19546
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Adamraganak már egy korszerűbb HyperCam progit küldtem, nála már HD meg minden precíz. Szerintem azért lehet kevésbé sikeres, mint a Norbié,mert nagyon összetett. Sok a progi amit használ és bár törés meg felfüggesztés is tökéletes: sok idő kell hozzá míg működőképes lesz a rendszer. Ami még hiányzik és szeretném a sorozatban látni az a XNALara progival driver ültetés kormánnyal. Ha sikerülne összehozni tökéletesen illeszkedő vezető lenne..

Motoros modhoz meg akár a fejet is lehetne mozgatni kanyarodásnál amitől még hitelesebb lenne a motormod. Ez mind lehetséges, csak legyen időm összehozni, mert motoros mod csak 2 van WR2-ben, egykerekező meg csak az enyém így nincs nagy konkurencia (hisz nem tudják hogyan működik)

Adamraga féle EditCat belövés >>
  • Clamp
    Érdekesen alakultak a tutorial nézettségi adatok: bár utoljára tettem fel, de elsőként Norbi videója vezet még mindig megtekintésben. Az Adamraga féle közel fele annyi megtekintést mutat. Statisztika szerint legtöbben környékbeli országokból látták, Ukrajna, Oroszország, Románia, utána Lengyelország és Németország kevés Angliával. Magyar megtekintés kevés. Lehet azért, mert itt már mindenki tud mindent :D
    Videó itt, hangcsere kellett, mert nem regisztrált HyperCam-ot küldtem anno Norbinak, és a hangot (zenét) nem sikerült rendesen rögzíteni
    Tutorial rekorder >> http://www.youtube.com/watch?v=zJHeO-bbEnU
  • 12346
    Én is, kipróbálva^^
  • Bence00111
    Köszi, javítva!
  • 12346
    Még egyszer köszönöm. Amúgy, ha már megoldódott ez a problem, a Ford E-150 linkje javítható? :))
  • Clamp
    Ha letöltés akkor 4shared oldalt ajánlom mindenkinek. egyrészt, mert vírusvédelem van hozzá: minden feltöltött linkhez még azt is kijelzi milyen esetleges vírus van a tömörített filebe, másrészt meg TXpro-sok is feltöltötték oda az összes gépüket, mert ha tényleg behal számgépe valakinek: legalább marad utána valami ha már dolgozott rajta sokat.

HWRMT oldalon is rengeteg mentés elúszott. Szerintem megpecsételte a csapat sorsát is. 2shared-röl törölnek mindent hónapokon belül, magyar oldalakon meg letöltéskorláttal gylulnak és aktivitásszámmal. Deviant-ART oldalt ajánlom még: nem próbáltam ki a file-feltöltést, de 3D modellekből rengeteg tölthető és a leg múzeálisabb oldal, lassan 20 éves ami digitális szerverhálózatban igen megbízhatónak számít.
  • Bence00111
    Ment privi!
  • 12346
    No, ide szeretnék már egy ideje regelni, de sose jön meg az aktiváló levél (bejáratott gmail). Mi lehet a para?
  • Bence00111

Letöltés
  • Clamp
    Még egy 1985-ös Trueno, jó ez az ezüst-fekete kombináció, még sose láttam ilyet :)

• Clamp
    Néhány új kép lámpabeüzemelésről. Sokat dob a dolgon a száguldás érzéshez ez a felső világító gyöngyfűzér. Egyrészt az út is látszik, másrészt sebességnél nagyon látszik, ha 300-al megy az ember mert majdnem folyamatosan ég a villany, már nem vibrál hanem összeolvad. Kemény lehet valódi, inkább nem próbálnám ki :)

• Clamp
  • Clamp
    Amennyi képem már lemaradt SGről egy kisebb várost tölthetne meg. Lehet a fizetős reklámok miatt alacsony besorolású, mert más oldalakon ugyanaz a link megjelenik. ez volt az előző >>

És az a mostani. Jó a rendszáma is :D

• Clamp
    Klasszikus :)
  • Clamp
    Privre sajnos nem engedett válaszolni, valami rendszerhiba lehet. Pedig olyan szépen megfogalmaztam kétszer is a választ, de nem ment át. Ilyen pillanatokról képet csak tényleg nagyon kevesek tudnak magukénak. Autós magazin címlapjára való, de minimum egy driftörténeti dokumentumkép lehetne. Első modder aki valódi versenyeken is képviseli a moddereket!!! :D

Grat a képhez és ha van még valami publikus driftképed: szerintem simán linekld be ide is. Kevés topik van ahól a valódi verseny is megjelenik :)
  • Clamp
    Fociban a bírókat nagyon utálom. Én se nézek vagy 8 éve meccset de ami igaz: motorsportban a kocsik miatt ezerszer jobb és nem rúgnak fel senkit közben, mert nem erről szól, hanem a szépségről. Aki azon résztvesz: mindegyik nyertes, mert híres és azt csinálja amit szeret :)

Ahogy elnézem Essa kocsiát: belegondoltam ha nem halt volna ki Mindkiller féle vonal: lehet már áttette volna WR2 azt a BMW-t. Elvileg első modjai közt volt ez is.
  • sacko98
    Előfordul azért pár japó gép a magyaroknál pl: Grózinger Zsolt, Radír és még 1-2 ember de mindenki a bajorra esküszik joggal, mivel Essa most nyerte meg egy E46-tal a formula D-t. Vannak tehetséges női versenyzőink is, ezért nem nézek focit :D
  • Clamp
    Ezt az A$AP Rocky számot nem is hallottam eddig. Tényleg jó, így néztem többi számait is, de ez az egyetlen ami illik driftvidi meg autós videók alá. Csillagos ötös az a videó: a csaj a zene és nem utolsó sorban a drift is ütős benne :D
    A$AP Rocky >>
  • Clamp
    Gyönyörű az a driftvidi!! Köszi Sackó!!
  • Clamp
    Ő =0.o=
  • Clamp
    Nagyon jó benne az énekes csaj :D Meg aztán oroszoknak könnyű: határos Japánnal és az összes driftgépet csak átcsónakázzák és adnak érte egy kis fát vagy olajat és mindent megkaphatnak. Van fenn egy vidi Vlagyivosztokban egy hatalmas parkoló tele sportverdákkal. Egyik D1 GP driftversenyző próbálgatja a versenygépeket és driftet tanít "oroszul" :D

Nekem az s13 Sileighty kéne, de sajna nem vagyunk határosak japókkal, így egyet sem fogok látni utcákon még ebben az életemben nagy valószínűséggel... :)
  • sacko98
    Utcákon ha csúszkálásokról van szó én Lukas Skersas csatornáján szoktam nézelődni.
  • Clamp
    Tényleg látszik rajta, hogy drifteléshez építették. FB-n vannak olyan képek, amikor az első kerekük 90°-ban áll. Ez már tényleg full profi drift és autóépítés :)
    Az utcainál sok más szempont is van. Az éjszakai versenyzések miatt érdemesebb nem túl széles és feltünő verdákat vinni az "utcára" mert meneküléshez a kiérkező rendőrök elől jobban beleolvad az ember a forgalomba, mint egy csupaszárny szupergéppel :D
    Pályán nem is láttam sajna még driftelni élőben csal ...legálisan, de igyekszem pótolni ezt a lemaradást :)

Így néz ki egy alibi éjszakai "kis kedvenc", sose tenne rosszat és betart minden törvényt. Mindenki láthatja... :D
    + ..legális utcai driftvideó >>

• sacko98
    Jah ez már a work wheel ez újabb mostmár azt használja El Kaka, de ahogy hallottam gatebilen MADmike is vezette ezt az s13-at és tetszett neki :)
  • Clamp
    Oroszok csináltak valami hasonlót, ahogy nézem a lámőpái különböznek meg a felni is.
    >>>

Szeretem ezt az s13-at, de csak az amatör kocsikig jutottam el. Ilyen a K\'s Aero és a Shuto Kousoku gép is. A fenti fűtőrács helyett egy plexi lemez van Sylvia felirattal. Initial-D kevésbé szélesek, mint a profi driftgépek, mert ralli inkább mint drift az eredeti, mert időre megy. Brutál lehet Japóknál az erő szélén lakni. Egész éjjel megy a gépnyüstölés :D

• sacko98
    Nah Felix suprája is előkerült amúgy ha hasonló japcsi s13as silvahoz támad kedvem keresek egy ilyen modellt.
  • Clamp
    Gyönyörű festések vannak, ha jól látom ez a legújabb amit te készítesz.
    Ez a metálkék és piros tükörfúliázás, Japánoknak is dicsáretükre vállna. Kemény munka lenne WR2-ben reprodukálni ennyi efektet. Grat a témához!! :)

• sacko98
    Nemtudom azért köszi, igen Max legfrissebb festése van a gépen majd a régit is előkotrom, ha jól tudom a becsületes neve Max Tvardovskiy. Még itt a Rabócsiringen megígértem neki hogy próbálkozom ilyesmivel :)
  • Clamp
    Mért van az, hogy nyomtam rá egy + és nem jelzi ki csupán bezöldült? Frissítés után is marad a semmide visszavonni meg engedi...
  • Clamp
    Te erre a Max-ra gondoltál? Azt hittem orosz modder srác. Jó sok Max van arrafelé :)
  • Clamp
    Üdv újra az élő modderek közt :) Azt nem mondhatnám, hogy át tudjuk billenteni így már a malajziai és tájföldi tömeget youtube-n, de legalább képviselve van az ország :D

Láttad mit tett fel ma Max? Ha jól látom azok a BMW lámpák épp Skyline R34 ből vannak :)
  • sacko98
    Videó javítva:
  • sacko98
    Megpróbálok újraéledni hamvaimból.

• Clamp
    YouTube statisztika: megint Indonézia és Japán vezet. A GTA -> WR2 videónál meg: Oroszország, Ukrajna, Németország, Lengyelország. Magyarok valahol eltűntek. Muszáj leszek Japánoknak modolni úgy tűnik :)
  • Clamp
    Nem egy drága kormény, de WR2 teszteléshez megteszi. Hangfal amit viszont nagyon szeretek (leárazva vettem Logitech-ek helyett) brutál tiszta és mélységekben sem torzul. Fadobozos 2x3-as, és a leszabályozást kiiktattam belőle, ezért a középső is tolja a basszust. Logitech házimozi kellék lett és TV kiegészítő szomszédriogató. Bár ezzel sem kell félni, hogy nem kopog át valaki ha feltekerem a basszust... :D

• Clamp
    TXpro-n vagy GR-en kell megpróbálni. Ügyesek a srácik, biztosan kiadta már valaki.
  • Opelfan
    Nem vagyok egy nagy japo kocsi fan de ez a GL volt amire gondoltam, az nagyon bejönne belsőnézettel, igazából nekem mindegy melyik oldalt van a kormány. Az EG6-nak is van belseje?! Honnan tudom leszedni? Illetve a GL tölthető most valahonnan?
  • Clamp
    Sajnos az Adamraga által kiszedett gép textúrahibás, ami viszont jó hír: rengeteg 3D model van ebből is. Az NFS Suprát is kiadom, kicsit rövidebb, mint az eredeti, de hasonlít egy eredeti szélesített S2 Suprához. Valószínű onnan vették az ötletet Most Wanted designerek is, mert ennyi hasonlóságot nehéz összehozni "spontán" :)
  • Clamp
    Úgy tűnik egyedül vagyok Hondamániás WR2-es magyari modderek közül. Az összes Hondát én modolom :) De van egy braziliai srác még aki ilyenekkel foglalkozik. Driftőrület uralja az orosz piacot teljesen :)

• Clamp
    Az EJ6 és az EK9 már ki lett adva, az EF-nek belsőnézettel van még munka, az EG6 is belsőnézetes. A GL megvan és játékban is van, de ott is a belső lesz problémás, mert japán kéne. A Civic LX sedan már engedélyezve van török srác adott rá jogot, de munkás lesz a mérete miatt.