19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3007 Azt tudom hogy van hozzá, de amiről én tudok az nem nagyon hasonlit egy Golfra, a másik, hogy nem nagyon tudom, hogy hogy kell átalakítani... -
#3006 MBWR-hez van, pár perces munkával be tudod rakni magadnak a WR2-be... -
#3005 Nem tudja valaki, hogy a játékhoz készült-e már 2-es Golf?
Mondjátok hogy igen... -
#3004 Akiknek régebbi a videókártyája és még legalacsonyabb grafikai beállítások mellett is akadozik a játék Recruit Snyder forgalom addonjával, azok számára Snyder bá csinált egy "teljesítmény peccset" a több FPS elérése érdekében. A részletekhez és letöltéshez: KATT IDE
Tomek legújabb tervei: BMW M6 és Cadillac Cien
-
#3003 okés, KÖSZ! -
#3002 Amikor én rendeltem, akkor a Spielegrotte.de-n volt a legolcsóbb, most nem tudom mi az ábra.
Igen, regisztrálni kell (mint osztrák), majd az "ort"-nál a hely után (ahol laksz) zárójelben oda kell írni, hogy "Ungarn" vagy "Hungary", ahogy tetszik...
Ha van még valami, ami nem tiszta, kérdezz! -
#3001 majd csak ír... -
#3000 részletekért keresd hykao-t -
#2999 lenne egy kérdésem.
meg akarom rendelni ezt a játékot.
http://spielegrotte.de
itt megnéztem, de előtte regisztálni kell én úgy láttam. aztán ott ki kell választani hogy melyik országban lakom. na most ott nincs hungary.
itt 45€ . van más hely ahol olcsóbb? honnan érdemes megrendelni? -
#2998 ja majd elfelejtettem használja innen vki a 3d studio maxot? -
#2997 mikor annak idején felraktam a dt4-et elindult a játék de nem voltak benne kocsik.nem jelenítette meg őket -
DIJJO #2996 nekem csak Dt 4.0 és amulationnél all options on és nem kell starforce sem sem lehuzni semmi -
jety91 #2995 Nekem megy minden marhaság nélkül csak felraktam a setup.bat-tal és 1x megcsin azt h diable node,cd,node meg a cd/dvd persze kikapcs(Nem kelett lehuznom)
Aztán má száguldok is a skodával
És igy az összes többi ien játék müxik ugyanien alapon(DT4.00+nightmare) -
#2994 van benne gokart is :)
-
#2993 deamon 3.47 el nem megy lehúzással sem(nekem speciel), de dt4 el lehúzod és semmi mást nem kell csinálni -
#2992 nekem deamon tools 4el megy. Sztem ugyanolyan mint a 3.47es deamon. -
#2991 tényleg mennyire ajánljátok a daemon 4-est és az alcohol 1.9-et? -
#2990 akkor se látni ilyen töréseffektet mindennap.ritka nagyon -
#2989 hüp...hüp...már megint nem megy a játék -
#2988 akkor nem szakadnak le elég korán :) nem szoktam 90% ig törni a verdákat :D -
varaditamas #2987 lefagy a billentyűzet a legelején mi lehet a baj köszi! -
#2986 Szerintem elég reális lett, persze blokkoló kerekekkel nehéz kanyarodni... :) -
#2985 MIELŐTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!! -
Skyline #2984 ŐŐőőőh valahogy belehet rakni máshangokat a kocsiknak? Mert ezek a porszívó hangok kiborítanak...
Le van írva vhol itt a fórumban?
Thx! -
DIJJO #2983 Köszz a linket végre kész a kicsike -
#2982 kanayrodik az, majd csinálok videót :)) -
#2981 uhh kibrobáltam ezt a BMW M5st..
hát mit ne mondjak szerintem elég trágya lett. Irányithatósága kb 0. de azért a törésmodell szép, jók a matricák, csak az irányíthatósága lenne jobb. egyszeruen nem kanyarodik. -
#2980 nem igérem :) -
#2979 Na akkor nem lesz gond a multival, nem lesz piszkálgatva?! :) -
#2978 A gyári autóknak ugyanilyen a törésmodellje, azokról is le tud szakadni ajtó, csomagtér- motorház fedelek, lökhárítók, stb! -
#2977 végre leszakadó alkatrészek!!!! :) eddig csak ott fityegett minden a kocsin :D -
működik minden faszán, jó a hangja, jól megy, tetszenek a matricák :) -
#2975 Ha lehet nyomjatok képeket majd, már nem volt energiám szarakodni vele ma. Mindenesetre ez az első vezethető nemhivatalos WR2 addon, ami az összes WR2 nyújtotta lehetőség kihasználja! (törésmodell, karcolódás, koszolódás, index, világítás, féklámpa, tolatólámpa, no és persze belsőnézet...) -
egyebet nem tudok mondani, megyek tesztelni :) -
#2973 Na vajon mi készült el végre??? Tessék, lehet örülni! :))) -
#2972 Nagyon komoj lett
Köszi -
#2971 E36 drift (vágatlan, rendezői változat, ~25MB) :)
az elöbb kipróbáltam, hogy beraktam az e36 faszán beállított .car fájlját az e46-nak.csak az autó nevét írtam át...
2 hiba van:
-féklámba helyett az ablakok világítanak :D
-nincs feje a sofőrnek -
Skyline #2970 Hmm oksa megoldódott kikapcsoltam alkeszt benyomtam daemon 4-et és valahogy úgy elindult hogy 1x futott a csekkolás utáni hibaüzenet kép és ráindítottam még1szer a játékot megjelent még1 checking és egyből indult.... -
Skyline #2969 Nah bocsi hogy ezzel zaklatlak titeket,most jutottam ehhez a proghoz...Eddig az összes létező SF progi elindult,ezelött a Knight of the temple 2-vel nomytam azis SF volt...
Emiatt a játék telepítése után restartot nemkért (mivel az SF driver fennvolt)...
benyomtam a !setup.bat-ot hozzáadtam a rendszerlíróhoz,restart..
sfdrvup.exe és megint restart...
Start.bat indít kiírja hogy a szolgáltalás blabla szal azis megy..
Indítom a játékot cdkulcs beírva, vagy 1-2 percig Checking disk és utánna kiír vmi baromságot a cdkulcsról meg a cd-ről és retryzhetek okézhatok...
Az összes cd/dvd meghajtóm levan húzva a másik játék óta szóval ez sem lehet gond..
Sp2-es winfos van fenn,ezsem.
Kipróbáztam a Itwinses Mds-t (nekem a DOM-os volt) így sem nyert...
5let?
Thx -
faszák, csak a BMW-nem nagyon zakatolós hangja van...