19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • arty
    rockyboy, eagle161:
    cdk lehuzva? sfcure10h verzio? node disabling? ugye az itwins féle mds van a gépen?
  • arty
    k. sokáig tart, türelem :)
  • rockyboy
    Hello! Nem tom mi a baj de rossz a serial kulcs amit adtam. Ha vki tud segíteni írjon nekem a [email protected]! Előre is THX!!!!
  • eagle161
    és a játéknál a cd-t berakom és rámegyek a configure world racing 2-re és akkor is újraindítja, mi lehet a gond naon fontos lenne?
  • eagle161
    Kérlek segítsetek!
    Mindent úgy csináltam az installal kapcsolatban ahogy az le van írva, de nem indul egyszer azt írja ki hogy rossz cd kulcs pedig jót használok egyszer megcsak simán újraindul a gép!!!!
    PLZ HELP!!!
    Mi a baj?
  • DIJJO #2421
    bazz mennyi ideig megy ez fel? az alap verziora raknám de vagy 10 perce a legelején áll
  • hykao #2420
    Elméletileg hiba nélkül rámegy az előző 1.3.2-es vagy az alap 1.1.1. verzióra.
    (1.2.2.-esre rakás előtt trükközni kell...de gondolom már úgyis mindenkinek az 1.3.2.-es van fenn...)
  • hykao #2419
    LOL, tényleg halott a link, mert kiadták az újabb 1.3.3.RC3-as peccset! :)

v1.3.3
    # Fixed slowdown caused by Force Feedback drivers
    # add option to set AI behaviour as defensive / balanced / aggressive
    # add option to set traffic as off / presetting / low / normal / rush hour
    # add cheatcode to achieve mission goals for Average- and Topspeed and Driftpoints (type "welldone" in 3D engine!)
    # add some changes and checks to internal traffic limit to avoid crashes
    # fixed lights of some cars (needs at least medium installation to take effect)
    # fixed unlock percentage of game progress for missions
    # fixed bug in trackrecords that prevented improving records
    # tweaked some mission goals
    # add NoVarProj=1 in config.ini to remove the speed projection
    # login to a gamespy account removed as it isn't required
    # refresh of server options improved in title and staging room. When host changes settings, it will be visible to clients within 5 seconds.
    # length and allowed characters of profile name fixed to gamespy conventions.

Letölthető pedig innen: KATT

Istencsászár, légyszi javítsd ismét a FAQ-ban! :)
  • hykao #2418
    Megveszed eredetiben...
  • voxom
    de van
  • csm
    hi, neem nem megy a wr2 pedig mindent úgy csináltam ahogy a faqban van.
    nincs vmi fasza +oldás ami működik is?
  • voxom
    ha kell a patch-ot átküldöm
  • Istencsászár
    nemtudok németül 1 mukkot sem, de a server tűlvan terhelve v. az ftp halott 1 kis időre :D
  • Travelos
    a patch linkje halott:(
  • voxom
    király
  • hykao #2411
  • Istencsászár
    Faq frissítve beleraktam az uj okosságokat amiket talátam: peccs, 2. demo, kocsi addon, belső nézetek...
  • BandiG
    Rákerestem, de mint patch és nem a szép magyar kifejezést vagy a verziószámot használtam .
    Thanx
  • hykao #2408
    Legalul kereső! (de egye fene: 1.3.2.)
  • atkaq
    Ne haragudj már rájöttem.Azért köszi
  • atkaq
    Ne haragudj de csak tegnap regisztráltam és nem értem mi a probléba hogy megkérdeztem hogy kell elinditani a játékot.Kérlek ird meg!!!KÖSZI
  • BandiG
    Köszi!
    Mi az új patch címe? Mert a faqbanlévő márnem elérhető.
  • hykao #2404
    Rakd fel a peccset...amúgy meg csináld meg mégegyszer valamelyik korábbi küldetést - lehetőleg valamelyik olyat, amelyik nem aranyra sikerült...s előbb-utóbb választható lesz...
  • BandiG
    Hi! Az mitől lehet, hogy eljutottam 33%-ig, de a Feats nevű pálya, amihez elvileg 29% kell még nem választható?
  • hykao #2402
    Egyelőre nincs új hír. Ha lesz, úgyis írom majd!
  • DIJJO #2401
    Hykao! Nem tudsz valamit Martin Leps M5öséről?
    KÖCCE
  • Istencsászár
  • atkaq
    Kérlek valaki segitsen nekem.Nem tudom elinditani a játékot.Valaki irjon nekem égy módszert amivel el lehet inditani!Vagy egy oldalt ahol van valami mini image file vagy program amivel sikerülhet elinditani.Elöre is köszönöm.
  • 12346
    vagyis hát izé. azért lepett meg, mert amióta van c2, meg dtd, azóta szinte minden nap jártam oda, és lestem mik az újdonságok. carmageddon témában ez az oldal volt a legjobb. csak az elmúlt 3/4 évben évben nem igazán jártam oda, mert már nem volt minek. de ezek szerint új erőre kaphat az oldal, igaz más témában:)
  • 12346
    ne olts, dtd-n wr2? carmageddonhoz is ő csinálta a legzsírabb autókat. gondolom a minőség hasonló most is.
  • hykao #2396
    Na itt egy béta állapotú WR2-höz letölthető vezethető addon: 1968 Chevy Camaro SS by AdR
    ('here'-re katt, nem a verőfényes 'DOWNLOAD'-ra! ...én is beszoptam először - elvakított...:D)
  • hykao #2395
    Peccset mindenképp rakd fel, s aztán próbálgasd!
  • Istencsászár
    ok megprobálom, patch nincs fent még
    faqt holnap frissitem
  • hykao #2393
    Hmm, akkor valami más kalács van ott...próbáld meg LOW-ra állítani, ha úgy sem jó, akkor nem t'om mi van...1.3.2.RC peccs fent van?

Apropó: a FAQ-ban a régi 1.2.2.ALL peccset kicserélhetnéd az újabb 1.3.2. félére! (már csak azért is, mert a régit levették, szal már nem él a link)
  • Istencsászár
    free rideban traningon néztem 0 ellenféllel
  • hykao #2391
    Bazz, hirtelen azt hittem már, hogy a SYNETIC fórumán is te riogatod a népet: KATT IDE :PPPPPPPPP
  • hykao #2390
    Nem árt...(de a dolog csak akkor fontos, ha 2-nél többen vagytok versenyzők a pályán...sétakocsikázásnál, vagy egyéb olyan esetben, amikor csak 1 ellenfeled van mehet fullon...a karrier mód küldetéseinek forgalmát külön kell beállítani...de persze már mindezeket leírtam legalább egyszer...)
  • Istencsászár
    őőő lekell venni lowra a trafikot?:D
  • hykao #2388
    "Et tu, Brute???"
    Olvasd csak tovább azt a readme.txt-t, s megleled, hogy miért dobott ki az asztalra valószínűleg...
  • Istencsászár
    readme.txt :))

Installation IMPORTANT:
    ----------------------------------------------------

1) Make a backup copy of your "traffic" folder in the WR2 root directory. Or re-name the folder to "BAK_traffic" or anything else.
    You may need the original traffic later. This file contains the previously released Part I of the Heavy Traffic, no separate download required.

2) Extract Snyder_WR2_FullTraffic.rar to your Desktop, open the new "Snyder_WR2_FullTraffic" folder and copy the folder named "World Racing 2".

3) Paste this folder into your game installation parent folder, usually C:\program files\Playlogic\ or C:\Programme\Playlogic\
    Do not paste it directly into the "World Racing 2" folder.
    Thereafter make sure the new "Traffic" folder is located in your "World Racing 2" directory.

4) Before launching the game, doubleclick DOUBLECLICK_Snyder_Traffic.bat which is located in your "World Racing 2" folder to
    enable some extra features.

6) Try the Trucks which you will find in your menu, I strongly recommend driving in cockpit view mode. They can even be used for a race.

7) Have fun.