19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3128 én se szeretem őket. német vagy ámerikás. de inkább az utobbi^^ -
#3127 Nos most valami mókás következik Tomektől. Ha minden igaz még ma talán letölthető lesz. Addig is pár exkluzív kép csak most, csak nekünk :)))
Ha a WR1-nek volt régi Batmobile addonja, akkor most a WR2-nek lesz egy újabb fajta (nem a legújabb)
Katt a kisképekre a nagyobb (1280x960) felbontásúakhoz. -
#3126 sztem egy fos -
#3125 Hát jah, bár én nem vagyok oda ezekért a japán csodákért... -
#3124 jee még1 szkájlájn sztem nincs olyan autós gáma, amiben ne lenne legalább 80 féle sky..:) -
#3123 tényleg ,,car perfomance editor" megint én voltam a hülye -
#3122 köszi. -
#3121 Nos ha már konvertálásnál-modellezésnél tartasz, akkor tudnod kéne ezt...
(persze, hogy lehet, az EditCar progival...) -
#3120 letöltöttem az m6-ost...a sebeségváltó átételét lehet vmivel állítani?mert egy kicsit szar az 5,6sebesség... -
#3119 Tomek tovább erőlteti a Skyline témát: Nissan Skyline R32 GT-R by KvH-DeSiGn, TomWin
-
#3118 -
#3117 Ehh... :) -
ntex #3116 OK! Minden viágos lett a F.A.Q. -ból... tekintsétek tárgytalannak ezt a 3 POST-ot
Köszi! -
ntex #3115 Jah... visszaolvastam :D Azért akinek még van 5lete az szólhat... :) -
ntex #3114 HI! Lenne pár kérdésem...
- Van ebben a játékban belső nézet ? Hogyan kell beállítani ? Vagy csak MOD-olt autókban van ?
- Honnan lehet MOD-okat leszedni hozzá ?
- Bele lehet tenni a Mercedes Benz World Racing-ből az autókat ?
-
#3113 danke! :) -
#3112 Aszem erdemes lesz felraknom gamet, BMW repertoal fullos!! -
#3111 ok, kész -
#3110 Te ha már itt vagy: légyszi a FAQ-ban pár dolgot változtass már meg.
-Honnan szerezhetőek be hozzá a kiegészítések (addonok)? - ide a mostani helyett inkább a bannerkép mögötti link kéne: http://www.gamehunter.hu/index.php?func=letoltesek&mode=reszletek&id=58
-7 eredeti WR1 autó belsőnézete... - Brabus SV12... - blokk törölhető (ezek mind ott vannak a fent említett bannerkép mögötti linken
-Magyarítás van-e? - Van, link: http://www.gamehunter.hu/index.php?func=letoltesek&mode=reszletek&id=58
-1.3.3.-as peccs link már nem él, helyette itt egy élő: http://www.synetic.de/public/content/de/../../download/WR2upd_111_133.exe
-Skoda demó rész törölhető, helyette inkább a hivatalos Playlogic oldal linkje kéne (ott megvan mindhárom demó, plusz a hivatalos addonok): http://www.playlogicgames.com/worldracing2/ -
#3109 Kétséges, hogy meg fog-e jelenni itthon valaha is...hisz az első rész sem jelent itthon meg...
Külföldről rendelés meg nem nagy dolog. Egyébiránt Németországon kívül is kapható már pár országban, de szerintem a legegyszerűbb Németo.-ból megrendelni. -
#3108 de még mindig csak németeknél lehet kapni? fura marketingjük van :DDDD -
#3107 nemlesz, marad a külföld:) -
#3106 külföldről nem szeretek rendelgetni, és amúgymeg a magyar nyelvű kiadást várnám, ha lesz, ezért kérdezztem. -
#3105 Csináld csak meg mégegyszer (vagy kétszer, ha kell...) valamelyik könnyebb "érmes" küldit, és tovább kell, hogy engedjen. Nekem is volt ilyen "megakadás" többször is... -
Travelos #3104 a patchet felraktam már a játék kezdete előtt, tehát ezzel nem lehet gond.
minden ikonom arany és zöld, tehát mindet teljesítettem, és ott, ahol a kupák vannak feltűntetve ott is minden ok
nem értem :(( -
#3103 Nos tölthető az M6 is immáron: BMW M6 Coupé E63 v1 by Viktording, TomWin
-
#3102 Először is rakd fel az 1.3.3.-as hivatalos peccset (ha még nem tetted volna meg), aztán pedig teljesítsd valamelyik előző - még nem arany - küldetést újból (lehetőleg aranyra), s máris mehet tovább a buli... -
Travelos #3101 sziasztok, a karrier módban elakadtam, ugyanis 21%-nál vagyok, de a következő bajnokság csak 22%-nál nyílik meg, de már minden eddigi versenyt teljesítettem.
mit tegyek??
a segítséget előre is megköszönöm! -
#3100 a fiat-ot most már biztos hogy befejezem...azt szánom vizsga munkának:D -
iceman1986 #3099 Sziasztok! Légyszi segítsetek! Mit tegyek, ha azt írja ki a pálya betöltésekor, hogy LOAD OPERATION FAILED? Előre is kösz a segítséget! -
Rolesz #3098 Már van -
#3097 120 kiloval pontosan meg klima sincs !! :)
M3 CSL lesz benne? -
#3096 nah már csak ezért is megveszem a játékot... valamikor :( -
#3095 jól tudod.én vmelyik újságban olvastam erről hogy csl-ben alig van ,,vmi":) -
#3094 Nos Martin Leps valamiféle CSL szerű M5-ön töri a fejét (Über M5...)...azt már kivesézték, hogy CSL nem lehet, mert a C ugye a Coupé-t jelöli (Coupé-Sport-Leichtbau - pl. M3 CSL), az M5 meg nem kupé ugye... :) Úgyhogy úgy tűnik ez egy "LSL" lesz (Limousine-Sport-Leichtbau) :D
Egyébként ha jól tudom pl. az M3 esetében a CSL verzió annyiban különbözik, hogy jópárszáz kilóval könnyebb... (még rádió sem igen van benne)
-
#3093 Fiat 500 modell már van WR-hez, valamint kispolák, nagypolák meg valami gyógy kis Kamaz is. (az Oka talán azt hiszem)
"Addon csinálás": relatív, hogy kinek mi a nehéz...egyelőre WR2 töréshez pl. még nincs Tool, Krom még nem készült el vele...nem véletlenül nincs egyik addonnak sem WR2 töréseffektje, kivéve Martin Leps M5-ösét, mert ő használhatja a SYNETIC progijait is...
Egyébként azt ajánlom mindenkinek, aki moddolásban töri a fejét, hogy előbb ismerkedjen meg a játékkal, olvasgassa végig a FAQ-t, itt a topikban a fontosabb moddolással kapcsolatos hozzászólásokat, töltse le az összes eddig megjelent lényegesebb módot (autók, forgalom, felnik, matricák, stb.), és végül, de nem utolsó sorban olvasgassa a SYNETIC és a THE_BORG fórumokat!
Az ottani közösségek nagyon segítőkészek, beleértve akár magukat a fejlesztőket is, bár ehhez persze feltétel - mint minden fórumon - a normális hangnem, és a fórummal való előzetes megismerkedés olvasás útján (pl. ezerszer feltett és ezerszer megválaszolt kérdések újbóli feltételének elkerülése végett...)
Maga a játék modolása szerintem nem túl bonyolult dolog, nem igényel különösebb vérprofizmust, de persze ne számítson senki hirtelen ölbe hullott sikerekre, úgy, hogy a fentebb leírtak kihagyásával egyből fejest ugrana a mélyvízbe...bele a közepébe... -
#3092 Hmm valami rémlik, hogy valami GTA-s modeller már készít trabantot a wr-hez...vagy lehet, hogy embert keres aki átkonvertálja a wr-be a gta modelljét? már nem emlékszem pontosan...
Olvasgatni kéne emberek a Synetic és The_BORG fórumokat! Sajna úgy tűnik egyre kevesebb időm lesz a játékra, meg úgy egyáltalán PC-zésre, úgyhogy jó lenne páran aktivizálnák jobban magukat online szerte! :) -
#3091 én éppen egy 500 fiaton dolgozok ,alapozás" céljából.Egyébként mennyire nehéz ebbe a játékba egy addon-t csinálni ha a maximumot nézzük:wr2 törés modell,belső nézet,koszolódás,karcolódás -
#3090 hát igen ha van 1 golf meg lesz lada a trabi sem maradhat ki:) -
#3089 akkor már egy trabant se lenne olyan rosz:D:D