19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • [HUN]FaTaL
    hyako?:) nem vállakozol rá?:)
  • [HUN]FaTaL
    hmm akkor valaki átkonvertálhatná wr2be:)
  • kemszi2
    Fatal.Ebben tévedsz.GTA- Vice city-hez volt c5 és azt hiszem xsara is.Csak az a játék nem épp az autózás örömeire épül:)
  • kemszi2
    Jaj még vmi.Az utci gyorsulásra egyik réme egy 400le Lancia delta.A tunningoló neve nem jut eszembe.De mind 1
  • kemszi2
    :)Asszem erről napestig el lehetne vitázni.És mint előttem mondták kinek a pap kinek a paplan.Erre egy külön fórum is kevés lenne.Aúgy a deltát említve speciel nem a S4-re gondoltam,hanem a Hf integraléra.Nem sokan büszkélkedhetnek ennyi vb címmel.Na de részemról ebbe nem folyok bele.
  • hykao #2599
    Nos mondom: kinek a pap, kinek a papné...
    Mindazonáltal ha már rali és ha már Lancia, nekem inkább a Stratos és a 037 ugrana be, mint legenda, semmint az S4...node ha valakinek az kell, íme: KATT IDE (WR2-be portolási instrukciók a FAQ-ban...)

Az meg, hogy "az utcai autók között is igencsak odabasz" azért hmm...bár egy trabinak biztos...:P
  • [HUN]FaTaL
    egy citroen c5-t vagy xsarat (nem rallyt) nagyon szívesen látnék de egyik játékhoz sem volt még, csak az nfs4hez de az is nagyon szar kivitelben:(
  • Skyline
    Mársorry de rallyban a delta igenis legenda és az utcai autók között is igencsak odabasz (a magyar gyorsulási bajnokról nemis beszélve;) )
  • hykao #2596
    Lancia Delta mint "igazi nagy legenda"? Hát nem tom... :) Bár persze kinek a pap, kinek a papné... :)

Amúgy az óhajod már most is teljesülhet, hisz a WR1-hez van Lancia Delta, és kb. egymillió Ferrari addon...(no meg egy pár tényleg igazi nagy legenda is...), szal ha kedved tartja tedd be őket a WR2-be nyugodtan! Autónként kb. fél perces meló...
  • malter
    ez perfekt munka
  • kemszi2
    Remélem azért idővel igazi nagy legandákat is lehet majd betenni a játékba.Pl.:szivesen furikáznék egy Lancia Deltával vagy egy régi Ferrarival.
  • arty
    egek, de gyönyörű ...
  • kemszi2
    Már alig várom hogy magamévá tehessem.Persze átvitt értelemben
  • Istencsászár
    szép!!
  • hykao #2590
    Mr.Leps újabb képeket tett közzé az M5-ről:

• hykao #2589
    Na csak szivárognak szép lassan az addonok a WR2-höz. Natasa E55 AMG Touringja után itt van még Shailen G55 pakkja is mára.
  • hykao #2588
    A FAQ-ban azt is megtalálod!
  • kemszi2
    Köszi!Olvasni szeretek csak nem tudok.Tényleg ehez a felolvasó géphez nem tudsz valami frissítést mert az enyém már régi.sok szót nem ismer
  • hykao #2586
    A WR1-ből ismert Mercedes E 55 AMG T Natasától: KATT IDE (koszolódás-, karcolódás effekt és belsőnézet van)
  • hykao #2585
    köszi
  • Istencsászár
    jah

Frissítve!
  • hykao #2583
    Az tény, hogy kanyarban sok lendületet lehet veszteni, főleg billentyűzettel...
  • Istencsászár
    naigen de célegyenes előtt van 1 kanyar:D igy ha onnan lomhán jönki akkor gép gyorsabb is + szélárnyék:D
  • hykao #2581
    Azt írja: "a célegyenesben"...szal szerintem a szélárnyékkal nem számolt... :)
  • hykao #2580
    Te tényleg nem szeretsz olvasni...
    A #2565-ös szerinted kinek ment?
  • Istencsászár
    észre sem veszed és rosszul veszed a kanyart, sebesség csökken igy könnyen leelőznek:D gyakorolj és mennifog
  • vki
    Csá! Hogy lehet ebben nyerni? Most kezdtem el a játékot, és éppen a golf-os versenynél tartok. Nagyon érdekes, hogy frankón megyek 1 első helyezettként, az egyik pillanatban még le vannak maradva, aztán a másik pillanatban meg 3-an is leelőznek, természetesen a célegyenesben.
  • [HUN]FaTaL
    át tudod rakni csak kicsit nehéz le van írva lejjebb a hangokkal hogyan kell variálni.. viszont nem lesz wr2 törésmodell, koszolódás és index
  • kemszi2
    Hell! akkor a halgatást igennek vehetem.Mármintv ha a wr1-hez töltök le autót akkor azt át tudom rakni a wr2-be.
    A játék nagyon ott van.Szerintem az NFS:MW elbújhatmögötte.
    Egyébként nekem így sikereült elindítani:Itwins verzió mds bemountolva.dvd meghajtó lehúzva+a starforce kiütő rendszer elindítása
  • [HUN]FaTaL
    inkább csak az figyeljen akinek CSAK SATA vinyója van:) nekem van benne 2 ide is tehát hiába nyomok a disable ata-ra:D
  • vki
    Csá!

Nemtom, hogy volt-e, amit mondani akarok, de azért leírom. Akinen SATA-s vinyója van, csak az figyeljen.

Ugye felrakjuk a game-t, meg ilyenek. Én daemon-tools 4-t használtam, azzal ment.
    Az egész sfdrvup meg ilyeneket el lehet hagyni. Az SF nightmare-rel először Disable CD, Disable NODE, utána DISABLE ATA. Ha végeztél, akkor ENABLE ATA, Enable CD, Enable Node. A sorrend fontos, mert különben a gép fagy.

Nekem ez a játék így ment, más starforce-os játékot még nem próbáltam. Ja és ez az I Twin's-es verzió volt.
  • hykao #2573
    Ahogy nézem véglegesítették a peccset! Tehát immáron nem béta állapotú.
  • hykao #2572
    1. Crumbut matricái

2. Recruit Snyder újabb vezethető addon terve (nekem kissé erős ez a szélesítés...)

3. TMT rendőrautó matrica pakk

4. Valamint a TomWin féle Maybach-hoz csináltam belsőt, remélem mihamarább elkészül a komplett autó,
    és elérhető lesz a WR2-höz: Kép1, Kép2, Kép3
  • hykao #2571
    Egyelőre kifejezetten a WR2-höz csak kevés vezethető addon van. Ugye Shailen Trans Am-je, a Camaro, valamint Recruit Snyder kamionjai...
    Ezek közül még egyik sem rendelkezik az összes WR2 sajátossággal.
    Talán az első majd Martin Leps M5-öse lesz nemsokára, ami már tényleg teljesen kihasználja a WR2 összes újítását...
    Ha Krom elkészül az új, WR2-höz igazított MTKit-tel, akkortól várható az igazi dömping...
    Addig is szerintem ki lehet bírni az eredeti majd 100 autóval + a WR1 sokszáz addonjával...
  • vki
    CsÁ! Valaki tud adni egy linket torrent-es oldalhoz, ahol még aktívan fenn van? Vagy esetleg egyéb ingyenes letöltési helyet?
  • Densply3452
    HÁááááááááát
    Jó a tied is.
    De bármilyen autót megnézek a lényege, hogy ne sportkocsi legyen.
    Inkább Személy autók legyenek.
    Amit a F.A.Q Linkjén találtam azok annyira nem tettszenek.
    Azokon kívűl van még valami?
  • hykao #2568
    Mire gondolsz pontosan? Valami WR2-be rakható autóra, amit én csináltam?
    Ilyen csak egy van, az alant belinkelt Brabus. (Bár maga a modell a SYNETIC-nek köszönhető, valamint a kormány átszínezésében Rednek volt még segítségemre -mert az eredeti fakormánynak a műszerfaltól teljesen elütő színe volt)
  • Densply3452
    Hyako!
    Van valami jó verdád amit feltudsz rakni??
  • hykao #2566
    Hagyjuk már ezt az óvodáskodást! Én a magam részéről max. csajokat szoktam oltogatni...
    Tőled meg az nem szép, hogy:
    1. Csapnivaló a helyesírásod
    2. Ha már felteszel egy kérdést, és válaszolnak rá - illik megköszönni...
    3. Nem a megfelelő helyen kérdezel a WR1-ről
    4. Nem tájékozódsz, mielőtt "leoltanál" itt minket a pasid miatt...

Megane amúgy van a WR1-hez, ha jól emlékszem be is linkeltem a MEGFELELŐ HELYRE: A WR1 topikjába!!! Vedd a fáradtságot, hogy megkeresed, és a WR1-gyel kapcsolatos kérdéseket ott teszed fel!Pápá! :P
  • hykao #2565
    Olvass vissza vagy katt a FAQ-ra! ...persze olvasni a FAQ-ra kattintás esetén is kell - hacsak nincs valami látássérültek által előszeretettel használatos felolvasó kiegészítőd...