19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • R0sc0
    ez kemény :DDD Király vagy!
  • baggu
    Köszi!
  • malter
    na kész bmw e30 325i és a volvo busz szedhetö:)itt
  • baggu
    Csak a Busz:D E 385 nincs?
  • malter
    ok,de még picit gyengitek rajta,mert 1 kör alatt kifekszik:)))
  • Istencsászár
    ezt rakd fel ez kell:D
  • malter
    sikerült konvertálnom 1-2 autot wr1böl
  • Harly18
    Hát én alapból a Bogárra vagyok rákattanva, de nagyon és ezért kellene ez a Bogár, mert anno nagyon szerettem a VC-ben és jó lenne a WR-ben is játszani vele vagy más játékban
  • Istencsászár
    alapból van benne beetle az nemjó?:O
  • priluki
    ok igy már értem,de mégegy kérdés:
    szoval nekem nem a program files.be van a játék,egy másik vinyon gondolom akkor nem oda kell másolnom hanem ahova telepitettem.. ugye?
  • R0sc0
    szerintem meg hogyha valaki ilyenre vetemedre akkor egy Skoda 120L -t konvertálhatna át :))
  • Harly18
    Nincsen valaki itt közöttetek, aki tud a Vice City-ből konvertálni kocsit a World Racing 1, vagy 2-be? Vagy ha legalább valaki megpróbálná, azt megköszönném.
    Igazából egy Bogarat szeretnék a játékhoz és a VC-hez készült egy, ami nagyon jól sikerült (a modellje), bár a texturák nem olyan jók.

VW
  • hykao #2873
    A hivatalos addon autók-, illetve TomWin újabb addonjai-, valamint az én CLS55 AMG-m és a Brabus belsőnézet peccsem autoinstallosak. Tehát nem kell neked másolgatni.
    A többi addon esetében sem túl bonyolult a helyzet. Letöltöd, kicsomagolod, és értelemszerűen bemásolod a kapott addon autó mappáját a játék \AddOns\Autos mappájába (ha nincs, létre kell hozni - értelemszerűen...)
    A 7 WR1 belsőnézetet, amit közzétettem a WR2-höz: letöltés és kicsomagolás után a kapott "Program Files" mappát csak egyszerűen bemásolod a C:\ -re, és kész...

Nos ennél részletesebben nemigen tudom kifejteni, de remélem nem is kell, hisz ezek igazán egyszerű dolgok.
  • priluki
    Abban kellene segiteni hogy egyáltalán hogyan kell bármelyik autot is berakni vagy müszerfalnézetet.Mondjuk adva van egy auto amit letöltöttem hogy álljak neki vagy hova másolam.
  • hykao #2871
    Mi köze a géphez való értésnek az egyik addon fékbeállítás modosításának? :S
    Amúgy meg, ha nagyon nem megy a fékezés, akkor kapcsold be a FÉKASSZISZTENST a menüben!
  • Istencsászár
    akkor ne irj badarságokat.. ez normális fórum értelmes emberekkel, a hülyeségeket mellőzd máskor, mer látod milyen volt rá a reakció...
  • hykao #2869
    Pontosítsd légyszíves, hogy mit szeretnél. Melyik autókat és belsőnézetet nem sikerül berakni?
  • Rolesz
    Azt csak úgy odairtam nem kell olyan nagy!!
  • Istencsászár
    .car megnyitásával lehet módosítani a kocsi tulajdonságait, de még mindig nemértem miért kell neked ilyen drasztikus, irreális fékhatás mint a "0.1 másodperc alatt megáljon 100 ról" Talán ha kifejtenéd mi értelme van ennek?
  • OrioN the S
    #2840 eztetet látod itten? na ottan ^^
  • Rolesz
    Hagyuk akkor!Azt hitem itt van egy okos ember!Aki jobban ért a géphez mint én!Az egyik addon-nak akartam javitani a fékezésén de látom itt senki sem ért hozzá...
  • Istencsászár
    hova mit akarsz berakni?

Addonokat? azokat csak felkell installálni, azt magától bemásolja...
    Hameg nincs installja, akkor a logika határait kimerítő AddOns mappába kell bemásolni...

Konvertálás meg megint más dolog..
  • priluki
    Hi,valki tudna nekem segiteni hogy hogyan tudok autokat berakni meg a belsönézetet? Faq-t olvastam de nem nagyon értem. pls

msn:[email protected]
  • [HUN]FaTaL
    :DDDD
  • OrioN the S
    :D ^^
  • 12346
    tőled is elvehetem, ha akarod:D nem árt sose egy + gép^^
  • [HUN]FaTaL
    :D
  • OrioN the S
    Így legalább úgy érezheti ,hogy van személyije.... ^^
  • OrioN the S
  • Istencsászár
    Életkor: 14-18 között ( akkor ezt rosszul jelölted meg :P )
  • [HUN]FaTaL
    jólvan akkor ügyes gyerek vagy:) menjél aludni későre jár:D
  • R0sc0
  • Rolesz
    13 TE NYOMORÉK!!
  • [HUN]FaTaL
    bazz hírtelen aszittem nekem írod:DDDD
  • 12346
    tőled is elvenném a gépet.
  • [HUN]FaTaL
    12 éves-e vagy? menjé nfsmwzni
  • Rolesz