19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Tettem is fel eredetieket, nem itt hanem Borg topikban. Létezett hát gyári az egész, Szerintem japán N2 túraautó bajnokság adta az ötletet erre a digitálisra. Én eg orosz sráctól szedtem le az alapot aki az én normál analóg belsőmet használta sajátjához. Innen a kiegészítés és mod de tényleg űgyes fejlesztés volt anno a japóktól :)

• Csabesz6
    A digitális AE86 műszeregység nem képzelet szüleménye, volt ilyen kiadás :)
  • Clamp
    Okaru Oblivion mod - és APEX Trueno teszt. Pálya is kocsi is tölthető. Sajnos már nincs letöltési statisztika, áttették a fizetős prémium felhasználókhoz. 12 felett volt mikor átáltak az amik a fizetős verzióra. Na mindegy. Kezdenek totál befordulni már. YouTuben is minden fizetős ami stat... Összességében egész japós lett. Forgalom is japó természetesen, még mindig csak nálunk van ilye, WR2 még konkurencia nélkül világszinten :)
    Jó száguldást és virtuális driftelést mindenkinek!!

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.10.02. 20:23:53
  • Clamp
    Féklámpa új módszerrel. Az alap sárga és ambient van adva hozzá mtKit-ben majd erre jön egy élénk vörös MOX fény és ez adja ki végül ezt a hatást. Eredeti lámpa ilyen volt, mert ez még nem LED-es. Kicsit osztott nem teljesen kerek, érdekes terv. Csinálok belőle egy új publikusat, amúgy is az enyém az egyetlen tölthető a játékban, legalább legyen eredetibb ha már nincs konkurencia :)
  • Clamp
  • Clamp
    APEX Trueno ültetett. A második belső nézet is tőlem van de ez már passzol az új modellhez. Ezt a digitális kijelzőt nem is láttam azelőtt. Stanislav Anufriev találmánya de tényleg egyedi. Truenóbol ilyen nem sok futott az utakon, érdekes ötlet a hatalmas analóg órák után. Talán a Honda S2000 ihlett :)

• Clamp
    Dupla rekord döntés idő és driftpont egyaránt. Olyan 31 °C fok volt ma lakásban, talán ennél hatékonyabban nem is lehetett volna kihasználni ezt a döglesztő nyári kánikulát... :)

• Clamp
    Átlépte a látogatottség WR2 topikban a 160000- ezret. Nem volt szándékos de épp ma döntöttem rekordot. Izzó kánikula mellett egész jó kis eredmény.. :)
  • Clamp
    Végül mégis én alakítottam versenyre Adamraga editcar futóművét. Teljes felhatalmazást adott alakításra. Eredmény első tesztelésnél máris első helyezés. Oroszok kicsit lemaradtak, svájciak is éppen csak a dobogó utolsó helyére estek vissza. Összességében jól sikerült a két menettulajdonság házasítása. Fene sem gondolná, hogy ugyanez az editcar még egy napja kicsúszott az első szakadékba most meg elvitte az "aranyszárnyat"... :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.08.02. 23:56:45
  • Clamp
    A második tesztnél volt kis gond az első kerekek tapadásával. Vissza kell küldenem Adamraganak átnézésre, kanyarodásnál egyszerűen eltolja az orrát és kiesik a pályáról. Maxtuning féle gépeknél valamit nagyon módosíthatott, mert elment a nyomaték, romlott a gyorsulás és az első kerekek tapadása már annyira jó, hogy elkapja az egész kocsit és kiszámíthatatlanul megdobja. Nem lehet tudni mi lesz a kanyar végére a kocsi helyzete. Még a Triumphator féle svájci IS300 lett a legjobb majd 200-as driftpontjával. Nekem túl részletes a belsőnézetem, Fraps nélkül kell majd teszteljek, esetleg telefonnalé felveszem azt is :) Adamraga remélem tud vamait javítani. Ez a 60/60 kerékcsúszás arány nekem új. Vagy ő javítja ki, vagy én alakítom az enyémre de az már nem verseny :)
    Folytatás következik!!

• Clamp
    Ez csak a látszat. Animekislányok verik menettulajdonság fejlesztésben a lengyeleket, a németeket a franciákat és nem utolsó sorban az oroszokat
    driftpont / köridő versenyben. Jómagam meg erdélyi vagyok így köszönet a fórumozási aktivitásért utólag is. Te képviseled a hazai pályát :)
    Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.07.27. 22:49:17
  • 12346
    Kösz :D Ritkán is járok erre (már), meg el is sikkad az info a mindenféle rizsrakéták, meg anime kislányok közt :)
  • Clamp
    Közben megy az editcar teszt is, majd arról is osztok meg eredményhírdetést ha megérkezik a privát gép Adamraga exkluzív versenyre épített szerkentyűje is. Addig is egy kis RC drift. Jó kis videó
  • Clamp
    Lehet kicsit sokat kellett várni, de egész jó driftjáték lettünk a végére. Ha én lettem volna a fejlesztő: már elejétől fogva így mentek volna a gépek :)

Még egy igazi, jó ez a Stance Nation oldal. érdekes képek vannak fenn

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.06.21. 21:57:26
  • Clamp
    150000 felé emelkedett a Brg WR2 topik nézettsége. Nincs nagy jelentősége, inkább csak érdekesség. 2012 augusztusában kezdtem. Elég stabil és látogatott oldal. Reméljük kitart még egy darabig. Tetszik a felépítése és nem utolsó sorban ingyenes. Ha már virtuális világ: ott is pont az a lényeg, mint az életben. Éljen sokáig és nézzenek rá néha.. :)
  • Clamp
    Driftelés belső nézetből, azt is mondhatnám: Magyarosan. Valamiért mindenki tetőnézetből driftel nemzetközi mezőnyben. Próbáltam én is, de nekem már nehezebb. Jobban érzem a gépet belülről.
  • Clamp
    Igazából rFactor drift videó, de kapcsolódik témához, mert belsőnézetes driftvideó mint nálunk is divat. Gyenes Laci videója, úgy tűnik magyarok jobban kedvelik a belsőnézetes erdei driftet :) Adamragaék most mondták, hogy kontrollerrel nyomják az autós játékot. Ne mtudom milyen lehet külső nézetből a drift, de jómagam is a kormányra esküszöm :)
  • Clamp
    A drifttesztek eredményeként kiderült, hogy már nemzetközileg is az én menettulajdonságaimat használják a franciák a lengyelek és az oroszok is. Sosem gondoltam volna. Jó ötlet volt ez a kocsi összemérés és drift-tesztelés dolog kormánnyal. Ha más nem is annyi kiderült, hogy az enyém adja a legtöbb driftpontot és a legvezethetőbb szűk driftelős utakon mind emellett a legjobb időket is futja. Hát ha már WR2 és magyar modding: ezért megérte várni :D

És ami a képen látható: BCNR33 menettulajdonságokból építkezett Adamraga NSX. Nyugodtabban megyek aludni ezek után :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.06.02. 00:10:05
  • Clamp
    NSX speed-drift teszt után Altezza teszt is lesz. Nagyon hasonló a menettulajdonsága az én gépeimhez és hasonló időket is fut. Nagy a gyanúm, hogy az enyémekből építkezett tovább. Összességében jó lett. Szépen sodródik, de erdei futamon nem lehet vele hibázni mert kicsúszik és oda a pont. Na majd kiderül mennyiben más. Nissan Silvia s15-nél szép idők és driftpontok lettek. Dehát az én tanítványom... :D
  • Clamp
    2015-ös InitialD játék reklám a játékban. Nem biztos hogy még ebben az életben összefutunk vele bárhol is, de "emzetközi" mezőnyben a legújabb InitialD játékgép van anyira ismert, hogy ennyi reklámot megérdemel. Éjszakai verseny és a pályák kidolgozottsága nagyon szép bennük azt meg kell hagyni. Mondjuk ők találták ki az egészet így nem csoda... :)
  • Clamp
    Lehet a rosz idő miatt egész kedvet kaptam a játékhoz. Odafagy az ember a buszra. Az a barom meg még nyitott ajtókkal indult el. Jó hogy nem aludt el a volán mellett... :D
    Jó kis összeállítás!
  • Clamp
    Honda teszt kanyargós utakon forgalommal. Jó reflekszgyakorlat. Ajánlom mindenkinek :)
  • Clamp
    Utak munka alatt. Közeledett a valósághoz. Tanulmányoztam eredetieket és azalapján átépítettem kicsit. Csak szakértők látják a különbséget :)
  • Clamp
    Egész jól halad a dolog. A felhőket kell összerakjam még szintkülönbségekhez. Minimum olyan jó kell legyen, mint a GTA-s de inkább jobb. A lefagyasztós bug START-nál ki lett javítva így már szépen indul. Szép vonala van. Eddig talán a legjobb lesz.

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.05.26. 23:24:10
  • Clamp
    Egy pici előzetes. Még van vele munka, de az már csak a GTA-s minőségjavítás miatt. Pár rászletett jobban kidolgozok rajta, japán forgalom is ilyen. Kicsit megzavarodtak az autók Fraps miatt... :)
  • Clamp
    A kiadatlan pályák sorrendjében talán ez a legdriftelhetőbb. Van még pár raktáron, ami ebben kivételes az a japán forgalom és az éjszakai utcai verseny kategória. Forgalommal nagyon nehéz. Talán pont ettől jó. Megpróbálom elrejteni felhőkkel és köddel a szintkülönbségeket. Ha már egyszer lehet minőségibb, akkor megér még egy pár órát munkálkodni vele. Aztán nekiesek az autópálya komplexumnak. Agytornának sem utolsó, már csak azért is jó :)
  • Clamp
    Még egy illusztráció. Az eredetit nem engedi linkelni. Bár minden Supra "eredeti" a maga módján... :)
  • Clamp
    Ujabb Toyota Suprát fedeztem fel, jó kis kéménnyel, ott parkolt bevásárlóközpont előtt. Nagy szerencsére múltkor elkaptam a rendszámát. Valamelyik pihentagyú rendszámvadász feltette mát képpel együtt. Pataki Attila után talán Ő a második MK4 Supra tulajdonos Budán. Jó kis gépek, még mindig veri a mezőnyt kinézettel. GT86 meg hasonlók sokkal inkább menyétarcúak. Ez a visszafogott halacska nagyon bejön. Ritka vendég mifelénk :)
    MK4 Supra F&F style black Hun <<
    Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.05.09. 23:56:12
  • Clamp
    Ezt a gépet még jó lenne áttenni. Az a Q-Aero nagyon jól fest. Igazi RedSuns Initial-D stílus. Talán egyedül teszteltem és játszottam kormánnyal ebben a játékban. Lehet pont ezért is nem fejlesztett a cég semmit ezirányba utólag. A nép megelégedett a zongorázással is, akkor meg minek elszakítani őket a billentyűzet könnyedségétől :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.04.27. 02:52:58
  • Clamp
    Első ember, aki fél év után bár, de válaszol. Gratulálok, sose láttam még ilyet. Díjazni kéne valamivel :)
  • 12346
    Szerintem erre elfelejtettem reagálni. Erre gondoltam, így már értem, köszönöm :)
  • Clamp
    Jó kis gép ez a Silvia Aero is. Fenébe is, kellene egy játék ami viszi az összes addon modot minden játékból. Persze ez inkább csak álom, bár ki tudja... :) Amit még kiadok a Devil Z Wangan Midnight-ból, Peugeot 206 WRC Richard Burns, Honda NSX TopEnd style és néhány pálya.
    Kevés ígéretemből lesz elmaradás. Bringás videóm amúgy is lassan lepipálta a WR2-eseket, ez is jelent valamit... :D

41aeimi féle Aero KIT - RedSuns csapat InitialD animeből. Még Ő sem hagyta abba. Lehet a rajzfilmániásoknak nagyobb a motiváció az alkotásra. Rendre újrakezdik, Bosozoku Greed is meg Keisuke is... :D

• Clamp
    Az EVO WRC is kiadásra kerül a csomagon belül, de leginkább az EditCar ami "értékes" benne, összkerekes drifteléshez ideális.
    Igyekeztem a lehető legprecízebben összerakni. Ha már japán gép és japcso forghalom, akkor már hasítson kanyarokból kifele, ahogy azt illik. Jó szórakozást :)
    >> Letöltés: Mitsubishi EVO IX - öszkerekes driftmod EditCar [2015]

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.03.28. 00:39:46
  • Clamp
    Az InitialD modok és a teljes képregényből és animációs sorozatból vett teljes autó kollekció megvan már talán 41aeimi munkássága nyomán. GTA és az éjszakai drift-versenyjátékok talán leggazdagabb gépparkja és pályaválasztéka még mindig GTA-SA ban található.
    Mi WR2-ban nem vagyunk ennyire rajongók, pedig szép dolgokat lehet csinálni ha van egy pici elszántság és drift mánia, de azért játék méretéhez képest tényleg tettünk le pár dolgot a modolás történelmi asztalára. Például japán forgalom, stb :)

Akit esetleg érdekel 41aeimi modok és InitialD driftgépek, íme Youtube profilja, videók alatt letöltések is találhatók, ahogyan nálam is. Tényleg egyik legjobb módszer ez, itt aki rátalál és tetszik neki a gép: egyszerűen hazaviheti videóval együtt.
    Aeimi YT profil itt >> GTA Oldies Sport Cars

• Clamp
    Képlinkelés próba 2, remélem beengedi ezt is. Már csak pár apróság van WR2-es verzióból. Még a héten megosztom az új EditCar-al.
  • Clamp
    Jó kis kép EVO-ról. Remélem beengedi SG
  • Clamp
    EVO IX WRC, gyakorlatilag nulláról újra lett csinálva DJ.Sámán féle alapok óta. Első rallimánia egyike volt :) Menettulajdonságokat finomítom mostanában a legtöbbet. Minden más is fontos, de ahogyan egy kanyarban viselkedik az orr és ahogyan kitolja a végét szalagkorlát érintése nélkül: így már érdemes tolni neki. Csúszás és nyomatékleadás egyensúly adja meg a végső tulajdonságokat..
  • Clamp
    Még azt a pár WIP pályát és kocsit kiadom 2015-ben. Borg-on is a kezdőoldalra beteszem az egészet. Jobb esetbe még 4-6 évig elmegyegetnek. YouTube profilban még talán tovább is. Van pár ralligép meg Wangan 240z stb. Utoljára még kipakolom ami a fiókban maradt :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.03.05. 23:21:18
  • TomAss75
    Sziasztok!
    Volt egy kis időm játszani úgyhogy kipróbáltam az új addon-jaitokat.
    Industrial Zone nagyon faja retrós pálya lett, a Targával ütős a PU feeling!
    A Porsche Targa is nagyon szuper, imádom az editcar-ját, aggresszív fartolós-driftelős, szóval király.
    Köszi mindenkinek!
    Utoljára szerkesztette: TomAss75, 2015.02.23. 17:09:38
  • Bence00111
    Porsche 911 Targa

Letöltés