61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
#58983 hát a hitelfelvételek, a több 100 milliós végkielégítések, privatizációk stb már épp elég nagy probléma amit az előző kormány számlájára írhatunk nem ? ezek okozhatják magyarország kezelhetetlen helyzetét most nem ? az én véleményem szerint meg a bebetonozás nem lett jól időzítve, de célszerű volt azért, hogy ha véletlenül megint jönne egy mszp vagy valami hasonló gondolkodásmóddal megáldott bal oldali párt, akkor ne legyen annyi lehetősége ahhoz hogy kitálaljon mindent az országból külföldnek, és a befektetőknek akiknek nem említem a nacionalitásukat mert már ezeket olvasva is nagy lesz a felháborodás, ez már megint a nyugat egyhangú szemete hogy jaaaj hát a demokrácia... naneee ;) -
#58982 "egy kis részük, legalábbis - de ez jellemző a magyarokra meg a többi nációra is"
Mi jellemző a magyarokra meg a cigókra egyaránt???
Erősen el vagy tévedve:) -
#58981 dél szudán azt hiszem.
Izrael ürült neki mert dobálhatják ki a négereket:) -
Vlala #58980 A bunkóságnak nincs határa -
#58979 "a liberális jelző meg azért használatos még extra, mert figyelmen kívül hagyják a kisebbséggel való problémákat azt mondván hogy ők is emberek..."
a libsik meg azért náciznak, mert "ti" meg figyelmen kívül hagyjátok, hogy van ugyan velük probléma rendesen, de mégiscsak "emberek" (egy kis részük, legalábbis - de ez jellemző a magyarokra meg a többi nációra is) -
#58978 Az ellenség a saját tehetetlenségünk, telhetetlenségünk.
Mármint az értelmesebbeknek.
A többieknek valóban ott a XXXXX népség. Ide mindenki beteheti a saját mumusát. -
#58977 ez mi?? :)
itt egy korrektebb leírás: portugalia (1997-es cikk, akkor még jól ment a porguáloknak, csak aztán ők is a görög útra tévedtek...)
"A tárgyalásokat nehezítette, hogy az amúgy is elmaradott portugál gazdaság válságban volt a hetvenes évek végén és a nyolcvanas évek elején."
"Portugália végül is 1986-ban csatlakozott az unióhoz. Lisszabon, a belépést megkönnyítendő, 1980 és 1984 között 150 millió ecu értékben úgynevezett előcsatlakozási, vissza nem térítendő segélyt kapott elsősorban az ipar, a mezőgazdaság és az infrastruktúra modernizálását szolgáló 74 különféle programra, ezen belül 50 milliót kizárólag a mezőgazdaságra, illetve a halászatra. A csatlakozás évében Brüsszel mintegy 330 millió ecu felzárkóztatási segélyt nyújtott a portugál gazdaságnak."
"Portugália reálértékben is az unió egyik legnagyobb kedvezményezettje, az egy főre számított juttatások tekintetében pedig Írország és Görögország mögött áll, miközben az EU költségvetéséhez mindössze 1,5 százalékkal járul hozzá. Így 1986-ban befizetéseinél 227 millió ecu-vel kapott többet, 1990-ben 741 millióval, 1995-ben pedig 2,6 milliárddal."
Rohatt EU, mi? -
Vlala #58976 Ez nem az én gondom... én csak parodizálom azt, hogy kedvenc kormányunk szerint minden az előző, velük szemben kisebbségben kormányzó párt (gyakorlatilag gúzsba kötött) politikájának hibája. Még a január küözepére várható államcsőd is, amelyhez többek között az Unió szimpátiájának elveszítése, az IMF és az EP felé tanúsított orbáni pökhendiség vezetett.
orsósék ez ellen küldték most a levelet, hogy az embereket egy durván ráfizetéses végtörlesztésre beszéljék rá, amitől még két héttel kitolható a kormány bukása...
Lázár Jani szerint "felesleges minden cselszövés, orbán 2014-ig biztosan miniszterelnök lesz".
Az oké, de melyik országé? -
#58975 tényleg régebben volt valami hír arról hogy valamelyik afrikai ország izraelt tekinti második hazájának valami hír van már az első bevándorlókról?, mert nem hallottam még felőlük :D -
#58974 a cigánykérdést úgy kell kezelnünk mint az izraelieknek a fekete kérdést. -
#58973 veled csak annyi a probléma, hogy te alapból bal oldali gondolkodású vagy ami nem is gond mert kell az ellenzék, DE az már súlyos és szélsőség kategória hogy mindent ráfogunk az elmúltmásfélévgazdaságpolitikájára -
#58972 Nem te vagy az aki nem tudja mi a különbség a minden egyes és az egyes esetek között??? -
Vlala #58971 Kaptatok levelet kedvenc viktorunktól? -
#58970 Virsli teszt -
Vlala #58969 Meg az elmútnyócévelbaltázottgazdaságpolitikálya. -
#58968 ezt csak te mondtad hogy minden. bár engem már próbált kirabolni cigány, egy haveromat meg az éjjeli buszon állták körbe 4 -en azt hiába volt nem kis darab a haverom egy késsel a torok közelében máshogy reagál az ember... a liberális jelző meg azért használatos még extra, mert figyelmen kívül hagyják a kisebbséggel való problémákat azt mondván hogy ők is emberek... -
#58967 Így van minden zsidó és cigány az ellenségünk, pontosabban az ellenséged. -
#58966 hát van aki nem egy ember személyében látja az ellenséget, hanem megnézi a körülményeket. ez hogy mindenért az orbán a hibás, ez a nyugatnak a szara, szemete, a sallang, azt még lehetne ragozni -
Pares #58965 Egy nagy lófaszt. Ez nem ellenségkép keresés, ez az ellenség felismerése! -
Pares #58964 Én egy gonosz antiszemita vagyok. -
Pares #58963 Kiragadott szavak? Áltasd csak magad... Ezek tények. -
#58962 még, hogy nincs közük? hülyének néznek ezek mindenkit?! -
#58961 Nem kell ahhoz kutatás, hogy ezt az ember tudja. Nap mint nap tapasztalni akár itt, akár másutt.
"Kell az ellenségkép" -
#58960 Az orosz bolsevikok valóban nagyobbrészt zsidókból álltak úgyhogy nem zörög a haraszt.Trockij,Litvinov,Zinovjev,Kamenyev stb. mind azok voltak.
1945 után a kommunista pártban szintén nagy számban képviseltették magukat.(Róth Mór alias Rákosi,Eisenberger benjámin alias Péter Gábor stb,stb)
Ha ezek tények akkor miért nevezik antiszemitizmusnak? -
#58959 a kiragadott szavak mesterei;) -
#58958 -
Lantee #58957 Rohamtempóban a diktatúra felé
USA is kezd berágni ránk
Ismét drágul a benzin
Ne csüggedjünk elvtársak, skandáljuk továbbra is: Gyurcsány takarodj! Elmútnyócév! Libajnai! -
Lantee #58956 Ennek a kutatásnak szerintem ez a topic volt az egyik fő táptalaja. :D
Magyarország és az antiszemitizmus
"Relatíve sokan hozzák közvetlen összefüggésbe személyes sorsuk rosszabbra fordulását a zsidókkal. Jóllehet a két dolognak objektíve semmi köze sincs egymáshoz."
"Tavaly lényegesen többen vállalták nyíltan, hogy antiszemiták, mint a megelőző években. A szociológusok szerint ennek egyik oka az, hogy a válaszadók a számukra fontos csoport nézeteihez igazodnak."
"Az antiszemita nyelvezetben a zsidó, a bolsevik és a liberális fogalmak is összekapcsolódnak, gyakran egymás szinonimáiként használják azokat." -
#58955 2011 képekben (néhány +18) -
Ironman2 #58954 Portugália
"Gazdaság: Portugália gazdasága az Európai Közösséghez való csatlakozását követően (1986) diverzifikálódott és egyre szolgáltatás-orientáltabb lett. Az elmúlt évtizedben a kormány több állami tulajdonban lévő vállalatot privatizált és liberalizálta a gazdaság vezető ágazatait, köztük a pénzügyi és telekommunikációs szektort. A gazdaság 1998-ra teljesítette a Gazdasági és Monetáris Unióhoz való csatlakozás feltételeit. A gazdasági növekedés meghaladta az EU átlagot, azonban az egy főre eső GDP csak 75%-os az EU átlaghoz képest."
-
#58953 Sodrófával verték agyon Margit nénit a cigányok -
#58952 "végetvetett a segnyalásnak"
kiváncsi lennék az imf-hez hitelért kuncsorgás a te elmédben micsoda? -
napkirály :)) ez a legtalálóbb eddig - mert tényleg! -
#58950 LOOOOL - na ezért nehéz veled vitázni, akkora bődületes marhaságokat állítasz magabiztosan -
#58949 A női egyenjogúság ellen tüntettek
-
#58948 Csúcsra járnak az ausztriai bankok -
#58947 Japán és Kína kikerülné a dollárt
"Japán és Kína azt tervezi, hogy a jövőben egymás között elsősorban jenben vagy jüanban számol el, ami miatt Kelet-Ázsiában jelentősen csökkenhet a dollár szerepe. A tervet Wen Jiabao, kínai, és Yoshikido Noda, japán miniszterelnök Pekingben jelentette be. " -
Ironman2 #58946 Lázár:Valóban gondok vannak
"Arról, hogy a brüsszeli keménykedés Orbán Viktor hatalomból való elmozdítását szolgálja-e, az mondta: „megy a kavarás, bár azt nem tudom megmondani, hogy ez belpolitikai eredetű vagy »kívülről« gerjesztik”, de biztos abban, hogy Orbán lesz 2014-ben is a kormányfő." -
Ironman2 #58945 A fejlődő világ lekőrözi Európát -
#58944 és hogy tovább érveljek az állításaim mellett, hogy az usa kavart be, jövőre elnökválasztás, mennyire tesz jót a jelenlegi balhé putyin népszerűségének? úgy néz ki az ellenfele Mihail Prohorov lesz, ott van az első 100 leggazdagabb ember közt, a világ egyik legnagyobb privatizátora, továbbá számos amerikai érdekeltség fűzi, baseball csapata is van... és hogy fokozam, ő az egyetlen aki kardozik Hodorkovszkij mellett... nem tudom ki hogy van ezzel, de annyira átlátszó ez az egész, hogy átlátszóbb már nem lehet.