19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#2765 Nos elkészült a CLS55 AMG is, mely a SYNETIC CLS modelljén alapul.
-Realisztikus motortextúra (nagyfelbontású)
-Belsőnézet, kétféle - kilóméterórás és mérföldórás - verzió (nagyfelbontású textúrákkal)
-AMG logó a Bemutatóteremben
-Klasszikus AMG felnik (köszönet érte Natasának és Shailennek)
-Valóságközeli technikai adatokkal
-Új motorhang (Kabelverhau-n találtam, fogalmam sincs ki csinálta...)
(Sajnos a mérföldórás verzió csak olyan 130Mph-ig mér nagyjából pontosan, mert az AMG mérföldórás számlapja asszimetrikus...120-ig 5-ös, 120-tól 10-es fokok...viszont a játékban nem tudok asszimetrikus mérést beállítani...)
Kilóméterórás verzió: KATT
Download mirror 1 by The_Borg
Mérföldórás verzió: KATT
Download mirror 1 by The_Borg
(bár gondolom hazai pályán nemigen lesz eziránt érdeklődő...:D)
-
#2764 Az "Alps" map nekem is a kedvencem volt a WR1-ben, síugró pályával, kastéllyal, miegymással... :) -
#2763 jaja az egy map, jó is volt az:) -
#2762 Az ugye egy map? Mert ha az ameik az alpokban volt ,met énebből arra következtettem :) akkor az télleg jó lenne azon lehetett süvítené és kölönös érzetet keltett bennem amikor mentem az alpokba és feelinges volt :) -
#2761 egy citroen C5-t vagy Xsarat (utcai) csinálhatna valaki a játékba:DDD -
#2760 viszont nagyon örülnék egy wr-es Alps átkonvertálásnak ha ilyen lehetséges :)
-
#2759 Hehe, ez egy visszatérő téma, s nem csak itt, de a külföldi fórumokon is... :)
Egyébként én is valahol 15-16 megnyert futam után kezdtem kiakadni lol... :)
A lényeg, hogy addig tart a buli, amíg nem veszítesz... :) -
muki1 #2758 a no escape nevű pályát hogyan kell továbbvinni? már 16-szor megnyertem, de nem enged tovább -
baggu #2757 hy!
Nero val akarom kiirni a cd t akkor az jo ha Adat Dvd t csinálok? -
#2756 Nem probléma, inkább többször, mint egyszer sem! ...főleg, hogy se szeri, se száma a vissza nem olvasó emberkéknek a fórumon! :) -
#2755 amugy azmaradt meg bennem, hogy valahol irtad, hogy összeszedték a fórumba az addonokat, de ezt nemfigyletem amit irtál anno -
#2754 Hehe, végülis jah... :) -
#2753 ismétlés a tudás anyja :) -
#2752 khm... :) #2706 -
#2751 -
#2749 átalakult a wr2 weboldala... addonokat lelehet szedni már innen is -
#2748 @arty: szivesen! :)
@FaTaL: a WR2-ben sajnos nincs lehetőség körbenézésre...legalábbis tudtommal...(...de mivel minden rosszban van valami jó is: könnyebbség ez nekem, mert nem kell a belső egyéb - körbenézés nélkül nem látható - részeivel is pepecselni... :D)
@Rolesz: dehogy! Amint írtam is, már meglévő modelekket használok. Modellezéshez nem értek... -
#2747 kéne multiiiii -
#2746 Multit nagyon elhanyagoltuk :( -
Rolesz #2745 Mivel csinálod ezeket 3d max-al? és el tudnád magyarázni valahol...plz? -
#2744 meg ilyenek:) jo ha van,ha autóba ülsz sem csak előre nézel mint aki csőlátó:D -
#2743 :D nézni a tájat meg ienek? :D -
#2742 még a patches verzióval nem játszottam, lehet benne oldalra nézni, mint az első részben? -
#2741 hykao,
zseniális!
köszönjük!! -
#2740 Köszi! :)
@12346: ja, a hátranézés ugyanolyan, mint a WR1-ben...nemis igen lehetne mésmilyen, hisz a WR2-ben hivatalosan nincs belsőnézet ugye... -
partotmos #2739 ááá, de durva ez a motortér
(mondjuk nem vagyok aktív wr2 gamer, de ezt nem bírtam szólás nélkül...) -
#2738 mellesleg, hátranézésnél ezeknél sincs semmi belsőtér, mint az 1-ben? -
#2737 Megértem... -
#2736 tudom, de úgy nem az igazi. teljes pompájában akarom látni:) -
#2735 Következő terv: CLS55.
Lesz mérföldórás és kilóméterórás verzió is.
-
#2734 Üdv mindenkinek és Boldog új évet...Rég jártam már erre.Azóta már felkerült egy két jó gép.lassan ki is próbálom őket. -
#2733 wow -
#2732 Hehe, a fejlesztőknek is tetszik a Brabus CLS belsőnézet, s megengedték, hogy az ő autó-install progijukat használjam.
A link módosítva, plusz dobtam hozzá egy tükrözést.
@12346: Ha a WR1-et tudtad tolni a régi videókártyával, akkor ezzel sem lesz gond, mert a grafikát teljesen le lehet butítani a WR1 szintjére a WR2_Setup.exe-ben! -
holnap tesztelem ezt is, meg a videófelvevést is :)
újra összeállt a gépem, két nap kihagyás után. -
#2730 granulátum. zsír lett. alig várom már, hogy meglegyen az újabbik vidkari. tolnám már ezt a gámát.. -
#2729 Köszi srácok.
Nos ez a mókus: KATT IDE megint gyorsan reagált az ötletemre, csakúgy mint a rendőrmatrica esetében lol... :)))
(sima CLS-hez belső és motortextúra) -
#2728 grat és thx érte;) szép, igényes munka:) -
#2727 Grat! nagyon szép lett. -
#2726 Nos elkészültem a nemhivatalos Brabus CLS módosításokkal.
-Új, valósághű motortextúra (nagyfelbontású)
-Belsőnézet (nagyfelbontású)
-Új, viágosabb Brabus logó a bemutatóteremben (hivatalos Brabus logó)
A letöltéshez: KATT IDE
Download mirror 1 by The_Borg (06. Jan. UPDATED)
A belsőnézeti modell a SYNETIC WR1-ének E osztályos (W210) modelljén alapul, a kormány és karmodellek pedig az SL (R230) modelljén.
-
#2725 vegassal lehet 3mbit wmv ( ez a neve ) gyönyörű minőség..