19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • baggu
    Totti hol van a leirás?
  • Istencsászár
    felraktam a traffic addont ( először ) :D leirtak alapján + kamionokat, azt a kamcsik mennek, de a traffic miatt amikor betölti a gém a pályát belép majd kidob ( wr2.exe hibát észelet bla bla bla.. ) majd visszaraktam az alapot és megy bár mégcsak ezzel a nagy pakkal néztem, de neműxik( leirtak alapján raktam bele azmár más kérdés hogy lehet hogy rosszul :)) )
  • OrioN the S
    Jah :D Félreértettem az elakadni jelentését :) Én a play game-nél akadtam el :)
  • OrioN the S
    Máár nincs :) Anno én is elakadtam ,de én Zetorgot basztattam msn-en :) végül 3 nap múlva rájöttem ,hogy mds és voila play game! :)
  • Istencsászár
    :) itt legalább nincs az hogy elakadtam azt kűggy sévet vagy hogykő megcsinálni a feladatot mer láma vagyok hozzá, szerencsére
  • OrioN the S
    ON:

:) Reload!
  • OrioN the S
    OFF: Bammeg ezek a Most Wantedesek nem vesznek levegőt se? :/
  • OrioN the S
    És ,hogy örülsz neki :DDDDDD
  • Istencsászár
    demár a sf nightmare se megy igy curéval se indul el:D holnap win reinstall lesz ugyérzem
  • [HUN]FaTaL
    lol:D nekem simán működik
  • hykao #2376
    Csinálj egy rendszervisszaállítást az NFS install előtti dátummal...
  • Istencsászár
    démon4-el inditás után ujraindul a gép nekem:D
  • [HUN]FaTaL
    cd meghajtót lehúzod, daemon tools 4->mount->play
  • armandusy
    mejik alegjubb sfsecure linket plzzmivel nektek hogyan megy?!
  • armandusy
    csomó ideig jácottam a gamévbal felrakta a need for speedet és most már nem indul el a gam miért segítsetek pl!!
  • ngcsnet
    pardon, már volt
  • ngcsnet
    izs
  • [HUN]FaTaL
    :DDDDDDDD
  • hykao #2368
    Az bíborszínű te! :) (vagyis angolmajmolósan "magenta") :)))
  • OrioN the S
    Nyomd meg a rózsaszín gombot!!!!
  • Istencsászár
    belőled se lesz programozó
  • OrioN the S
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • [HUN]FaTaL
    szerintem inkább vegyél konzolt :/
  • baggu
    hykao még 1 kérdés ha nincs addon mappám hozzak létre?Én nem birom 4x végignéztem de trafficrol nincs szó:=( valaki könyöruljon rajtam irja be a számát.
  • 12346
    azért nem lenne rossz, ha törne. sok kellemes percet szereznének vele:))
  • hykao #2361
    Harm féle matricák:

• hykao #2360
    Jah.
  • Opelfan
    IZS, valamivel jobban néz ki mint a 4x4-es (v8-as) kivitel.
  • geri15
    a nevét nem tudom de áll egy ilyen az uccánkban :D
  • hykao #2357
    A forgalom autóinak nincs sérülésmodellje. Ha lenne, az túlontúl gépigényessé tenné a játékot! De különben is, ki akarna összetörni pl. egy ilyen csodát:

Na? Kinek ismerős??? (persze nem ezekkel a kerekekkel, és nem ezzel a színnel...)
  • hykao #2356
    Miért nem döntöd el te magad? Mindkét játékból van demóverzió, a WR2-ből ráadásul kétféle is...
  • hykao #2355
    -Hogyan másold be a "traffic"-ot??? ÉRTELEMSZERŰEN!!!
    -Abban a hozzászólásban, amiben részletesen leírom, hogy hogyan kell a WR1 addonjait berakni a WR2-be - KITÉREK TERMÉSZETESEN A .CAR FÁJLRA IS!!!

Angollal gondod van oké - na de a magyarral???
  • Istencsászár
    nem, ezek forgalmi addonok van benne csomo vezethető kocsi amit rommá lehet törni:D
  • geri15
    és ezek is fognak ugyanolyan jól törni, mint mondjuk a Skoda-s demóban az Octavia? O_O
  • DIJJO #2352
    Már boccs de ez nem MW topik ezt már a demo után sőt azelőtt tudtuk hogy a WR2 verni fogja soval sztem legalábbis(de lehet énvagyok a debil) elég zavaró Jah hogy nemaradjak ki: a sok MW-s szophat mert a WRhez jönnek addonok
  • arty
    más ... ez szimplán szép, az mw esetén 25 csillogó sz*rt kell rákapcsolni, hogy valahogy kinézzen :) (és a gagyi texturák akkor is rányomják a bélyeget a képre)

szal mindkettő máshogy jó, nekem a wr jobban bejön! (a régi need for speedekben is a "zöld" tájon át való versenyeket imádtam, de más soksok rész óta csak az éjszaka és a város van ...)
  • 12346
    zsír:D
  • OrioN the S
    Hát az én gépemen jobban és szebb graffal fut a wr mint az mw. De állítólag vannak az MW-be okádék grafikai hibák!
  • Johnny23
    sztetek ennek v. MostWanted-nek jobb a graf.ja ??
  • baggu
    Azt hogy hogyan másoljam be a trafficot meg az autokat,mert az autoknál bemásolom az autos mappába de can egy edit.car fájl azt hova?