19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3210 szivesen kipróbálnám élőben...nem lehet olyan rossz v6-os motorral -
#3209 Hali!
Az lenne a kérdésem, hogy honnan tudom kideríteni, hogy meik autóhang meik autóhoz tartozik? Mert arra gondoltam, hogy kicserélek párat, egykét kocsin pl. Pagani Zonda, Ferrari 360, Skyline, M6, mert ezek hangja megvan, csak szét kell vagdalni fordulatonként ugye, csak nem tom, hogy meik meik, az autók file-jaiban nem találtam utalást erre... -
#3208 teszteltem:)
szerintem nem megy semmit de a külsővel semmi problémám nem lehet mert TÖKÉJ:D -
#3207 Hát, ezek szerint...mondjuk ebben a játékban legalább értelme is van... :) -
#3206 ez mindenhol ott van?:) van mafiába meg gta-ba is. -
#3205 Renault Clio II Sport V6 v1 by SheryO, TomWin
-
#3204 nembajaz:D -
#3203 "sötétbarom" -
#3202 bazeee kicsit vagyok vak ;D
sry -
#3201 Mar megvan sorry ! :) -
#3200 Havernak akad a gepen vhogy felbontast lehet allitani meg reszletesseget?
-
#3199 F.A.Q -
#3198 Nincs esetleg valahol egy website ahol fellelhetők a gémhez készült modok/addonok? -
#3197 Hát ha arra gondoltál, hogy nálam voltál gyorsabb, akkor az ilyenekkel mindig is gyorsabb lehetsz... :)
Ugyanis az ilyen eredeti WR1 modelleket, amiket mindenki maga is be tud tenni a WR2-be kb. 1 perc alatt - nem linkelem soha ide. :)
Eddig is volt már pár ezen a C112-n kívül is, de feleslegesnek találtam belinkelni őket. -
#3196 Jezusom ma raktam fel vegre normalis vga-n verettem de bexaras mennyire bejon ez a game ahhoz kepest,hogy Gran turismo 4 utan mindennemo Pc autos jatektol feltem!!! -
#3195 és bénább :S -
#3194 Mercedes-Benz C112
Hehe gyorsabb voltam :P
letöltés -
#3193 #3181 -
#3192 király,. csak az érdekel hogy csúszos lessz e az út? vagy csak a texturák lettek megváltoztatva. -
#3191 Újabb képek a havas itáliából:
-
#3190 mert madár vagy. el kéne olvasni a progikhoz járó nfo-t. vagy jelen esetben akár a faq-t itt fönt. -
MrTressy #3189 faq esetleg... -
Keresztapa24 #3188 Hali! Leszedtem a játékot a netről,de nem megy mert cd kulcsot kér vagy mit....hogy tudom elindítani? Lelehet valahonnan tölteni vmi CRACK et? Vagy mit kell csinálni hogy elinduljon? PLS VKI... minden játékkal így járok...... -
#3187 nah tapadásról pont kérdezni akartam, de így már tárgytalan:) -
#3186 Remélem sikerül végre megbírkóznod ezzel a forgalom addonnal... :) -
baggu #3185 Ok!Köszönöm szépen HYKAO -
#3184 létszives = légyszives, hyako = hykao... :)
amúgy a sima forgalom alatt mit értesz? kezdem elveszíteni a fonalat. a sima - az én értelmezésemben alap - forgalomnak nincs .bat-ja emlékeim szerint.
mindegy... a főkönyvtárba rakjad...és kattints is rá duplát a .bat-ra... -
baggu #3183 Oksi.Akkor még annyit mondj létszives hyako hogy a sima forgalom addon .bat ját + a .ptx eket a játék főkönyvtárába rakom az jó nem? -
#3182 egyetértek
nekemis hiányozni fog a csúszási érzés de remélem ezt elfelejtteti velem a Havas táj szépsége -
#3181 Még sehonnan, mert még WIP stádiumú (WIP = Work in Progress)...
Ne izgulj, ha elérhető lesz, azonnal hírezem.
Nekem csak az a bajom a dologgal, hogy egyelőre csak szimpla textúra módosítás van tervben, mert ha már megváltoztatna bizonyos adatokat (pl. más tapadási erő a havas aszfalton), akkor a multival szívás lenne ugye...pedig én nagyon hiányolni fogom a megfelelő havas tapadás érzést (pontosabban a száraz aszfalthoz képest gyengébb tapadás érzését, ahogy azt a wr1-ben megcsinálták az Alpesi mapon). -
#3180 mivel hykao írta hogy uj képek, igy kilehet logikusan következtetni, hogy még nincs kész vagy még nem publikus:) -
#3179 Mielőtt felraknád Snyder forgalom addonját, csinálj egy biztonsági másolatot valahová a "Scenarios" könyvtárról.
Nem lényeges dolog, igazából arra jó, hogy ne kelljen újrarakni a játékot, ha visszakívánnád az eredeti forgalmat...node ki kívánná az eredetit vissza, Snyderé ellenében?! :)
Amúgy milyen nyelven tanultok az iskolában, hogy ennyire nem vágod az angolt? -
#3178 honnan szerezhetem meg ezt a mapot?
me nagyon állat -
baggu #3177 2) Paste it into your "World Racing 2" game directory, usually C:\program files\Playlogic\World Racing 2 or
C:\Programme\Playlogic\World Racing 2
3) Make a backup copy of your "Scenarios" folder (it's easier than making backups of just the files that are going to be replaced/overwritten). -
#3176 Újabb képek a havas olasz tájról:
-
#3175 Ha veszed a fáradtságot, és bemásolod ide a szöveget (amit nem értesz), akkor esetleg... :) -
baggu #3174 Valaki megtudná mondani hogy a Traffic javitó patch 3. pontja pontosan mit ir le? -
baggu #3173 Peugeot 206 ost várom.Kár hogy Calibra nem lesz -
#3172 Hát kb. egy hét. OTP-n keresztül utaltam. Viszont miután megérkezett, 2 vagy 3 nap múlva már hozta a postás a játékot. -
#3171 látom te is dupláztál :DD