Hír topik
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"A Kisérlet az Kisérlet" A&B Sztrugackij:A kárhozott város
de biztos van mindenkinek hívõ ismerõse, nyugodtan "kipróbálhatja" 😊
Forza.
A kékfrank is egy fasság úgy ahogy van. Helyi zsíros vállalkozók érdekeit szolgálja, akik megalapították, de senki másét.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
Roubini: Marxnak igaza volt, jön a depresszió
NapTV, Hír Tv Vonalban, Echotv Kibeszélõ stb.
Depending on the chatter, the definition of "lol" may vary. For example: "I have nothing worthwhile to contribute to this conversation."
- közgazdasági felsõfokú végzettség
- MBA
- legalább 5 év vezetõi tapasztalat.
Egyszer jönne velem szemben ez a kis törpe...
Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.
„Uram, szabadítsd meg Magyarországot ezektől a banditáktól!"
"Végh Attila, a bizottság vezetõje elmondta: szeretnék, ha a célhoz kötött támogatások felhasználását igazoló számlákat tüzetesebben átvizsgálhatnák."
Micsoda rasszizmus😊
Live for nothing or die for something.
A hülye segít a niggereknek erre megnyomorítják.
Karma😊
a liberális a leghülyébb fajta😊
Ha valamelyik elvakult narancsos erre is azt mondja, hogy hõzöngés, demagógia, hülyeség, akkor legyen szíves tételesen cáfolni a bejegyzésben írottakat. Elõre is köszönöm!
Szerintem is. Ennyi ész van a fideszben. Pont. Ennyit tudnak. Pont. Szerintem nem csak nyilatkozat lózung, hogy támadják az országot, meg a leminõsítés Európának szól, stb., szerintem õk tényleg ezt hiszik. Am szerintem még nem vagyunk a legalján, kedves vezetõ el fog menni az ország csõdjéig.
Engedelmeddel lefordítom a te nyelvedre:
Zsidó = Szar
Cigány = Szar
Finn = Jó
Norvég = Jó
Csak tudod a mai helyzetben a Magyar is szar...sajnos!
"Míg ebben az évben még 53 450 diák tanulmányait fizette az állam, Dux László felsõoktatási államtitkár a Hír Tv-nek kedden azt mondta: jövõre csak 30 ezer körül lesz a finanszírozott helyek száma."
"Utcahosszal vezetnek a kormánypártok" xD