szó. Ezt már nem lehet irányítani. Lehet nyerészkedni persze, de válaszúthoz érkezett a világ. Lehet, hogy ők teremtették ezt a helyzetet, de az már világos, hogy túlnőtt rajtuk.
  • NYUZGA
    Ez egy pókháló, amelyből minéi inkább menekülnél, annál inkább belegabalyodsz.
  • ManoNegra
    Akkor így: Boldog Szülinapot! Szívesen :D
  • NYUZGA
    A globalizmus már a lakásodba is be van vezetve. Nincs menekvés.
  • Tsol
    Nem vagyok biztos benne, hogy egyre gondolunk, de ha igen akkor köszönöm szépen! :D
  • NYUZGA
    Az nem jelent semmit.
  • ManoNegra
    HBD! :-)
  • Tsol
    A görög adósság egy részét hagyták.
  • NYUZGA
    Miért is?
  • Tsol
  • Narxis
    Ez a rendszer már kicsúszott az ő kezükből.
  • NYUZGA
    A globalisták a tulajdonukat nem fogják veszni hagyni.
  • Narxis
    Pedig nincs más út.
  • NYUZGA
    Én azért lefogadom, hogy Mo nem fog becsődölni.
  • Vlala #58799
    Erre mondtam, hogy általánosít, ezzel próbálja hazánk helyzetét kevésbé tragikus színben feltüntetni.
    Eddig nyolc éven át a gazdasági világválság is gyurcsányék hibája volt, most meg "á, semmiség, minden ország ílyen helyzetben van...".

• NYUZGA
    Ami késik, az ...
  • arty
    Mentősök korábban a buszsávért, villamossínért kaptak büntit, azt saját pénzből fizették be.

Hősök, na. Talán az utolsók errefelé :(
  • Narxis
    Nem újdonság, a sokat támadott TV2 Napló című műsora is megmutatta, hogy mit csinálnak a mentősök, tűzoltók 2 riasztás között, 30 éves szakadt bútoraik vannak, kis helyre összezsúfolt szekrények, omladozó mentőállomás, elavult mentőautók jellemezték. Tűzoltók ruhái is nagyon régiek voltak, pedig az munkaeszköz és elég sokat számít, hogy 5 perc vagy 50 perc alatt melegszik át ha éppen menteni kell valamit. Siralmas.
  • banok
    Erre szavak nincsenek...
  • csige791
    Otthon mossák a véres ruhéjukat a mentősők
  • Tsol
    Nincs minden ország eladósodva Európában.
  • NYUZGA
    "– Európában minden ország el van adósodva."

Ugye ti sem hiszitek, hogy ez véletlen, vagy mindenhol hülyék vannak?
  • Tsol
    #58788-re ment
  • Tsol
    "Vannak tehát országok, amelyek a józan ész szabályait követték, ahol a politikusok nem gondolták, hogy a gazdaságpolitika összekeverhető a pártpolitikáva"
  • Vlala #58789
    Általánosít, bagatellizál, mintha nem is érdekelné, hogy az egykulcsos adója és az egója végveszélybe sodorta egész Magyarországot.

Naná, hogy nem törődik vele, ő ezért milliókat kap havonta...
  • jhetedikj
    Interjú a magyar miniszterelnökkel
  • immovable
    Nem, csak nem mindegy, hogy direkt, félig közvetlen, vagy képviseleti. Amit a bronx javasolt, az nem működőképes.
  • ManoNegra
    Emlékeim szerint a sértettek kártérítést kaptak, akit pedig elítéltek, felmentették a vádak alól. (Sőt, át is estek a ló túloldalára a semmisségi törvénnyel.)

Ebből látszik, hogy politikai akarat kérdése az egész. Egyszer kitüntetik érte a főkapitányt, aztán meg büntetnek érte.

Emlékezz vissza, azt a szervezők maguk cseszték el. amikor az előre megkért időpontot módosítani akarták.

Igaz.

A Magyar Gárda "hadisírgondozós" MUHAHAHA tevékenysége finoman szólva kérdéses. Magyar bíróság mondta ki a feloszlatását, nem pedig a kormány kelt aznap bal lábbal. Mondjuk a beöltözösdi miatt csesztetés tényleg röhejes.

Teljesen mindegy, tagadhatatlanul politikai okok miatt döntöttek úgy ahogy.
    A pincérek azóta is rettegve szolgálnak fel fekete mellényben.

• arty
    amikor ottvoltam, pont mondtam havernak, hogy ha őszinték akarunk lenni, a rendőrök elcseszett bénák (MÁR MEGINT!), tehetetlenek... leláncolás után 2 perc alatt le lehetett volna őket vágni és elvinni - pont! hiszen mire kaptunk engedélyt? az odaláncolásra, akadályozásra aligha

ha én elvárom, hogy durván szétrugják a tévéostromló huligánok s*ggét, akkor az a minimum, hogy más esetben én se álljak neki "kockakövet dobálni" :)

egyébként is aggasztó, hogy töketlen a rendőrség, mert ez azt is jelenti, hogy mindig az :(((
  • ManoNegra
    Ugye micsoda elb@szott egy dolog ez a demokrácia. :-)