19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Ombika
    Akkor BMw M3 CSL mar 2 csapattol is van vagy ettol ez egytol csak?
  • Istencsászár
    Végre Impreza, egyik legszebb kocsi!
  • 12346
    jaja. közben elnéztem az oldalukra. sry az offért, de a midtownhoz az a classic mod.. kemény lesz. remélem nem fagyasztják be.
  • hykao #3407
    Ahogy nézem, ezzel csak jól járunk...elég igényesnek tűnik ez a két verda is...(szép belsőnézet, lámpák, miegymás)
  • 12346
    hqtm-et még a midtown korszakból ismerem. ezek szerint szép lassan átnyergelnek errefelé is:)
  • hykao #3405
    @chicco: KIZÁRT!!! Leírtam, elmondtam már ezerszer! Katt a FAQ-ra és olvass...mielőtt kérdeznél...

Más:
    Új, már ismert, és elismert profi brigád a porondon: HQTM-Team!
    Első munkájuk a WR2-höz: BMW M3 CSL Concept and Subaru Impreza WRX STi

• chicco
    írd le légyszi hogy kell??
  • Tibor
    írtam, hogy hülye kérdés
  • hykao #3402
    MSN cím kérés, megadást légyszi ne publikba intézzétek! Vegyétek a fáradtságot, és kattintsatok a "Privát" gombocskára!

Amúgy nem értem, hogy lehet ilyet kérdezni, hogy van-e multi!!! Installáláskor két ikon kerül az asztalra...az egyik neve: "World Racing 2 Multiplayer"
  • Tibor
    de ebben van más multi a split screenen kívül?
  • [HUN]FaTaL
    nyomtuk multiban régebben, hatalmas feelingje van:)
  • SötétBarom
    Ennek a gémnek nagyobb publicitás kéne.. Aláz mindent. Télleg, multit próbálta már valaki? Esetleg ha valaki érez indíttatást keressen meg MSN-en ledumálunk egy időpontot aztán megyünk pár kört..
  • [HUN]FaTaL
    XM van az MBWRhez de nekem az új citroenek közül kellene mondjuk C5 vagy a régebbi Xsara (akár WRC is bár ebbe a játékba ez nem vszínű:D)
  • hykao #3397
    Subaru, Evo7, Citroen mind-mind vannak már az MBWR-hez...így ugye ha valaki ezekre lüktet, akkor kb. autónként fél perces művelet árán (ami nem egyenlő konvertálással...) berakhatja magának a WR2-be...természetesen szigorúan saját használatra, nem publikba...(legalábbis amíg nem kér - és kap - engedélyt a modell készítőjétől a WR2-höz felhasználásra...)
    Porsche is van dögivel az MBWR-hez...sőt már a WR2-höz is - á'lá Recruit Snyder - de már TomWin is dolgozik pár Porsche-n, "lámpásított" képeket is tett már róluk közzé...

Amúgy az MTKit2 már elérhető Krom oldaláról, ha valaki netántán "lámpásítani" szeretne...
  • SötétBarom
    Ha valaki tud konvertálni, a MBWR-hez van porse..
  • chicco
    + Subaru + evo 7 :-) de 1 jó eclipse is megesne
  • [HUN]FaTaL
    meg citroen:D
  • SötétBarom
    Meg keksz.
  • Tibor
    meg Porsche is
  • SötétBarom
    Kéne egy FIAT is
  • Istencsászár
  • hykao #3389
    Renault Mégane II (5dr) by jeep, TomWin
  • SötétBarom
    Vannak kategóriák amin belül be lehet lőni h varied legyen, csak az velük a baj h túl szűk kategóriák.. Azért van egy két érdekes párosítás.. PL a Zonda meg a golf4 biturbo..
  • hykao #3387
    Multiban meg lehet oldani... :) ...de amúgy a karrier során is van egy-két olyan versenyszám, amikor szabadon választható autó és pálya. (a vetélytársak mindegyike más-más autóval nyomul ilyenkor)

Más:
    [URL=http://www.theborggaming.planet-multiplayer.de/phpBB2/viewtopic.php?p=81079#81079]Néhány merci a WR1-ből "belámpásítva"[/URL]

• SötétBarom
    Esetleg nem lehet megoldani h én mondjam meg milyen verda ellen akarok menni, és milyennel?? Sokkal érdekesebb versenyeket lehetne produkálni mint így.. Pl F360 vs Zonda, vagy ilyesmi..
  • Willi Betz
    De megáll a játék esc-re sem meg enterre sem reagál csak ctrl+alt+del-re.A windowsban kijön az a kis ablak és ott azt írja,hogy fut.
  • Istencsászár
    Leg1szerűbb ha csinálsz olyan profilt amibe olyan nevet irsz be amit majd nem akarsz megváltoztatni, nemde??

(( rendszámra kell írni a nevet akkor jelenik meg a játékban!! ))
  • 12346
    csinálj egy tárhelyet vhol, aztán onnan linkelj be.
  • Willi Betz
    Sziasztok!
    Egy olyan kérdésem lenne ,hogy mikor akarok profilt csinálni akkor nem tudom kijavítani a nevemet és visszalépni sem tudok meg előre sem.Mitől lehet ez?
  • Istencsászár
    Feltöltési információk:

JPG, PNG, vagy GIF típusú képet lehet feltölteni
    A maximális fájlméret:
    - 200 Kbyte a VIP felhasználóknak
    - 20 Kbyte a VIP joggal nem rendelkezõknek
    A fájlnév nem tartalmazhat ékezetes és speciális karaktert
    A rendszer a fájlnevekben megkülönbözteti a kis és nagybetût
  • killer123
    Igen igazad van menni fog a dolog csak probálgatnom kell még egy kicsit.
  • killer123
    Hiogy kell berakni ide képet mert rányomok a képfeltöltésre és kiválasztom a képet rányomok hogy feltöltés és üres marad a lista.
  • baggu
    Én vágom melyik küldetés az még az elején van talán a 10. az.
    Régebbi tipussal kell menni Olaszországban.Az a küldi pedig nem nehéz.Azthiszem legalább 3. nak kell lenned átlag sebbességed 120 nak kell lennie és 5% sérülés.Próbálj keveset ütközni és 120 alá ne nagyon fékezz ennyi.
  • hykao #3377
    Menj gyorsabban...(sok esetben érdemes a versenytársak mögött maradni egy darabig szélárnyékban...)
    Nitro nincs véletlenül a küldetésben?
    Nyomj egy screenshotot a küldetésről, hadd lám pontosan melyikről is van szó!
  • SötétBarom
    Nyomom is keményen, főleg a splitscreent haverokkal, legjobb
  • killer123
    Hali.

Van egy küldi a játékban.
    A lényege az hogy elérjek egy bizonyos átlagsebességet (120km/h).De akárhogyan taposom a pedált nem sikerül csak a 117km/h-s átlag.Persze addig nem enged tovább a game ameddig nem teljesitem a limit elvárást.Minden más sikerül (esö vok nem sérülök.)
    Valami ötlet hogy mit kéne csinálni hogy ez sikerüljön???
  • hykao #3374
    Te amúgy játszol is a játékkal vagy csak a minél érdekesebb kérdések feltevésére fókuszálsz??? :P
  • killer123
    Hát erre nem is gondoltam volna kössz
  • SötétBarom
    Játék amugy rendelkezik multiplayer scene-el??? Esetleg magyar serverek, vagy ilyesmi??
  • kemszi2
    FAQFAQFAQFAQ-egyebet nem tudok mondani