19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#2684 Játszd újra valamelyik korábbi - még nem aranyra sikerült - versenyt, és teljesítsd ezúttal aranyra! Utána már biztosan elérhető lesz az "Ó Rómeó - három felvonásban" :)
(illetve érdemes feltenni a legutolsó 1.3.3-as peccset, amennyiben még nem tetted volna meg...elméletileg az ilyen problémákat is orvosolták benne...)
Mindenkinek: Erről jut eszembe, magyarítás kb. 80%-os jelenleg. -
#2683 Át lehet alakítani, csak nemtom, hogy honnan veszel átalakítót. 2 éve karácsonyra kaptam egy kormányt, az volt kompatibilis PS2-vel és PC-vel. Egy normális PS2-es csatlakozója volt, de mellékeltek hozzá egy átalakítót. Nagyon nagy, mert nemcsak a kormány lehet hozzácsatolni. -
atkaq #2682 Kérlek segitsetek.37 százaléknál vagyok minden versenyt megcsináltam aranyra de az Oh Romeo... cimű versenyt nem tudom elinditani, pedig azt irja hogy 37 százaléknál lehet elinditani de nem tudom mért nem akar menni.Ha tudtok segitsetek.Köszi -
baggu #2681 Szerintetek a PS hez amit még régen vettem kormányt azt át lehet alakitani a dugóját usb re vagy más fajtára ? -
#2680 köszönöm a segítséget! :)
így sokkal jobban tetszik:
-
#2679 Már msn-en beszéljük a dolgokat, mielőtt bárki is azt hinné, nem válaszoltam... :) -
Szabyka #2678 Sikerült ! Az volt a gond az Sfcure-t nem futtattam le a patchelés után :D -
Szabyka #2677 Sziasztok!
Valaki egy működő key-t tudna adni ?
4TUE4-Y8PR7-LEGHU-RQMEJ-8SQDS ez sajna nem megy ha kitörlöm a kötőjeleket sem :(
KELLEMES ÜNNEPEKET! -
#2676 éjszaka letöltöttem a 3dsmax-ot
gondoltam próbálkozok valamivel...eddig rájöttem, hogy hogyan tudon forgatni a dolgokat :D
Hykao, abban tudnál segíteni, hogy mivel és miből kell kiexportálnia kerekek filejait? -
#2675 igazából semmi. csak az nem barchetta. azzal más közlekedni. szal gondoltam télre jó lenne egy kis virtuális barchetta. de sajnos nincs. :( -
#2674 Akkor mi a probléma? :P -
#2673 az viszont már benne van a játékban ... :) -
#2672 cabriot alufelnivel és nyári gumikkal igen. van télre is autóm persze. -
#2671 LOL...valamiféle aukció van folyamatban olyan témakörben, hogy aki a legtöbbet ígéri, annak az autóját bemodellezik a WR2-be (vagy valami ilyesmi...), jelenleg 300 euro körüli a legjobb ajánlat, és ha jól látom van egy Barchettás mókus is: KATT -
#2670 Jah, azt mindenkinek!!! :D -
#2669 Hmm? Te csak nyáron vezetsz vagy mi? -
#2668 BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK:) -
#2667 az a gáz, hogy sehol nem találkoztam még barchetta modellel játékban. modellezés terén meg max elrettentő példának vagyok jó.
asszem mégis meg kell várnom a nyarat, hogy újra barchettázhassak. pedig jó lett volna egy kis virtuális autó-pótlás. :( -
#2666 Érdemes idekukkantani: KATT
Itt megvan egyben az öszes lényegesebb link. Addon autók, matricák, kerekek, miegymás...
TMT féle McLaren-Mercedes SLR
Amúgy örvendetes, hogy az eddig kijött kb. 20 vezethető addon autóból csupán egynek nincs belsőnézete... -
#2665 Ha esetleg értesz egy kicsit a modellezéshez, akkor meg tudod oldani, ha találsz valamelyik másik játékhoz. Nem olyan nehéz átkonvertálni akár a GTA, akár az NFS játékokból modelleket. -
#2664 kár -
#2663 Válaszoltam a kérdésedre a #2646-ban!!!
Azt írtam, hogy: "értelemszerűen" - azaz ezesetben azt jelent: "IGEN!" -
#2662 Nem rémlik, hogy akár a WR1-hez, akár a WR2-höz csinált volna valaki. -
#2661 csinálj mappákat -
baggu #2660 Hyako létszi annyit segits ,mert ugye a Z3 meg a Merci ,Aston Martin már csak be kell másolni az AddOns/Autos mappába.De nekem nincs Addons mappa most mit hogy? -
#2659 hykao, fiat barchetta modellt nem ismersz a játékhoz? -
#2658 Szerintem nem vészes...mármint a játékban...főleg, hogy a belsőnézetet preferálom... :)
Mondjuk a bemutatóteremben elég hülyén néz ki némelyik... -
#2657 nekem a felni mérete kellene, mert nagyon nevetségesen néznek így ki az E mercik :( -
#2656 A felnit csak modellező programmal...a gumit ellenben az EditCar progiban lehet. Mit szeretnél pontosan? -
#2655 nah, megpróbáltam túlírással. el is toszódott a lemez:/ jó ez a túlírás dolog egyáltalán vmire? kétlem. -
#2654 no ja.
very érdekesség történt. mondjuk nem lepett meg. pár megával több a gáma, mint a dvd, és nem égeti rá:/ -
#2653 nincs rw, de nem halok bele 100 forint minuszba :)
de most nem próbálom ki, majd egyszer...nincs néró telepítve -
#2652 próbázd ki először rw-re firkantva -
#2651 én lehet, hogy kipróbálom, mert most az új alaplappal, minden trükk nélkül megy...
így elvileg mennie kéne dvd-ről is sztem -
#2650 áá, inkább nem. jó lesz az úgy,ahogy van:) ezek szerint még nem próbálta ki senki:P -
#2649 próbáld ki :)
igen, itwins a jobb. -
#2648 ugye, ha "cd-kép felírása" ópsönnel próbálkoznék nero-ban, baromság lenne, igaz?^^
és az iTWINS a jobbik vagy mi van:)
sry az unalomig ismételt kérdésekért, csak épp megírni készülök, és tutira mennék:) -
#2647 nem lehet valahogy állítani a kerekek méretét? -
#2646 Értelemszerűen... :) -
baggu #2645 Sziasztok.
Lehet megint én leszek a hulye de nekem nincs Addons mappám:( Csináljak vagy mi?