19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Istencsászár
    jajajaja :) Fabia rlz :)
  • [HUN]FaTaL
    az audit kihagytam:D
  • [HUN]FaTaL
    jöhetne peugot, citroen, renault, mercik esetleg (az utcaibbak), fiat stb.:)
  • 12346
    :D
    bmw-ből is túl sok van már mindenhol:)
  • arty
    én is a trabival, ladával szimpatizálok a lambo/ferrari helyett :)
  • Zetorg
    én is szeretem az e36-ot, igen :)
  • [HUN]FaTaL
    én is jobban komálom az utcai autókat, mint a 800adik szupersportkocsit:D
  • hykao #3283
    Hát nekem sem a szupersportautók a kedvenceim a játékban...de azért a "valódi autók" alatt nem Trabikra vágyom... :) Inkább valahol a kettő közt... :)
  • 12346
    há lehet, viszont én szívesebben látok ilyen "létező" autókat játékokban a 628adik lamborghini, ferrari, meg egyéb olyan autó helyett, amiről az átlagember úgyse fogja megtudni milyen igazából, csak veri a nyálát rá esetleg, hogy itt tépeget vele 600al. engem még meg se mozgatnak ezek. kicsit más kategória jön be:) szal kellenek az átlag autók is:))
  • hykao #3281
    Engem igazából nem mozgat meg se a Trabi, se a Wartburg...poénnak jó, de amúgy elég volt ezeket látni, hallani, szagolni sok éven át az életben... :)
  • 12346
    jáj sry, de ez a trabi randa:) inkább neutral trabija kéne a mafiából. az teccős.
  • hykao #3279
    Ahogy gondolod...(karrier módban csak árkádos fizika van...ha erre gondoltál...)
  • Clava
    értme köszi de meg kell várjam 1 másik játékhoz mert én ezt most szedtem le de ahogy felinstaláltam úgy törlöm most le iszonyatul szar az iránytás. nem tetszik.
  • hykao #3277
    Alapvetően a GTA-hoz csinálta a srác (GTA Mallorca) a Trabantot, de felajánlotta a WR szériához konvertálásra. Már folynak a tárgyalások, hogy ki fogja konvertálni. Eddig úgy van, hogy king6 (alias Gangster) aki már számos autót készített-konvertált a WR-hez (Volvo busz és társai...)

Mondjuk kiváncsi leszek, hogy milyen hangot tudnak összehozni a kétüteműeknek.
    Bár eddig mindenki az egekig magasztalta Gangster motorhangjait.

Más: Recruit Snyder is nekikezdett a "lámpásításnak"... :)
  • Clava
    Trabi az engem is érdeklne
  • arty
    trabant már van letölthető állapotban ???

járok ide rendszeresen, de nem tünt fel :O
  • [HUN]FaTaL
    dezsír:) jöjjenek csak a fincsi addonok:D
  • hykao #3273
    Pár hír:

Martin Leps elővette a sufniból egy régi modelljét, hogy a WR2-höz egy kissé részletgazdagítsa: Aston Martin Vanquish.

Amint a képekből is látszik, a dolog még kezdetleges stádiumban van.

GTA Mallorca a Trabant után egy Wartburg modellezésébe kezdett:

Tomek meg "ellámpázgat" az eddigi és az új modelleivel... :)))

• kemszi2
    erre gondoltam volna utoljára:)
  • hykao #3271
    30km/h felett összkerekessé teszi a kocsit, annak eredeti meghajtásfajtájától függetlenül...felejtsd el gyorsan! :)
  • Ombika
    Árkád Plusz mit takar a gameban amit ki is lehet kapcsolni?
  • [HUN]FaTaL
    zsír;)
  • Istencsászár
  • hykao #3267
    Nos Krom elküldte az új MTKit2 első bétaváltozatát a konvertereknek. Egyesek már neki is estek addonjaik "lámpásításának". (lámpák, féklámpák, indexek és nitro effekt)
    A WR2 féle törésmodellt is tudó MTKit2 későbbre várható.

A lényeg, lassan talán jönnek az új, immáron "világítani is tudó" addonok.
  • arty
    olvass.
    vissza.
  • Dancsó
    Hali ps en is v hogy belehet másolni ezeket az autokat?? pl a bmw m5 alapból benne van vagy milyen autok vannak alapbol benne?
  • CheAteR88 #3264
    azaz tudja valaki hogy miért van ez?
  • kemszi2
    guberáltam a régi cuccaim között és találtam egy két jó modell-t,hogy tudnám ezeket berakni a játékba.Már zmodeller-el ki importáltam őket.nincs erre egy tuorial?
  • Ombika
    Szabad modba is tudok azon menni,ugy hogy 35%ban van kesz a game!!
  • kemszi2
    futó beton:D
  • CheAteR88 #3260
    áááááá
    ijen nincs
    végre behozzta az addig ok örülök neki
    csak amikor berak akkor rögtön elsűjedek a betomba:(
  • hykao #3259
    Ejjjjj embör! Ne legyél már ilyen életveszélyes bazz, mert itt őszülök meg helyben mindjárt!!! :)

1. Hagyjad má' azt a rohadt képet má'!!! Az csupán annyi, hogy a telepítőt nem regisztrált példánnyal csinálták. Mindenkinek kiírja ezt, ez lényegtelen dolog!

2. Bazz ha már koptatom a billentyűzetet, hogy segítsek neked, akkor vedd már a fáradtságot, hogy elolvasod és értelmezed, amit írok basszus! :)
    Össze-vissza kavartál mindent lol.
    Én azt írtam, hogy csinálj egy biztonsági másolatot a V1-es olasz pálya mappájáról, majd telepítsd a havas bulit (ekkor felülírja az eredeti V1-et), és utána előfordulhat, hogy a játékban csak harmadszori olaszpálya választás után lesz havas, mivel értelemszerűen, ha háromféle olasz pálya van (V1, V2, V3...), de csak az egyiket módosítja a setup havasra (V1), és a játék véletlenszerű sorrendben adja be a pályavariánsokat, így ha éppen úgy dönt, hogy a 3.-kal kezdi, akkor még kétszer ki kell választani, hogy sorra kerüljön a behavasított, és így tovább... :)

Mi a rákért kéne mindhárom variánsról biztonsági másolatot készíteni, ha csak az egyiket írja felül a setup???!!! Ejjj kiborítasz! :)

Mondjuk tök mindegy, hogy összekavartad a dolgokat, ha az install lefutott, akkor már a V1 havas lett neked, már csak játszani kellett volna a játékkal....... :(

Remélem sikerült ezúttal megértened a dolog lényegét...
  • CheAteR88 #3258
    először ahogy mondtad biztonsági másolat mind a 3 italia mappában levő mappárol egy másik könyvtárba
    aztán feltelepítettem a setup-ot és telepítés elött ezt rakta ki

nemtom hogy most ez jó vagy rosz
    utána felülirattam a "V1"-es mappát
    és ennyi
  • hykao #3257
    Na akkor mostmár írd ide be lépésről-lépésre, hogy pontosan mit is csináltál eddig!
  • CheAteR88 #3256
    hy
    még mindig nem mükszik nekem a havas italia:(((((((
  • hykao #3255
    Menj a havas pályán vele... :)
  • Ombika
    Can pl E46 M3 CSL de 360 loval nem igazan csuszik keresztbe ezen leeht vmit segiteni vhogyan?
  • hykao #3253
    Dobott át nekem pár képet Tomek róla, de már letöröltem őket. Kicsit most várni kell, Krom lassan elkészül az új MTKit2-vel a WR2-höz, amivel már majd világító lámpákat meg WR2 féle törésmodellt is lehet fabrikálni az addonokhoz.
    Az ellső bétaváltozat napokon belül várható (még csak világító lámpa készítéshez), addig Tomek nem fog kihozni új addont azt mondta.
  • Istencsászár
    ha van kép+info hykao berakja biztos lehetsz benne:)
  • Tibor
    és mikorra várható, vagy képet tudnál mutatni?