61226
Egy ilyen téma megkívánna egy független, állandó házigazdát felügyelőnek, erre pedig sajnos nincs lehetőség - a szerkesztőség és a moderátorok döntése alapján a topic zárva marad.
-
Tsol #58863 Ez egy kicsit nagyon szőrszálhasogatás. -
Pares #58862 Jaj. -
#58861 Ugyanaz a séma. -
#58860 Akkor a Hitlerizmus is kommunizmus volt? -
Pares #58859 Hagyjuk ezt a dumát, jó? Az egy dolog, hogy volt előtte egy elméleti elképzelés, de a valóságban mindenhol ahol megjelent, elnyomó diktatúra alakult ki. Így amit ma igazán kommunizmusnak lehet nevezni, az ez. Tetszik nem tetszik. -
ManoNegra #58858 „Talán dünnyögj egy új mesét, / fasiszta kommunizmusét” -
#58857 sosem volt kommunizmus.
-
#58856 Az nem volt kommunizmus. Sztálinizmus, császárság, autokrácia, de nem kommunizmus.
-
Pares #58855 Az az áldott jó kommunizmus! -
OFF Egy régebbi hír (12+):
Egyik személy nyilatkozza: "Nehéz volt az ünnep, muszáj megélni" -
#58853 Jobb lenne benne lenni az eurozónában, mert akkor nem tudnák lebegtetni a forintot.
-
Ironman2 #58852 Eurózóna felbomlik,de az Únió valószinüleg nem.Majd korlátozódik páér országra aztán kész -
#58851 Mármint kinek és miért?
-
#58850 mekkora pofáraesés lesz;) -
#58849 Nekik sem volt tartozásuk. :) -
#58848 Az a helyzet, hogy nincs is tartozásunk. :) -
Ironman2 #58847 Portugália mikor az Únióba belépett Elit ország volt,és most csődbe is ment.Erről ennyit. -
Ironman2 #58846 Vagy elengedik a tartozás felét mint a görögöknél -
#58845 Igazat adok neked, de fizetünk és ez tetszik nekik.
-
#58844 Kapunk pénzt. -
Ironman2 #58843 Lehet hogy durván hangzik,de egyrészt igazat adok a mostani kormánynak.Nem kell nekünk mindig fejet hajtani a nyugat elött.Nem kell nekünk mindig engedelmeskedni nekik.Tudni kell ellenálni is.8 évig csak a seggeket nyaltuk,vettük fel a hiteleket -
Ironman2 #58842 De befog csődölni,mert akkor kénytelen lesz segíteni rajtunk az Únió,mert nem hagyja hogy a csőd magával rántsa a gazdag országokat is -
#58841 Próbáljuk meg. -
#58840 Akkor sem tudnál, ha elárulnám. :) -
#58839 Ne már így nem fogok tudni aludni :) -
#58838 Tudom a választ, de nem árulom el.
-
#58837 Beleértve, hogy szinte minden kitűntetésbe bele lehet kötni. Nézd meg az focis szekciót itt a fórumon Aranylabda osztáskor... -
#58836 Kérdezd meg a franciáktól én honnan tudjam? -
#58835 Miért is kapták azt a magas kitüntetést? -
#58834 Neked készítettem:
-
#58833 Ezt most miért is? -
#58832 Francia Köztársaság Becsületrendje
2009 – Hoffmann Rózsa egyetemi docenst, a Pázmány Péter Katolikus Egyetem Bölcsészettudományi Kar Pedagógiai Intézetének vezetője[6]
2007 – Hónig Péter, a Malév Zrt. elnöke, a Ganz Transzelektro Villamossági Rt. vezérigazgatója (lovag)
2005 – Szili Katalin házelnök, Gergényi Péter vezérőrnagy[7]
2004 – Balázs Péter, az Európai Bizottság magyar tagja,[8] Medgyessy Péter miniszterelnök (főtiszt)
2003 – Dávid Ibolya
2001 – Koncz Zsuzsa előadóművész,[9] Rockenbauer Zoltán politikus, Schweitzer József főrabbi
2000 – Martonyi János külügyminiszter, Medgyessy Péter (lovag)
1999 – Mádl Ferenc, Lámfalussy Sándor pénzügyi szakember
1997 – Andorka Rudolf (1931-1997) szociológus,[10] H. Balázs Éva történész, Für Lajos, Göncz Árpád, Kornai János akadémikus Kosáry Domokos történész, Mécs Imre politikus,[11] Méray Tibor író, Tardos Tibor író, Vásárhelyi Miklós történész
1996 – Konrád György író -
#58831 A franciáknak nem igazán tetszik, hogy mi jó bort tudunk készíteni,
-
#58830 Ez igaz, de lassan több joguk van az állatoknak, mint az embereknek. -
#58829 beszúrtam - beszúrhattam volna -
#58828 a hitelminősítők nem más, mint a bankrendszer fegyvere. van elég hatalma, úgy sakkoznak ahogy akarnak, elég leminősíteni egy országot és kakukk van. egy kínának azért már több lehetősége van mint nekünk, létrehozza(ták) a saját hitelminősítőjüket és azzal vissza lehet durrogtatni ha akarnak... magyarországnak akkor lenne nagy esélye ellenük ha rendelkezne hatalmas aranytartalékokkal akár, vagy bármi ami fedezet és nagy érték, lényeg hogy sok legyen belőle, továbbá pedig a termelői kapacitás amit ugye leépítettek.
nwo topikba amúgy beszúrtam, bár ide is beszúrtam a szőlőkivágási támogatást, há ki a francnak érdeke, hogy pénzt adjon azért hogy valahol leépítsenek egy gazdaságot?? :D átlátszó ez az egész.... -
#58827 A reálvagyon többet ér mint a papírpénz. Pénzt annyit nyomnak, amennyit akarnak. -
#58826 Nincs mit elvenni, már csak az életeket. -
#58825 De nem lehet örökké hitelből élni, az embereket pedig nem lehet örökké sarcolni. Főleg akkor amikor már a kamatokat is nehéz törleszteni. -
#58824 Vagy ha lázadsz és s elvehetik mindenedet.