19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#19184 Na legyealulom Win7-et. Ennek semmi értelme. Buta mint a segg, de most már kifejezetten hátráltat... :) -
#19183 Nekem semelyik MP-Lounge nem indul Win7-en. Nem enged csatlakozni meg nem is indul. Sose szerettem az amerikaiakat, de most szombaton egykor kifejezetten utálom őket :D -
RMarvin #19182 Ja, a meghívás minden fórumozóra vonatkozik!!! -
RMarvin #19181 13-tól elvileg már jó (remélem a gyerekek időben elalszanak addig:))) -
RMarvin #19180 Bejelentkeztem a Tunngle, World racing 2 room-jába, Giskard néven. LANban használhatjuk a régi MP exe filét. A játékverzióra nálam indítás után 1.4.3-at ad ki, valami ~25 megás patch-et húztam rá.
-
#19179 Most kapaszkodj drágám, driftelni fogunk :D Ok Levi, most kikísérletezzük és ha lesz már gyakorlat akkor gyorsabban is lehet multit szervezni :)
-
RMarvin #19178 Nem baj, hozhatod őt is! :)))
Akkor találkozzunk a Tunngle World racing 2 room-jában 13 óra magosságában. Én hadd ne indítsak szervert, mert nem mindig látható. Fontos, hogy csak gyári alap-tartalmak legyenek. -
#19177 Szombaton barátnőmmel vagyok,úgy hogy nem tudok,de kegyik következő alkalommal szivesen megyen én is. :) -
#19176 Akkor szombat multi :)
-
#19175 Ami a lényeg nem is a kilökés vagy ilyesmi, hanem hogy rutinos multizó legyen valakiből ne csalódott kezdő. Most lehet bután hangzik, de minden multiban akkor tartós a dolog és fejlesztő a népre, ha klánokba tömörülnek. Hát ez maradt ki WR2-ből ami máshól megvan. Én átmentem egyszer klánfelvételin. Brutál kemény volt :) -
RMarvin #19174 Az az igazság, hogy mi sem kíméltük egymást a múltkori játék során. Ettől függetlenül versenyeztünk, de szorult helyzetben simán kilöktük egymást. Így ok még? -
#19173 Kezdetnek elég a 3 is, egyébként azért nincs nagy múltiláz, mert rFactorral ellentétben itt szét-trollkodták a kicsik a multit és ráuntunk :) Én kifejezetten mérném hogy milyen szintű szerverre ki menjen. Mert kicsiknél logikus, hogy délelőtt tankos játékkal nyomult, akkor délután is benne van a légkörben. GTA és rFactoros szinthez válogatott jelszavas szerver nélkül szétrobbantják a hangulaltot fél óra alatt. Sajnos ez a tapasztalat, egyetemen is ez volt... :D -
RMarvin #19172 jöhetnének innen is -
RMarvin #19171 3-an, de még dolgozok a további tagokon. Lehet, hogy elérjük a 4-et is! -
#19170 A kékhajú motoroscsaj és a Silvia hátsófele kompozició :D
-
#19169 Ok, és akkor ketten lennénk? Nekem tesztelnem kellene. Bár azt megtehetem szólóban is :) -
RMarvin #19168 szerintem először jöjjön össze egy faja multi. Jó lenne, ha többen is jönnénkek. Nekem szombat 13-tól lenne jó a móka.
-
#19167 Közlekedés multiban nincsen. Bár nem is baj. Valamit a jövő autósjátékainak is kell hagyni, bár szerintem azóta sem nagyon dobálnak piacra valódi forgalomszimulátoros multit sajnos. Pedig mekkora lenne már. Fel se állnék a gép mellől :D -
#19166 A kormány csak azért érdekes, mert csinálnék videót is róla. Még sose csináltunk olyat hogy videózni a közös száguldozást. Pedig milyen profi dolgok is vannak vaz. rFactor-osok a legügyesebbek ezen a téren :)
Ha 3-man leszünk, akkor mindenki egy kocsit hoz és azt fixálni kell és le kell próbálni, mert nem mindegyik látszik multiban.
rFactor erdei videó >>
-
RMarvin #19165 mármint nem a forgalmat illetően azonos autók, hanem a versenyzők részéről. +még annyi, hogy ne legyenek user tartalmak lehetőleg. -
RMarvin #19164 Nincs megkötés. Felőlem joy-stickkel is mehet, ha valakit az hoz lázba:))) Azt be lehet állítani, hogy legyen forgalom, illetve csakis azonos autók? -
#19163 Kormánnyal menne a multi? :) -
RMarvin #19162 Hétvégén kipróbáltuk multiban. Tunngle alatt hibátlanul ment az eredeti MP Lounge exével. Ketten sajna kevesen voltunk. Mit szólnátok egy nagyobb rendezvényhez valamikor hétvégén? -
#19161 Na úgy tűnik egy időben küldtök. Akkor meglett Szafanov elvtárs, ennek örülök :) -
Vladimir Safonov üzenetét keresd, középtájt.
Ez alatt a kép alatt lesz
Polish roads traffic-ot megnyitod jegyzettömbben és átírod a forgalomsűrűséget. Már rég csináltam, talán felső sor 3. szám 6-ra. Afölött már nem falusi forgalom :) -
#19159 Meg találtam :D -
#19158 Hát az a helyzet,hogy nem nagyon értek szót velük :D
Még egy kérdés : Polish Roadson eléggé bolond a forgalom.Olyannyira,hogy szinte alig lehet 100-on felül menni,mert előttem is vannak.szemből is jönnek. :-?? -
#19157 Hát vagy itt az oroszoknál találod meg valami vadfeltöltésben, vagy átküldöm ha az esetleg nem tetszene :)
Ruszki modok >> -
#19156 Ezez. Hol kapom meg szerinted?
-
#19155 Csak tipp, esetleg Sámán féle Loch Rannoch is lehet
-
eZ MELYIK mAP? -
#19153 Ez a lefixált megnyithatatlan, javíthatatlan üzenetmod egy csomó plusz üzenetet eredményez. Lehet jobban megéri, mint javítani... :D
-
#19152 Száguldozósvidi forgalommal. Kivételesen nem belső nézetből, hanem motorháztetős csúszkálás. Nehezebb onnan vezetni, de szebb a kilátás :)
Videó itt >>
[img]http://fc05.deviantart.net/fs70/i/2013/044/3/6/wrc_industrial_by_tiberio_san-d5ut955.png[img] -
#19151 Multihoz ezt kell letölteni és a mappából indítani. Régi MP Lounge behalt, valaki, pontosabban xXFlorianXx készített újat. Láttam androidra is, de működés közben még nem. Talán elfut ott is :)
MP Lounge 1.0 letöltés >> -
RMarvin #19150 Köszi! Régen használtam ezt a módszert, de ezek szerint megint élesítenem kell...
Amúgy vannak még multis szerverek itt, vagy csak én nem találtam egyet sem? -
#19149 Inkább menj át profiba és telepítsd párhuzamosan. Dual Boot videó és megoldódik a nemlétező probléma :) >>
-
RMarvin #19148 Na, megjött a válasz a Speedlinktől. Ez aztán a support... -
RMarvin #19147 Az is érdekes, hogy win7/64 alatt nem engedi máshová telepíteni, csak a program files alá. Konkrétan lefagy, ha a Browse-ra kattintok. Viszont ha a setup.exe kompatibilitását átrakjuk xp/sp2-re, akkor minden ok. Kár, hogy ez a trükk nem működik a kormány driverénél. -
#19146 AMG körrekord, kicsit driftelve. Kipörgásgátló aktív volt így vezethető a fenevad hegyiúton is. Autópályára készült egyébként nem driftre, de meglett az "arany" :)
-
#19145 A Win7-re telepítés szerintem mindenképp kompromisszum. Két OP-rendszer esetén mindig azt választja az ember, aminél 100%-on elfut a program. Ellenkező esetben ha működik is: nem telj értékű. XP párhuzamos telepítése max 3 óra, de a végeredmény biztos. Megéri :)