19568
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Ok, köszi! Elkel annak a pályának is egy kis reklám. Tényleg sokat dolgozhatott vele míg összerakta.
  • 12346
    Fú. Megpróbálok majd mostanság gyártani egyet. Addig itt a games.reveur link. Bár az itteni képeken pont nem látszik érdekesnek.
  • Clamp
    Nissan 240z és a Wangan mítosz életre kel WR2-ben. Forgalom, belső nézet és kész a PS3 adaptáció... :)
  • Clamp
    Wangan Midnight mod pályafények, már csak a Keisuke féle Nissan 240z-t kell befejeznem belsőnézettel és kész a játék átültetés WR2-be :)
    >> NFS pálya éjszakai jelzőfények videó <<

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.08.09. 01:11:06
  • Clamp
    Egy méretarányokat mutató kép, mit is mondhatnék: alig látszik a porszem a kanyarban. És ilyen kanyarból van pár a pályán, szóval nagyon kevés rajta a por :)
    Elkészült az első videó is, pálya egyik fele már majdnem kész. Másik oldalra lesz pár módosítás hogy változatosabb legyen. Persze 200 feletti átlagsebességnél nem fog annyira látszani, de ha valaki esetleg Trabantot tesztelne, nekik is legyen öröm
    NFS Porsche autópálya tesztvideó >> NFS-PU autópálya mod

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.08.07. 01:08:21
  • Clamp
    Tudnál készíteni róla egy videót? Fura, hogy nincs róla semmi fenn.
  • 12346
    Igen, ez a baj, hogy nincs :) Pedig patent lenne.
  • Clamp
    Valamivel meghaladtam a 100 ezer látogatót. Ha másért nem, annak örülök, hogy néhányan japánok közül követik a topikot. Külföldön nagyobb a verseny azt meg kell hagyni. Azt a dupla autópályát még ki kell adnom. Krom leveri rajtam ha nem :)
  • Clamp
    Abstandhalterin meg Pischti szoktak néha olyat csinálni, hogy a kettő közül az egyiket nem teszik bele. Anélkül nem működik. Én egyetlen egy videót láttam erről a pályáról YouTub-en, de ott nem volt forgalom.
  • 12346
    Szasztok^^

Most újra rátaláltam a Pischti féle Waldtour pályára, de nincs benne traffic. Nem készült véletlenül hozzá egy update? Mert amúgy patent pálya lenne.
  • Clamp
    Újra kellett telepítenem a pályaszerkesztőt, mert behalt Win7 alatt. Jó ez a dobálós és kanyargós vonalvezetés. Tényleg japános gyorsforgalmi hangulata van. Forgalom és bóják meg jelzőfények nagyot dobnak majd rajta. Igyekszem gyorsan befejezni, ebben a melegben amúgy sem tudok éjjelente aludni. Legalább lesz valami eredménye az álmatlanságnak :)

• Clamp
    És ez már a másik oldal. Lámpacsöveket kel majd még a földbe szúrni aztán a forgalmat újraépíteni. Ezt még ki kell adni. Nem hiszem hogy még az életben lesz olyan, hogy egy vezető játékprogramozó ilyen ajándékot vágna hozzám. Valami nyoma legyen már ha már Krom leereszkedett hozzánk és átpostázta Európába :D
  • Clamp
    Új szakasz készült el az NFS autópályából. Forgalom sajnos besokallt, azt újra kell tervezni. Összeakadtak a rétegek valahol sajnos.
  • ForceindiaFisi
    tud valaki letöltési linket adni?
  • Clamp
    Lassan 100 ezerre nőtt a Borg WR2 topik látogatottsága.
    Mielőtt megszűnik a játék még úgy tűnik néhány fénykép erejéig meg marad valami statisztika és befotózott kép a befektetett munkákról. A virtuális kreativitás legfontosabb része a dokumentálás úgy tűnik. Minden más értékét veszti 3 év alatt :D
  • Clamp
    Még egy kis reklám a kortárs játékna. Sokkal fnatikusabban és jobb megfigyelők, mint WR2 "nagyágyúk". SOk a szemüveges srác nálunk. Aktív felfüggesztés recepten kívül más süteményt nem nagyon sütöttek még. Egy valóban versengő moddertársaság nem engedi kihalni a JÁTÉK lelké... :)
    Video Drift-mod >>
  • Clamp
    Nem WR2 miatt gyalultam, hanem HP scaner miatt és Mass Effect 2 miatt. Érdekes módon mindkettő mükszik már. Majd felteszem win7-et is, de csak netezésre max. Egyébre nem szeretem. AMi viszont érdekes: minden multiszeróra tudok csatlakozni, de WR2 nem megy. Esetleg csinálhatnátok néhány felvételt a közös játékról bizonyítéknak, hogy működik még egyáltalán :) Én maradok a tesztelésnél és a pályaépítésnél.

Multizni átnyergelek másik játékra. rFactoros színvonal nagyon jó és videózásra is az a legjobb idáig. Kell a multi mindenképp :)
  • RMarvin
    Kár, hogy nem jöttél, nagyon jót verettünk. De emiatt véletlenül se cseréld le az oprendszert, nem kis meló. Ez úgyse rendszeres a részünkről, hiszen volt kb 2 órán szombat délután multizni.

Most épp a Screamer2-t és a Screamer Rally-t sikerült nagy nehezen működésre bírnom 3dfx-en, remélhetőleg a multi is működni fog végre. Nem egyszerű, hiszen a 3dfx miatt speckó dosbox kell + egy halom konfigurációs file.
  • Clamp
    Sajnos a kompatibilitásra nem reagál semmiben. Egy átokcsapás ez az oprendszer dolog. Ha az EU nem lenne ilyen muja paprikajancsi: már rég lepipálhattuk volna ezeket a seggeket... Öt éven belül ígérnek saját google keresőt európai tulajdonnal, hogy legalább az adatokat és a fejlesztéseket ne lopják el. Ha nem lennének rajta reggeltől estig az európai fejlesztőcégek gerinchálózatán: talán már rég csődbe ment volna az a marhatenyész banda :D
  • RMarvin
    nekünk simán megy. Kompatibilitás?
  • Clamp
    Na legyealulom Win7-et. Ennek semmi értelme. Buta mint a segg, de most már kifejezetten hátráltat... :)
  • Clamp
    Nekem semelyik MP-Lounge nem indul Win7-en. Nem enged csatlakozni meg nem is indul. Sose szerettem az amerikaiakat, de most szombaton egykor kifejezetten utálom őket :D
  • RMarvin
    Ja, a meghívás minden fórumozóra vonatkozik!!!
  • RMarvin
    13-tól elvileg már jó (remélem a gyerekek időben elalszanak addig:)))
  • RMarvin
    Bejelentkeztem a Tunngle, World racing 2 room-jába, Giskard néven. LANban használhatjuk a régi MP exe filét. A játékverzióra nálam indítás után 1.4.3-at ad ki, valami ~25 megás patch-et húztam rá.
  • Clamp
    Most kapaszkodj drágám, driftelni fogunk :D Ok Levi, most kikísérletezzük és ha lesz már gyakorlat akkor gyorsabban is lehet multit szervezni :)
  • RMarvin
    Nem baj, hozhatod őt is! :)))

Akkor találkozzunk a Tunngle World racing 2 room-jában 13 óra magosságában. Én hadd ne indítsak szervert, mert nem mindig látható. Fontos, hogy csak gyári alap-tartalmak legyenek.
  • sovatalevi
    Szombaton barátnőmmel vagyok,úgy hogy nem tudok,de kegyik következő alkalommal szivesen megyen én is. :)
  • Clamp
    Akkor szombat multi :)
  • Clamp
    Ami a lényeg nem is a kilökés vagy ilyesmi, hanem hogy rutinos multizó legyen valakiből ne csalódott kezdő. Most lehet bután hangzik, de minden multiban akkor tartós a dolog és fejlesztő a népre, ha klánokba tömörülnek. Hát ez maradt ki WR2-ből ami máshól megvan. Én átmentem egyszer klánfelvételin. Brutál kemény volt :)
  • RMarvin
    Az az igazság, hogy mi sem kíméltük egymást a múltkori játék során. Ettől függetlenül versenyeztünk, de szorult helyzetben simán kilöktük egymást. Így ok még?
  • Clamp
    Kezdetnek elég a 3 is, egyébként azért nincs nagy múltiláz, mert rFactorral ellentétben itt szét-trollkodták a kicsik a multit és ráuntunk :) Én kifejezetten mérném hogy milyen szintű szerverre ki menjen. Mert kicsiknél logikus, hogy délelőtt tankos játékkal nyomult, akkor délután is benne van a légkörben. GTA és rFactoros szinthez válogatott jelszavas szerver nélkül szétrobbantják a hangulaltot fél óra alatt. Sajnos ez a tapasztalat, egyetemen is ez volt... :D
  • RMarvin
    jöhetnének innen is
  • RMarvin
    3-an, de még dolgozok a további tagokon. Lehet, hogy elérjük a 4-et is!
  • Clamp
    A kékhajú motoroscsaj és a Silvia hátsófele kompozició :D
  • Clamp
    Ok, és akkor ketten lennénk? Nekem tesztelnem kellene. Bár azt megtehetem szólóban is :)
  • RMarvin
    szerintem először jöjjön össze egy faja multi. Jó lenne, ha többen is jönnénkek. Nekem szombat 13-tól lenne jó a móka.
  • Clamp
    Közlekedés multiban nincsen. Bár nem is baj. Valamit a jövő autósjátékainak is kell hagyni, bár szerintem azóta sem nagyon dobálnak piacra valódi forgalomszimulátoros multit sajnos. Pedig mekkora lenne már. Fel se állnék a gép mellől :D
  • Clamp
    A kormány csak azért érdekes, mert csinálnék videót is róla. Még sose csináltunk olyat hogy videózni a közös száguldozást. Pedig milyen profi dolgok is vannak vaz. rFactor-osok a legügyesebbek ezen a téren :)
    Ha 3-man leszünk, akkor mindenki egy kocsit hoz és azt fixálni kell és le kell próbálni, mert nem mindegyik látszik multiban.
    rFactor erdei videó >>

• RMarvin
    mármint nem a forgalmat illetően azonos autók, hanem a versenyzők részéről. +még annyi, hogy ne legyenek user tartalmak lehetőleg.