19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    DDM Low offset - az ültetett papírtank :)
  • Clamp
    86 letöltés - Industrial Zone pálya. Krom & Clamp production :)
  • Clamp
    szeretjük SG-t, talán azért löki ki a képeket, mert tele van hírdetéssel és Google levágja róla emiatt... Akit érdekel Borgon megnézheti. Ott nincs reklám, ezért mindent enged linkelni.

Plusz egy URL >>
  • Clamp
    Maximalista modelmániás: egy Tamiya model Japánból hozá való "poros" festék és "sárimitáció". Akár hogy is: ügyes a srác, de ha csaj, akkor meg kifejezetten zseniális, hogy ilyenre is jut ideje sminkelés mellett :D Ha a sárosodás működne belső szélvédőre is: én is nekiállnék a sárdobálásnak, mert szépeket lehet kihozni belőle. WRX STi 2002-es UK futam festése és hozzá a sarat nem tudom honnan szedte de gyönyörű :)
    Honapban újra nekiesek, csak lakásfelújítás miatt kicsit kimaradt a nyár. WR" forevaaa... :)
  • Clamp
    Elérte a 300 letöltést a CMR Dirt Japán 4 pályomodom. Ha nem is előzi be Sámán féle UK rallit, de sosem gondoltam volna, hogy közelébe ér. Talán be is előzi :)
  • TomAss75
    Sziasztok!

Remélem mindenkinek jól telik a nyara.
    Kiadták a games.reveur-on a 74-es Dodge Monaco-t rendőr és Bluesmobilos változatban is, mi egy kicsit megelőztük őket, de ez ösztönzött arra hogy befejezzem végre a tervezett rendőr Monaco-imat.

Két változatot készítettem belőle a Chicago-i rendőrség kék-fehér változatú festését (ez a festés nincs a games.reveur-on közzétett változatban) amivel a Blues testvéreket is lehet üldözni, és Rosco Coltrain Sheriff autóját, hogy a Duke fivérek se autókázhassanak olyan nyugodtan.

A mox-okat lejelszavaztam mivel a modellek a ti munkáitok is, de ti tudjátok hogy nálam ez mindíg az az öt nagybetű ami ezt a kis modder csoportot jelöli.

Innen tölthetőek:

http://data.hu/get/6756835/Dodge_Monaco_1974_Police_Chicago_v2.0.zip
    http://data.hu/get/6756878/Dodge_Monaco_1974_Sheriff_Rosco_v2.0.zip

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/7/19/a1_2013_7_19_d0q1fyvxpc_tn.jpg]
  • TomAss75
    Köszi! Viszont!
  • Clamp
    Szép Nyarat Mindenkinek !! :)
  • Clamp
    Drift44 - RC drift videó második évad :)
    >>
  • Clamp
    Kis nosztalgia: EVO C-west Colin McRae Dirt Japán pályával. Ha jól láttam jön már az új colin is. Remélem azt is sikerül megcsapolni pályaügyileg :)
  • Clamp
    Peugeot sorozatból már csak egy hiányzik. A középső model kellene. Kevésbé befutott, mint testvérei, de ha már a többi is tőlem van: Illene összehozni :)
  • Clamp
    Tamiya 206 WRC modellek 1:24 Szépek és részletesek nagyon. Nagyon precíz :)

• Clamp
    206 WRC perspektívikus szerkezeti rajz. Ha nem engedné SG be a linket: majd pótolom másikkal, de szép munka mindenesetre :)
  • Clamp
    Még egy ralli Subaru. Borgon meg lassan 58000 a nézettségem. Egy éve készült a topic. Egy éva alatt egész tűrhető ilyen régi játéknál. Remélem lesz valami hasonló amiben pályát is lehet modolni.
  • Clamp
  • Clamp
    Kerékfestés 206 WRC-hez. Már csak futófelületet és ablakokat kell finomítani és jöhet a következő RBR gép :)
  • Clamp
    Megújult a BORG SITE, automatikus FB-s videolinkelés kicsit bezavart, összességében jó ötlet, de signature-ben videót kitette nagyba így eléggé szétnyomja a topikot a sok B-Boy dancer... :)
    Borg WR2 modding új címe:
  • Clamp
    Kagyló üléseket kerestem hozzá, mert az eredetinél hiányzott. Kerékfelfestések kellenek még és Richard Burns felfestésre cserélem a franciát. A játék tiszteletére meg a pilótáéra aki már nincs közöttünk.
  • Bence00111
    Toyota Trueno
    Köszönet Norbee-nak az ajtók kivágásáért, és az ambientes lámpák materialozásáért!

Letöltés
  • Clamp
    Még két kép javított textúrákkal. Még lesz vele munka

• Clamp
    SG leszedte a második kép miatt az elsőt is. Beiedt a tűzpiros oroszlánól :)
    Pótlás:
  • Clamp
    Panazzi 206 WRC, kicsit újjáépítve. Régi model tele volt hibával, de a festése kitűnő volt. Belső nézet minőség lesz külsőbn is így jobban fest. Norbi keréktuningával lesz szerelve. Már tartalék kerék is cserélve van benne :)

• Clamp
    OMSI játék WR2-ben :)
  • TomAss75
    Sziasztok!

Elkészültem én is a 73-as Chevy El Camino-val. Két változatban a normál SS és a Nevem Earl sorozat főszereplőjének Earl Hickey-nek a kocsija.
    Köszönöm a segítséget!
    Innen tölthető:
    http://data.hu/get/6620576/Chevy_El_Camino_SS_1973_v2.0_TomAss.rar
    http://data.hu/get/6620581/73_El_Camino_Earl.rar

[img=http://www.kephost.com/thumb/2013/6/5/a1_2013_6_5_x30wsar0m7_tn.jpg]
  • Clamp
    Még egy kép és a letöltés link. Lemaradt az URL előbb :)
    Lető >>
  • Clamp
    Kamion és busz belsőnézet mod. Tutorial és a tesztbusz a csomagban lesz. Automata váltó és kéziváltó editcar mod is van benne. Automata környezetbarát módon használja abuszt, kéziváltós meg ahogy VT Transman-osok szokták :D C11 busz Norbi alapjaival és textúráival van. Belső nézethez nem volt elérhetőség a készítőkhöz, de mind magyarok. Readme fileben olvasható nevük. 100%-ig magyar mod, és legtöbb mod is magyar WR2-höz :)
    Letöltés >> http://www.4shared.com/archive/xrMibchQ/Truck_and_bus_steering_wheel_m.html
  • Bence00111
    Befejeztem végre az Aston Martin DB5-öt.

Letöltés
  • Clamp
    Nekem csak a tuningolt van meg, neki lehet megvan raktáron. Fordulatszámmérő és Km óra is a helyére került. Már csak Sámántól várok egy C11-es ablaktörlőt. Remélem ki tudja vágni valahogy. C11-es modellek nagyon érzékenyek valamiért. Rendre behalnak exportáláskor.
    Készítettem egy városi tesztet. Nem rúgtam fel senkit, bár olyan nehéz: bármit simán fellökne :)
    MAN 233 video >>
  • biliard10
    a norbi féle man 223 hol elérhetö?
  • Clamp
    Sikerült megtalálnom végül, nem volt egyszerű. Minden letöltő link behalt már. Működik vele, 3D kormány sem csavarodik extrém fordulásnál sem és a képen is látszik hogy annyira fekszik a kormány, hogy már rövidül perspektvikusan :) Annyira minőségi a model, hogy csak a belső nézetet teszem át. Majd percre pontosan megegyezett méretre a Cobra 11-es busszal, így marad Norbi találmánya és kap egy eredeti belsőnézetet. Nekem úgy is csak az a lényeg, hogy a kormány-mod legyen kiadva. Kemény ez a buszos drift :)

• Clamp
    Találtam egy jó kis Credo buszt, de majd teljesen ki kellett üresíteni ülést, hangszórót stb. hogy beférjen mtKit2-be. Megnézem majd azt az oldalt is, bár engem egy sima belsőnézet érdekel csupán bemutató a mod-hoz. Norbi féle MAN 223 egész jó lenne. Valami hasonló karaktert keresek
  • Bence00111
    Itt nézelődj esetleg.
  • Clamp
    Egy ilyen alacsony padlós busz modelt tud esetleg valaki? Nekem csak a belső nézet újítás lenne fontos, de mint motor modnál is egy egész Honda CBR-t kellett áttegyek, most is kellene egy donor 3D busz. Ikarusz is lehet, de alacsonypadlós nagyon bejön. Köszi!
  • Clamp
    Új buszt szeretnék kamion kormány MOD-hoz, többieknek nem volt fontos a belsőnézet, de szerintem nagyon jó dolog 2 méterrel a kerék előtt kormányozni egy monstrumot :)

• TomAss75
    Sziasztok!

1971 Pontiac LeMans innen tölthető:
    http://data.hu/get/6585501/Pontiac_Le_Mans_1971_v2.0_TomAss.rar

Engem nem zavar ha nincs kéz a kormányon, és mivel belső nézetben nem mozog a nézőpont, tényleg mindegy, hogyha a kormány nem valódi 3D-s objekt csak egy texturázott lap.Jó ötlet.
    Van néhány busz WR2-höz. Pischti Roburja és Skoda-ja a kedvencem, igazi 60-as évek!
  • Clamp
    Ez a kéz nélküli kormány egész jó ötlet. Készítettem kamionhoz való fektetett nagykormányt 60-70° szöget zár be. Csak teszt de kemény vezetni busszal. Akinán végigmentem 86-os óbudai MAN NL-223 busszal. Még Norbi kezdte el ezer éve, lassan be is fejezzük. Persze egy jobb modellel szebbet is lehet.
    Videó itt >>
  • Rezs
    Természetesen részemről nyugodtan felhasználhatod egyébként az a kéz is driver sfből származik és Bencének köszönhetjük.
  • Clamp
    Nem szükséges hozzá kezeket tenni. Én tettem egy próbát és működik Norbi féle textúrázott négyzettel is. Bár kezekkel jobban szeretem de így sem rosz

• TomAss75
    Bocs a rohadt képet nem tudom feltölteni kérlek töröljétek a hozzászólást.
  • TomAss75
    Itt a kép az autóról