19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • hykao #3330
    He? Ez valami vicc akar lenni, csak én nem értem? :O
  • [HUN]FaTaL
    hat hónapja nem jött addon? akkor én rémeket látok:(
  • Zetorg
    szeptember végén vagy október elején...
  • kemszi2
    amúgy ja.A Játék volt már 6hónappal ezelőtt?Mikor adták ki?
  • Zetorg
    6 hónapja nem jött addon?

érdekes :)
  • chicco
    ebben van valahol Abs mint az 1 bent mert nem találom???
  • Rolesz
    Én mingyár bexarok már 6 hónapja semmi Addon nem jött ki a játékhoz!Hogyan kell 3D max ból átkonvertálni modellt Wr2 be mert akkor lehet tudnák egy párat berakni...
  • hykao #3323
    Letölthető az új, 1.3-as EditCar Krom oldaláról: KATT IDE

(illetve ha már ott jártok, szavazzatok is, hogy mit szeretnétek legjobban a WR2-höz Kromtól - jobb felső sarokban...én a Scenery Importerre nyomtam...)
  • hykao #3322
    Shailen (Stupid Ugly Lama) egy újabb készülő modellje

• Peck
    FAQ...kül én is daeonnal indítom :P
  • Rémember12
    hello, az baj hogyha nem alcohol-al indítom a word racing 2-őt hanem deamon-al???
  • Istencsászár
    szép
  • hykao #3318
    Újabb Benzdriver okosság: króm kasztni neonnal...

• chicco
    hát igen csak én meg a drift az 2 külön dolog:-((
  • kemszi2
    nem kell ide cheat sőt még mentéssem.Csak egy jó hátsókerekes kocsi meg pár kör egy jó pályán.és voalá a driftelésből annyi pontot tudsz beszerezni amennyi csak jól esik!
  • Istencsászár
  • hykao #3314
    "MIELŐTT KÉRDEZNÉL - KATTINTS IDE ÉS OLVASD VÉGIG FIGYELMESEN A F.A.Q.-T!!!"
  • chicco
    van valakinek mentése vagy valami cheat az all carhoz??
  • Peck
    ok köcc
  • hykao #3311
    Túl alacsony a géped által megjelenített másodpercenkénti képkocka szám.
    Olyan 20 FPS alatt kezdődik az ugrálós buli. Vedd lejjebb a grafikai beállításokat.
  • Peck
    Sziasztok,letölöttetm,felrakta,elíndítottam felraktam a patchet mindent....de mér ugrálnak összevissza a forgalmi atuók???
  • arty
    aham ... nem eccerü, az biztos :)

viszont soxor hallottunk olyat, h xy nem adja a modelljét, ha kérik valami másik játékhoz, stb ... nem örülök neki, h le lesznek kodolva a mod cuccok :(
  • 12346
    barát ez a reccsentett autó dolog. addon autóként nem vágom mér nem csináltak még ilyet akármibe is. 1-2-ről tudok csak. persze nem tk-sat, csak itt ott megnyomorgatott, hiányosat. biztos másképp is viszonyulnának hozzá az emberek játék közben:)
    a sok kiváltságosoknak való autó után üdítő lenne:D
  • kemszi2
    jó.De nem bánnám ha a trailer-en lévő kocsiba élete lehelne:)
  • hykao #3306
    Egy újabb Snyder munka:
  • hykao #3305
    Hát a megvalósult és a tervezett modell lopkodásokat... :)
    A "The_Borg"-on hosszasan ment erről a hemzsegés. Találtak olyan oldalakat, letöltés blokkokat, amikben Snyder, Tomwin és még mások munkái voltak feltűntetve sajátként, illetve csak úgy csokorba szedve "readme"-tlenítve, stb...
    Illetve voltak behemzsegő ifjú titánok akik a "Borg"-on beharangozták, hogy milyen terveik vannak egyes Snyder és a többiek modelljeivel...(mert szerintük ezt így kéne, azt meg úgy, s majd ők megcsinálják...)
    Ilyesmik...
  • arty
    miféle modell "lopkodásokat" ? :)
  • hykao #3303
    Krom valamiféle kódoláson munkálkodik az új MTKit2-höz, hogy megnehezítse a modell lopkodásokat...ha ez realizálódik, akkor Snyder kilátásba helyezte, hogy újra a nagyközönség számára is letölthetővé válnak a dolgai (az azóta már jócskán gyarapodott forgalom addonja és az azóta készített vezethető addonjai is)...addig is elhúzta a mézesmadzagot pár "villogós" képpel...

KATT IDE

• hykao #3302
    Mindenképp! :)
  • Ombika
    Tehat kapcsoljam ki !! :)

THX
  • kemszi2
    nekem volt ilyen problémám.Úgy ment ,hogy full-on raktam fel a játékot
  • Zetorg
    jah :)
    nincs ott :(
  • hykao #3298
    Úgy tudom nem, de katt a bannerképre, s máris eléd tárul minden, ami eddig letölthető a játékhoz! :)
  • Zetorg
    hm, supra még nem letölthető, ugye?
    vagy lemaradtam valamiről? :)
  • hykao #3296
    [URL=http://www.theborggaming.planet-multiplayer.de/phpBB2/viewtopic.php?t=4781&start=1075]Tomek is közzé tett pár képet "lámpás" ügyekben[/URL]
  • hykao #3295
    Próbáld újrainstallálni a játékot, mintha valakinek lett volna már ilyen problémája, és az megoldotta volna.
  • tandris19
    sziasztok! kérlek segítsetek, mit csináljak, ha load operation failed-et ír ki a pálya betöltésénél? leszedtem az 1.3.3-as peccset, akkor még a profil elkészítése után se lép tovább, ugyanez van a magyarítással. kérlek ne balfaszozzatok le! nagyon szeretnék játszani, és ezek az addonok... nagyon profik. ezer köszönet
  • hykao #3293
    [URL=http://www.theborggaming.planet-multiplayer.de/phpBB2/viewtopic.php?t=5468&postdays=0&postorder=asc&start=175]Shailen is elkezdte a "lámpás" alkotást: CLK Rallye, Mustang és rendőrautó Miamiban...(villogó ki-be kapcsolahtó lesz)[/URL]
  • [HUN]FaTaL
    jaja:D azon tanultam vezetni, jó volt:D
  • Zetorg
    az sose baj :P