19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#18984 Mutattál régebben egy Honda Civicet, lépcsős hátú, régi, a képeken ált. kék volt, és több fajta felirat is volt a hátsó ablakon. Ki fogod adni? -
#18983 Nekiálltam a TRIAL Supra finomításának. Kicsit sok az alkatrész amiből válogathatok, így nehéze lesz összerakni. Ezen a képen még csak 2 játékből van összerakva, de kerekekkel és kipufogó ágyúval együtt lesz az 6 is. Brutál mennyiségű 3D anyag van. Legnehezebb része tényleg az összeválogatásban van :)
-
#18982 Új NFS-ek is szépek, de a régi pályák sokkal nehezebbek voltak. Ezeken egy tankot is könnyen el lehet navigálni keresztbe annyira szélesek. Kicsi szűk utak a jók nagy forgalommal :)
-
#18981 @12346: WR1-es belsőnézetben fejmozgás tényleg kiály volt. Ami viszont rosz házasság volt az a PlayLogik (holland-belga) játékgyárral való kapcsolódás. Val-színűleg azok miatt lett kiszedve a belső nézet teljesen belőle. Ha nincs patch meg kiegészítők: NFSU2 lett volna belőle kis töréssel. Ahogy nézem ott még mindig külső nézet a divat. Legújabb NFS The Rivals-ban is csak a tetejéről lehet vezetni a gépet. Belsőből az igazi szerintem :)
@Opelfan:
Az alpok pálya is lehet megvan Kromnak, én csak az autópáylát kértem el, de küldött még két befejeztlen amiket elkezdett, de időhiány miatt nem adott ki. SZerintem ha jól megreklámozom ezt Borg-on: lehet valaki kiadja az egész NFS PU pályát egy packban. WR3-hoz nagyon jó és megvalósítható ötletek vannak, csak szerintem Synetic is csődbe fog menni, mert fiókba gyártják a játékot és nincs valódi betateszter, aki még kiadás előtt megmondaná a frankót így kicsi az esély a fejlődésre. Alap játék a WR2, de szerintem az amatör modderek érdeme és nem a "profi" GYÁRTÓKÉ... :D
-
#18980 Igen, ezzel én is így vagyok :D Bár én még mindig vásárlás előtt állok.
NFS PU pályákat én is szívesen látnám. Meg egy továbbépített Polish Roads volna még patent. Vagy bármi Route 66, Dark Pine Creek méretű, de európai jellegű placc. Pischti kedvet kaphatna hozzá :D -
#18979 Én is elégedett lennék ha lehetne oldalra nézni, de ha olyasmire csinálnának egy WR3-mat mint a wr2 akkor nem valószínű, hogy megvenném. Legalábbis a MBWR után nekem nagy csalódás volt a wr2 a kiadás után 3 évvel vettem meg amikor már volt egy rakat mod hozzá és nem egy középszar arcade autósjátékra emlékeztetett. :) -
#18978 Nagyon szerettem ezt a pályát az NFS Porsche 2000-ben. Abban volt még egy pálya Alps vagy Alpen névvel ami elég változatos volt, van esély rá, hogy Te vagy valaki más elérhetővé teszi majd a wr2-höz? -
#18977 Háát a mod részéhez nem értek :) Csak felhasználok^^ Meg tudom, hogy egy WR3-ra kíváncsi volnék a Cobrák után/mellett. Bár még mindig elégedett lennék az oldalra nézés lehetőségével, meg talán a műszerfalon működő (főleg az irányjelzőkhöz tartozó)kontroll lámpákkal. -
#18976 Teszt videó alagút fényekkel. Furcsa, hogy az üvegen nem tükröződik, de ők sem gondolhatták, hogy lesz majd valaki aki éjszakai autópályás modot készít hozzá... :)
Link >>
-
#18975 Alagútfény vibráló fényefekt lesz, mint az eredeti Wangan Midnight játékban. A 4 ponton elhelyezett kis átmérőjű fényforrások miatt ilyen kapu szerű zebramintát csinál az úttestre és az alatta elszágildó kocsira is. Így minnél gyorsabban megy annál gyorsabban villog az utcai világítás is. Belső nézetből nagyon hatásos köszönhetően Krom pályaszerkesztőjének :)
-
#18974 Éjszakai száguldás: WMMT3 VAN mod :)
-
#18973 Ez a néhány fejlesztés fontos lett volna. És a visszapillantók ügye is megoldott volt már akkoriban. A vezető project-managerrel egyszer leülnék kávézni megkérdezzem ezeket hová tette? :)
-
#18972 Ez igaz, könnyen modolható. De pont azért modolható könnyen, mert Krom is tudta mi van a Need for Speed motorban még amit nem hoztak ki belőle. Mondjuk NFS Porscheben van éjszakai mod és eső is. Ennyire nem kellett volna spórolni, ha már egyszer készen vették a motort EA Gamestől, de ki lát bele egy csapat német programozó agyába, lehet jó okuk volt rá, hogy kihagyták... :) -
#18971 vagy csak simán jól modolható :) -
#18970 Talán azért tart még mindig az érdeklődés, mert ez inkább a kreatív játékok közé tartozik, mert sose fejezték be, mielőtt kiadták. Ha lett volna pár gyári fejlesztés is: nem kéne ennyit melóznunk az alapokért, bár lehet akkor én sem állok neki teliholdas éjszakai égboltot PS-elni meg motoros modhoz "pilótacsajt", így ennek is van előnye, ha ennyire nyers még a játék: sose fő meg teljesen... :D -
#18969 Aha. Sztem madaras tesóban megnézem, köszi :) Ha néha vásárolhatnékom támad, akkor általában a game.net-ről szokott jönni, de mintha ott már nem láttam volna. Itthon eszembe se jutott, hogy még esetleg volna. -
#18968 Én az Achanban vettem 900-ért, de lehet még kapni itt-ott. Találtam vagy hármat. Ha nagyon fanatikus gyűjtő valaki, akkor még beszerezheti fóliázottan is. Van fenn pár hírdetés, bár tényleg csak gyűjtőknek ajánlom :)
2.5 >> -
#18967 WR2-t merre lehet még találni? -
#18966 Eredeti WR2 és OMSI. Ami bevált azt érdemes megvenni... :)
-
#18965 Lassan, de halad a villanyosítás. A koronákat majd később teszem fel. mert valamiért nem ismeri fel a az stKit. Jövő hétre összeáll a szobaátépítés is, így lesz tesztkormányos asztal meg tervezői sarok is 2 monitorral. Remélem lesz mit tesztelni vele :)
-
#18964 A Dirt rallipálya után újabb világpremier következik. Need For Speed pályát sem nagyon szedtek ki még játékból rajtunk kívül. Dirt azért nehezebb volt, mert azt teljesen egyedül csináltam meg. Persze Krom agykapacitás terén nem beérhető, az a csávó egy zseni... :)
-
#18963 HJonda Civic EK éjszakai teszt. Sövény ynírás és az út melletti fények még javításra és vágásra várnak :)
-
#18962 Első éjszakai kép autópálya modról. Krom teljesen szabad kezet adott, így szerintem japán forgalommal lesz és pár textúrát is Wangan Midnight játékhoz igazítom. Felfestésekkel és nyilakkal biztosan könyebb lesz a balesetmentes száguldás és a kanyarok sebességének bemérése is könyebb, ha vannak reklámok és nyilak kitéve. Pályaépítő progival ez úgy kivitelezhető, hogy már bőven túl lesz a mérete a megengedetten. Így gazdagabb lesz mindenképp a WR2-es autópálya, mint az eredeti Need for Speed-ből. Igyekszem minnél gyorsabban nyélbe ütni.
-
#18961 Ok, köszi a választ! -
#18960 -
#18959 Deep Explorationnalb e lehnet lőni a helyét ha nyitva van. Nekem csak a ralli verzió van meg, de márazt se tudom melyik vinchasteren hagytam. Próbáld megnyitni mtKit progival. -
#18958 Nem, a gyári, utcai verzióra gondolok. Otthon meg is van, csak az a gond, hogy az a gépem 1000km-re van tőlem és nem tudom már honnan szedtem le. -
#18957 Erre gondolsz?
>>
-
#18956 Srácok, valaki nem tudja véletlenül, hogy melyik oldalról szerezhető be a Suzuki SX4? -
#18955 Textúrák lassan helyükre kerülnek, de át kell építeni majd az éjszakaihoz. 200 felett nagyon veszélyes forgalom nélkül is. Forgalommal alig lehet mejd padlógázt nyomni, így is brutál üresen. Örülök, hogy Krom mester átküldte végül. Igaz, hogy néhány textúra nem pontos, de ilyen nehéz autópálya nem volt és nem is nagyon lesz mint ez. Hétvégére talán már teszek fel éjszakait is.
-
#18954 Újraindítottam az éjszakai japán autópálya modot. Speci forgalommal lesz szerelve és töb féle nehézségi fokkal és éjszakai pangástól a forgalmasabbig. Expressz stílusú versenyről van szó, aki járt már a Shuto Kosuko Triál topikban vagy esetleg a filmeket is látta: az biztosan ismeri, de a szóló forgalomban időfutamon túl természetesen multiban is kemény. Új játékok még nem érték el azt a szintet, amiért váltanék PC-n esetleg PS3 WMMT még egyszer megvásárlásra kerül bár nehéz beszerezni, mert Európában nem kapható. Addig is WR2 speedway modok jó lesznek pótléknak, bár egy igazi japán autópályáért mindent megadnék ha 3D-ben átküldené valaki, de ere még várni kell. Még senkinek nem sikerült kinyitnia Wangan játékokat sajnos... Munkára fel, Ganbatte nee!! :)
-
#18953 Versenyverzió készül a Magyarországon gyártott CLA AMG modellekből. A kecskeméti gyárban készülő szupergépek közül a 360 lóerős összkerékhajtású lesz az alap és Genfi Autószalonra készül el. Hátsó szárny nagyon illik hozzá ezzel a lámpával :)
-
#18952 Ez az autólezárás dolog lehet nem is jött volna divatba. A modderek többsége tisztában van vele, hogy az egész attól válik élővé,ha aki szeretne: hozzányúlhat és finomíthat a gépeken. Ez hasonlít az egyik leghíresebb képregényem festőjéhez (Rahan - Chantal Cheret), aki még azt sem kérte hogy kiírják a nevét képregények fejlécére. Aki igazi alkotó: annak szabad ilyeneket is csinálnia. Akik meg félnek, hogy valaki "ellopja" azt ami nem is az övék: nekik lehet megnyugvás hogy bilincsben küldik a jövő nemzedéknek a "múzsákat"... :)
-
#18951 Nagyon köszönöm a válaszod! A helyzet az, hogy valószínűleg szóköz hiba lehet mivel én magam írtam át ezeket a menü és race osztályokat már korábban olyanra amiben sok kocsi van és működik. Ja és igen ezek a gépek mind "utángyártottak" érdekes módon csak a Brabus-okkal van probléma és baromi jól megfogalmaztad mert tényleg van egy-két nyomorék, aki lezárja az Editcar fájlt függetlenül attól, hogy iszonyat bénán optimalizálják némelyiket. Elég szomorú...
Köszi még egyszer! -
#18950 Egy éves a egykerekező Honda CBR 600RR motor-mod és a japán 4-es pálya CMR\Dirt-ből. Repül az idő... :)
Leelőztem nézettségben az eredeti német motoros WR2 vidit. Nem verseny, de azért jó tudni ha előz az ember.
Első teszt-videó játékban CBR + Manyuu Chifusa driver:
-
#18949 Ez a hibajelenség többnyire a menüosztályban beírt sorszám miatt van. Ha addon gép, vagyis utángyártott az EditCar file: akkor érdemes 100 fölé tenni a verseny és a menü számot is. Ezzel a progival lehet változtatni lezárt kocsikat is:
A másik ami megöli az elkészült autó mappaneve, ha nem tesz _ szóközt, csak siám hagyja: akkor is bezavar multinál. Ezen sajnos nem lehet változtatni, ha a "tulajdonos" (egyesek annak képzelik magukat EA gamses kocsikal... ) lezárta. Ilyenkor csak új EditCar file készítésével oldható meg a probléma. Sok sikert! -
#18948 Sziasztok! Van egy gondom ezzel a játékkal, LAN-ban szeretnék játszani viszont van egy-két kocsi amivel lehetetlennek tűnik LAN-ba joinolni. Hiába van bent mindkét játékban az adott autó, a szerveren elindul a játék a a másik gépen pedig egyszerűen lefagy az MP Lounge.exe mielőtt csatlakozhatnék. Ha a szóban forgó autó mellől kiveszem a pipát minden gond nélkül elindul. Van valakinek ötlete? -
Bence00111 #18947 Autumn Ring Gran Turismo 4-ből!
Letöltés -
Bence00111 #18946
Letöltés -
Bence00111 #18945 Dodge Dart Hemi
Letöltés