19568
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Nagyon jó benne az énekes csaj :D Meg aztán oroszoknak könnyű: határos Japánnal és az összes driftgépet csak átcsónakázzák és adnak érte egy kis fát vagy olajat és mindent megkaphatnak. Van fenn egy vidi Vlagyivosztokban egy hatalmas parkoló tele sportverdákkal. Egyik D1 GP driftversenyző próbálgatja a versenygépeket és driftet tanít "oroszul" :D

Nekem az s13 Sileighty kéne, de sajna nem vagyunk határosak japókkal, így egyet sem fogok látni utcákon még ebben az életemben nagy valószínűséggel... :)
  • sacko98
    Utcákon ha csúszkálásokról van szó én Lukas Skersas csatornáján szoktam nézelődni.
  • Clamp
    Tényleg látszik rajta, hogy drifteléshez építették. FB-n vannak olyan képek, amikor az első kerekük 90°-ban áll. Ez már tényleg full profi drift és autóépítés :)
    Az utcainál sok más szempont is van. Az éjszakai versenyzések miatt érdemesebb nem túl széles és feltünő verdákat vinni az "utcára" mert meneküléshez a kiérkező rendőrök elől jobban beleolvad az ember a forgalomba, mint egy csupaszárny szupergéppel :D
    Pályán nem is láttam sajna még driftelni élőben csal ...legálisan, de igyekszem pótolni ezt a lemaradást :)

Így néz ki egy alibi éjszakai "kis kedvenc", sose tenne rosszat és betart minden törvényt. Mindenki láthatja... :D
    + ..legális utcai driftvideó >>

• sacko98
    Jah ez már a work wheel ez újabb mostmár azt használja El Kaka, de ahogy hallottam gatebilen MADmike is vezette ezt az s13-at és tetszett neki :)
  • Clamp
    Oroszok csináltak valami hasonlót, ahogy nézem a lámőpái különböznek meg a felni is.
    >>>

Szeretem ezt az s13-at, de csak az amatör kocsikig jutottam el. Ilyen a K\'s Aero és a Shuto Kousoku gép is. A fenti fűtőrács helyett egy plexi lemez van Sylvia felirattal. Initial-D kevésbé szélesek, mint a profi driftgépek, mert ralli inkább mint drift az eredeti, mert időre megy. Brutál lehet Japóknál az erő szélén lakni. Egész éjjel megy a gépnyüstölés :D

• sacko98
    Nah Felix suprája is előkerült amúgy ha hasonló japcsi s13as silvahoz támad kedvem keresek egy ilyen modellt.
  • Clamp
    Gyönyörű festések vannak, ha jól látom ez a legújabb amit te készítesz.
    Ez a metálkék és piros tükörfúliázás, Japánoknak is dicsáretükre vállna. Kemény munka lenne WR2-ben reprodukálni ennyi efektet. Grat a témához!! :)

• sacko98
    Nemtudom azért köszi, igen Max legfrissebb festése van a gépen majd a régit is előkotrom, ha jól tudom a becsületes neve Max Tvardovskiy. Még itt a Rabócsiringen megígértem neki hogy próbálkozom ilyesmivel :)
  • Clamp
    Mért van az, hogy nyomtam rá egy + és nem jelzi ki csupán bezöldült? Frissítés után is marad a semmide visszavonni meg engedi...
  • Clamp
    Te erre a Max-ra gondoltál? Azt hittem orosz modder srác. Jó sok Max van arrafelé :)
  • Clamp
    Üdv újra az élő modderek közt :) Azt nem mondhatnám, hogy át tudjuk billenteni így már a malajziai és tájföldi tömeget youtube-n, de legalább képviselve van az ország :D

Láttad mit tett fel ma Max? Ha jól látom azok a BMW lámpák épp Skyline R34 ből vannak :)
  • sacko98
    Videó javítva:
  • sacko98
    Megpróbálok újraéledni hamvaimból.

• Clamp
    YouTube statisztika: megint Indonézia és Japán vezet. A GTA -> WR2 videónál meg: Oroszország, Ukrajna, Németország, Lengyelország. Magyarok valahol eltűntek. Muszáj leszek Japánoknak modolni úgy tűnik :)
  • Clamp
    Nem egy drága kormény, de WR2 teszteléshez megteszi. Hangfal amit viszont nagyon szeretek (leárazva vettem Logitech-ek helyett) brutál tiszta és mélységekben sem torzul. Fadobozos 2x3-as, és a leszabályozást kiiktattam belőle, ezért a középső is tolja a basszust. Logitech házimozi kellék lett és TV kiegészítő szomszédriogató. Bár ezzel sem kell félni, hogy nem kopog át valaki ha feltekerem a basszust... :D

• Clamp
    TXpro-n vagy GR-en kell megpróbálni. Ügyesek a srácik, biztosan kiadta már valaki.
  • Opelfan
    Nem vagyok egy nagy japo kocsi fan de ez a GL volt amire gondoltam, az nagyon bejönne belsőnézettel, igazából nekem mindegy melyik oldalt van a kormány. Az EG6-nak is van belseje?! Honnan tudom leszedni? Illetve a GL tölthető most valahonnan?
  • Clamp
    Sajnos az Adamraga által kiszedett gép textúrahibás, ami viszont jó hír: rengeteg 3D model van ebből is. Az NFS Suprát is kiadom, kicsit rövidebb, mint az eredeti, de hasonlít egy eredeti szélesített S2 Suprához. Valószínű onnan vették az ötletet Most Wanted designerek is, mert ennyi hasonlóságot nehéz összehozni "spontán" :)
  • Clamp
    Úgy tűnik egyedül vagyok Hondamániás WR2-es magyari modderek közül. Az összes Hondát én modolom :) De van egy braziliai srác még aki ilyenekkel foglalkozik. Driftőrület uralja az orosz piacot teljesen :)

• Clamp
    Az EJ6 és az EK9 már ki lett adva, az EF-nek belsőnézettel van még munka, az EG6 is belsőnézetes. A GL megvan és játékban is van, de ott is a belső lesz problémás, mert japán kéne. A Civic LX sedan már engedélyezve van török srác adott rá jogot, de munkás lesz a mérete miatt.

• Opelfan
    Mutattál régebben egy Honda Civicet, lépcsős hátú, régi, a képeken ált. kék volt, és több fajta felirat is volt a hátsó ablakon. Ki fogod adni?
  • Clamp
    Nekiálltam a TRIAL Supra finomításának. Kicsit sok az alkatrész amiből válogathatok, így nehéze lesz összerakni. Ezen a képen még csak 2 játékből van összerakva, de kerekekkel és kipufogó ágyúval együtt lesz az 6 is. Brutál mennyiségű 3D anyag van. Legnehezebb része tényleg az összeválogatásban van :)

• Clamp
    Új NFS-ek is szépek, de a régi pályák sokkal nehezebbek voltak. Ezeken egy tankot is könnyen el lehet navigálni keresztbe annyira szélesek. Kicsi szűk utak a jók nagy forgalommal :)
  • Clamp
    @12346: WR1-es belsőnézetben fejmozgás tényleg kiály volt. Ami viszont rosz házasság volt az a PlayLogik (holland-belga) játékgyárral való kapcsolódás. Val-színűleg azok miatt lett kiszedve a belső nézet teljesen belőle. Ha nincs patch meg kiegészítők: NFSU2 lett volna belőle kis töréssel. Ahogy nézem ott még mindig külső nézet a divat. Legújabb NFS The Rivals-ban is csak a tetejéről lehet vezetni a gépet. Belsőből az igazi szerintem :)

@Opelfan:
    Az alpok pálya is lehet megvan Kromnak, én csak az autópáylát kértem el, de küldött még két befejeztlen amiket elkezdett, de időhiány miatt nem adott ki. SZerintem ha jól megreklámozom ezt Borg-on: lehet valaki kiadja az egész NFS PU pályát egy packban. WR3-hoz nagyon jó és megvalósítható ötletek vannak, csak szerintem Synetic is csődbe fog menni, mert fiókba gyártják a játékot és nincs valódi betateszter, aki még kiadás előtt megmondaná a frankót így kicsi az esély a fejlődésre. Alap játék a WR2, de szerintem az amatör modderek érdeme és nem a "profi" GYÁRTÓKÉ... :D
  • 12346
    Igen, ezzel én is így vagyok :D Bár én még mindig vásárlás előtt állok.
    NFS PU pályákat én is szívesen látnám. Meg egy továbbépített Polish Roads volna még patent. Vagy bármi Route 66, Dark Pine Creek méretű, de európai jellegű placc. Pischti kedvet kaphatna hozzá :D
  • Opelfan
    Én is elégedett lennék ha lehetne oldalra nézni, de ha olyasmire csinálnának egy WR3-mat mint a wr2 akkor nem valószínű, hogy megvenném. Legalábbis a MBWR után nekem nagy csalódás volt a wr2 a kiadás után 3 évvel vettem meg amikor már volt egy rakat mod hozzá és nem egy középszar arcade autósjátékra emlékeztetett. :)
  • Opelfan
    Nagyon szerettem ezt a pályát az NFS Porsche 2000-ben. Abban volt még egy pálya Alps vagy Alpen névvel ami elég változatos volt, van esély rá, hogy Te vagy valaki más elérhetővé teszi majd a wr2-höz?
  • 12346
    Háát a mod részéhez nem értek :) Csak felhasználok^^ Meg tudom, hogy egy WR3-ra kíváncsi volnék a Cobrák után/mellett. Bár még mindig elégedett lennék az oldalra nézés lehetőségével, meg talán a műszerfalon működő (főleg az irányjelzőkhöz tartozó)kontroll lámpákkal.
  • Clamp
    Teszt videó alagút fényekkel. Furcsa, hogy az üvegen nem tükröződik, de ők sem gondolhatták, hogy lesz majd valaki aki éjszakai autópályás modot készít hozzá... :)
    Link >>
  • Clamp
    Alagútfény vibráló fényefekt lesz, mint az eredeti Wangan Midnight játékban. A 4 ponton elhelyezett kis átmérőjű fényforrások miatt ilyen kapu szerű zebramintát csinál az úttestre és az alatta elszágildó kocsira is. Így minnél gyorsabban megy annál gyorsabban villog az utcai világítás is. Belső nézetből nagyon hatásos köszönhetően Krom pályaszerkesztőjének :)
  • Clamp
    Éjszakai száguldás: WMMT3 VAN mod :)
  • Clamp
    Ez a néhány fejlesztés fontos lett volna. És a visszapillantók ügye is megoldott volt már akkoriban. A vezető project-managerrel egyszer leülnék kávézni megkérdezzem ezeket hová tette? :)

• Clamp
    Ez igaz, könnyen modolható. De pont azért modolható könnyen, mert Krom is tudta mi van a Need for Speed motorban még amit nem hoztak ki belőle. Mondjuk NFS Porscheben van éjszakai mod és eső is. Ennyire nem kellett volna spórolni, ha már egyszer készen vették a motort EA Gamestől, de ki lát bele egy csapat német programozó agyába, lehet jó okuk volt rá, hogy kihagyták... :)
  • 12346
    vagy csak simán jól modolható :)
  • Clamp
    Talán azért tart még mindig az érdeklődés, mert ez inkább a kreatív játékok közé tartozik, mert sose fejezték be, mielőtt kiadták. Ha lett volna pár gyári fejlesztés is: nem kéne ennyit melóznunk az alapokért, bár lehet akkor én sem állok neki teliholdas éjszakai égboltot PS-elni meg motoros modhoz "pilótacsajt", így ennek is van előnye, ha ennyire nyers még a játék: sose fő meg teljesen... :D
  • 12346
    Aha. Sztem madaras tesóban megnézem, köszi :) Ha néha vásárolhatnékom támad, akkor általában a game.net-ről szokott jönni, de mintha ott már nem láttam volna. Itthon eszembe se jutott, hogy még esetleg volna.
  • Clamp
    Én az Achanban vettem 900-ért, de lehet még kapni itt-ott. Találtam vagy hármat. Ha nagyon fanatikus gyűjtő valaki, akkor még beszerezheti fóliázottan is. Van fenn pár hírdetés, bár tényleg csak gyűjtőknek ajánlom :)
    2.5 >>
  • 12346
    WR2-t merre lehet még találni?
  • Clamp
    Eredeti WR2 és OMSI. Ami bevált azt érdemes megvenni... :)
  • Clamp
    Lassan, de halad a villanyosítás. A koronákat majd később teszem fel. mert valamiért nem ismeri fel a az stKit. Jövő hétre összeáll a szobaátépítés is, így lesz tesztkormányos asztal meg tervezői sarok is 2 monitorral. Remélem lesz mit tesztelni vele :)