19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • kemszi2
    nem jó daemon-t írtam 4.0.3 x86
  • iceman1986
    milyen mentés? játék közben autosave van (ha on-on van) asszem
  • Vakeraka
    és mentés hool van??
  • Vakeraka
    aha de letöröltem és mégis van magyar nyelv szóval nem tudom de megy
  • Vakeraka
    aha de letöröltem és mégis van magyar nyelv szóval nem tudom de megy
  • iceman1986
    ezt szedtem le én is csak máshonnan, de akkor az van, amit leírtál. magyarítást raktál?
  • Vakeraka
    nekem is le van húzva a meghajtó
    van valahol100% végigjátszás??
  • kemszi2
    de nem tudom mivan eddig minden formázás után máshogy tudtam elindítani a játékot:DMost ez a 3féle változat
  • kemszi2
    nekem most per pillanat így megy a játék:itwins-féle warez verzió image+dt4.083+lehúzni a meghajtót
  • Vakeraka
    http://www.hsw.hu/index.php?headlinesid=6393&PHPSESSID=9a093cd94616cdd0f9807f0b32e20bd0
    innen szedtem le egy 1.3 valahányas patch-et és tök zsírul megy
  • iceman1986
    Szóval a lenti problémámra nem tud valaki megoldást? LOAD OPERATION FAILED betöltésnél PLÍZZZZZZZZZ
  • iceman1986
    Én erről a linkről szedtem: http://games.softpedia.com/progDownload/World-Racing-2-Patch-Download-8178.html Ez az 1.3.3-as, a faqban régebbi van.
  • Vakeraka
    Mert a FAQ oldal nem működik
  • Vakeraka
    ÉS HOL VAN PATCH HOZZÁ??
  • iceman1986
    Nekem nem a magyarítás, hanem a sima patch után ilyen.
  • malter
    a magyaritás tökéletesen müködik teszteltük..
  • iceman1986
    Vakeraka, ha találtál megoldást a problémádra, kérlek közöld :)
    mondjuk nekem csak a peccs után ilyen
  • iceman1986
    Ja az meg a másik, hogy ha felrakom az 1.3.3-as peccset, ugyamaz van, mint amit Vakeraka leírt, de ez ár csak hab a tortán. Már játszani akarok, sokkal jobb, mint az NFS-ek!!!!!
  • Vakeraka
    ÉS EZZEL MIT LEHHET CSINÁLNI MOST MÁR TOVÁBB IS TUDOK MENNI DE NEM VESZI BE A BILLENTYŰKET AZ ENTERT PL.
  • iceman1986
    talán ha átrakom image-be akkor jó?
    megpróbálom
  • iceman1986
    :D persze, hogy warez
  • iceman1986
    na nekem ugyanez van ha felrakom az 1.3.3 peccset, amúgy a lejjebb leírt problémám van
  • kemszi2
    mondjuk ez fasz kérdés volt:D...ha eredi lenne menne..
  • kemszi2
    lehet hogy pont ez a probláma...warez verzió?
  • Vakeraka
    valaki tud segíteni miért fagy le a menüben az új profilnél vagyis nem lefagy csak nem lehet sehova menni csak a rendszámtáblát görgetni. Lehet hogy szar a magyarítás??
  • iceman1986
    Nem emuláltam, dvdről megy, szóval arra van kiírva nem image-ben. Mi lehet a baj?
  • kemszi2
    Szerintem ez emuláló programtól függ
  • iceman1986
    Ja és felraktam az 1.3.3-as peccset, de azzal még szarabb, még annyi se jön be.
  • iceman1986
    Sziasztok! Kérlek, ne hülyézzetek le! Simán elindítottam a játékot, örültem is neki, de mikor betöltené a oályát, kiírja, hogy LOAD OPERATION FAILED (mint Kemszybá esetében), csakhogy én nem tudtam megoldani sehogy sem. Már hatodszor telepítem újra. Már szinte az egész fórumot végigolvastam de semmi. Plíz help! Thx!
  • 3P
    Köszönöm. A banner nem jutott volna eszembe...
  • hykao #3018
    Kattints a bannerképre!
  • 3P
    Had kérdezzem meg, hogy nincs-e valaholl egy olyan oldal, ahol szinte az összews kocsi + minden más letőltehető a gaméhoz? A F.A.Q. alatti linkről csak nagyon kevés autó szedhető le, vagy legalább is én nem találtam ott meg őket.
  • kemszi2
    megoldottam...a pályakat nem ismerte fel...most felraktam full-on így megy
  • kemszi2
    hajajj.azt írja ki a játék hogy LOad Operation Failed.....akkor írja miután kiválasztottam a verdát és elkezdene tölteni....
  • hykao #3014
    Figyi, én sem tudnék többet csinálni, mint elolvasni, értelmezni, s úgy csinálni a dolgokat, ahogy le vannak írva...mivel azonban szerencsére nekem jól fut a játék a forgalom addonnal is, így én nem raktam fel ezt a peccset, tehát személyes "élményekkel" nem szolgálhatok ezügyben.

Továbbra is csak azt tudom mondani: olvasd el TÜZETESEN a használati utasítást, ne kapkodj, értelmezd, és cselekedj a leírtak szerint...ha így teszel, nem lehet gond...
  • baggu
    Gondoltam h ez lesz a válasz...Gondolod nem olvastam el?
    Na jó mind1, azért köszi
  • hykao #3012
    Azt javaslom olvasd el Snyder használati utasítását! Nem véletlenül nem közvetlen linket adtam!
  • baggu
    Hali!
    hyako felraktam a javitást De nem vettem észre h jobb lett volna vagy rossz helyre raktam és ez által rossz helyen futtatam le a .bat ot.
    Annyi lenne a kérdésem hogy a sima forgalom addon t beraktam ugya a traffic mappát és abba másoltam a .bat + a többi fájlt.A javitást pedig a scenarios ba.
    ezek jó helyen vannak? ha igen akkor utána melyiket inditsam el elöbb?
  • Harly18
    Okés....csak most lett meg a játék és nem tudtam, de elolvasom...
  • hykao #3008
    Nem kell átalakítani lószart se...csak olvasni a FAQ-t...