19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    VW Polo WRC belsőnézet teszt. Sajna nem sikerült az egészet kirenderelni, talán a Fraps áltl készített nyers formátum túls ok volt neki. 4 perc 8 giga nyers formátumban... :D
    Video >>
  • Clamp
    :D
  • Clamp
    Találtam egy új módszert így teljesen illeszkedik a fix textúrán is a kijelző. Gőzöm sincs mire képes még ez a progi vaz. Csinálhattak volna egy becsületes tutorialt is hozzá, felfedezések helyett egy jó térkép :D
  • Clamp
    LDS4 kijelző textúra is pótolva lett. Már csak editcar beállítások szükségesek és működik a kijelző belsőnézetben :)
  • Clamp
    Na így már jobb. Valamiért nem szereti a sima transparency maszkolást a kormány... :)
  • Clamp
    Elkészítettem az első verzió kormányát meg kijelzőjét is. 2012 végén és 2013 elején még így nézett ki a WRC belső. Szerintem szebb, mint a kormányt áttörve beépített bogyórengeteg :)

• Clamp
    Közben készülget a VW WRC belső is. Textúra már a helyén. Retusálással lesz még munka rendesen. De tesztvezetés még a héten mindenképp le lesz videózva. Tetszik ez a forma. Csunya, mint egy WRX STi annakidején :D

• Clamp

Készítettem egy új editcart. Összkerekes nagyon erős, de annak ellenére, hogy a tapadás nincs feltolva irreálisig: egész könnyen vezethető. Tömeg 1380 kiló, nyomaték 1.25 és a 600 ló ellenére szebbenbennmarad a kanyarokban, mint mikor magasabbra tolom a tömeget és-vagy a tapadást. Ilyen mikor a GT-R bár gyengépp motorral szerelik és nehezebb 300 kilóval mint versenytársai: mégis veri a mezőnyt Nürburgon. Összkerékhajtás sokat dob a dolgon :D
    Video >>
  • Clamp
    Ezt a kijelzőt kéne letextúrázni. Nekem elég távol van a belsőnézetben, mert szükséges a periféria is a pontos drifteléshez, így bőven megteszi ez a felbontás is. Nálam alap lesz a szines és arra jön rá az EditCar digitális kijelző. Esetleg az alapot is le lehetne cserélni, de erre sincs mod sajna és az a játék kódrendszerébe van beépítve így csak profik tudnák "elérhetővé" tenni.
    >>
  • Clamp
    Ez igaz. Kormány és manuális váltó nélkül autós játék sokkal könnyebb és nem lehet szép íveket autózni vele. Kormány még ha olcsó is egy élmény :)
    Ez a multis dolog meg autós játékban nehéz ügy. Sokan lövöldözős és egyéb kardozós multi után autósban is nyírják egymást és így pillanatok alatt szétesik a játék hangulata. Ami meg fura még, hogy 10 év alatt semmit nem fejlődött ahogy nézem: forgalom nincs és alig férnek el egy szerveren. Forza és Microsoft rátelepedése a játékiparra zsákutca volt. Inkább Genki és a térkép alapján rekonstruált és forgalommal megszort multi az igazi.

Engem nem köt le egy Bugatti minden csavarjának virtuális lekoppintása. Ki áll meg számolgatni a lovakat 300-as tempónál. Félrecsúszott a játékipar rendesen... :)
  • Adaminho
    szerintem ezt a játékot bűn kormány nélkül játszani :D amúgy kár, hogy WR2-ben nem nagyon vannak ilyen partik: Drag jó lenne valami hasonló PC-re :D
  • Clamp
    VW Polo 2013 WRC. Elég félkészen lett feltöltve. Kerékemelkedés és nyomaték meg csúszás-tapadás arányokat tettem helyre így kormánnyal is élvezhető. Belső nézeten kijelző kell még. Anélkülkül nem tudom vezetni. Hang alapján is lehet, de már teljesen hozzászoktam és hiányzik Adamraga anélkül tölti fel általába, de rajtam kívül talán senki nem játszik kormánnyal :)

• Clamp
    Focus WRC RS 2002 tesztkör az új beállításokkal. Kényelmes a hátnak azt meg kell hagyni :D
    Videó >>
  • Clamp
    Fekvőfotel és kormánypedál összekombinálása, nem vittem túlzásba, de ennyi dőlésszög bőven elég, mert ennél a pedálnál alapból lég magas a szög. Még kerül alá egy csúszásgátló lábtörlő 300 forintért és kész a "szimulátor". 5 pontos biztonsági övre WR2-höz nem lesz szükség... :D
  • Clamp
    Ha rev limitert beépítik, akkor már a tükrüket is megcsinálták volna belsőnézetben... :)

Na mindegy, nem szídom őket. Ez a játék mindenképp csak jobb lehetett volna. Roszabb nem :D
  • Adaminho
    Hát igen :) nem semmi ez a játék :) viszont a játékon belüli autó tuningolási lehetőséget hiányolom egy pict.. de nem para... ja és rev limiter is jó lenne, ha lenne benne :D
    wun tun tun tun :D
  • Clamp
    RBR pálya és RBR Peugeot 206 WRC -> WR2-ben. Biztos van újabb játék, de a minden játék egyben az sosem megy ki a divatból :)
  • Clamp
    Keisuke féle Wangan Midnight 240z-vel is szerencsém volt. Mindig zárva tartja a modelleket és ki sem adta csak privát volt. Elsőre elárulta a kinyitás titkát is és adott engedélyt WR2 Wangan Midnight modhoz felhasználásra. Szerintem ha valaki tényleg szeretne építeni: kevés olyan csávó van aki ennek keresztbe tenne. Alkotás nem egymás ellen szól, hanem egymásért és a közös sikerért.

• Clamp
    Talán a moor mod meg a Dirt pálya kiszedés ami miattszóba állt velem Krom az orosz programozó. Fura dolog ez az élet. Én nemérzem olyan nagy dolognak, de NFS pályákat amiket kiszedett a programból úgy küldte át: hogy csak és kizárólag WR2-ben és az én gépemen vannak meg az alapadatok. Dicsekedni lehet vele, de nem erről szól. Tudja jól szerintem Krom is, hogy amig nem készülök el vele addig nm hagyom abba. Sokan magyarok közül félig kész pályákkal és kocsikkal meg tervekkel léptek le. Irigylem őket. Nekem rajzban vagy bringázásban vagy táncban is bármi amit a fejembe veszek: amig kész nem lesz nem tudok nyugodtan aludni. Kösz a gratulációt, ez inkább csak szerencse dolga hogy most ki mikor adja fel. ^_^
  • Adaminho
    Gyakran nézem a fórumot és bírom a stílusod :D Youtuben is kb minden videód láttam :) Csak gratulálni szeretnék ;D sokat tettél a WR2-ért :)
  • Clamp
    Focus WRC tesztkör -> 3:16 :)
  • Clamp
    Még egy: ültetett verda hátrányai... :D
  • Clamp
    Feltehetem a cuccaimat, de jobb ha mást kérsz meg, mert nekem minden gányolt kocsi át van alakítva "szebbre", rá se ismernél :D

Néhány klasszikus kocka verda +

• Adaminho
    Na mindegy, majd kiokoskodok valamit :D amúgy most tettem fel újra a WR2-t és így sajnos elég sovány az addons mappám :D van valahol fent a neten valami "megpack" amiben rengeteg autó, pálya van? Gondolom neked is van vagy 10 giga a WR2 foldered :D annyi cuccot egyesével leszedni kellemetlen lenne :DD
  • Clamp
    Passz. Visszatettem egy időre XP-t. Nem volt bajom win7-el játékkal kapcsolatban minden futott elsőre, de minden más behalt pl PhotoShop, Z modeler és World. Majd esetleg megint megpróbálom valamikor, ha legyalultam végre vinyót :)
  • Adaminho
    Sziasztok!

Kicsit off :D:

Régen volt egy PSP-hez való kormányom, de volt hozzá egy PSP to USB átalakító, így PC-hez is hozzálehetett kötni és gond nélkül tudtam használni (Windows XP op.rendszer alatt). Később sajnos ezaz átalakító elromlott, de most a napokban sikerült egy újjat beszereznem... a gond csak az, hogy ha összekötöm a PC-vel a PSP kormányomat akkor az Joysticknak ismeri fel (Windows 7). Erre van valami megoldás? Driver?

Előre is köszönöm a válaszokat!
  • Clamp
    Ez a Golf meg Japánból van :O Kész káosz vaze :D
    >>
  • Clamp
    És hogy ne legyen teljesen igazam: ez a kép egy amcsi Toyotáról van... :)
    >>

• Clamp
    Felnik: Borbet Type-A , szinte csak német kocsikon láttam. Vagyis a Supra is onnan lehet. Porsche & VW tuningalkatrész :)

• Clamp
    Felnik: ·Work· Equip spec vagy ·OZ· Dallara F3 ?? Kemény dió ez a Supra vaz :)

• Clamp
    Vagy DuraFlex tuning beépíthető fényszóró vagy esetleg egy Nissan +Wiring Kit fehérben. Tükör alapján nem szöget beháró rallisan szegélyt bevilágító DuraFlex lehet a nyerő, de csak tipp :)

• Clamp
    Pataky Attila Suprája épített tuning lehet. Az alsó fényszórók beállításán és elhelyezésén is lehet látni, hogy valami speci model lehet. Japán, Anglia, Ausztrália kizárva mint import gép. Szerintem amcsi vagy német lehet az alapvas eredete, mert balkormányos. Felni is lehet épített. Sose látam még ezt a formát, na majd utánanézek :D
  • Clamp
    És FnF 3-ból jól ismert VW Touran. 2 évre NFSU2 után jelent meg a film így ebben is a játék az első.
    Mellékesen tényleg minden kép fel van téve devire is. Úgy tűnik másnak is volt már gondja linkeléssel :)
  • Clamp
    DeviantART-on kívül minden más képet kidob SG.
    Szóval ő lenne a kagylócsillám zöldben

És az egészéjjel-fémlila :D
  • Clamp

• Clamp
    Esetleg egy 2004-es streetrace játék WR2 elődje? :D
    350z gyöngyház-metál szinei 1:1 hasonlítanak. Szemböl zöld és érintő arany-sárga. Másik ami nagyon szép a midnight-purple. GT-R r34-eken gyakori :)

• Clamp
    Olyannyira nem találtam az Edda Supráról semmit, hogy az félelmetes. Már eddig is tudtam, hogy a média merre húz... :D de ez azért túlsás e Suprát nem észrevenni.

Nézzük akkpr Pataky Attila MK4 Supráját. Ez a gyöngyház-metál szín lehetne akár FnF VW motivációjú is, de nem hinném, hogy bárkit megihletne egy VW Touran :D
    Nyomozok még utána.
  • Clamp
    Ami viszont a képekből nem látszik mert butuska bulváros fotósok csinálták: az a gyöngyház-metál fényezés és színáttünés. Talán a harmadik képen kivehető a metál, a másodikon meg egy minimális gyöngyház. Élőben látni az igazi. Mikor megláttam ezeket a peres fehér felniket és a gyöngyhá-metál fényezésű suprát: hírtelen azt hittem Japánban vagyok XD

Na ilyesmi az igazi csak más színrétegek vannak egymásra fújva. 12 réteg vagy több is
  • Clamp
    Láttam múltkor egy Toyota MK4 Suprát Budapesten. Kiderült: Pataki Attilláé -> EDDA művek énekese a tulaj. Lehet eladta már bár azóta sem láttam Suprát itthon :D

• Clamp
    Alakul a történet, de azért még nem Wangan Midnight :)