19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#2885 ez kemény :DDD Király vagy! -
baggu #2884 Köszi! -
#2883 na kész bmw e30 325i és a volvo busz szedhetö:)itt -
baggu #2882 Csak a Busz:D E 385 nincs? -
#2881 ok,de még picit gyengitek rajta,mert 1 kör alatt kifekszik:))) -
#2880 ezt rakd fel ez kell:D -
#2879 sikerült konvertálnom 1-2 autot wr1böl
-
#2878 Hát én alapból a Bogárra vagyok rákattanva, de nagyon és ezért kellene ez a Bogár, mert anno nagyon szerettem a VC-ben és jó lenne a WR-ben is játszani vele vagy más játékban -
#2877 alapból van benne beetle az nemjó?:O -
priluki #2876 ok igy már értem,de mégegy kérdés:
szoval nekem nem a program files.be van a játék,egy másik vinyon gondolom akkor nem oda kell másolnom hanem ahova telepitettem.. ugye? -
#2875 szerintem meg hogyha valaki ilyenre vetemedre akkor egy Skoda 120L -t konvertálhatna át :)) -
#2874 Nincsen valaki itt közöttetek, aki tud a Vice City-ből konvertálni kocsit a World Racing 1, vagy 2-be? Vagy ha legalább valaki megpróbálná, azt megköszönném.
Igazából egy Bogarat szeretnék a játékhoz és a VC-hez készült egy, ami nagyon jól sikerült (a modellje), bár a texturák nem olyan jók.
VW -
#2873 A hivatalos addon autók-, illetve TomWin újabb addonjai-, valamint az én CLS55 AMG-m és a Brabus belsőnézet peccsem autoinstallosak. Tehát nem kell neked másolgatni.
A többi addon esetében sem túl bonyolult a helyzet. Letöltöd, kicsomagolod, és értelemszerűen bemásolod a kapott addon autó mappáját a játék \AddOns\Autos mappájába (ha nincs, létre kell hozni - értelemszerűen...)
A 7 WR1 belsőnézetet, amit közzétettem a WR2-höz: letöltés és kicsomagolás után a kapott "Program Files" mappát csak egyszerűen bemásolod a C:\ -re, és kész...
Nos ennél részletesebben nemigen tudom kifejteni, de remélem nem is kell, hisz ezek igazán egyszerű dolgok. -
priluki #2872 Abban kellene segiteni hogy egyáltalán hogyan kell bármelyik autot is berakni vagy müszerfalnézetet.Mondjuk adva van egy auto amit letöltöttem hogy álljak neki vagy hova másolam. -
#2871 Mi köze a géphez való értésnek az egyik addon fékbeállítás modosításának? :S
Amúgy meg, ha nagyon nem megy a fékezés, akkor kapcsold be a FÉKASSZISZTENST a menüben! -
#2870 akkor ne irj badarságokat.. ez normális fórum értelmes emberekkel, a hülyeségeket mellőzd máskor, mer látod milyen volt rá a reakció... -
#2869 Pontosítsd légyszíves, hogy mit szeretnél. Melyik autókat és belsőnézetet nem sikerül berakni? -
Rolesz #2868 Azt csak úgy odairtam nem kell olyan nagy!! -
#2867 .car megnyitásával lehet módosítani a kocsi tulajdonságait, de még mindig nemértem miért kell neked ilyen drasztikus, irreális fékhatás mint a "0.1 másodperc alatt megáljon 100 ról" Talán ha kifejtenéd mi értelme van ennek? -
#2866 #2840 eztetet látod itten? na ottan ^^ -
Rolesz #2865 Hagyuk akkor!Azt hitem itt van egy okos ember!Aki jobban ért a géphez mint én!Az egyik addon-nak akartam javitani a fékezésén de látom itt senki sem ért hozzá... -
#2864 hova mit akarsz berakni?
Addonokat? azokat csak felkell installálni, azt magától bemásolja...
Hameg nincs installja, akkor a logika határait kimerítő AddOns mappába kell bemásolni...
Konvertálás meg megint más dolog.. -
priluki #2863 Hi,valki tudna nekem segiteni hogy hogyan tudok autokat berakni meg a belsönézetet? Faq-t olvastam de nem nagyon értem. pls
msn:[email protected] -
#2862 :DDDD -
#2861 :D ^^ -
#2860 tőled is elvehetem, ha akarod:D nem árt sose egy + gép^^ -
#2859 :D -
#2858 Így legalább úgy érezheti ,hogy van személyije.... ^^ -
#2857 -
#2856 Életkor: 14-18 között ( akkor ezt rosszul jelölted meg :P ) -
#2855 jólvan akkor ügyes gyerek vagy:) menjél aludni későre jár:D -
#2854 -
Rolesz #2853 13 TE NYOMORÉK!! -
#2852 bazz hírtelen aszittem nekem írod:DDDD -