61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#58823 Nekik az a jó ha a hiteleiket folyamatosan és pontosan törlesztik. -
#58822 "Kínának elege van a hitelminősítőkből"
Nekem is. Nem többek, mint a színikritikusok. :) -
#58821 pár napja volt egy cikk (ide is beszúrva) valamelyik hitelminősítővel kapcsolatban, amiben megemlítették kínát és oroszországot is mint a jövőben visszaeső gazdaság, hát itt a válasz
http://index.hu/kulfold/2011/12/26/kinanak_elege_van_a_hitelminositokbol/ -
#58820 Az is érdekes, hogy miután kiengedték a "lázadó" politikusokat. nem mentek vissza a felheccelt töneghez. -
#58819 "...és ne vígy minket a kísértésbe, de szabadíts meg a gonosztól..." -
#58818 "ólcsóóó hitel tessék csak tessék, vegyen mindent hitelre!!!"
Így készült a rablánc.
-
#58817 "...és nem hitelből akarták a népüket boldogítani."
ezzel én csak egyet érteni tudok. a szocik hitelből boldogították a magyarokat, egyrészt azt kellene most visszafizetni, de szerinted meddig lehet egy országot hitelekkel tunkolni? az rendben van hogy egy németországnak tökéletes a jelenlegi rendszer, de egy magyarország hol van ehhez? és ezzel hülyítették a bankok az embereket is, ólcsóóó hitel tessék csak tessék, vegyen mindent hitelre!!! most meg bemutattak, összedőlt a hitelrakás... -
#58816 "ők teremtették ezt a helyzetet"
Pontosan. Az emberi kapzsiságra építettek és idáig bejött nekik a trükk.
-
#58815 Helyesen:
Akár hiszed, akár nem, a globalistáknak jó a lázadás. -
#58814 Akár hiszed, akár nem a globalistáknak jó a lázadás.
Ez egy pókháló, amelyből minéi inkább menekülnél, annál inkább belegabalyodsz. -
#58813 Egyrészt mert lázonganak az emberek, tőlünk nyugatabbra is, másrészt pedig mert óriásira duzzadt adósságokról van szó. Ezt már nem lehet irányítani. Lehet nyerészkedni persze, de válaszúthoz érkezett a világ. Lehet, hogy ők teremtették ezt a helyzetet, de az már világos, hogy túlnőtt rajtuk. -
#58812 Ez egy pókháló, amelyből minéi inkább menekülnél, annál inkább belegabalyodsz.
-
ManoNegra #58811 Akkor így: Boldog Szülinapot! Szívesen :D -
#58810 A globalizmus már a lakásodba is be van vezetve. Nincs menekvés.
-
Tsol #58809 Nem vagyok biztos benne, hogy egyre gondolunk, de ha igen akkor köszönöm szépen! :D -
#58808 Az nem jelent semmit. -
ManoNegra #58807 HBD! :-) -
Tsol #58806 A görög adósság egy részét hagyták. -
#58805 Miért is?
-
Tsol #58804 -
#58803 Ez a rendszer már kicsúszott az ő kezükből. -
#58802 A globalisták a tulajdonukat nem fogják veszni hagyni.
-
#58801 Pedig nincs más út. -
#58800 Én azért lefogadom, hogy Mo nem fog becsődölni. -
Vlala #58799 Erre mondtam, hogy általánosít, ezzel próbálja hazánk helyzetét kevésbé tragikus színben feltüntetni.
Eddig nyolc éven át a gazdasági világválság is gyurcsányék hibája volt, most meg "á, semmiség, minden ország ílyen helyzetben van...".
-
#58798 Ami késik, az ... -
#58797 Mentősök korábban a buszsávért, villamossínért kaptak büntit, azt saját pénzből fizették be.
Hősök, na. Talán az utolsók errefelé :( -
#58796 Nem újdonság, a sokat támadott TV2 Napló című műsora is megmutatta, hogy mit csinálnak a mentősök, tűzoltók 2 riasztás között, 30 éves szakadt bútoraik vannak, kis helyre összezsúfolt szekrények, omladozó mentőállomás, elavult mentőautók jellemezték. Tűzoltók ruhái is nagyon régiek voltak, pedig az munkaeszköz és elég sokat számít, hogy 5 perc vagy 50 perc alatt melegszik át ha éppen menteni kell valamit. Siralmas. -
#58795 Erre szavak nincsenek... -
#58794 Otthon mossák a véres ruhéjukat a mentősők -
Tsol #58793 Nincs minden ország eladósodva Európában. -
#58792 "– Európában minden ország el van adósodva."
Ugye ti sem hiszitek, hogy ez véletlen, vagy mindenhol hülyék vannak?
-
Tsol #58791 #58788-re ment -
Tsol #58790 "Vannak tehát országok, amelyek a józan ész szabályait követték, ahol a politikusok nem gondolták, hogy a gazdaságpolitika összekeverhető a pártpolitikáva" -
Vlala #58789 Általánosít, bagatellizál, mintha nem is érdekelné, hogy az egykulcsos adója és az egója végveszélybe sodorta egész Magyarországot.
Naná, hogy nem törődik vele, ő ezért milliókat kap havonta... -
#58788 Interjú a magyar miniszterelnökkel -
#58787 Nem, csak nem mindegy, hogy direkt, félig közvetlen, vagy képviseleti. Amit a bronx javasolt, az nem működőképes. -
ManoNegra #58786 Emlékeim szerint a sértettek kártérítést kaptak, akit pedig elítéltek, felmentették a vádak alól. (Sőt, át is estek a ló túloldalára a semmisségi törvénnyel.)
Ebből látszik, hogy politikai akarat kérdése az egész. Egyszer kitüntetik érte a főkapitányt, aztán meg büntetnek érte.
Emlékezz vissza, azt a szervezők maguk cseszték el. amikor az előre megkért időpontot módosítani akarták.
Igaz.
A Magyar Gárda "hadisírgondozós" MUHAHAHA tevékenysége finoman szólva kérdéses. Magyar bíróság mondta ki a feloszlatását, nem pedig a kormány kelt aznap bal lábbal. Mondjuk a beöltözösdi miatt csesztetés tényleg röhejes.
Teljesen mindegy, tagadhatatlanul politikai okok miatt döntöttek úgy ahogy.
A pincérek azóta is rettegve szolgálnak fel fekete mellényben.
-
#58785 amikor ottvoltam, pont mondtam havernak, hogy ha őszinték akarunk lenni, a rendőrök elcseszett bénák (MÁR MEGINT!), tehetetlenek... leláncolás után 2 perc alatt le lehetett volna őket vágni és elvinni - pont! hiszen mire kaptunk engedélyt? az odaláncolásra, akadályozásra aligha
ha én elvárom, hogy durván szétrugják a tévéostromló huligánok s*ggét, akkor az a minimum, hogy más esetben én se álljak neki "kockakövet dobálni" :)
egyébként is aggasztó, hogy töketlen a rendőrség, mert ez azt is jelenti, hogy mindig az :((( -
ManoNegra #58784 Ugye micsoda elb@szott egy dolog ez a demokrácia. :-)