19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3370 "MIELŐTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!"
ezen hogy sikerült továbbjutnod?? -
#3369 Pazzee igazatok van, télleg a wr1hez van a cucc, nem szúrtam ki h a borg forumon 1 thread a két gém.. Fukk.. Viszont valaki ilyhirtelen mondjuk konvertálhatná a 2höz -
#3368 Hali.
Honnan tudok leszedni a játékhoz Új autokat és hogyan tudom belerakni a játékba? -
#3367 lámpázgathatnának gyorsabban:DDD -
#3366 Én is így gondolom, azért is várom azt a linket oly nagyon... :))) -
#3365 Akkor tudnánk róla ha lenne 2őhöz:) -
#3364 Dobjál már egy linket légyszives, mert nagyon gyanús, hogy az első részhez lesz az... -
#3363 Jaja, ADR csinálta
Ott egy link a site-jára és mögé van írva h you know where to get it..
Hát nem -
#3362 Biztos, hogy a WR2-höz van? :O -
#3361 Borg siteon van egy adag carrera de a link egy olyan helyre mutat ahonnan nem lehet szedni.. Any ideas?
-
#3360 Niva és kész:) többi nem is terepjáró:D -
#3359 jó persze. szakértő lehetsz:D -
#3358 Magyar Octavia rendőrautó külön nincs, csak matrica az Octavia modellhez.
Két lehetőséged van: vagy leszeded a magyarítást (ez amúgy is ajánlott...:D), ami tartalmazza a magyar rendőrségi matricát is, vagy pedig rákattintasz a bannerre, és az így megnyíló gyüjtemény oldalon megtalálod külön csak a matricát... -
theodor #3357 Hi nem tudjátok hogy,hogy tudnám leszedni a magyar octavia rendőrautót a FAQ-s oldalról.Mert nincs egy mirror se. -
Rolesz #3356 HA már terepjó akkor csak az AUDI Q7 -
#3355 na ez az a bmw amit nem fogok betenni a játékba.Szerintem nem valami szép jármű. -
#3354 Hmm, érdekes, nekem simán felment...de ha nem megy az autotelepítővel, akkor szedd szét valamelyik tömörítőprogival, és másold be manuálisan a fájlokat. -
#3353 telepítésnél azt írja, hogy nem találja a wr2 könyvtárat, telepítsem újra.pedig a játék működik. :(
-
#3352 BMW X3 2.5i v1 by Diman & Slayer, TomWin
-
#3351 katt banner -
theodor #3350 Heló nem tudtok mondani pár oldalt ahonnan tudnék kocsikat belsőnézetet meg stb letölteni. -
#3349 -
#3348 ...de mégis :) -
Rolesz #3347 Nem!Szóval:3D maxból Wr2 be! -
#3346 ha wr1böl szeretnéd wr2be pakolni,akkor nem kell 3dmax FAQ-ba le van irha hogy teheted át -
Rolesz #3345 Pontosabban: 64 -
Rolesz #3344 Köhöm halkan megjegyezném hogy nekem több mint 50 Addon kocsim van hozzá!És valaki ha elmagyarázná 3Dmax ból hogyan konvertálhatom át Wr2 be megkösszöném! -
#3343 miröl is? -
Rolesz #3342 Természetesen nem!Na erről beszélek! -
#3341 Ez mar letoltheto ? -
#3340 ütös:D -
#3339 Újabb Shailen buli
-
#3338 Khm...ezért kell elolvasni a mégoly unalmasnak is tűnő telepítő szövegeket...
Direkt kihangsúlyoztam a magyarítás telepítőjében (és a Gamehunter letöltőoldalán is...), hogy a magyarítás csakis az 1.3.3-as verzióval működik!!!
Mellesleg az 1.3.3.-as peccs felrakása magyarítás nélkül is mindenképp ajánlott... -
Rolesz #3337 hónapot irtam?u bazz... hetet akartam irni csak valamit összekavartam... -
#3336 akkor akárhogy is számolom a játék maga 6 hónapos.Hmmm...nem értem ezt a 6hónap addon-t -
#3335 időközbe rájöttem,h van egy peccs is..köszi szépen,már müxik! -
#3334 igen patch.....nekem is ez volt a gond...az addonok jók a magyarosítás nem megy a patch nélkül....FAQ ban megtalálod -
#3333 Sziasztok!
11 addont,köztük 10 autót és a fulltrafic modot raktam fel a játékhoz,hja és a magyarosítást.akár uj profilt szeretnék,akár régit folytatni, nem enged a menüből továbblépni. uj profilnál váltogathatok a portrék és a rendszámok között,de sem az enterre,sem a backspace-re nem reagál..tudtok valami megoldást? köszi!
Üd
v: Balu -
#3332 Ja, Németországban Szeptember vége óta kapható. -
#3331 Nincs.