19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • 12346
    én se szeretem őket. német vagy ámerikás. de inkább az utobbi^^
  • hykao #3127
    Nos most valami mókás következik Tomektől. Ha minden igaz még ma talán letölthető lesz. Addig is pár exkluzív kép csak most, csak nekünk :)))
    Ha a WR1-nek volt régi Batmobile addonja, akkor most a WR2-nek lesz egy újabb fajta (nem a legújabb)

Katt a kisképekre a nagyobb (1280x960) felbontásúakhoz.
  • OrioN the S
    sztem egy fos
  • hykao #3125
    Hát jah, bár én nem vagyok oda ezekért a japán csodákért...
  • 12346
    jee még1 szkájlájn sztem nincs olyan autós gáma, amiben ne lenne legalább 80 féle sky..:)
  • kemszi2
    tényleg ,,car perfomance editor" megint én voltam a hülye
  • kemszi2
    köszi.
  • hykao #3121
    Nos ha már konvertálásnál-modellezésnél tartasz, akkor tudnod kéne ezt...
    (persze, hogy lehet, az EditCar progival...)
  • kemszi2
    letöltöttem az m6-ost...a sebeségváltó átételét lehet vmivel állítani?mert egy kicsit szar az 5,6sebesség...
  • hykao #3119
    Tomek tovább erőlteti a Skyline témát: Nissan Skyline R32 GT-R by KvH-DeSiGn, TomWin
  • kemszi2
  • hykao #3117
    Ehh... :)
  • ntex
    OK! Minden viágos lett a F.A.Q. -ból... tekintsétek tárgytalannak ezt a 3 POST-ot

Köszi!
  • ntex
    Jah... visszaolvastam :D Azért akinek még van 5lete az szólhat... :)
  • ntex
    HI! Lenne pár kérdésem...
    - Van ebben a játékban belső nézet ? Hogyan kell beállítani ? Vagy csak MOD-olt autókban van ?
    - Honnan lehet MOD-okat leszedni hozzá ?
    - Bele lehet tenni a Mercedes Benz World Racing-ből az autókat ?
  • hykao #3113
    danke! :)
  • Ombika
    Aszem erdemes lesz felraknom gamet, BMW repertoal fullos!!
  • Istencsászár
    ok, kész
  • hykao #3110
    Te ha már itt vagy: légyszi a FAQ-ban pár dolgot változtass már meg.

-Honnan szerezhetőek be hozzá a kiegészítések (addonok)? - ide a mostani helyett inkább a bannerkép mögötti link kéne: http://www.gamehunter.hu/index.php?func=letoltesek&mode=reszletek&id=58

-7 eredeti WR1 autó belsőnézete... - Brabus SV12... - blokk törölhető (ezek mind ott vannak a fent említett bannerkép mögötti linken

-Magyarítás van-e? - Van, link: http://www.gamehunter.hu/index.php?func=letoltesek&mode=reszletek&id=58

-1.3.3.-as peccs link már nem él, helyette itt egy élő: http://www.synetic.de/public/content/de/../../download/WR2upd_111_133.exe

-Skoda demó rész törölhető, helyette inkább a hivatalos Playlogic oldal linkje kéne (ott megvan mindhárom demó, plusz a hivatalos addonok): http://www.playlogicgames.com/worldracing2/
  • hykao #3109
    Kétséges, hogy meg fog-e jelenni itthon valaha is...hisz az első rész sem jelent itthon meg...
    Külföldről rendelés meg nem nagy dolog. Egyébiránt Németországon kívül is kapható már pár országban, de szerintem a legegyszerűbb Németo.-ból megrendelni.
  • DJ Bee18
    de még mindig csak németeknél lehet kapni? fura marketingjük van :DDDD
  • Istencsászár
    nemlesz, marad a külföld:)
  • DJ Bee18
    külföldről nem szeretek rendelgetni, és amúgymeg a magyar nyelvű kiadást várnám, ha lesz, ezért kérdezztem.
  • hykao #3105
    Csináld csak meg mégegyszer (vagy kétszer, ha kell...) valamelyik könnyebb "érmes" küldit, és tovább kell, hogy engedjen. Nekem is volt ilyen "megakadás" többször is...
  • Travelos
    a patchet felraktam már a játék kezdete előtt, tehát ezzel nem lehet gond.

minden ikonom arany és zöld, tehát mindet teljesítettem, és ott, ahol a kupák vannak feltűntetve ott is minden ok

nem értem :((
  • hykao #3103
    Nos tölthető az M6 is immáron: BMW M6 Coupé E63 v1 by Viktording, TomWin
  • hykao #3102
    Először is rakd fel az 1.3.3.-as hivatalos peccset (ha még nem tetted volna meg), aztán pedig teljesítsd valamelyik előző - még nem arany - küldetést újból (lehetőleg aranyra), s máris mehet tovább a buli...
  • Travelos
    sziasztok, a karrier módban elakadtam, ugyanis 21%-nál vagyok, de a következő bajnokság csak 22%-nál nyílik meg, de már minden eddigi versenyt teljesítettem.

mit tegyek??

a segítséget előre is megköszönöm!
  • kemszi2
    a fiat-ot most már biztos hogy befejezem...azt szánom vizsga munkának:D
  • iceman1986
    Sziasztok! Légyszi segítsetek! Mit tegyek, ha azt írja ki a pálya betöltésekor, hogy LOAD OPERATION FAILED? Előre is kösz a segítséget!
  • Rolesz
    Már van
  • Ombika
    120 kiloval pontosan meg klima sincs !! :)

M3 CSL lesz benne?
  • Sland
    nah már csak ezért is megveszem a játékot... valamikor :(
  • kemszi2
    jól tudod.én vmelyik újságban olvastam erről hogy csl-ben alig van ,,vmi":)
  • hykao #3094
    Nos Martin Leps valamiféle CSL szerű M5-ön töri a fejét (Über M5...)...azt már kivesézték, hogy CSL nem lehet, mert a C ugye a Coupé-t jelöli (Coupé-Sport-Leichtbau - pl. M3 CSL), az M5 meg nem kupé ugye... :) Úgyhogy úgy tűnik ez egy "LSL" lesz (Limousine-Sport-Leichtbau) :D

Egyébként ha jól tudom pl. az M3 esetében a CSL verzió annyiban különbözik, hogy jópárszáz kilóval könnyebb... (még rádió sem igen van benne)

• hykao #3093
    Fiat 500 modell már van WR-hez, valamint kispolák, nagypolák meg valami gyógy kis Kamaz is. (az Oka talán azt hiszem)

"Addon csinálás": relatív, hogy kinek mi a nehéz...egyelőre WR2 töréshez pl. még nincs Tool, Krom még nem készült el vele...nem véletlenül nincs egyik addonnak sem WR2 töréseffektje, kivéve Martin Leps M5-ösét, mert ő használhatja a SYNETIC progijait is...

Egyébként azt ajánlom mindenkinek, aki moddolásban töri a fejét, hogy előbb ismerkedjen meg a játékkal, olvasgassa végig a FAQ-t, itt a topikban a fontosabb moddolással kapcsolatos hozzászólásokat, töltse le az összes eddig megjelent lényegesebb módot (autók, forgalom, felnik, matricák, stb.), és végül, de nem utolsó sorban olvasgassa a SYNETIC és a THE_BORG fórumokat!
    Az ottani közösségek nagyon segítőkészek, beleértve akár magukat a fejlesztőket is, bár ehhez persze feltétel - mint minden fórumon - a normális hangnem, és a fórummal való előzetes megismerkedés olvasás útján (pl. ezerszer feltett és ezerszer megválaszolt kérdések újbóli feltételének elkerülése végett...)
    Maga a játék modolása szerintem nem túl bonyolult dolog, nem igényel különösebb vérprofizmust, de persze ne számítson senki hirtelen ölbe hullott sikerekre, úgy, hogy a fentebb leírtak kihagyásával egyből fejest ugrana a mélyvízbe...bele a közepébe...
  • hykao #3092
    Hmm valami rémlik, hogy valami GTA-s modeller már készít trabantot a wr-hez...vagy lehet, hogy embert keres aki átkonvertálja a wr-be a gta modelljét? már nem emlékszem pontosan...
    Olvasgatni kéne emberek a Synetic és The_BORG fórumokat! Sajna úgy tűnik egyre kevesebb időm lesz a játékra, meg úgy egyáltalán PC-zésre, úgyhogy jó lenne páran aktivizálnák jobban magukat online szerte! :)
  • kemszi2
    én éppen egy 500 fiaton dolgozok ,alapozás" céljából.Egyébként mennyire nehéz ebbe a játékba egy addon-t csinálni ha a maximumot nézzük:wr2 törés modell,belső nézet,koszolódás,karcolódás
  • kemszi2
    hát igen ha van 1 golf meg lesz lada a trabi sem maradhat ki:)
  • CheAteR88 #3089
    akkor már egy trabant se lenne olyan rosz:D:D