19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#2724 Én Xvid-es konvertáláshoz RAD Video Tools-t vagy VirtualDub-ot, .wmv formátumhoz pedig Windows Movie Maker-t használok, mindegyik ingyenes, utóbbi pedig eleve része az XP-nek. -
#2723 igen azzal, de ott még nem is volt gond.
a tömörítetlen videó, olyan minőség, mint amikor játszok, csak a vegas 6 rontotta le enyire... -
#2722 Benzdriver javította a CLS karcolódásának és koszolódásának megjelenítéséért felelős fájlt: KATT
(felül kell írni az eredetit értelemszerűen, illetve a Brabus CLS-hez át kell nevezni a fájlt Brabus_cls.MTL-re és ott is felülírni az eredetit...)
SL-t ki lehet csomagolni valamely tömörítőprogival, és manuálisan bemásolni a helyére...(karcolódás és koszolódás viszont itt is hibádzik...)
@Zetorg: mivel csináltad a videót? Fraps-szel? -
#2721 azért, mert háromféle demo van ott az oldalon :S
egy VW egy skoda meg még egy, és ezért kérdeztem -
#2720 CLS Burnout
ritka szar minőség...
majd holnap kisérletezek a render beállításokkal :) -
#2719 Hmm, mindhármat érdemes letölteni, főleg, hogy meglehetősen kis méretűek mai viszonylatok között... :)
De ezt pl. nem értem, amit írtál, hogy: "melyik auto milyen nem tudja vki ?"
Hogy érted, hogy melyik autó milyen? :S Esküszöm nem vágom...
Ja, most szólok, hogy a szimulátorosabb beállítások (amennyiben beállítod a menüben) csakis FREERIDE alatt érvényesek - tehát karrier módban ÁRKÁDRA kell számítani!!! -
#2718 Kivéve a két CLS esetében a karcolódás és koszolódás effektet! ...az valahogy kimaradt lol :) -
#2717 Ja pár matrica is szar...mondjuk ezek a nonfiguratív matricák engem tökéletesen hidegen hagynak... :) -
#2716 skoda az jó főleg hogy nincs benne a teljes gameben csak a régi octavia, remélem hamarosan felkerül az új a site-ra addon autó formájában:) -
#2715 kösz mindenkinek xD
akkor szedem a skodát ^^ -
#2714 kár, hogy nincsenek hozzá képek:/ az ömlesztett sztáff tárolást meg nem szeressem. -
#2713 zsír;) thx infot:P -
#2712 minden wr2 fícsőr bennük van :)
most tesztelgettem a cls-t, elég jól driftel :D
próbálok videót összedobni, de 25-30fps-sel nehéz jól menni :\ -
#2711 brabus sl nálam se jó:)
upd: 3 matrica se jó: DA-Tribe_x_04, Xtreme-07, Xtreme-17 -
#2710 ezek gyári autók, tehát indexxel mindennel együtt vannak?:) -
#2709 melyik demo-t érdemes letölteni ? melyik auto milyen nem tudja vki ? :D -
#2708 Hát nagyon úgy tűnik...
Egy új demó, 5 új autó, valamint jópár felni és matrica...
(Brabus SL fájlja szerintem szar amúgy, reméljük pótolják... :)
Ja, tervezem a két CLS-hez és a Brabus SL-hez a belsőnézet készítést... :) -
az a sok felni meg autó most került föl? -
#2706 Ó emberek van egy új demó - akiknek nem lenne meg a teljes játék...
A többieknek viszont más csemegék érhetőek el: KATT (kukkantsatok csak be a "DOWNLOADS" szekcióba...)
(mostmár tényleg aktuális a banner...:D) -
#2705 Hát egyelőre visszalépés volt sajnos az ügyben lol...szilveszter előtti napon (vagy talán épp szilveszter napján) bejelentette a SYNETIC fórumon, hogy beszart a vinyója, és az összes WR2 féle M5 munka odalett...szerencsére tudtam neki segíteni ebben egy olyan progival, amivel vissza tudta állítani majdnem az összes elveszett adatot, M5 ügyben csak pár textúrát nem, de az legyen a legkevesebb...hálás is volt emiatt. :)
Amúgy a lenti két textúrapakk közül a fölső a 645-re, az alsó az M6-ra lett ráhúzva...(először a 645Ci fog kijönni ha minden igaz...) -
Rolesz #2704 Kösz az infót nekem mind a 2 belsőnézet kell!:)De jelenjen már meg az adon!!:D
Azt nem lehet tudni az m5 hány százalikig van kész?Vagy mikor jön ki? -
#2703 Ja, BÚÉK...
A következő Tomek féle addon belsője:
(Martin Leps engedélyével, az ő M5-ösének műszerfal modelljére húzva az általam készített textúrák)
illetve az utólag kért bordó bőrrel kombinált belső:
szerintetek melyik a jobb? (sztem az előbbi...) bár valszeg elérhető lesz mindkettő...
(a képek a WR1-ből vannak, csak a körbenézés miatt, mert az ugye sajna nincs a WR2-ben)
más: magyarítás jelenleg 95%-on
megint más: apropó WR1, aki esetleg még nem ismerné, de a WR2 bejött neki, az mindenképp szerezze be. nem sokkal rosszabb a grafikája, van benne változtatható időjárási viszony, minden eredeti autóhoz belsőnézet, havas pálya, karrier módban is választható "szimulátor" mód, stb...(és addon pályák is elérhetőek hozzá a kb 500 addon és eredeti autó mellett...) -
#2702 BUÉK Mindenkinek:) -
#2701 -
baggu #2700 Idén akkor én irok ide elöszőrAddonokban gazdag Boldog Új Évet! -
#2699 C-Class-Pack -
#2698 645-ös BMW is várható hamarosan Tomektől. (ha rajtam múlik, szintén belsőnézettel. ;) -
#2697 azta!! erre vártam már miota!! +meg persze majd a porschera! -
#2696 Ferrari 360 Spider (pack)by EuropaCar,TomWin
-
#2695 Sajnos nem befolyásolja a multit...ezért is volt sok csalás a WR1 multiban is...bár a csalókra hamar fény derül, könnyű kiszűrni őket...
Ha a nemrég kiadott merci pakkal próbálkoztatok, akkor azzal más is szív a multiban. Már többen jelezték, elméletileg javítás várható. -
#2694 thx ha nem tul bonyolult megprobálom,csak az a kérdés multiban befolyásol-e valamit,mert tegnap sokáig kinlodtunk zetorgal de nem akarta engedi addon carokat multiba,valoszinüleg amiatt hogy modositott 1-2 dolgot kerékméret stb -
#2693 Várhatóak hozzá még további .car fájlok, de ha van kedved, magad is módosíthatod kedvedre a beállításokat Krom EditCar v1.1b progijával. -
#2692 tegnap probálgattam sky-t szép lett,viszont joval agresszivabbra csináltam volna tohonya lassu és nagyon tapad nem nagyon lehet vele driftelni:( -
#2691 hát sajnos még tesztelni nem tudom mert tönkrement gépembe 1-2 cucc,addig meg 1 gyenge masina van aminek tul nagy falat lenne:D -
#2690 ...és ennek is van belsőnézete! :) Úgy látszik a folyamatos belsőnézet hisztizésem nem volt hiábavaló... :) (ha a CLS-hez nem lesz, akkor majd én csinálok hozzá)
M5-ről annyit lehet tudni, hogy már majdnem kész elméletileg, de még nem letölthető...(pl. megfelelő hangot keres hozzá Martin barátunk - mert a WR2-nek ugye jobbak a motorhang lehetőségei) -
#2689 bmw mellett másik isten -
#2688 BMW M5-rol lehet tudni vmit? -
#2687 szép! -
#2686 Nissan Skyline R33 GT-R V.Spec by KvH,TomWin
-
baggu #2685 Tehát át lehet alakitani.Nincs Msn ed Fat?
Képet tudsz mutatni róla? Nekem MadCats kormányom van akkor volt 24000 .