19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
baggu #2845 Hát kanyarodni nem egyszerü vele... -
Rolesz #2844 Hogy lehet javitani a fékezésen úgy hogy 0.1 másodperc alatt megáljon 100 ról? -
#2843 ÁÁÁHH :)
megyek tesztelni :) -
#2842 nm -
#2841 köszi szépen -
#2840 A fölső pirossal karikázott rész a "szemed", az alsó pedig a kezed a kormánnyal. (X, Y, Z koordináták)
A .car módosításai csak a játék újraindítása után lesznek érvényesek.
-
#2839 igen, arra -
#2838 A kamerapozícióra gondolsz? Állítható egyszer a "szemed", hogy hol legyen, illetve a kormány a kézzel. Mindjárt nyomok egy képet, hogy hol, mit lehet állítani. -
#2837 belső nézet üléspozíciót hol lehet állítani vagyis hol kell átirni hogy más pozícióban legyen? ( bocs ha vótmá :) ) -
#2836 A bannerkép alatti nagybetűs szöveg nem véletlenül van ám ott... -
#2835 végre!!:)))ki is probálom gyorsan milyen -
Rolesz #2834 THX!!!!!!!VÉGRE!!! -
#2833 ...de ami késik, nem múlik: BMW 645Ci E63 v1.0 by EuropaCar, TomWin
-
#2832 Sziasztok! Cd kulcsot tud valaki adni? köszi -
#2831 Ha a 645-re gondolsz, akkor az egyedüli ok, amiért még nem elérhető, hogy a szerver, ahová fel szokta tölteni az autókat szarakodott...
@Istencsászár: köszi, már felvettem a kapcsolatot Krom-mal, sajnos elég elfoglalt mostanában...ha záros határidőn belül nem tud segíteni, akkor lehet igénybeveszem a szolgálataidat. :) -
#2830 segítek, ha kell szöszmötölni vele.... -
Rolesz #2829 Túl szép is lett volna hogy igaz legyen.... -
#2828 voltam... :)
más: egy érdekes matrica Harm-tól - Mercedes Benz törésteszt matrica
-
#2827 majd ha ráérsz egyszer, bejelentkezhetnél msn-re :)
kéne egy kis segítség... -
#2826 Kosheen-Catch;) -
baggu #2825 Malter komoly lett a video!
Lehet egy Off kérdésem ,hogy mi a számnak a cime ami megy alatta? -
#2824 ha kész a magyaritás jöhetsz tesztelni:)
baggu server álltalában este felé van,délelött mindenki haldoklik -
#2823 Ha minden igaz ma már elérhető lesz valamikor a 645-ös... :)
Más: magyarítás 100%, már csak egy kis multi tesztelgetés van hátra, hogy nincs-e sorkilógás valahol, illetve rá kéne vennem Krom-ot a fordító progi export-import funkciójának javítására, hogy 1 mp alatt az 1.3.3-as verziójú WR2.ds-be kerüljön az összes magyar szöveg - ellenkező esetben magamat kéne rávennem, hogy a 60kb-nyi szöveget blokkonként bemásolgassam az 1.3.3. féle WR2.ds-be, amihez őszintén szólva nincs sok kedvem... -
baggu #2822 Server ? -
#2821 thx:)aha,már minden ok,ugyhogy aki multizni akar mostmár jöhet,minden akadály leküzdve:)) -
#2820 aha, sikerült.
úgy megy, hogy csak a motor teljesítményét változtatjuk...a többit még ki kéne kisérletezni :)
jaja, árkád nyíl rulz általában átcsúszunk rajtuk, szal tök mindegy milyen :) -
#2819 Ezek szerint sikerült megoldani, hogy menjen a BMW a módosított .car-ral a multiban?
(amúgy mindig az árkád-szerű terelőnyilakat használjátok? :P) -
#2818 nice movie:) -
#2817 Kicseréltem a linket a kértre. -
#2816 ha nem jol jön a többi mirorrol szedjétek mert sokan panaszkodnak,hogy lassu -
#2815 a
-
danyr #2814 nem rossz! -
#2813 sajnos zet elég keveset van képben,mert nincs replay multiban ezért elég körülményes,de majd csinálunk ösznépi valamit:D -
#2812 na elkészültem az elsö fun videoval:)bmw m3 teszt:) 20mb -
#2811 kiadhatná már!
ez kész van, én látom :) -
#2810 erre vártam:))) -
#2809 A két új Octavia a WR2 Skoda demójából a teljes WR2 játékhoz - Tomwin
(Krom 1.2-es EditCar progijával ismét lehet az eredeti WR1 és WR2 autók adatait importálni!!! Így már tényleg pofonegyszerű a WR1 eredeti autóit a WR2-be rakni!!! Hisz nem kell az adatokkal szarakodni...elég csak kiimportálni.
Sőt a WR2 eredeti autóinak is lehet ízlés szerinti .car fájlt csinálni...) -
#2808 Hát nekem ami egyből feltűnt azzal az autóval kapcsolatban, hogy az első és a hátsó kerekek mérete nem azonos, amiknek ugye ebben az esetben (összkerék) ugyanakkoráknak kéne lenniük...
Tehát élből a hátsó kerék méretét 275-ről hozzáigazítanám az első kerék méretéhez...de nyilván egyéb beállítások sem tökéletesek a Suspension-Wheels füleknél, ha azt mondod, nem elég fordulékony. Bár hozzáteszem, fogalmam sincs, hogy a valóságban ez az autó mennyire fordulékony...
Amúgy még a diffizár mértékét is lehet állítani pl. az "Expert" fül alatt. (sőt még az üzemanyagtank méretét is...de azt minek...)
Pár új kép a Tomek féle 645-ről:
-
#2807 igen -
#2806 Hogy érted, hogy alig akar fordulni? Kanyarodásra gondolsz?