19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3170 WIP... -
#3167 Mennyi volt az a sok idő? :DD -
#3166 Látom azért a kombány szorgalamsan dolgozik télen is:D -
#3165 Többek között én. Nem kell kártya, előre át kell utalni a pénzt a számlájukra, s ahogy megérkezik, küldik a játékot. Nekem az átutalás volt sok idő, jobbanmondva amíg megérkezett a pénz a számlára, maga a postázás 2-3 nap alatt lezajlott. -
#3164 és innen rendelt már valaki??sajna nincs elektronikus kártyám -
#3163 ...és máris egy újabb ötlet - WIP stádiumban: "A havas Itália" (by Han Solo)
(katt a kisképre az eredeti - nagyobb - méretűhöz...) -
#3162 Innen! -
#3161 HONNAN LEHETNE EZT MEGSZEREZNI???
minden megoldás érdekel
[email protected] -
#3160 elég de mikorra végez vele:)? -
#3159 jó sok, de nagy része nem kéne:) -
#3158 ez most a No.2 :)
annyira jó vele menni...minden kanyarba úgy megy ahogy én akarom :)
üvölt belőle a V hang, teljesen olyan, mint a filmben!
első helyen még mindig az e36 áll, mondjuk a charger annyival jobb még, hogy faszák a gyári beállítások is, a bmw-t meg át kellett kicsit szabni :) -
#3157 Itt megtekinthető Tomek tervezett konvertálási autólistája -
#3156 Mert mindenképp a Lee Tábornokosat akartam! :) -
#3155 remélem amien szép ojan jó is:) -
#3154 űű ez már tetszős. pont a legrosszabb képet raktad be róla:) -
#3153 na ez tetszik -
#3152 '69 Dodge Charger R/T + General Lee
-
kohai #3151 Üdv!
WR2-öt viszont 2 hét mulva lehet venni Bécs Mariahilfer softvarejungle,
akinek eredeti kell. -
#3150 E-bay-en is van néhány dollárért használtan -
#3149 Nos ameddig begépelted ezt a viszonylag hosszú hozzászólást, addig elég lett volna csupán pár postot visszaolvasni a játék topikjában... -
#3148 próbálkozz német webshop-okban -
#3147 az wr1-est én már nem nagyon láttam oldalokon.Dc-n biztos találsz.Próbáld ki a kettőt:D -
iguanodon #3146 Szevasztok.
Hátha tud nekem valaki segíteni, a WORLD RACING első részét szeretném megszerezni,
eredetiben szerettem volna de sehol nem találok egy üzletet ahol lehetne kapni, de image fájlban is jó ha már máshogy nincs, tudnátok e segíteni honnan tudom megszerezni, fizetős oldal is jó, sajnos csak a demóval volt szerencsém játszani, de nagyon meg fogtak. Sajna manapság kevés a jól kivitelezett belső nézetes autós játék.
Segítségeteket előre is köszönöm. -
#3145 magyar lett, nem érdekes^^ -
#3144 biztos jó, érdekel is, csak nincs is túlzottan hely rá most ilyenekre, meg... nem tom:) -
#3143 elég sokat vessztettél mert szerintem a maga kategóriájában nállam a toppon van:D -
#3142 jah jó. helyrajzi kérdésekben nem vagyok otthon:D
még mindig nem próbáltam ki a jatekot. -
#3141 Természetesen. (...de nyilván nem max. graf beállításokkal...:D) -
#3140 Ahogy vesszük. Nyilván Benzdriver azért állította oda az autót, mert ez a lószobor az olaszországi pályán lévő "Keresztapa" villa parkjában van... :) -
#3139 ez wr2-be készült ez a kép? -
#3138 ebbe a képbe meg egy musti vagy ferrari jobban passzolna:)
(ló) -
#3137 nekem a betomba tünt ell párszor:) -
#3136 Nekem kell a modell, most nem állnék neki konertálni, de később esetleg hasznát venném. Ha elküldenéd akkor küldj privit. -
#3135 jah, egyszer véletlen átmentem pár "falon" :D
miami pálya szélén fák vannak, mögötte pedig láthatatlan fal.ezzel a verdával simán átmentem a falon :) -
#3134 Nem csípem különösebben Benzdriver WR1->WR2 csodáit, remélem ezt nem fogja elfurulyázni:
Krazymond W140-es modellje a WR1-ből (amit Benzdriver akar a WR2-be portolni). -
#3133 Igen, a .cob fájl nem a legtökéletesebb, de ez most nem is volt cél - egy szuperhős autója átmegy mindenen! :))) -
#3132 szerintem egy poénnak jó:D -
Rolesz #3131 Hello!Valaki nem akarja megcsinálni az Audi RSQ modelt!Van hozá lemodelezett fájlom aszem .3DS kiterjesztéssel csak konvertálni kéne!plz! -
#3130 érdekes...
az eleje olyan, mintha csak textúra lenne, belemennek az oszlopok :D -
#3129 Batmobil tölthető: Batmobile v1.0 by Bob Robert, TomWin