19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#2805 ez nagyon tuti -
#2804 a le/nyomatékot igen pöpec munka belöni,mert ha keresztbe rakod és mondjuk 3-6ig van nagy nyomaték akkor tulpördül,ugyhogy kb 5-7ig a jo akkor szépen tudod tolni iven keresztbe,bmw a kedvenc azért tolom azzal,de Zetorgnak is igencsak
clseket még nem,söt szinte semmit mert 1x sikerült eddig összehozni ugy multit hogy mentek addonok:)de akkor is a 30bol 19et látott:/pedig mind2önknek megvan mind
a skyline is tomeké?mert az se valami jol van belöve,alig akar fordulni azt hogy lehet állitani? -
#2803 Srácok, mondom, ha a .car file-ok megegyeznek, mennie kell. Vagy valakinek mégsem ua. volt, vagy pedig valami egyéb - .car-tól független - probléma lehetett...
Amúgy én úgy vettem észre, hogy a Tomek féle autóknak valahogy az alacsonyabb fordulatszámokon túl kevés a nyomatéka (a valósághoz képest)...
No de ott van egy csomó más autó, miért nem azokkal mentek akkor?
Ha mindenáron BMW-ben gondolkoztok, akkor nemsokára jön a 645Ci...(és/vagy várhatóan az M6)...illetve ne feledjük Martin M5-ösét sem, ami szintén remélhetőleg hamarosan érkezik:
CLS-eket próbáltátok már multiban? -
#2802 jajj istenem de m5 mikor lesz mar! :) -
#2801 -
#2800 én is beállítgattam :D -
#2799 amire nekünk kell arra gyenge:P 400le körül már jo lenne:)
-
#2798 "bmw is gyenge" :)) menny mással azt meg tudod mi a gyenge:)) -
#2797 ugy nem joo:D ugyis egymással multizunk csak,szal nem csalás a lényeg hanem a fun:)bmw is gyenge mikor kanyarba driftel sokszor megáll mert nincs elég ereje ha kap pár +le-t akkor már joval korektebb -
#2796 oolyan nincs :)
meg tudnál kérdezni pár mestert, hogy meg lehet-e oldani ezt a problémát? -
#2795 :)) -
#2794 LOL ezek de rosszak...nézzétek...:DDD -
#2793 Martin Leps ismét dobott két képet.
-
#2792 Hát ne piszkálgassátok! :) -
#2791 az autok már jok multiba,csak ha megpiszkálod a le-t stb akkor nem tölti be:)
-
#2790 és a hivatalos addon kocsik ? -
#2789 annyit ir hogy "cant load pl bmw z3"quit és számol vissza,bármilyen modositott file-al azzal modositottam amit multkor linkeltél programot -
#2788 kerékméret és teljesítmény lett módosítva...néha eszetlenül, a móka kedvéért :)
várunk szeretettel :D -
#2787 Lassan a demokból össze lehet rakni a full-t -
#2786 Na így már értem. Bár azt viszont nem, hogy miért nem működik. Elméletileg, ha ugyanaz a .car van mindenkinek, mennie kéne, függetlenül attól, hogy hányszor lett módosítva a .car. Mik lettek amúgy módosítva bennük?
Hmm, vajon az én módosításaimmal is fennállhat ue. a probléma? Alkalomadtán megnézhetnétek majd. Amúgy egy-két napon belül áttérek a magyarítás multi részének tesztelésére én is, úgyhogy remélem össze tudunk még hozni majd közös multit veletek. -
#2785 valamelyikünk módosította és átküldte a másiknak. -
#2784 Na de ezeknek mind módosította valamelyikőtök a .car fájlját vagy, hogy értetted, hogy "módosított editcar.car" fájlokkal? -
#2783 mindegyikröl :)
e430 4matic, z3, e36 - ezekkel próbáltuk, de szerintem egyikkel sem fog működni :( -
#2782 Pontosan melyik autóról van szó? -
#2781 szák -
#2780 Malterral próbáltuk.hiába egyeznek meg a .car fájlok, akkor is kidobja őt valami hibaüzenettel!
majd ha jön megmondja, hogy mit ír ki. -
#2779 :)) ott hát -
#2778 Ez az ATS féle demó ott figyel az általad nemrég újra belinkelt hivatalos WR2 "micro" site-on... :) -
#2777 Na ezt most nem értem akkor. Nem az a lényeg, hogy a szervert indítónak és a hozzá csatlakozóknak ugyanazok a .car fájljaik legyenek? Máskülönben, hogyan? -
#2776 lassan kiadják az egész játékot demókban :) -
#2775 hehe uj demo:)
Hockenheim pályát, két játékmódot és Roadster kocsikat tartalmaz
-
#2774 ha egyeznek, akkor sem tudnak csatlakozni :( -
#2773 Mármint úgy érted, hogy a szervert indító emberke .car fájljaival egyeznie kell a csatlakozók .car-jainak is, különben nem tudnak csatlakozni? -
#2772 na sikerült összehozni a multit, én voltam a blna :)
el volt állítva a routerem...
viszont a módosított editcar.car file-okkal nem megy :((((( -
#2771 hát ha végre 1x elérjük hogy minden kocsit látni lehet multiba akkor lesz:)bár már annak is örülnék ha 2öt látna legalább:))) -
#2770 Ha az még nem is, de a 645Ci viszont már tényleg hamarosan érkezik. -
#2769 Kéne multiba nyomni.... -
#2768 VÉGRE
jöhetne az m5 is :)) -
#2767 Közben Tomek sem pihen: BMW E36 M3 v1.0beta
-
Rolesz #2766 Thx nyomtam egy töréstesztet:D
Itt a kép rólaItt egy másik kép róla