Hír topik

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

NYUZGA

"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város

arty
alá tudom támasztani, tényleg megeszik.

de biztos van mindenkinek hívõ ismerõse, nyugodtan "kipróbálhatja" 😊

Forza.

Totti5
Videót nézve nem csoda.

Xbox ONE + PS4 PRO + WiiU + NES Classic + Fanatec FM CSR / PC WIN 10

Csodálkoznék ha erre kapnánk érdemi választ 😄

A kékfrank is egy fasság úgy ahogy van. Helyi zsíros vállalkozók érdekeit szolgálja, akik megalapították, de senki másét.
És miben is változik a helyzet ahhoz képest, hogy a forintot ezentúl buznyáknak hívják? Hogyan határozod meg az árfolyamát a többi devizához képest?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

NYUZGA
"Marx azt jósolta, hogy a kapitalizmus el fog bukni, mert az emberek saját érdekeiket követik, és ezzel egyben kudarcra ítélik a társadalmukat mint egészet. Ezért és más okok miatt is a kapitalizmus lényege szerint immorális - szögezte le anélkül, hogy ezt tovább részletezte volna. Ugyanakkor tovább folytatta a bírálatát, eljutva oda, hogy amint a különbözõ típusú adósságok elborítják a gazdaságot, a rendszer megszûnik mûködni."

Roubini: Marxnak igaza volt, jön a depresszió

NYUZGA
Ennél azért kicsit bonyolultabb a dolog.

Willenbrock
Nem hiszem hogy Margit néni volt a tipikus hitelfelvevõ az omladozó házával.

Együtt harcolnátok a magasabb tápértékû maradékkal kecsegtetõ kukák felett.

NYUZGA
A magyar termõföldek fognak ugrani.

NYUZGA
És a volt adósrabszolgák, kurvára berágnának. Törnének zúznának és jönne a forradalom.

A megtakarításait magyar eszközökbe fektetõ Helmut biztos örülne ha megkapná fedezetként Margit néni omladozó jászalsószentgyörgyi házát.

NYUZGA
<#eljen>

Willenbrock
Ja és persze a adósrabszolga tömegek sem hoznának több pénzt a konyhára.

Willenbrock
A csõdöt nem engednék a bankok mert akkor többé nem lenne kiket sarcolgatni és a nyugat hulladékáru-felvásárlópiaca is megszûnne.Hacsak nem az van hogy a hiteltörlesztés beszedése helyett inkább le akarnak mostmár foglalni minden adós ingatlant és ingóságot.

NYUZGA
azt ellehetetlenítik. KlubRádió, Index, stb.

NapTV, Hír Tv Vonalban, Echotv Kibeszélõ stb.

NYUZGA
nem kell annak helyinek lennie.

Helyi pénzzel hogyan akarod megoldani egy ország pénzügyi gondjait?

Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."

Ha valami nem tetszik, van kismillió egyéb hely az interneten, ahol megtalálhatod a neked való akolmeleget, például reaktiválhatod a mentalitásos topikot. De csak azért beírni, hogy verd a nyálad a neked nem tetszõ topiktémá(ko)n, hááát, több, mint lúzer dolog.

Ez nem holmi értékesítõ munka, ahol inkább a rutin számit, hanem a gazdasági miniszteri poszt, úgyhogy erre pont nem vonatkozik a "tapasztalat": majd mindent pótol" frázis: jól mutatja, hogy Fürtöskétõl a sportmininiszterkedéshez is megkövetelték a diplomát. Amit én egy gazdasági minisztertõl elvárok:
- közgazdasági felsõfokú végzettség
- MBA
- legalább 5 év vezetõi tapasztalat.

Aki a nem nekik tetszõ dolgokat (hazugságok, mellébeszélések, stb.) terjeszti, azt ellehetetlenítik. KlubRádió, Index, stb.

Egyszer jönne velem szemben ez a kis törpe...
NYUZGA

immovable
Nem igazán, mert amíg nincs légiereje Iraknak, addig az USA adja a légtérellenõrzést és védelmet, addig pedig esélye sincs a 60-70-es évek jenki színvonalával bûvészkedõ iráni légierõnek. Na, nem mintha Izrael ellen lenne esélye.
Még ez sem lenne baj, ha párhuzamosan nem vonnának ki 40 milliárdot a rendszerbõl.

Willenbrock
Hazudtak hát,hazudnak most is és ezután is hazudni fognak-ebbõl élnek csak az a baj hogy mások kárára.Tényleg rájuk férne egy kiadós verés ott helyben a székházaikban.

NYUZGA
Khhmmm.. Ez fordítva is igaz lehet...

immovable
Ebben a cikkben a válasz arra a múltkori buta kérdésre, hogy milyen is lenne egy szakértõi kormány. Olyan amilyennek nincs kiszolgálni való "hátországa" - burzsoá köre.
NYUZGA

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Narxis

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Nézõpont - EPIC FAIL <#beka2><#beka3><#finom>
Most te adod a számba a szavaidat? Neked szabad?.

&#8222;Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"

Danny1987
Tételesen vizsgálnák a roma önkormányzat számláit

"Végh Attila, a bizottság vezetõje elmondta: szeretnék, ha a célhoz kötött támogatások felhasználását igazoló számlákat tüzetesebben átvizsgálhatnák."

Micsoda rasszizmus😊

Live for nothing or die for something.

Danny1987
Kómába esett a nõ, akinek viccbõl a fejére dobtak egy bevásárlókocsit

A hülye segít a niggereknek erre megnyomorítják.
Karma😊
a liberális a leghülyébb fajta😊

polluxware
demokratikusan távozik, vagy lapát illetve kötél által?<#idiota>

Egy TÖKÉLETES karácsonyi összefoglaló

Ha valamelyik elvakult narancsos erre is azt mondja, hogy hõzöngés, demagógia, hülyeség, akkor legyen szíves tételesen cáfolni a bejegyzésben írottakat. Elõre is köszönöm!
immovable
Az elmúlt napok fejleményeibõl elég ijesztõ kép kezd el kirajzolódni. A Véleményvezérnek egyre inkább úgy tûnik, a kormány valójában nem is egy kockázatos, ámde tudatos stratégiát követ, hanem egészen egyszerûen csak nem képes felmérni döntései esetleges következményeit.

Szerintem is. Ennyi ész van a fideszben. Pont. Ennyit tudnak. Pont. Szerintem nem csak nyilatkozat lózung, hogy támadják az országot, meg a leminõsítés Európának szól, stb., szerintem õk tényleg ezt hiszik. Am szerintem még nem vagyunk a legalján, kedves vezetõ el fog menni az ország csõdjéig.
"Ha kicseréled a magyart zsidó/cigány/finn/norvégra, akkor is megállja a helyét. Olyanok, amilyenek..."
Engedelmeddel lefordítom a te nyelvedre:
Zsidó = Szar
Cigány = Szar
Finn = Jó
Norvég = Jó

Csak tudod a mai helyzetben a Magyar is szar...sajnos!
Danny1987
Danny1987
Jön a feketeleves az egyetemeknek

"Míg ebben az évben még 53 450 diák tanulmányait fizette az állam, Dux László felsõoktatási államtitkár a Hír Tv-nek kedden azt mondta: jövõre csak 30 ezer körül lesz a finanszírozott helyek száma."

Danny1987
hun az obama?

polluxware

hogyan tovább gyurikám..

immovable
Az ország a csõd szélén, minden irányból kritikát kap a kormány, a forint a béka segge alatt. De vajon mi a szalagcím az mno.hu-n? Na mi?

"Utcahosszal vezetnek a kormánypártok" xD