19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #2346
    Újabb Snyder adag:

• Zetorg
    lol!
    zsivány nagyon :D
  • Istencsászár
    jól néznek ki:D
  • hykao #2343
    Na itt a legújabb őrület, MuscleCarFreak matricája:

Letöltéshez: KATT IDE
  • hykao #2342
    Mit össze nyüzsögsz az isten áldjon már meg!
    Az M5 mivel addon így le kell tölteni, a WR1-ben sincs benne alapból haló! :)
    Hogy hogyan kell berakni a WR2-be a WR1 addonjait - részletesen leírtam MAGYARUL...ezen kívül mit csináljak még???
    Forgalom addonnal mi a baj? Nem derül ki semmi, abból amit írsz...

Játssz a játékkal türelmesen, van benne jópár autó, kötve hiszem, hogy mindet kipróbáltad volna már! Várd meg amíg lesznek kifejezetten a WR2-höz addon autók, addig meg ott a 7 belsőnézet, a forgalom addon...esetleg még berakhatod a Brabusomat, ha nagyon nem bírsz magaddal, azt csak be kell másolni...

Nem értelek komolyan! Mondták már, hogy életveszélyes forma vagy???
  • baggu
    sajnos nem jonnek be az addonok.bemásolok mindent az autos mappába cplit et is és nemjo.pl:wr edit.car fájlokat hova?
  • baggu
    autó addon megvan a traffic még mindig csak angolul van :/.M5 addont elkuldenéd nekem?nincs meg a wr 1 amibol kivenném pls,
  • baggu
    Hmm... most cagy vak vagyok vagy nemtom de én nem találok 1 normális leirást végignéztem mindent de sehol semmi csak a hangrol van szó.Létszi ird le vagy másold be még 1x.
  • hykao #2338
    Valószínűleg, ja.
  • ngcsnet
    ezek conversationok a wr1-ből, ugye?
  • hykao #2336
    Annál inkább ne írogass, inkább olvass, az csak a szemed fárasztja! :)

forgalom addon: le lett írva magyarul is, többször is, hogy mire kell ügyelni - OLVASS!!!
    "sima kocsi addon": szintén leírtam részletesen, mit, hogyan - OLVASS!!!
  • baggu
    na mind1 ez angol :( ez nem nekem való akkor nincs traffic addon.
    Amugy a sima kocsi addon nál a caredit fájlt hova kell tenni?
  • baggu
    Ok értettem.De amugy most mutotték kedden a bal kezem mert motorral mentem és kijottek elém és gipszbe van ugyhogy kicsit megérdemlem:D
  • hykao #2333
    Nyilvánvalóan nem kell 2000 hozzászólást visszaolvasnod, de még a felét sem...valamint ha hozzávesszük, hogy elég csak az én hozzászólásaimra fókuszálnod, akkor kb. 10 perc alatt hozzájuthatsz az összes lényeges infóhoz és hőn áhított linkhez...(de még sokat is írtam rá...), valamint ott van alul a kereső is ugye...

Namármost ki a fene emlékszik fejből a hozzászólások számára??? Így bárki is "segítene" neked, ugyanúgy vissza kéne keresnie, azaz valójában helyetted csinálná meg ugyanazt, amit neked kéne...nemde?
    Nem tudom hány éves vagy, de legyél egy kicsit önálóbb, ne akard magad halálra kényeztettetni velünk... :)

Azt hiszem elég részletesen szoktam az infókat, tudnivalókat ecsetelni...s nem várható el, hogy minden újonnan érkezőnek ezt minduntalan újra, s újra megtegyem...aki megismerkedik a játékkal, annak érdemes általában átfutni a topikot, mielőtt kérdésekkel bombázná a népet...főleg, hogy ebben a topikban szerencsére nincs akkora hájp, hozzászólásfosás, mint mondjuk az NFSMW topikban...
  • R0sc0

rá is kereshettél volna.
  • baggu
    De rászorulok mert 2000 hozzászlásbol keressem ki... legalább tudnám melyik oldal.
  • hykao #2330
    Nézd, ha olyan dolgokban kérsz segítséget, amit magad is meg tudnál oldani (csupán elég lenne visszaolvasni...vagy egyáltalán olvasni, nem csak írni...) - tehát NEM SZORULSZ RÁ...akkor te KISZOLGÁLTATNI akarod magad mások által...
  • Zetorg
    jah, üvegtörés hiányzik csak, de én amíg itt nem említettétek, észre se vettem :)
  • YreeNhiba
    Jójó, elnézést, nem tudtam, hogy nincs több peccs, sikerült, felraktam, megy, köszönöm.
    Amúgy nem voltam türelmetlen az installal, mert olvastam, hogy becsapós :-)

Nektek nem hiányzik az üvegtörés? Mert ahogy néztem, együtt hajlik a szélvédő a kasznival... Igaz, kárpótol a szinte teljesen valósághű törésmodell (leszámítva ezt) :-)
  • baggu
    trafficot vki cserélt már? az segithetne nekem
  • baggu
    ezt le lehet tolteni? ha igen link pls
  • hykao #2325
    Ja, és ne vezessétek már félre armandusy barátunkat: addonok márpedig voltak, vannak, lesznek!!! :)))

Hisz ma is érkezett: az új Skoda Octavia, és ennek "RACE" változata!!! :)))
  • hykao #2324
    Na evezzünk más vizekre, Snyder bá mai adagja:

• hykao #2323
    Épp ez az, hogy nem, bazz! A sima peccseletlen játékra kell rárakni...bár gondolom te is nagy türelmetlenségedben azt hitted tán, hogy kiakadt install közben... :(
  • [HUN]FaTaL
    a legfrisebb patchet az alap installált játékra tudod rátelepíteni, nem értem mi a probléma
  • arty
    sajnos nincsenek ;)
  • YreeNhiba
    Hmm, pedig igyekeztem utánaművelődni... De akkor nem sikerült :-(
    Azt gondoltam, hogy a legfrisebb patch-et töltöm le. Ezek szerint kellenek a korábbi verziók is?
  • hykao #2319
    még szerencse...
    (bár gondolom a többi belsőig már nem jutottál el türelem híján...)
  • Zetorg
    1.1.1 azt hiszem, az alap játék, amit telepítessz.
  • YreeNhiba
    Jahogy az új patch csak a régi 1.1.1-esre megy rá... Olyantot honnan lehet?
  • YreeNhiba
    Nagyon köszönöm! Ott rontottam el, hogy "patch"-re kerestem rá, nem "peccsre"! :-D De majd hozzászokom... :-P
  • Zetorg
  • YreeNhiba
    Hmm... Nézzetek hülyének, de nem találom a patch-et... Tudna valaki adni egy linket esetleg? Előre is köszönöm
  • armandusy
    új kocsik gaméhez vannakl?
  • baggu
    nekem jo lett pl az sl55 belsoje
  • Zetorg
    nincs még a játékhoz külön addon ató.
    nem tudom mit akarsz te bemásolgatni :S
  • baggu
    Mer gondolom az autos mappába ami van azt ugy bemásolom csak a wr editcar nevut hova rakom?
  • baggu
    Akkor létszi ird be az uzenet számát mert már végig olvastam.hogy autot hogy rakok be.mi kell hozzá stb
  • YreeNhiba
    Elnézést az ismételt zavarásért... Továbbra is fennáll a probléma. A teljes verziós WR2 nem látja egy idő után a billentyűzetemet, annak ellenére, hogy a demó látja...
    Mi lehet a gond?
  • hykao #2307
    Milliószor leírtam már ezeket, vedd a fáradtságot, hogy visszaolvasol...