19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#2466 Úgy tűnik Snyder bá ráunt a forgalom addon gyártásra, és áttér a vezethető addonokra:
-
#2465 Na ez jó kérdés! Sajnos nem tudom ellenőrizni, mert nekem még mindig az 1.2.2.-es verzió van a fordítás miatt, az meg sajna nem kompatibilis multiban se az 1.1.1. se az 1.3.2 se pedig az 1.3.3. verzióval... -
#2464 a matricák hogyan működnek multiban?
itt is csak akkor látja más, ha neki is megvan? -
#2463 kösz, igazából csak mókáztam a dologgal, nem komoly... :)
viszont tegnap csináltam motorhangot is a Brabusnak, miután Shailen leleplezte a motorhang dolgot...így már játszi könnyedséggel lehet tényleg az összes WR1 autót a WR2-höz igazítani...
A WR2-nél összesen hatféle motorhang tartozik egy autóhoz (plusz a váltáshang meg még egy két járulékos hiba hang...), biztos vagyok benne, hogy a későbbiekben még a Trans Am hangjánál is sokkal jobb motorhangja lesz egy-két addonnak. -
#2462 ez nagyon jóóóóóó gratula -
eagle161 #2461 jó bocsi hogy zavarok, de vmennyit azért értek hozzá, már csinált ilyet a gépem, és akkor újraraktam a videókártya driverét (ATI Radeon 9200), és akkor ment most még így se megy úgyhogy kifogytam az ötletekből!!! -
#2460 ez attól van, hogy egyáltalán nem értesz a számítógépedhez, hiszen egy egyszerü fájl átnevezés sem ment, hogyan akarsz igy PC-t használni?
jön a karácsony, vetess egy pléjsztésönt ... ne vedd rossznéven, de ez nem alapfoku számitogépszakkör, talán van ilyen topik is, esetlep próbálkozz ott! -
#2459 Na csináltam egy matricát: KATT
Rendőrségi "Üldöző" RS Octavia:
-
#2458 Itt egy másik link Shailen Trans Am-jéhez: KATT -
eagle161 #2457 mostmeg megcsináltam, menneis csak a puttó gépem újraindul, nemtudjátok mitől lehet? -
eagle161 #2456 hát nemtom én mostis hiába csinálom nem indul, a faqból a 7es 8as lépést megismételtem 10szeris de nem indul az istenért sem -
#2455 -
#2454 ehh...
ne mdf-é nevezd át, hanem csak a nevét írd át
WRLDRCNG2.mdf
WRLDRCNG2.mds -
eagle161 #2453 hmmm, már csak az a gond hogy kettő fájlnak kéne lennie egy .mds-nek és egy .mdf-nek mert hiába nevezem át .mdf-é akkor az alcohol nem látja!!!
PLZ HELP!!!
Előre is köszi! -
eagle161 #2452 köszi szépen naon naon naon, nekem az ITWINS-es verzió van meg mosmár utána néztem!!! köszi szépen :-) -
#2451 az .mdf nevére nevezd át. -
eagle161 #2450 De nekem az itwinses .mds-nél azt írja ki hogy nem hozzáférhető a fájl!!!
Azt írja a faq-ban hogy át kell nevezni csak azt nem hogy mire??
Meg hogy?
Előre is köszi és bocsi h zavarok! -
#2449 nemtudom letölteni, valami 250mb havi limitről hadovál:D nem tudod feltölteni valahova?:) -
baggu #2448 Sok játéknál ez nem pont wr 2 ezt irja ki ha rákattintok az install ra C:\Windows\System32\Autoexec.NT. A rendszerfájl nem megfelelő a futó MS-DOS és Microsoft Windows alkalmazásokhoz.Ez mi ??? -
#2447 Letölthető Shailen béta állapotú Trans Am addonja: KATT (belsőnézet van)
A motorhang egész jó, de még nem tökéletes minden fordulatszámon...valamint Krom még béta editáló progijával szerkesztett .car fájlokkal néha gond van - az érintett addon autó hülyén jelenik meg a bemutatóteremben, és az adatok is falsok...ilyenkor tovább kell lépni, nem szabad kiválasztani, mert különben kiakad a játék...
Patch ügyben: elméletileg csak az 1.1.1. és az 1.3.3. verziók kompatibilisek egymással multi esetén!
Ja, még valami: elméletileg, ha megjelent az Xbox verzió és a Microsoft is áldását adja, akkor lesz letölthető a Brabus CLS és az új demóban szereplő két Octavia (meg még ki tudja mi...), de előbb a végleges peccs elkészítésére fókuszálnak a fejlesztők. -
#2446 sikerült átírni a betűjeleket :) -
#2445 démonba raktam 4 drive-ot, de közbe telepítettem egy kártyaolvasót és kihagyja annak a helyét....
ha kihúzom a kártyolvasót, akkor F,G,L,M lesz a démon :S -
#2444 eh akkor rakj fel démon toolsot/alcohol és rakj rá 2-3-4 drájvot és I-be rakd be a imagét -
#2443 rájöttem, hogy azért nem megy föl, mert nincs bemountolva az image :)
már csak az a baj, hogy telepítés óta változtak a betűjelek és nincs I meghajtóm, ez meg ott keresi a file-t :( -
#2442 próbáltam 1.3.2-re telepíteni ezt a peccset, de valami .msi-t hiányol :S -
#2441 hát ja, peccset rakjátok fel ez azt fel az addon és lekell venni lowra a forgalmat azt play -
#2440 de így kell csinálni, ugye? -
#2439 pedig magyarul van :))) -
baggu #2438 Sajnos kicsit zavaos és nem érthető:) -
baggu #2437 Azért köszönöm :) -
#2436 hm, mintha a 2 és 3-as pont ütné egymást :S -
#2435 1)csinálj biztonsági másolatot a játék könyvtárában lévő "traffic" könyvtárról, vagy egyszerűen nevezd át valami másra, pl: "BAK_traffic"
2)tömörítsd ki a Snyder_WR2_FullTraffic.rar-t a gépedre, nyisd meg az új "Snyder_WR2_FullTraffic" könyvtárat és másold át a "World Racing 2" könyvtárba.
3)illeszd be ezt a könyvtárat a játék főkönyvtárába, általában C:\program files\Playlogic\ vagy C:\Programme\Playlogic\
ne közvetlen a "World Racing 2" könyvtárba!
bizonyosodj meg róla, hogy a "Traffic" könyvtár, a "World Racing 2" könyvtárban van.
4) mielött indítanád a játékot, futtasd a "DOUBLECLICK_Snyder_Traffic.bat"-ot, ami a "World Racing 2" könyvtáradban van
-
#2434 FAQ!!!!!!! -
baggu #2433 #2387 pls valaki egyszeruen magyarra:( -
#2432 Szerinted ez miért van ott a bannerben BAZINAGY BETÜKKEL???
"MIELŐTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!" -
eagle161 #2431 ja nem az itwinses van hanem a DOM-os!! :(
ez baj? -
#2430 Gyaníthatóan nem csak felmásolja azt a 23 megát azt csá, hanem hozzányúl nagyobb állományokhoz is, azokat variálja... -
#2429 Mi a nyavaja tart ezen a 23Mb-on felrakni ennyi ideig?
A full hamarabb felért.LOL -
eagle161 #2428 ja, de azt meg nem olvassa be az alcohol, mert kiír vmit hogy:
nem hozzáférhető fájl
-
#2427 jah, max privátban irok, remélem a további hozzászolásaitok innen törlődnek ;)