19568
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Poul Walker utolsó körei. A professzionális versenyző elszámította magát vagy volt esetleg valami más is a dologban? Egyre több az infó. Érdekes történet...
  • Clamp
    A '94-es Supra még a gyorsulási versenyekre hajaz amerikai módra. Jó volt az a rész is, alapjában első hármat nézem, többit töröltem gépről mert nem kellett.
  • Clamp
    A Tokyo Drift a III. részben volt csak. Abban nem ő volt a főszereplő. Street race és a drift race közt annyi különbség volt, hogy a 3. részhez kapta a legnagyobb támogatást a film Japántól. Meg is lett az eredménye. Amcsi autóipar KO... :)

• sacko98
  • Clamp
    Azért durva, mikor mások csinálnak hőst a világsztárokból. Valaki belekerült ezzel a balesettel a történelemkönyvekbe
  • sovatalevi
    Bocsi,félre olvastam.
  • Clamp
    Volánja mellett, nem mögött. Colin helikopterét sem a rallivilágbajnok vezette, lehet hiba volt átengedni...
  • sovatalevi
    Nem ő vezetett..
  • Clamp
    F&F főszereplője Paul Walker balesetet szenvedett. Egy Porsche volánja mellett sodródott ki. Immár elmondhatjuk, hogy Richard Burnd, Colin McRae mellett ő is mint legenda figyeli fentről életművét, ami ha nem is örökké, de sokáig viszi tovább nevüket az autózás történetében.

• Clamp
    @Mester1987:
    Az éjszakai és forgalommal is felszerelt modolható játékok amihez kormány is kapcsolódik még mindig nagyon kevés van. Talán pont azért, mert annyira gazdag, hogy le lehet nála ragadni. Nem jó fogyasztó lesz a modderekből ezért ezt próbálják visszafejleszteni...

@12346:
    Knights and Merchants kam 2 amit utoljára sikerre vitt. FB-n szép kis számú rajongója van már. Sikerre vitte azt is.
  • mester1987
    Végülis igen, pl. Midnight Club 2-höz is néztem, az is hangulatos, de nem nagyon van. Ami volt apróság az is majd 10 éves projekt.
  • 12346
    Krom melyik játékkal matat most?
  • Clamp
    Ezek a pillanatok, amit sajna még mindig csak japán konzol játékokban élvezhetünk. Kormányos váltós multi az éjszakában... :)

• Clamp
    Ilyet csak programozók tudnak, de Krom az egyetlen aki megcsinálhatná és ő másik játékot tol éppen magasabbra. Ha gyár nem ad ki, akkor max valamelyik orosz megunja ezt és megcsinálja ingyen. Ennek már nem sok a valószínűsége... :)
  • mester1987
    Üdv. fanok, nem tudtok valami nagyobb modot a játékhoz, ami átalakítja/javítja a játékmenetet vagy a grafikát?
    Solo mód miatt kérdezem, szóval nem custom mapokra ill. custom car-ra gondolok.
  • Clamp
    InitialD & Wangan Midnight magyar specialitás WR2-ben. Többiek kb 3 évvel vannak lemaradva. De hát ha csapat volt és hatékony volt: hát HWRMT az volt :)

[img]http://a.mpcdn.net/manga/p/9907/227441/1.jpg[img]
  • Clamp
    InitialD trueno után Wangan Midnight 240z is át lesz téve ha minden igaz. Köszönet illeti Keisuket az engedélyért és a modellért ^^

• Clamp
    Industrial Zone letöltés elérte a 100-at !! Remélem küld még Krom félkész pályákat, mert jobb kiadni, mint hogy a fiók mélyén lepje be a por :)
  • Clamp
  • Clamp
    Éjszakai utcai világítás tükröződés szélvédőn is megoldódott végre. Ami viszont nagy munka lesz az a közlekedés fonadék. Attól válik leutánozhatatlanná WR2, hogy nálunk JAPÁN forgalom is van bármilyen nehézségi fokozattal. Szerintem nincs még egy ilyen modolható játék. Ami még furcsább: én vagyok a kitalálója ennek a fonadékos technikának: balesetmentes és bugfix-elhető ellentétben a tükrözős módszerrel. Faitoo !! ^_^

• Clamp
    Adamraganak már egy korszerűbb HyperCam progit küldtem, nála már HD meg minden precíz. Szerintem azért lehet kevésbé sikeres, mint a Norbié,mert nagyon összetett. Sok a progi amit használ és bár törés meg felfüggesztés is tökéletes: sok idő kell hozzá míg működőképes lesz a rendszer. Ami még hiányzik és szeretném a sorozatban látni az a XNALara progival driver ültetés kormánnyal. Ha sikerülne összehozni tökéletesen illeszkedő vezető lenne..

Motoros modhoz meg akár a fejet is lehetne mozgatni kanyarodásnál amitől még hitelesebb lenne a motormod. Ez mind lehetséges, csak legyen időm összehozni, mert motoros mod csak 2 van WR2-ben, egykerekező meg csak az enyém így nincs nagy konkurencia (hisz nem tudják hogyan működik)

Adamraga féle EditCat belövés >>
  • Clamp
    Érdekesen alakultak a tutorial nézettségi adatok: bár utoljára tettem fel, de elsőként Norbi videója vezet még mindig megtekintésben. Az Adamraga féle közel fele annyi megtekintést mutat. Statisztika szerint legtöbben környékbeli országokból látták, Ukrajna, Oroszország, Románia, utána Lengyelország és Németország kevés Angliával. Magyar megtekintés kevés. Lehet azért, mert itt már mindenki tud mindent :D
    Videó itt, hangcsere kellett, mert nem regisztrált HyperCam-ot küldtem anno Norbinak, és a hangot (zenét) nem sikerült rendesen rögzíteni
    Tutorial rekorder >> http://www.youtube.com/watch?v=zJHeO-bbEnU
  • 12346
    Én is, kipróbálva^^
  • Bence00111
    Köszi, javítva!
  • 12346
    Még egyszer köszönöm. Amúgy, ha már megoldódott ez a problem, a Ford E-150 linkje javítható? :))
  • Clamp
    Ha letöltés akkor 4shared oldalt ajánlom mindenkinek. egyrészt, mert vírusvédelem van hozzá: minden feltöltött linkhez még azt is kijelzi milyen esetleges vírus van a tömörített filebe, másrészt meg TXpro-sok is feltöltötték oda az összes gépüket, mert ha tényleg behal számgépe valakinek: legalább marad utána valami ha már dolgozott rajta sokat.

HWRMT oldalon is rengeteg mentés elúszott. Szerintem megpecsételte a csapat sorsát is. 2shared-röl törölnek mindent hónapokon belül, magyar oldalakon meg letöltéskorláttal gylulnak és aktivitásszámmal. Deviant-ART oldalt ajánlom még: nem próbáltam ki a file-feltöltést, de 3D modellekből rengeteg tölthető és a leg múzeálisabb oldal, lassan 20 éves ami digitális szerverhálózatban igen megbízhatónak számít.
  • Bence00111
    Ment privi!
  • 12346
    No, ide szeretnék már egy ideje regelni, de sose jön meg az aktiváló levél (bejáratott gmail). Mi lehet a para?
  • Bence00111

Letöltés
  • Clamp
    Még egy 1985-ös Trueno, jó ez az ezüst-fekete kombináció, még sose láttam ilyet :)

• Clamp
    Néhány új kép lámpabeüzemelésről. Sokat dob a dolgon a száguldás érzéshez ez a felső világító gyöngyfűzér. Egyrészt az út is látszik, másrészt sebességnél nagyon látszik, ha 300-al megy az ember mert majdnem folyamatosan ég a villany, már nem vibrál hanem összeolvad. Kemény lehet valódi, inkább nem próbálnám ki :)

• Clamp
  • Clamp
    Amennyi képem már lemaradt SGről egy kisebb várost tölthetne meg. Lehet a fizetős reklámok miatt alacsony besorolású, mert más oldalakon ugyanaz a link megjelenik. ez volt az előző >>

És az a mostani. Jó a rendszáma is :D

• Clamp
    Klasszikus :)
  • Clamp
    Privre sajnos nem engedett válaszolni, valami rendszerhiba lehet. Pedig olyan szépen megfogalmaztam kétszer is a választ, de nem ment át. Ilyen pillanatokról képet csak tényleg nagyon kevesek tudnak magukénak. Autós magazin címlapjára való, de minimum egy driftörténeti dokumentumkép lehetne. Első modder aki valódi versenyeken is képviseli a moddereket!!! :D

Grat a képhez és ha van még valami publikus driftképed: szerintem simán linekld be ide is. Kevés topik van ahól a valódi verseny is megjelenik :)
  • Clamp
    Fociban a bírókat nagyon utálom. Én se nézek vagy 8 éve meccset de ami igaz: motorsportban a kocsik miatt ezerszer jobb és nem rúgnak fel senkit közben, mert nem erről szól, hanem a szépségről. Aki azon résztvesz: mindegyik nyertes, mert híres és azt csinálja amit szeret :)

Ahogy elnézem Essa kocsiát: belegondoltam ha nem halt volna ki Mindkiller féle vonal: lehet már áttette volna WR2 azt a BMW-t. Elvileg első modjai közt volt ez is.
  • sacko98
    Előfordul azért pár japó gép a magyaroknál pl: Grózinger Zsolt, Radír és még 1-2 ember de mindenki a bajorra esküszik joggal, mivel Essa most nyerte meg egy E46-tal a formula D-t. Vannak tehetséges női versenyzőink is, ezért nem nézek focit :D
  • Clamp
    Ezt az A$AP Rocky számot nem is hallottam eddig. Tényleg jó, így néztem többi számait is, de ez az egyetlen ami illik driftvidi meg autós videók alá. Csillagos ötös az a videó: a csaj a zene és nem utolsó sorban a drift is ütős benne :D
    A$AP Rocky >>
  • Clamp
    Gyönyörű az a driftvidi!! Köszi Sackó!!
  • Clamp
    Ő =0.o=