19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #2466
    Úgy tűnik Snyder bá ráunt a forgalom addon gyártásra, és áttér a vezethető addonokra:

• hykao #2465
    Na ez jó kérdés! Sajnos nem tudom ellenőrizni, mert nekem még mindig az 1.2.2.-es verzió van a fordítás miatt, az meg sajna nem kompatibilis multiban se az 1.1.1. se az 1.3.2 se pedig az 1.3.3. verzióval...
  • Zetorg
    a matricák hogyan működnek multiban?
    itt is csak akkor látja más, ha neki is megvan?
  • hykao #2463
    kösz, igazából csak mókáztam a dologgal, nem komoly... :)
    viszont tegnap csináltam motorhangot is a Brabusnak, miután Shailen leleplezte a motorhang dolgot...így már játszi könnyedséggel lehet tényleg az összes WR1 autót a WR2-höz igazítani...

A WR2-nél összesen hatféle motorhang tartozik egy autóhoz (plusz a váltáshang meg még egy két járulékos hiba hang...), biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben még a Trans Am hangjánál is sokkal jobb motorhangja lesz egy-két addonnak.
  • Istencsászár
    ez nagyon jóóóóóó gratula
  • eagle161
    jó bocsi hogy zavarok, de vmennyit azért értek hozzá, már csinált ilyet a gépem, és akkor újraraktam a videókártya driverét (ATI Radeon 9200), és akkor ment most még így se megy úgyhogy kifogytam az ötletekből!!!
  • arty
    ez attól van, hogy egyáltalán nem értesz a számítógépedhez, hiszen egy egyszerü fájl átnevezés sem ment, hogyan akarsz igy PC-t használni?

jön a karácsony, vetess egy pléjsztésönt ... ne vedd rossznéven, de ez nem alapfoku számitogépszakkör, talán van ilyen topik is, esetlep próbálkozz ott!
  • hykao #2459
    Na csináltam egy matricát: KATT

Rendőrségi "Üldöző" RS Octavia:

• hykao #2458
    Itt egy másik link Shailen Trans Am-jéhez: KATT
  • eagle161
    mostmeg megcsináltam, menneis csak a puttó gépem újraindul, nemtudjátok mitől lehet?
  • eagle161
    hát nemtom én mostis hiába csinálom nem indul, a faqból a 7es 8as lépést megismételtem 10szeris de nem indul az istenért sem
  • malter
  • Zetorg
    ehh...
    ne mdf-é nevezd át, hanem csak a nevét írd át

WRLDRCNG2.mdf
    WRLDRCNG2.mds
  • eagle161
    hmmm, már csak az a gond hogy kettő fájlnak kéne lennie egy .mds-nek és egy .mdf-nek mert hiába nevezem át .mdf-é akkor az alcohol nem látja!!!
    PLZ HELP!!!
    Előre is köszi!
  • eagle161
    köszi szépen naon naon naon, nekem az ITWINS-es verzió van meg mosmár utána néztem!!! köszi szépen :-)
  • Zetorg
    az .mdf nevére nevezd át.
  • eagle161
    De nekem az itwinses .mds-nél azt írja ki hogy nem hozzáférhető a fájl!!!
    Azt írja a faq-ban hogy át kell nevezni csak azt nem hogy mire??
    Meg hogy?
    Előre is köszi és bocsi h zavarok!
  • [HUN]FaTaL
    nemtudom letölteni, valami 250mb havi limitről hadovál:D nem tudod feltölteni valahova?:)
  • baggu
    Sok játéknál ez nem pont wr 2 ezt irja ki ha rákattintok az install ra C:\Windows\System32\Autoexec.NT. A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Ez mi ???
  • hykao #2447
    Letölthető Shailen béta állapotú Trans Am addonja: KATT (belsőnézet van)

A motorhang egész jó, de még nem tökéletes minden fordulatszámon...valamint Krom még béta editáló progijával szerkesztett .car fájlokkal néha gond van - az érintett addon autó hülyén jelenik meg a bemutatóteremben, és az adatok is falsok...ilyenkor tovább kell lépni, nem szabad kiválasztani, mert különben kiakad a játék...

Patch ügyben: elméletileg csak az 1.1.1. és az 1.3.3. verziók kompatibilisek egymással multi esetén!

Ja, még valami: elméletileg, ha megjelent az Xbox verzió és a Microsoft is áldását adja, akkor lesz letölthető a Brabus CLS és az új demóban szereplő két Octavia (meg még ki tudja mi...), de előbb a végleges peccs elkészítésére fókuszálnak a fejlesztők.
  • Zetorg
    sikerült átírni a betűjeleket :)
  • Zetorg
    démonba raktam 4 drive-ot, de közbe telepítettem egy kártyaolvasót és kihagyja annak a helyét....

ha kihúzom a kártyolvasót, akkor F,G,L,M lesz a démon :S
  • Istencsászár
    eh akkor rakj fel démon toolsot/alcohol és rakj rá 2-3-4 drájvot és I-be rakd be a imagét
  • Zetorg
    rájöttem, hogy azért nem megy föl, mert nincs bemountolva az image :)

már csak az a baj, hogy telepítés óta változtak a betűjelek és nincs I meghajtóm, ez meg ott keresi a file-t :(
  • Zetorg
    próbáltam 1.3.2-re telepíteni ezt a peccset, de valami .msi-t hiányol :S
  • Istencsászár
    hát ja, peccset rakjátok fel ez azt fel az addon és lekell venni lowra a forgalmat azt play
  • Zetorg
    de így kell csinálni, ugye?
  • Istencsászár
    pedig magyarul van :)))
  • baggu
    Sajnos kicsit zavaos és nem érthető:)
  • baggu
    Azért köszönöm :)
  • Zetorg
    hm, mintha a 2 és 3-as pont ütné egymást :S
  • Zetorg
    1)csinálj biztonsági másolatot a játék könyvtárában lévő "traffic" könyvtárról, vagy egyszerűen nevezd át valami másra, pl: "BAK_traffic"

2)tömörítsd ki a Snyder_WR2_FullTraffic.rar-t a gépedre, nyisd meg az új "Snyder_WR2_FullTraffic" könyvtárat és másold át a "World Racing 2" könyvtárba.

3)illeszd be ezt a könyvtárat a játék főkönyvtárába, általában C:\program files\Playlogic\ vagy C:\Programme\Playlogic\
    ne közvetlen a "World Racing 2" könyvtárba!
    bizonyosodj meg róla, hogy a "Traffic" könyvtár, a "World Racing 2" könyvtárban van.

4) mielött indítanád a játékot, futtasd a "DOUBLECLICK_Snyder_Traffic.bat"-ot, ami a "World Racing 2" könyvtáradban van

• voxom
    FAQ!!!!!!!
  • baggu
    #2387 pls valaki egyszeruen magyarra:(
  • hykao #2432
    Szerinted ez miért van ott a bannerben BAZINAGY BETÜKKEL???

"MIELŐTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!"
  • eagle161
    ja nem az itwinses van hanem a DOM-os!! :(
    ez baj?
  • hykao #2430
    Gyaníthatóan nem csak felmásolja azt a 23 megát azt csá, hanem hozzányúl nagyobb állományokhoz is, azokat variálja...
  • Mikiller
    Mi a nyavaja tart ezen a 23Mb-on felrakni ennyi ideig?
    A full hamarabb felért.LOL
  • eagle161
    ja, de azt meg nem olvassa be az alcohol, mert kiír vmit hogy:
    nem hozzáférhető fájl
  • arty
    jah, max privátban irok, remélem a további hozzászolásaitok innen törlődnek ;)