19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • kemszi2
    csak azért kérdezem itt mert akkor belekezdenék egybe.De feleslegesen nem akarok dolgozni.Azért ott is megkérdezem.Köszi
  • hykao #3249
    Hmm, nem rémlik, hogy lenne, de érdemesebb lenne talán a topikjában megkérdezni.
  • kemszi2
    új passat már készült wr1-hez?
  • Tibor
    bocs csak nem tudtam, hogy addon autónak kell hívni, de különben thx
  • hykao #3246
    Te aztán tudsz kérdezni... :) A múltkor az a zenés buli, most meg "skin"??? Skinről nem tudok, hogy bárki is tervezne, azonban addon autó formájában már készül egy X3-as konverzió. Elég szép modell, belsőnézettel...
  • Tibor
    BMW X3-as skint láttatok már vhol? az nagyon kéne
  • hykao #3244
    Amúgy csacsogjatok! Mi a helyzet, sikerült végre beüzemelni a havas tájat??? :)
  • hykao #3243
    Végleges vagy nem, de mindenesetre TÖLTHETŐ. Azt sosem lehet tudni, mikor végleges valami. Hibák mindig lehetnek, amik később javításra kerülnek.
  • hykao #3242
    Ha még beírod 3x, akkor sem igen fogsz választ kapni itt, mert:

1. Az ilyen warezos elindítások már ezerszer ki lettek tárgyalva - unalomig - ebben a topikban is
    2. Célszerűbb lenne a Starforce vagy Daemon Tools topikokban érdeklődnöd az elindítással kapcs.
    3. A FAQ nem véletlenül íródott. Az embereknek, akik mindent úgy csinálnak, ahogy le van írva - elindul. Következésképpen, ha neked nem indul, akkor valamit nem jól csinálsz.
  • kemszi2
    két biztos megoldást is tudok rá F.A.Q. vagy csak simán keress ebben a fórumban vissza!
  • kemszi2
    ez már a végleges verzió?
  • SD456
    Szevasztok!

Valakinek beindult a itwins-es verzió? Akinek igen az kérem írja le ide vagy egy privátban. Nekem sehogysem sikerült beíndítani.

Előre is köszönöm!
  • hykao #3238
    Pár saját készítésű havas kép:
  • hykao #3237
    Nos akkor ajánlom figyelmetekbe a használati utasítás 4. pontját...

(egyébként úgy tűnik, hogy mégiscsak más a tapadás a havon!!! - szóval nem csak textúramodosítás történt!!!)
  • R0sc0
    hát én mindent ugy csináltam ahogy le van irva mégsem tölti be a havasi pályát, hanem csak a régit.

• hykao #3235
    Elolvastad a használati utasítást, és úgy jártál el?
  • CheAteR88 #3234
    nem mükszik:(((((((nem lát a wr2 egyetlen uj mapot se vagy a régi italiát nem írta felül és telepítésnél ezt rakja ki:

most mit tegyek?
  • CheAteR88 #3233
  • hykao #3232
    Tölthető a "havas Itália": KATT
  • SD456
    Szevasztok!

Nekem az itwins-es van meg. Nem tudja valaki hoygan lehet beidítani?

Előre is köszönöm!
  • hykao #3230
    Hát a SYNETIC fórumán volt már róla szó, ha jól emlékszem: Voodoo & Serano ...de nem 100%, lehet, hogy nem jól emlékszem, mert én a rockosabb betétszámok iránt érdeklődtem, de azokra meg nem tudtak mondani semmit...
  • Zetorg
    itwins-es mds van meg?
  • MikX
    Hehe... :D
    Attól függetlenül, nálam nem megy mindíg, elég sok próbálkozás után megy csak néha...
  • Zetorg
    nem, csak poénbol rakták oda.
  • SD456
    Szevasztok!

Valakinek beíndult úgy ahogyan a FAQ-ban van leírva?

Előre is köszönöm!
  • Tibor
    ami az oldalon is megy, meg a demoban
  • hykao #3224
    Erről nincs még információ, annyit azonban elárultak, hogy már túl vannak a munka nagyján...
  • CheAteR88 #3223
    jó jó szép meg minden:D
    De mikor lesz kész már végre?:)
  • 12346
    mi lenne ha még1x leszednéd ugyanonnan, ahonnan a többit is. valszeg átviteli opacs. emilben 50 megát biztos nem fog neked senki küldözgetni:D
    mellesleg az itwins féle rilízt ajánlgatják mindenhol inkább:P
  • 12346
    nem fikázni akartam, csak szinte egyszerre került mind3 gámába.
  • hykao #3220
    Főzene??? :S
  • Tibor
    mi a címe a főzenének?
  • hykao #3218
    Újabb havas képek:
  • kemszi2
    pffff.....
  • king1616
    Valakinek nincsen meg a wr2.dom.part068 .Ugyanis letöltöttem csak ez az egy sérült volt. Igy hát nem tudtam kicsomagolni. Ha megvan valakinek kérem tegye már fel a fórumra vagy küldje el a [email protected]. Kössz
  • hykao #3215
    Hinni a templomban kell, minden egyéb esetben a meggyőződés célravezetőbb... :)))
  • MikX
    Jah, bocs, néztem, csak ez felett elsiklottam, azt hittem csak azt írja, hogy holy lehet áttenni a WR1-ből...
  • hykao #3213
    FAQ...
  • CheAteR88 #3212
    megmondom az őszintét nem a lámpával foglalkoztam:)
  • R0sc0
    mondjuk a lámpák helyén az aszfaltot látod :)

de tényleg jó a kocsi nagyon szép.