19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3088 Először majd kaptok egy széria ladát, majd vfts, aztán meg ahogy kedvem lesz.. De ezt se várjátok olyan nagyon mert egy darabig még nem lesz meg mert időm nem nagyon van.. -
#3087 egyszer lemodellezhetnél egy SKODA 120-ast :DD
-
#3086 Amúgy sztem ez a Street Legal után egy leány álom lesz.. :D Ott kicsit komplikált egy addon autót összehozni.. -
#3085 Kasztnit azt még csak kezdtem el, de nem fejeztem be, legkönnyebb azt is gta-ból felhasználni, mert úgy rövidebb ideig tart az egész cirkusz. Street Legallal foglalkoztam csak eddig. Bár beltér modellezés se vészes.. Egy planeból megoldható. -
#3084 Hát remélem a játék is tetszeni fog, és a modellezési vágy sem fog alábbhagyni! Elkélne már egy magyar modder a World Racing szériához! No meg egy Lada is jól jönne, mert az még nem készült sem az első, sem a második részhez sajna...
Nos ha a GTA-hoz már csináltál autókat, akkor nem lesz túl nehéz feladat akár azokat is átportolni a WR-hez.
Angol nyelvű tutorialokat már most is tudok linkelni neked, plusz a FAQ-ban is érintve van a téma. (nem maga a modellezés, hanem a fájlstruktúra, stb.)
Én már elég jól beleástam magam a témába, kivéve magát a modellezést...na mindjárt adok tutorial linkeket, s ha lesznek még kérdéseid, majd MSN-en válaszolgatok, ha használsz MSN-t...
Belsőnézettel amúgy, hogy állsz? Szoktál készíteni a modellekhez? -
#3083 Hát a későbbiekben valószínüleg szükségem lesz valami tutorialra is merthogy a modellezés önmagában nem nagy kihívás, de hogy játékba tenni egy autót az már komoly.. Street Legalt most kezdem érteni, mert átnéztem pár tutort. Maxot használok, ha kell esetleg blueprintel is tudnék modellezni, de szerintem fölösleges mert rengeteg autó elkészült már GTA-hoz. Nagyon extrem kívánság esetén érdemes csak a blueprintekhez nyúlni.. :DD Engem leginkább azért fogott meg ez a játék mert ahogy képekből kivettem elég jól lehetne benne driftelni, és csinálnék pár drift autót.. Meg láttam azthiszem egy terepes képet is, és akkor vfts lada, amihez a modellek már készen vannak. -
#3082 Nos, általában nem preferálom a warezolást, de mivel reménykedem benne, hogy esetleg a személyedben újabb magyar modderrel bővül a csapat: KATT IDE
(Elég jól be van csomizva, csak 2.21 gigát kell letölteni)
Milyen progit használsz modellezéshez amúgy? A FAQ-ban elég sokmindent megtalálsz, de ha lesz kérdésed a témával kapcs., akkor tedd majd fel. -
#3081 Hát kérlek szépen, ahogy a régi főnököm mondaná, ez "komoly hiányosság!!!" :))) -
#3080 645-höz képest a változás kb. ugyanannyi lesz, mint az életben a két autó közt a különbség... :))
-más kerekek
-más motor(hang)
-más technikai adatok
-M6 feliratok itt-ott amott...(hátul, s a két első sárvédőn)
-más műszerfal (330-ig skálázott km/h, 9000-ig skálázott rpm)
-stb... :) -
#3079 Miért lényeges az, hogy itthon mikor jelenik meg? Ha nem akarsz érte pénzt adni, akkor azért lényegtelen, ha meg meg akarod venni, akkor azért!
Ha meg akarod venni eredetiben, azt bármikor megteheted már most is! -
#3078 van egy honlap ahonnan én szedtem le...csak fizetős..meg reggisztrálni már nem lehet csak meghívásosan megy az oldal.da ha kell egy meghívót tok küldeni -
#3077 Neeeem... Félre értetteél.. :D Nem tudom honnan töltsem le a játékot.. Torrent is jólenne.. :) -
#3076 olvastad akkor hol a gond?:)) másoljam be neked az faqban leirtakat hogy hogykell elindítani? -
#3075 Bocs a warezolásért, de már régóta keresek valami gamet amit moddolni tudnék(modellezéshez értek), és ez pont jólenne hozzá mellesleg nem is nézki rosszul a game... Szóval ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném.. Mégegyszer elnézést. Ja és a FAQ-t olvastam.. -
Vakeraka #3074 jó megvan car editorral ok -
Vakeraka #3073 és hogy lehet autó addont csinálni mondjuk az eredti kocsik megváltoztatásával?? -
#3072 hátha nyomnak egy kis teljesítményt is hozzá:).mondjuk megmondom őszintén még a 645-öst sem próbáltam ki eddig...sőt még az m5-ös is kimaradt -
#3071 Szerintem nem megy semmit de komolyan néz ki (optika):) -
#3070 azt mondod? -
#3069 szerintem pont fordítva:(
-
#3068 olvass vissza 194 hszt és megtalálod a választ! -
Vakeraka #3067 segiccsen már valaki sehol nem találom
-
#3066 teljesítményen kívül fog vmi változni az m6-ban a 645-öshöz képest? -
#3065 használd a keresőt! -
Vakeraka #3064 valaki mondja meg a ha tudja hogy hogy lehet kocsit berakni?? -
#3063 annyira nem jó de jól megy....csak nekem hiányzik a belsőnézet -
#3062 felinstallálod:)) elég bonyolúlt művelet -
#3061 szerintem soha :( -
#3060 valam hír, hogy mikor lesz nálunk kapható végre? -
Vakeraka #3059 hogy kell a kocsikat berakni a game-be??? -
#3058 ronda kocsi, nekem nemtetszik:) -
#3057 olvasd el még1szer amit írt -
#3056 és a bmw?
-
#3055 A Cien már kész: KATT, az M6-hoz még hangot buherálnak.
-
#3054 Mikor lesznek kész mert már nagyon várom:)
-
#3053 Ha a magyarítást ténylegesen letörölted volna, akkor már el sem indulna neked a játék... -
#3052 addig örülj amíg nem nektek kell ezzel foglalkozni:) -
#3051 jajjj mivan itt gyerekek, muszály ezt itt? ..... -
#3050 ja de dt 4-essel vigyázni nekem telepítéskor egy sunyi vírus is felkerült.(nem biztos hogy a daemontól csak rögötn telepítés után jelzett a nod -
iceman1986 #3049 na mindjárt visszanézek, kirántom a meghajtókat. szóval csak annyi és ment?