19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#3250 csak azért kérdezem itt mert akkor belekezdenék egybe.De feleslegesen nem akarok dolgozni.Azért ott is megkérdezem.Köszi -
#3249 Hmm, nem rémlik, hogy lenne, de érdemesebb lenne talán a topikjában megkérdezni. -
#3248 új passat már készült wr1-hez? -
#3247 bocs csak nem tudtam, hogy addon autónak kell hívni, de különben thx -
#3246 Te aztán tudsz kérdezni... :) A múltkor az a zenés buli, most meg "skin"??? Skinről nem tudok, hogy bárki is tervezne, azonban addon autó formájában már készül egy X3-as konverzió. Elég szép modell, belsőnézettel... -
#3245 BMW X3-as skint láttatok már vhol? az nagyon kéne -
#3244 Amúgy csacsogjatok! Mi a helyzet, sikerült végre beüzemelni a havas tájat??? :) -
#3243 Végleges vagy nem, de mindenesetre TÖLTHETŐ. Azt sosem lehet tudni, mikor végleges valami. Hibák mindig lehetnek, amik később javításra kerülnek. -
#3242 Ha még beírod 3x, akkor sem igen fogsz választ kapni itt, mert:
1. Az ilyen warezos elindítások már ezerszer ki lettek tárgyalva - unalomig - ebben a topikban is
2. Célszerűbb lenne a Starforce vagy Daemon Tools topikokban érdeklődnöd az elindítással kapcs.
3. A FAQ nem véletlenül íródott. Az embereknek, akik mindent úgy csinálnak, ahogy le van írva - elindul. Következésképpen, ha neked nem indul, akkor valamit nem jól csinálsz. -
#3241 két biztos megoldást is tudok rá F.A.Q. vagy csak simán keress ebben a fórumban vissza! -
#3240 ez már a végleges verzió? -
#3239 Szevasztok!
Valakinek beindult a itwins-es verzió? Akinek igen az kérem írja le ide vagy egy privátban. Nekem sehogysem sikerült beíndítani.
Előre is köszönöm! -
#3238 Pár saját készítésű havas kép:
-
#3237 Nos akkor ajánlom figyelmetekbe a használati utasítás 4. pontját...
(egyébként úgy tűnik, hogy mégiscsak más a tapadás a havon!!! - szóval nem csak textúramodosítás történt!!!) -
#3236 hát én mindent ugy csináltam ahogy le van irva mégsem tölti be a havasi pályát, hanem csak a régit.
-
#3235 Elolvastad a használati utasítást, és úgy jártál el? -
#3234 nem mükszik:(((((((nem lát a wr2 egyetlen uj mapot se vagy a régi italiát nem írta felül és telepítésnél ezt rakja ki:
most mit tegyek? -
#3233 -
#3232 Tölthető a "havas Itália": KATT -
#3231 Szevasztok!
Nekem az itwins-es van meg. Nem tudja valaki hoygan lehet beidítani?
Előre is köszönöm! -
#3230 Hát a SYNETIC fórumán volt már róla szó, ha jól emlékszem: Voodoo & Serano ...de nem 100%, lehet, hogy nem jól emlékszem, mert én a rockosabb betétszámok iránt érdeklődtem, de azokra meg nem tudtak mondani semmit... -
#3229 itwins-es mds van meg? -
#3228 Hehe... :D
Attól függetlenül, nálam nem megy mindíg, elég sok próbálkozás után megy csak néha... -
#3227 nem, csak poénbol rakták oda. -
#3226 Szevasztok!
Valakinek beíndult úgy ahogyan a FAQ-ban van leírva?
Előre is köszönöm!
-
#3225 ami az oldalon is megy, meg a demoban -
#3224 Erről nincs még információ, annyit azonban elárultak, hogy már túl vannak a munka nagyján... -
#3223 jó jó szép meg minden:D
De mikor lesz kész már végre?:) -
#3222 mi lenne ha még1x leszednéd ugyanonnan, ahonnan a többit is. valszeg átviteli opacs. emilben 50 megát biztos nem fog neked senki küldözgetni:D
mellesleg az itwins féle rilízt ajánlgatják mindenhol inkább:P -
#3221 nem fikázni akartam, csak szinte egyszerre került mind3 gámába. -
#3220 Főzene??? :S -
#3219 mi a címe a főzenének? -
#3218 Újabb havas képek: -
#3217 pffff..... -
king1616 #3216 Valakinek nincsen meg a wr2.dom.part068 .Ugyanis letöltöttem csak ez az egy sérült volt. Igy hát nem tudtam kicsomagolni. Ha megvan valakinek kérem tegye már fel a fórumra vagy küldje el a [email protected]. Kössz -
#3215 Hinni a templomban kell, minden egyéb esetben a meggyőződés célravezetőbb... :))) -
#3214 Jah, bocs, néztem, csak ez felett elsiklottam, azt hittem csak azt írja, hogy holy lehet áttenni a WR1-ből... -
#3213 FAQ... -
#3212 megmondom az őszintét nem a lámpával foglalkoztam:) -
#3211 mondjuk a lámpák helyén az aszfaltot látod :)
de tényleg jó a kocsi nagyon szép.