19568
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Így is kinézhet egy GTR R33 féklámpája. Többiekét is feltettem Borgra, nem duplázom a dolgot. Végül is aki kocsit modol nem feltétlenül szerelmes is a részletekbe. Tehát ami jól néz ki az a sötét közép piros gyűrűben. Minden más is létezhet de nem eredeti.
  • Clamp
    Amúgy valami videókari kompatibilitás dolog van, a játék DVD hátulján voltak sorozatok amik ki voltak lőve.

Találtam egy 2010-es képet. Lélek-evők anime elég érdekes világ. Azóta már töröltem minden részét, de talán valamikor még megnézem online. Kevesen maradtak, nagy részüket egyszer megnézi az ember és kész. Játékkal is így van. Kipróbálni ki lehet meg sokan "végigjátszák" az se egy utolsó sportág. De csak az igazán klasszikusok maradhatnak talpon, WR2 is ez a kategória, talán mert japán forgalmas, driftelős, belsőnézetes meg még ki tudja talán pályaszerkesztő a legjobb hozzá :)
  • Clamp
    . Én még XP-re telepítettem, azóta csak átmásolom és indul egyből. Win7-en is elfut szépen, nincs vele gond. Ami változott XP-hez képest az a print screen gomb ami játékon belül nem megy, illetve F11-el lehet a gyári beépítettel képet készíteni a másik meg a pályaszerkesztő program. Abból le kellett szedjem a legutolsót, mert minden villanyoszlopot betonfalként mentett ki a korábbi progi. Összességében telepítve is átküldhető lenne, nekem ki is van mentve géphalál esetére. Sose lehet tudni mibe csap bele a villám :)

Ez is Win7-es és Fraps proginál ami jobb lett, hogy nem kell állítani a hangkimenetet meg semmit: egyből mükszik minden:

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.12.02. 22:58:12
  • steweee
    ez csak xp-n fut, igaz ?
  • Clamp
    Szép kis Silvia s13, ilyet sajnos még nem láttam élőben. Japán modder 41aeimi modja, v2 akit esetleg érdekel a teljes blog itt megtalálja >> Oldies Sport Cars
  • Clamp
    Kálmán azért jó magasra tette fel a lécet. Ez a Subaru BRZ még Forza5 premiert is beelőzte anno :)
    Én maradok a pályáknál, a japcsi forgalomnál meg a menettulajdonság fejlesztésnél, hasonló kategória amúgy sincs konkurenciánál. Magunk vagyunk versenyben magunkkal :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.12.02. 21:57:48
  • Clamp
    Kálmán szokott még gépeket modelezni, de ő most valami TV-nél dolgozik. Nem hiszem hogy ráérne. Amúgy ha nagyon részletes akkor GTA-sokkal próbálj üzletet kötni. Nálunk limitált a model-méret. Sok sikert és grat a Suzuki projektedhez ^ ^
  • to4m5i
    Már ne haragudj, köszönöm a segítséged, de ez nem az a "kategória"... Az enyém egy picit részletdúsabb... de azért köszönöm.
  • Clamp
    Két hete láttam Norbit városban furikázni pirosa Ladájával Hűvösvölgy fele. Viszont ahogy elnézem bár ő itt a házigazda: nem járt fel egy éve minimum. Már adtak ki egy Suzukit valamikor. Esetleg kérd el a hátsó üléssorát.

De őszinte legyek szerintem nem fog már segíteni. Nem vagyok egy pesszimista alkat, inkább csak megérzés. Ha nagyon szeretnél biztosra menni: előkereshetem a telszámát. Max lesz még egy szám a telefonkönyvedben, de legalább megpróbáltad :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.12.01. 23:30:23
  • to4m5i
    Csupán annyit jelent, hogy nincs időm mostanság befejezni, egyáltalán haladni sem vele. Az autó B oszlop előtt kész van, a hátulján kellene dolgozni, beleértve a hátsó üléssort és hátsó kárpitokat. Elöl a kárpitok, műszerfal, órák, tetőkárpit kész van...
  • Clamp
    @to4m5i: Mire gondoltál bedolgozás alatt. Fejtsd ki bővebben plz :)

Közben elkezdtem az eredeti Normandia színvilág kikeverését, elég bonyolult naplemente, köddel és kicsit őszies színekkel. Ami az átmenetet illeti talán sikerül a boltozat szineiben. A köd szinével lehet finomítani, de kéknek is kell lennie, kivéve ha nagy a köd... vááá XD

• to4m5i
    Bedolgozót keresek, cserébe megkapja a model felhasználását :D
    kapcsolat: https://www.facebook.com/kiss.tamas.180

• Clamp
    Elég összetett rendszer, mindig nehezített formában készítem a pályákat kiadásra, editorral részletezés és textúrázás a végletekig. Ennél viszont kifejezetten a vonalvezetés és nagysebességű driftelés lesz a hangsúlyos. Ebben a kategóriában talán én leszek az első bár nem új a játék, de megint lehetek első valamiben. Nem is tudom hanyadik modom. Talán a hetedik? Wangan Midnight mod from Hungary again.. :)
  • Clamp
    Giga hosszú autópálya, ha az összes alternatív útvonalat egymás után tennénk, akkor jönne ki a valós hossza. Alapból kétszeresen hosszú, mint NFS-ben ezt megszorozva a 2 alternatív útvonallal az összesen 32 kilométer amiért érdemes szenvedni még egy kicsit és kiadni. WR2 legnehezebb pályáinak egyike lesz természetesen - forgalommal szerintem a legnehezebb lesz semmi túlzás nélkül... :)
  • 12346
    Ok, köszi :)
  • Clamp
    A kérdés jogos. És ami jó visszajátszásban még, hogy nincs halszemoptika, nem torzulnak a kocsik.

Két emberről tudom hogy szokta vagy tudja modolni, őket kérdezd meg:
    - Krom Stern az összes modolóprogram megalkotója >> [email protected]
    - és esetleg Adamraga akinél láttam hogy modolta a menüt és a feliratokat >> [email protected]

Talán tudják és talán el is mondják. Ha elsőre nem reagálnak írj rájuk 2 naponta ugyanazzal. Lusták de nagyon de jófejek :)
  • 12346
    Szevasztok!

Bár már viszonylag rég játszottam vele, de mintha a replaynek volna némi kerete. Ezt nem lehet valahogy eltüntetni? Gyári billentyűkombó, ini-ben sor törlés, akármi.
  • Clamp
    Elfelejtettem befényképezni, de gyakran látom csak most volt első alkalom, hogy meg is állt :) Ami érdekes a gépen az a felnije. Valami nagyon speciális, japánban nem szokványos példány. Belső teljesen eredeti minden rajta, ülések voltak a legmegkapóbbak. Valóban nagyon fotelesek és a sebességmérő és fordulatszám is tenyérnyi. Érdekes gép és ami még nem annyira jön ki a formából: alapból lapos és alacsonyabb többi gépnél, ez parkolóban nagyon jól kijött. Ha látom: befotózom MK4 Suprával együtt. Gyönyörűek vannak mostanában :)

Ehhez a sorozathoz hasonlít legjobban >>
    Kép >> Levin Trueno

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.10.19. 00:10:05
  • Csabesz6
    AE86 az Auchannal? Milyen színű volt? Fotó esetleg?:)
  • Clamp
    Ez sem csúnya darab. És ami jó: kishazánkban is megtalálható. Épp most jártam körbe egy AE86 GT-t osan parkolóban. Nagyon jó kis belső. Azok az ülések élőben még nagyobbaknak tűntek ezzel a spec fejtámasszal :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.10.10. 23:20:52
  • Clamp
    Tettem is fel eredetieket, nem itt hanem Borg topikban. Létezett hát gyári az egész, Szerintem japán N2 túraautó bajnokság adta az ötletet erre a digitálisra. Én eg orosz sráctól szedtem le az alapot aki az én normál analóg belsőmet használta sajátjához. Innen a kiegészítés és mod de tényleg űgyes fejlesztés volt anno a japóktól :)

• Csabesz6
    A digitális AE86 műszeregység nem képzelet szüleménye, volt ilyen kiadás :)
  • Clamp
    Okaru Oblivion mod - és APEX Trueno teszt. Pálya is kocsi is tölthető. Sajnos már nincs letöltési statisztika, áttették a fizetős prémium felhasználókhoz. 12 felett volt mikor átáltak az amik a fizetős verzióra. Na mindegy. Kezdenek totál befordulni már. YouTuben is minden fizetős ami stat... Összességében egész japós lett. Forgalom is japó természetesen, még mindig csak nálunk van ilye, WR2 még konkurencia nélkül világszinten :)
    Jó száguldást és virtuális driftelést mindenkinek!!

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.10.02. 20:23:53
  • Clamp
    Féklámpa új módszerrel. Az alap sárga és ambient van adva hozzá mtKit-ben majd erre jön egy élénk vörös MOX fény és ez adja ki végül ezt a hatást. Eredeti lámpa ilyen volt, mert ez még nem LED-es. Kicsit osztott nem teljesen kerek, érdekes terv. Csinálok belőle egy új publikusat, amúgy is az enyém az egyetlen tölthető a játékban, legalább legyen eredetibb ha már nincs konkurencia :)
  • Clamp
  • Clamp
    APEX Trueno ültetett. A második belső nézet is tőlem van de ez már passzol az új modellhez. Ezt a digitális kijelzőt nem is láttam azelőtt. Stanislav Anufriev találmánya de tényleg egyedi. Truenóbol ilyen nem sok futott az utakon, érdekes ötlet a hatalmas analóg órák után. Talán a Honda S2000 ihlett :)

• Clamp
    Dupla rekord döntés idő és driftpont egyaránt. Olyan 31 °C fok volt ma lakásban, talán ennél hatékonyabban nem is lehetett volna kihasználni ezt a döglesztő nyári kánikulát... :)

• Clamp
    Átlépte a látogatottség WR2 topikban a 160000- ezret. Nem volt szándékos de épp ma döntöttem rekordot. Izzó kánikula mellett egész jó kis eredmény.. :)
  • Clamp
    Végül mégis én alakítottam versenyre Adamraga editcar futóművét. Teljes felhatalmazást adott alakításra. Eredmény első tesztelésnél máris első helyezés. Oroszok kicsit lemaradtak, svájciak is éppen csak a dobogó utolsó helyére estek vissza. Összességében jól sikerült a két menettulajdonság házasítása. Fene sem gondolná, hogy ugyanez az editcar még egy napja kicsúszott az első szakadékba most meg elvitte az "aranyszárnyat"... :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.08.02. 23:56:45
  • Clamp
    A második tesztnél volt kis gond az első kerekek tapadásával. Vissza kell küldenem Adamraganak átnézésre, kanyarodásnál egyszerűen eltolja az orrát és kiesik a pályáról. Maxtuning féle gépeknél valamit nagyon módosíthatott, mert elment a nyomaték, romlott a gyorsulás és az első kerekek tapadása már annyira jó, hogy elkapja az egész kocsit és kiszámíthatatlanul megdobja. Nem lehet tudni mi lesz a kanyar végére a kocsi helyzete. Még a Triumphator féle svájci IS300 lett a legjobb majd 200-as driftpontjával. Nekem túl részletes a belsőnézetem, Fraps nélkül kell majd teszteljek, esetleg telefonnalé felveszem azt is :) Adamraga remélem tud vamait javítani. Ez a 60/60 kerékcsúszás arány nekem új. Vagy ő javítja ki, vagy én alakítom az enyémre de az már nem verseny :)
    Folytatás következik!!

• Clamp
    Ez csak a látszat. Animekislányok verik menettulajdonság fejlesztésben a lengyeleket, a németeket a franciákat és nem utolsó sorban az oroszokat
    driftpont / köridő versenyben. Jómagam meg erdélyi vagyok így köszönet a fórumozási aktivitásért utólag is. Te képviseled a hazai pályát :)
    Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.07.27. 22:49:17
  • 12346
    Kösz :D Ritkán is járok erre (már), meg el is sikkad az info a mindenféle rizsrakéták, meg anime kislányok közt :)
  • Clamp
    Közben megy az editcar teszt is, majd arról is osztok meg eredményhírdetést ha megérkezik a privát gép Adamraga exkluzív versenyre épített szerkentyűje is. Addig is egy kis RC drift. Jó kis videó
  • Clamp
    Lehet kicsit sokat kellett várni, de egész jó driftjáték lettünk a végére. Ha én lettem volna a fejlesztő: már elejétől fogva így mentek volna a gépek :)

Még egy igazi, jó ez a Stance Nation oldal. érdekes képek vannak fenn

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.06.21. 21:57:26
  • Clamp
    150000 felé emelkedett a Brg WR2 topik nézettsége. Nincs nagy jelentősége, inkább csak érdekesség. 2012 augusztusában kezdtem. Elég stabil és látogatott oldal. Reméljük kitart még egy darabig. Tetszik a felépítése és nem utolsó sorban ingyenes. Ha már virtuális világ: ott is pont az a lényeg, mint az életben. Éljen sokáig és nézzenek rá néha.. :)
  • Clamp
    Driftelés belső nézetből, azt is mondhatnám: Magyarosan. Valamiért mindenki tetőnézetből driftel nemzetközi mezőnyben. Próbáltam én is, de nekem már nehezebb. Jobban érzem a gépet belülről.
  • Clamp
    Igazából rFactor drift videó, de kapcsolódik témához, mert belsőnézetes driftvideó mint nálunk is divat. Gyenes Laci videója, úgy tűnik magyarok jobban kedvelik a belsőnézetes erdei driftet :) Adamragaék most mondták, hogy kontrollerrel nyomják az autós játékot. Ne mtudom milyen lehet külső nézetből a drift, de jómagam is a kormányra esküszöm :)
  • Clamp
    A drifttesztek eredményeként kiderült, hogy már nemzetközileg is az én menettulajdonságaimat használják a franciák a lengyelek és az oroszok is. Sosem gondoltam volna. Jó ötlet volt ez a kocsi összemérés és drift-tesztelés dolog kormánnyal. Ha más nem is annyi kiderült, hogy az enyém adja a legtöbb driftpontot és a legvezethetőbb szűk driftelős utakon mind emellett a legjobb időket is futja. Hát ha már WR2 és magyar modding: ezért megérte várni :D

És ami a képen látható: BCNR33 menettulajdonságokból építkezett Adamraga NSX. Nyugodtabban megyek aludni ezek után :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.06.02. 00:10:05
  • Clamp
    NSX speed-drift teszt után Altezza teszt is lesz. Nagyon hasonló a menettulajdonsága az én gépeimhez és hasonló időket is fut. Nagy a gyanúm, hogy az enyémekből építkezett tovább. Összességében jó lett. Szépen sodródik, de erdei futamon nem lehet vele hibázni mert kicsúszik és oda a pont. Na majd kiderül mennyiben más. Nissan Silvia s15-nél szép idők és driftpontok lettek. Dehát az én tanítványom... :D
  • Clamp
    2015-ös InitialD játék reklám a játékban. Nem biztos hogy még ebben az életben összefutunk vele bárhol is, de "emzetközi" mezőnyben a legújabb InitialD játékgép van anyira ismert, hogy ennyi reklámot megérdemel. Éjszakai verseny és a pályák kidolgozottsága nagyon szép bennük azt meg kell hagyni. Mondjuk ők találták ki az egészet így nem csoda... :)