19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#19224 Nem rendszeresen frissít, hanem naponta egyszer-kétszer a nézettségi mutató Borg szerver, így ez a számegybeesés tényleg ritkaság. Elvileg ha valaki odalátogat: még holnap délig ez lesz fenn. 113-ezer és 2012-es topic-indítás. Összességében a Wangan Midnight mod még mindig hátra van, így nem lehetek elégedett. Sok meló lesz vele. Jó éjt Uraim!! ^ ^
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.09.28. 01:10:34 -
#19223 Nem csúnya hátsó. Remélhetőleg úgy is tapad ahogy ezt a széles felni sejteti :)
-
#19222 Game Models orosz oldal, talán már volt linkelve ide is. Majd 300 ezer modelből lehet válogatni, ingyenesen tölthető. Ha valakit érdekelne: készítettem egy regisztrációs tutorialt, regelés legaul lesz lap alján. Töltés bal oldalon kocsik mellett zölden.
Modellek konvertálásához ingyenes online progi Alexander Gesslertől itt >> Free online 3D converter <<
Egyéb tutorialok töréses és aktív felfüggesztéses kocsik készítéséhez itt cvideó alatt DL >> Zsóti a béka - hogyan készül videó <<
(( Grid 2 driftgépeket különösen ajánlom :) ))
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.09.18. 00:19:02 -
#19221 Rallye Sanremo 3 és 2003 logók pontosítva. Ami a rendszámot illeti úgy tűnik gyakran változhatott. Találtam egy oldalt ami rendszámok alapján párosítja a versenyzőkkel és 206-onként változik, talán a motor is meg minden ?? Érdekes lehet azért pilótának lenni. Pláne ha nyer biztosan benne lesz a neve minden statisztikában. McRae is azóta is híres. Valamit letett az asztalra az már biztos.
-
#19220 Hát már jó ideje el lett kezdve, de a héten kiadom végre. Eredeti Colin McRae matricázás és felni és rendszám is készült hozzá. Ha nem valódi cuccokat építek akkor jut idő a virtuális építésre is. Amúgy a kettő kapcsolódik is sok téren. Érdemes vele hülyéskedni. Én már tényleg elmondhatom, hogy kerestem modding miatt pénzt :) Jó kis WRC model volt annak idején. Azóta sem láttam Peugeot márkát nagyon az utakon. Jellegtelenek lettek manapság.
-
#19219 A szerencsésebbek 4 kerékkel tolják és összes országút játszótér. Subaru rajongók sose nőnek fel :D
-
#19218 Soha ne mond hogy soha! Úgy tűnik lehet mégis más motort kap Samurai Warrior Kai. Sikerült a méretarányokat is belőni. Összességében ez a széltolós Akira szörnyeteg még talán jobb is, mert ekkora szélfogóval senki nem köthet bele a tornyozott hajába a kishölgynek. Lehet kap egy fegyvert is, ha már egyszer szamuráj a lelkem... :)
-
#19217 Ő lesz a győztes hpzzá Jake Bike egykerekezős mod v2-höz. Közben még változhat, de ő a legszimpatikusabb modelerben.
-
#19216 Változnak az idők. Új motormodhoz már olyan mennyiségű modell tölthető le, hogy bizony megnehezíti a választást. Tesztpózokkal próbálom szűkíteni a jelentkezőket. Hát mit is mondhatnék: jó bőr, de egyszerűen nem lehet mosolyt csalni az arcára. Valamiért azt a részét nem sikerült megmozgatnom. Csillagmotor nagyon baró, bár lehet nem egykerekező modhoz való... :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.09.04. 20:44:10 -
#19215 Újraépítem a motor-modot. Ha sikerül beindítanom XNA:Lara progit: a fejmozgást is rekonstruálom. Ahogy néztem jobbak vagyunk, mint a gyári megoldás, mert ott bár pörög a kerék ami 300 körül hátulról amúgy nem látszik meg, de a motoros abszolut mozdulatlan és nem követi az utat és a kanyarokat. Remélem sikerül lekőrözni őket. Bár lehet már sikerült az elsővel is :)
Az utolsó kép az új driver lesz, ha nem találok jobbat. Sokat el is raktároztam. Lehet még ott is találok valami jó bőrt :)
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.09.02. 00:07:01 -
#19214 Motokrossz mod WR2-höz. Tényleg elég pihent a srác :D AZt hittem nem lehet kihozni belőle már többet. Persze még néhány ugrást azért csinálhatott volna vele. A kerék után keletkező por viszont brilliáns. Mindgét morot mod alapja tőle származik. Gőzöm sincs ki az, de Crash nevet használja. Talán CrashTime és gyári lehet a csóka... :)
-
#19213 Modding történelem, lassan 10 éves. A speed-drift atyja és ami utána alakult a kezdeti editcar-on. Kíváncsi vagyok ki lehetett az a srác, aki négykerekes, japánkormányos STi-t készített eny Mercedes Benz nevű játékhoz :D
-
#19212 Multi tutorial videó akit esetleg érdekel. 2014-es by DavidN :)
-
#19211 Folyamatosan nő a nézettsége WR2 topiknak Borg oldalon. Sokáig nem értettem mi lehet az oka, de mostanában azt vettem észre, hogy érdemes oda linkelni bármit. Annyira magas a keresőprogiknál az érzékenysége, hogy mindenhová bedobja kiemelt helyen a megosztásaimat. Amellett, hogy ingyenes, nagyon korrektek az adminok és semmi reklám nem idegesít. Új topikokat amiket nyitottam mind megtartották. De ami a legértékesebb része az tényleg maga a keresés és a stabilitás. 10 éves és még működik :)
Ajánlom mindenkinek, modding oldalnak és bármi egyébnek ideális!!
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.08.24. 20:40:21 -
#19210 Elvileg piros, fehér, kék és egyéb színek is használatban vannak válaszvonalnál használt bójáknál japánban. Aluljáróban jól mutat a kék. Esetleg lesz még fehér, de zöldet meg ilyeneket akkor sem teszek be ha autentikus. Találtam olyat is, de inkább felejtős :)
-
#19209 És az éjszakai eredeti forgalommal, kamionokkal és kivilágított alagutakkal. WR2-be ez is belefér :)
>>> Wangan Midnight éjszakai <<<
-
#19208 Éjszakai mod, de bármivel végig lehet menni rajta. A lezárt kocsikkal is, mert a driverbe is beépíthető az éjszakai fény. Próbálgattam mindkettővel, de azzal az egy fénycsóvával amit én használok is bőven elég.
Még néhány kép az épülő Wangan Midnight-os Nissan Z-ről. DeepEx verzió egész rajzos lett :)
-
TomAss75 #19207 Hello!
Jól néz ki a pálya, a 240Z-t is várom nagyon szeretem a régi japán autókat.
Kissé fura lesz ez az éjszakai hangulat, de forgalommal igencsak érdekes lesz. -
#19206 Nissan 240z és a Wangan autópálya is készülget lassan. Még pár éjszakát biztosan elvisz majd. De legalább a végére marad valami emlékül :)
70% körül tart a dolog. Igyekszem még idén végezni vele.
-
#19205 Látom megszüntették a pontozási rendszert embereknél és lehet módosítani az üzeneteket is végre. Ez igazi fejlődés kéremszéppen :) -
#19204 Ok, köszi! Elkel annak a pályának is egy kis reklám. Tényleg sokat dolgozhatott vele míg összerakta. -
#19203 Fú. Megpróbálok majd mostanság gyártani egyet. Addig itt a games.reveur link. Bár az itteni képeken pont nem látszik érdekesnek. -
#19202 Nissan 240z és a Wangan mítosz életre kel WR2-ben. Forgalom, belső nézet és kész a PS3 adaptáció... :)
-
#19201 Wangan Midnight mod pályafények, már csak a Keisuke féle Nissan 240z-t kell befejeznem belsőnézettel és kész a játék átültetés WR2-be :)
>> NFS pálya éjszakai jelzőfények videó <<
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.08.09. 01:11:06 -
#19200 Egy méretarányokat mutató kép, mit is mondhatnék: alig látszik a porszem a kanyarban. És ilyen kanyarból van pár a pályán, szóval nagyon kevés rajta a por :)
Elkészült az első videó is, pálya egyik fele már majdnem kész. Másik oldalra lesz pár módosítás hogy változatosabb legyen. Persze 200 feletti átlagsebességnél nem fog annyira látszani, de ha valaki esetleg Trabantot tesztelne, nekik is legyen öröm
NFS Porsche autópálya tesztvideó >> NFS-PU autópálya mod
Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.08.07. 01:08:21 -
#19199 Tudnál készíteni róla egy videót? Fura, hogy nincs róla semmi fenn. -
#19198 Igen, ez a baj, hogy nincs :) Pedig patent lenne. -
#19197 Valamivel meghaladtam a 100 ezer látogatót. Ha másért nem, annak örülök, hogy néhányan japánok közül követik a topikot. Külföldön nagyobb a verseny azt meg kell hagyni. Azt a dupla autópályát még ki kell adnom. Krom leveri rajtam ha nem :)
-
#19196 Abstandhalterin meg Pischti szoktak néha olyat csinálni, hogy a kettő közül az egyiket nem teszik bele. Anélkül nem működik. Én egyetlen egy videót láttam erről a pályáról YouTub-en, de ott nem volt forgalom. -
#19195 Szasztok^^
Most újra rátaláltam a Pischti féle Waldtour pályára, de nincs benne traffic. Nem készült véletlenül hozzá egy update? Mert amúgy patent pálya lenne. -
#19194 Újra kellett telepítenem a pályaszerkesztőt, mert behalt Win7 alatt. Jó ez a dobálós és kanyargós vonalvezetés. Tényleg japános gyorsforgalmi hangulata van. Forgalom és bóják meg jelzőfények nagyot dobnak majd rajta. Igyekszem gyorsan befejezni, ebben a melegben amúgy sem tudok éjjelente aludni. Legalább lesz valami eredménye az álmatlanságnak :)
-
#19193 És ez már a másik oldal. Lámpacsöveket kel majd még a földbe szúrni aztán a forgalmat újraépíteni. Ezt még ki kell adni. Nem hiszem hogy még az életben lesz olyan, hogy egy vezető játékprogramozó ilyen ajándékot vágna hozzám. Valami nyoma legyen már ha már Krom leereszkedett hozzánk és átpostázta Európába :D
-
#19192 Új szakasz készült el az NFS autópályából. Forgalom sajnos besokallt, azt újra kell tervezni. Összeakadtak a rétegek valahol sajnos.
-
ForceindiaFisi #19191 tud valaki letöltési linket adni? -
#19190 Lassan 100 ezerre nőtt a Borg WR2 topik látogatottsága.
Mielőtt megszűnik a játék még úgy tűnik néhány fénykép erejéig meg marad valami statisztika és befotózott kép a befektetett munkákról. A virtuális kreativitás legfontosabb része a dokumentálás úgy tűnik. Minden más értékét veszti 3 év alatt :D
-
#19189 Még egy kis reklám a kortárs játékna. Sokkal fnatikusabban és jobb megfigyelők, mint WR2 "nagyágyúk". SOk a szemüveges srác nálunk. Aktív felfüggesztés recepten kívül más süteményt nem nagyon sütöttek még. Egy valóban versengő moddertársaság nem engedi kihalni a JÁTÉK lelké... :)
Video Drift-mod >>
-
#19188 Nem WR2 miatt gyalultam, hanem HP scaner miatt és Mass Effect 2 miatt. Érdekes módon mindkettő mükszik már. Majd felteszem win7-et is, de csak netezésre max. Egyébre nem szeretem. AMi viszont érdekes: minden multiszeróra tudok csatlakozni, de WR2 nem megy. Esetleg csinálhatnátok néhány felvételt a közös játékról bizonyítéknak, hogy működik még egyáltalán :) Én maradok a tesztelésnél és a pályaépítésnél.
Multizni átnyergelek másik játékra. rFactoros színvonal nagyon jó és videózásra is az a legjobb idáig. Kell a multi mindenképp :) -
RMarvin #19187 Kár, hogy nem jöttél, nagyon jót verettünk. De emiatt véletlenül se cseréld le az oprendszert, nem kis meló. Ez úgyse rendszeres a részünkről, hiszen volt kb 2 órán szombat délután multizni.
Most épp a Screamer2-t és a Screamer Rally-t sikerült nagy nehezen működésre bírnom 3dfx-en, remélhetőleg a multi is működni fog végre. Nem egyszerű, hiszen a 3dfx miatt speckó dosbox kell + egy halom konfigurációs file.
-
#19186 Sajnos a kompatibilitásra nem reagál semmiben. Egy átokcsapás ez az oprendszer dolog. Ha az EU nem lenne ilyen muja paprikajancsi: már rég lepipálhattuk volna ezeket a seggeket... Öt éven belül ígérnek saját google keresőt európai tulajdonnal, hogy legalább az adatokat és a fejlesztéseket ne lopják el. Ha nem lennének rajta reggeltől estig az európai fejlesztőcégek gerinchálózatán: talán már rég csődbe ment volna az a marhatenyész banda :D -
RMarvin #19185 nekünk simán megy. Kompatibilitás?