19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • [HUN]FaTaL
    wr1 topicba kéne kérdezni, bár mindegy:) http://theborggaming.planet-multiplayer.de itt nézz körül ha van akkor itt fentvan
  • Alexa15
    Syasztok!Nem tudjátok h van-e Renault Megane wr1-hez!mert ha van akkor hol és honnan lehet letölteni?Amúgy ti miért oltottátok régebben az embereket többeközt a pasimat?Nem volt szép tőletek amúgy!Légyszike segítsetek
  • kemszi2
    jaj még vmi.lehet hogy hülyeséget kérdezek szóval ha igen akkor bocs.ha a wr1-hez töltök le új autót, akkor azt át lehet tenni a wr2-be is mint a gyári autókát?
  • kemszi2
    Szevasztok.Lenne egy kérdésem.Mikorra várható ezeknek az addonoknak az érkezése pl.:M5 vagy a 350z?a
  • OrioN the S
    :S Jó az a sisak ! Szószparkos skin nincs? :)
  • hykao #2559
    A sisaktalanítás (fejcsere) könnyedén megoldható, ha valakinek ez lenne a perverzitása... :)

• hykao #2558
    Hát sajna én ebben nem tudok segíteni, viszont a másik verzióval jobban jártál volna, az csak két giga tömörítve...
  • vki
    Csá! Van egy kis bajom. Éppen szedtem lefele a DOM-féle verziót, de a szerver-en a 68-as rar nem volt jó, és mire megint le akartam szedni, már nem élt a szerver. Valaki nem tud hozzá egy linket?
  • hykao #2556
    Szia!
    Hehe, a sisakot nem lehet "levenni", pontosabban nincs külön modellezve a sisak és a fej a WR2 sofőreinél. Valószínűleg egyszerűsítési okokbol, hisz míg a WR1-ben 10féle profil közül választhattunk, s minden profilhoz külön sofőr volt modellezve, addig a WR2-ben csak a profilképek mások, a sofőröknek csak a ruhaszínei különböznek, és be vannak sisakozva! :)
    Szóval amiket itt a topikban látsz sisak nélküli fejeket, azok egytől-egyig a WR1 sofőrmodelljei és a WR1-ből ismert autókhoz tartoznak...

Most el kell mennem, de ha hazaértem, s még nem lesz túl késő, akkor megnézem, hogy le lehet-e cserélni egykönnyen a WR2 sisakos fejeit.
  • Alexa15
    Syasztok!Tudnátok segíteni hogy hogyan kell levenni a sisakot a csajnak hogy lássam is a fejét mert nekem nem kell sisak!Segítsetek könyi!Köcce
  • Ombika
    Jajj anyam lefosom a bokam!!!
  • DIJJO #2553
    WOOOW már alig várom és kössz az infot
  • hykao #2552
    Újabb előrelépés Martin Leps M5-öse ügyében. Ezúttal már a lámpák és az index is működik:

• hykao #2551
    MuscleCarFreak a W123-hoz is készített rozsda-matricát: KATT IDE

• OrioN the S
    Kötsög védelem :D
  • Szabyka
    megpróbáltam Daemon Tools4+meghajtó lehúzással elindítani, de sajnos újraindította a gépemet ...
  • hykao #2548
    ja, amúgy olyan 60%-nál tartok a magyarítással.
  • hykao #2547
    Pár kiegészítés a FAQ-hoz:
    A Camaro mellé belinkelhetnéd Shailen TransAm-jét (#2507) és az én Brabusomat is (#2540), valamint van még egy cheat:
    "welldone" - ezt kell csak simán begépelni verseny alatt, és az átlagsebesség, csúsztatáspontok, végsebesség feltételek máris teljesülnek! :) (pozíció és sérüléslimit nem)
  • Densply3452
    Na ja!!
    A B betűt későn vettem észre, sorry.
    És bocs!Nem tudtam, hogy nem volt még a D Tools 4
  • Istencsászár
    valakinek meg nemmegy a dt4... én felraktam ezt a dt4et gép behalt magátol restartol nemindul el a windows stb... ennyit erről
  • hykao #2544
    Lol, te informatikusok gyöngye, még a nevét sem tudod leírni?!
    1. Amikor a FAQ készült, még nemvolt "Baemon Tools 4.0" :P
    2. Inkább a tudásod az, ami nem ér semmit... :P
    3. Tényleg nem akarsz leállni a baromsággal?
  • Zetorg
    DT4-es megoldás is le volt már írva ide
  • Densply3452
    Sikerűűlt!!
    És nem a F.A.Q-otokból!!
    Nem ér az semmit!!
    Nem szapulás miatt de miért nem írtok egyszerűbb megoldást??miért kell ennyire lebonyolítani???
    Baemon Tools 4.0 kell ide és kész!!
  • eagle161
    Nem tudom miért volt jó a syneticnek hogy nem raktak bele ABS-t pedig az valósághű dolog volt! :-(
  • hykao #2540
    Kicsit átdolgoztam a Brabus SV12-t: KATT

UPDATE: ahogy elnézem az image-dream is feketelistára rakta az SG-t, nemcsak az imageshack...mert a sok barom közvetlenül linkelt...a linkek azért működnek, csak katt a francia szöveges négyzetekre.
  • hykao #2539
    ABS a WR2-ben nincs! (WR1-ben még volt...)

Többi (törölt) baromsághoz:
    Ott a FAQ, akinek az alapján nem megy a warez verzió, az vagy vegye meg (ahogyan én is megvettem, s nem azért mert nem indult volna...), vagy pedig kérjen segítséget a MEGFELELŐ helyen!!!
    Ez a topik a játékról szól, s nem a játék warez verziójának elindításáról!!!
    (Ilyen irányú kérdésre megvannak a megfelelő topikok, SFCURE és Win XP, stb...)
  • eagle161
    hy!
    nem tudjátok valahol rejtett helyen nincs ABS a játékban mert ASR van és ABS nincs én ezt elég hülyeségnek tartom!!??
  • hykao #2519
    Mondom: ez nem a megfelelő topik ezekre a kérésekre-kérdésekre!
    Mi köze az XP letöltéséhez a játéknak?
    (bár gondolom az SP2-re gondolsz, nem a komplett XP-re...)
  • Tomo15
    Vajon miért...
  • R0sc0
    LOL.
  • Densply3452
    Na jó!
    Akkor eggy LINKET nyomass létszi amivel az XP-t letudom tőlteni, az autmata frissítés nem csinálja meg!
    és ne szapulj!kössz.Mondom a F.A.Q ot megnéztem mindent megnéztem.
  • hykao #2515
    Az ilyen kérdésekkel a StarForce topikban próbálkozz!
    Jó lenne azért, ha itt magáról a játékról több szó esne, mint csupán az elindításáról...
    Amúgy még az a lehetőséged is megvan, hogy megnézed a két demót, felrakod a forgalom addont hozzájuk (mert az a demóval is tökéletesen működik - főleg a Skoda félével, ott már a kiakadásoktól sem kell tartani), és ha tetszik: megveszed a játékot!
    Engem pl. mára már csak kb 3-4 játék érdekel igazán évente, beleuntam a sok egykaptafára készülő gagyiságokba. Évente pedig 3 játék árát ki lehet bírni...
  • hykao #2514
    Látom még mindig nem sikerült teljes egészében elolvasni, és értelmezni azt a hosszú hozzászólást...de tudod mit: csinálj csak inkább akkor hat motorhangot addononként - ahelyett, hogy két számot átírnál a CarEdit-tel -, ha tényleg lusta vagy olvasni...
  • Istencsászár
    és most mi mitcsináljunk? irjam le neked amit az faqban leirtan/tunk? és gondolod szájbarágósan elfog indulni? hátnem...
  • Densply3452
    Jó tudom hülye vagyok de a STARForce-t most használom előszőr.
    A vinyóm Master-on van,és semmi más nincs rádugva a gépre.
    Így megcsináltam pontosan a F.A.Q-ot és nem- megy!!!!
    Ezért fordúltam hozzátok,
  • R0sc0
    figyelj.

A starforce védelemmel ellátott játékoknak az elindítása meghaladja az átlag júzer mezei IQját. Ha akarsz vele játszani akkor VEDD MEG, vagy olvasd el a FAQ és ne hagyd ki azokat a lépéseket amiket nem érteszz.

Javaslom inkább a Need for Speed Most wantedot, ott még krekkelni se kell.
  • Istencsászár
  • Densply3452
    Hy!!
    Nem megy a játék!!Segítsetek!
    Mindent megcsináltam ami a F.A.Q-ba van és nem sikerűl elindítani mert csak gondolkodik a gép de semmit nem csinál, aztán dob eggy üzit, hogy szar a cd-kulcs.
    Az SFN Nighmare-ba kétszer kell menni a Node Disable-ra??Vagy miért van 2xer?
    Nagyon szeretnék játszani a játékkal.msn címem:[email protected]
    várok szívessen bárkit aki segíteni tud.
  • eagle161
    jó boccs, csak mindenkit itt szétszutykoltok de mostmár megértettem csak erre a részre nem emlékeztem hogy kifejezetten 6 hangot kell csinálnom!!!
  • hykao #2507
    Ismét frissült Shailen Trans Am-je (v1.4) Új kerekek, fényezés, stb.