19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • R0sc0
    bjutiful.
  • [HUN]FaTaL
    köszi:)
  • hykao #2642
    Natasa, Shailen, Leej és Etech karácsonyi ajándéka: Full E-Class W210 Mod Set (11 db Merci, belsőnézettel)

• vki
    Nekem ha nem fogadja el a key, akkor rányomom, hogy retry, kitörlöm a kötőjeleket és megy.
  • Istencsászár
    vagy egy ennél is 1szerűbb dolog: NEM OLVASTA EL AZ FAQ-T! :D
  • Zetorg
    Ha a játék indításakor a védelem a cd kulcsra panaszkodik, akkor több gond is lehet :

- SFCURE szerviz nincs telepítve, nem fut vagy éppen nem megfelelő verziójú! 1.0.h a legfrissebb, azt kell használni MINDEN gép esetén! nforce2/3/4, VIA, SIS és INTEL chipsetes lapnál is, azaz Intel és Athlon/Athlon64 esetén is! NEM a régi, x86_64es sfcure-t, az csak teszt verzió volt!

- nem a megfelelő mdf/mds verzioval rendelkezünk, érdemes másokkal (akiknek megy) egyeztetni a cd imidzs fájlok méretét!

- NODE DISABLE nem hajtódott végre rendesen! Ekkor a lemezellenőrzés nagyon sokáig fut, mintha lefagyna, s a végén hibaüzenetet dob: incorrect key ...
  • Dash
    nem tud valaki hozzá működő cd-keyt mert nekem nem működik az a híres ami sok helyen van
  • hykao #2637
    Amíg nem készül el Krom az új MTKit-tel, addig nemigen lesznek az összes WR2 lehetőséget kihasználó modellek.
    Egyedül Martin Leps BMW-je lesz ilyen, nade ő a SYNETIC belső használatú szoftvereit használja.
  • Zetorg
    nincs
  • [HUN]FaTaL
    de jól néz ki:) Index van?:)
  • hykao #2634
    Nos ahogy megjósoltam, Tomek letölthetővé tette a BMW Z3 M-TECH vezethető addonját.

Csináltam hozzá még 7 különböző bevonat színű letölthető kormányt - ezek a linkelt oldalon pár hozzászólással lejjebb.
    Pl:

• hykao #2633
    No azért nem jönnek azok olyan gyorsan a WR2-höz...hanem viszont ma azért várható a Z3-as M-tech BMW...(amihez én csináltam a kormányokat...:D)
  • n0rad
    én voltam a Daewoo -s csóka...
    De miután nem találtam semmi meggyőző anyagot, hagytam a francba az egészet...
    Pedig tök jó muri lett volna Anya kocsijával száguldozni olaszba' :D
  • n0rad
    juhííí, nemsokára Tomek kiadja az új csomagot (lesz benne Testarossa is)
  • Istencsászár
    megkell venni erdetibe azt kész:D megy simán amugymeg nálam meg "csak" ugymmegy d4el hol elinditom azt gép restartol magától ( Dt4 powa ) és utánna másodszorra megy:D:D:D
  • [HUN]FaTaL
    van akinél megy, havernak is megy, érdekes mert nekem le kell húzni
  • Zetorg
    összeraktam az új gépem és megy a wr2 mindenféle trükk nélkül :))))))
    DT4-be mount, indít és megy :D
    semmi cd-tiltás/lehúzás :))
  • hykao #2627
    Nos Tomek végre elkezdte a WR2-höz is portolni a konverzióit.
    Íme az első: Aston Martin DB7 Vantage Coupe
    (a belsőnézethez én csináltam neki a textúrákat - nem a legjobb, mert elég kevés anyagot találtam hozzá - de talán jobb, mint a semmi...a Maybach belsője valamivel jobban sikerült - több anyagot találtam hozzá...remélem nemsoká az is elérhető lesz...)

• kemszi2
    ezek a dolgok még eddig fel se tűntekDe egy yó user movie-t tényleg lehetne csinálni
  • arty
    de, ígyis jo, csak csináld :)
  • Istencsászár
    pedig gondolkoztam rajta hogy csinálnék 1 kis muvit:D de igy nem jó...
  • hykao #2623
    Azt hiszem a visszajátszásból kiiktatták többek közt azt is, gépigény csökkentés okán...(ugyanezen okból az ellenfelek autói nem koszolódnak-karcolódnak egyjátékos-többjátékos módokban...)
  • Istencsászár
    visszajtászásba csak nekem nem szikrázik a kocsi vagy valamit lámán állítottam be?
  • hykao #2621
    Úgy, hogy Németországban már Szeptember vége óta kapható...a Gamespot meg világpremierről regél...vagy ki tudja miről...

Amúgy te voltál az a Daewoo-s csóka???
  • Istencsászár
    F.A.Q. :))))))))
  • n0rad
    bakker, itt b@szakodok a mocskos STARFORCE miatt....
    pedig nagyon szeretnék a WR 2 -vel játszani :D
    valaki nem tudna segíteni, hogyan lehet rendesen megoldani? thx
    jah, és egy hárdkó modder nemsokára nagy mennyiségben fogja kiadni a kocsijait, név szerint TomWin
    téleg, az hogy lehet, hogy már mindenki játszik a Wr 2 -vel, patch is van, de a gamespoton a release date TBA?
  • Rolesz
    tudom de azt hittem hogy van valami bemo beta bix bax:DBocsesz
  • 12346
    juuj ez naon jó! remélem a hárdkór modderek jó pár szíp járgányt átgyártanak ebbe:) leginkább az spc féléket.
  • Istencsászár
    ha kijön fellesz tüntetve ittis és az faqban is..
  • R0sc0
    [szin=blue]MIELŐTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!![/szin]

bazze.. mit kéne csinálni ahhoz hogy gondolkodj mielott kérdezel?
  • Rolesz
    ?
  • R0sc0
  • Rolesz
    honan lehet lehet majd leszedni vagy mikor jelenik meg az addon?
  • Istencsászár
    sok sikert FATAL
  • hykao #2610
    Amúgy, ha nem is magyarul, de itt egy nagyon részletes tutorial vállalkozó kedvűeknek: Converting Vice City cars to World Racing
  • hykao #2609
    Köszönöm nem... :) Így is túlontúl sok időt fecsérlek el a gép előtt...
    WR2 ügyben jelenleg nem tervezek mást, mint befejezni a játék magyarítását + megcsinálom Tomeknek a Maybachjához a belsőt valamint mégegy - még meglepetésnek szánt - autójához, aztán zárom az évet... :)))
  • [HUN]FaTaL
    hát legalább olvass vissza mielőtt írsz nekem:D
  • Istencsászár
    gtaból? lol, az aztán low poligon lenne:))))
  • [HUN]FaTaL
    hova van leírva magyarul hogy gtaból hogy alakítom át wr-be?
    :D
  • Istencsászár
    minden levan irva magyarul szal lehet próbálkozni ne legyél lusta :D