19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
baggu #2386 Totti hol van a leirás? -
#2385 felraktam a traffic addont ( először ) :D leirtak alapján + kamionokat, azt a kamcsik mennek, de a traffic miatt amikor betölti a gém a pályát belép majd kidob ( wr2.exe hibát észelet bla bla bla.. ) majd visszaraktam az alapot és megy bár mégcsak ezzel a nagy pakkal néztem, de neműxik( leirtak alapján raktam bele azmár más kérdés hogy lehet hogy rosszul :)) ) -
#2384 Jah :D Félreértettem az elakadni jelentését :) Én a play game-nél akadtam el :) -
#2383 Máár nincs :) Anno én is elakadtam ,de én Zetorgot basztattam msn-en :) végül 3 nap múlva rájöttem ,hogy mds és voila play game! :) -
#2382 :) itt legalább nincs az hogy elakadtam azt kűggy sévet vagy hogykő megcsinálni a feladatot mer láma vagyok hozzá, szerencsére -
#2381 ON:
:) Reload! -
#2380 OFF: Bammeg ezek a Most Wantedesek nem vesznek levegőt se? :/ -
#2379 És ,hogy örülsz neki :DDDDDD -
#2378 demár a sf nightmare se megy igy curéval se indul el:D holnap win reinstall lesz ugyérzem -
#2377 lol:D nekem simán működik -
#2376 Csinálj egy rendszervisszaállítást az NFS install előtti dátummal... -
#2375 démon4-el inditás után ujraindul a gép nekem:D -
#2374 cd meghajtót lehúzod, daemon tools 4->mount->play -
armandusy #2373 mejik alegjubb sfsecure linket plzzmivel nektek hogyan megy?! -
armandusy #2372 csomó ideig jácottam a gamévbal felrakta a need for speedet és most már nem indul el a gam miért segítsetek pl!! -
#2371 pardon, már volt -
#2370 izs -
#2369 :DDDDDDDD -
#2368 Az bíborszínű te! :) (vagyis angolmajmolósan "magenta") :))) -
#2367 Nyomd meg a rózsaszín gombot!!!! -
#2366 belőled se lesz programozó -
#2365 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#2364 szerintem inkább vegyél konzolt :/ -
baggu #2363 hykao még 1 kérdés ha nincs addon mappám hozzak létre?Én nem birom 4x végignéztem de trafficrol nincs szó:=( valaki könyöruljon rajtam irja be a számát. -
#2362 azért nem lenne rossz, ha törne. sok kellemes percet szereznének vele:)) -
#2361 Harm féle matricák:
-
#2360 Jah. -
#2359 IZS, valamivel jobban néz ki mint a 4x4-es (v8-as) kivitel. -
#2358 a nevét nem tudom de áll egy ilyen az uccánkban :D -
#2357 A forgalom autóinak nincs sérülésmodellje. Ha lenne, az túlontúl gépigényessé tenné a játékot! De különben is, ki akarna összetörni pl. egy ilyen csodát:
Na? Kinek ismerős??? (persze nem ezekkel a kerekekkel, és nem ezzel a színnel...) -
#2356 Miért nem döntöd el te magad? Mindkét játékból van demóverzió, a WR2-ből ráadásul kétféle is... -
#2355 -Hogyan másold be a "traffic"-ot??? ÉRTELEMSZERŰEN!!!
-Abban a hozzászólásban, amiben részletesen leírom, hogy hogyan kell a WR1 addonjait berakni a WR2-be - KITÉREK TERMÉSZETESEN A .CAR FÁJLRA IS!!!
Angollal gondod van oké - na de a magyarral??? -
#2354 nem, ezek forgalmi addonok van benne csomo vezethető kocsi amit rommá lehet törni:D -
#2353 és ezek is fognak ugyanolyan jól törni, mint mondjuk a Skoda-s demóban az Octavia? O_O -
DIJJO #2352 Már boccs de ez nem MW topik ezt már a demo után sőt azelőtt tudtuk hogy a WR2 verni fogja soval sztem legalábbis(de lehet énvagyok a debil) elég zavaró Jah hogy nemaradjak ki: a sok MW-s szophat mert a WRhez jönnek addonok -
#2351 más ... ez szimplán szép, az mw esetén 25 csillogó sz*rt kell rákapcsolni, hogy valahogy kinézzen :) (és a gagyi texturák akkor is rányomják a bélyeget a képre)
szal mindkettő máshogy jó, nekem a wr jobban bejön! (a régi need for speedekben is a "zöld" tájon át való versenyeket imádtam, de más soksok rész óta csak az éjszaka és a város van ...) -
#2350 zsír:D -
#2349 Hát az én gépemen jobban és szebb graffal fut a wr mint az mw. De állítólag vannak az MW-be okádék grafikai hibák! -
#2348 sztetek ennek v. MostWanted-nek jobb a graf.ja ?? -
baggu #2347 Azt hogy hogyan másoljam be a trafficot meg az autokat,mert az autoknál bemásolom az autos mappába de can egy edit.car fájl azt hova?