19546
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
#19064 Szoba fejlesztés 2013 ban. Még gyorsan befejeztem tegnap előtt a rajzasztal és a számgépasztal kibővítését. Átvilágító tervező asztal meg kormány is fel van szerelve, de csak a kép kedvéért. Nem volt idő feltelepíteni. Majd hónap közepén lesz mit tesztelni vele. Sok munka van még a többsávos variált japó stílusú autópályával. Asztal alatti mélynyomót úgy találtam és megjavítottam. Többnyire be sem merem kapcsolni olyan erős. Dübörög, hogy remeg az egész ház. Szomszédokkal jóba kell lenni... :D Minden jót és Boldog Új Esztendőt mindenkinek! :)
-
#19063 Most értem haza én is. Boldog 2014-et kívánok mindenkinek. Új vagy nem, ezt mindenki döntse el maga :)
-
Bence00111 #19062 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
#19061 +1 eredeti. Reméljük beengedo SG
-
#19060 Középső bólyasor japán mintára. Rövidíteni lehet, de 250-300 as tempónál = a katapultálással pályáról. Ez nem NFS lesz, csak a pálya az :)
-
#19059 170-el kanyarban. Közlekedés nélkül és kormány nélkül bármely másik játék is lehetne... :)
-
#19058 A tükrözött autópálya második fele. Minden alagút más karaktert kap. Már megint nincs konkurencia sajna a témában. Mindenki billentyűzetes driftet nyomatja. Autópályaverseny és éjszakai mod Hungarikum marad :)
-
#19057 Budapest fényvillamos. Mégegyszer boldogat!! Hazai karácsony :)
-
TomAss75 #19056 Boldog Karácsonyt! -
#19055 Boldog Karácsonyt :)
-
Bence00111 #19054 Boldog Karácsonyt! -
#19053 Boldog karácsonyt kívánok az összes World Racing 2 gamernek!
-
#19052 Alagút is kész. Ha kikapcsolom gépet: kezdhetem újra, mert összezavarodik. Na mindegy: nem hagyhatom működve a gépet 3 napig :D
-
#19051 Halad bár nem könnyű. Előre a fényfoltokat teszem fel majd a lámpákat. A fényfoltok adják a villogásefektet a kocsin, a lámpákon lévő koronák meg a villogás tükröződését így bár sose volt ilyen a játékban: teljes az élmény :) Az a 7-8 perc száguldás egész kemény, ahogy néztem Wangan Midnight játékokban is KB ennyi, ez annyit tesz, hogy forgalommal felkészítő pályának is használható keményebb játékokhoz. Na nekiesek a másik 50% "villamosításának" is
-
#19050 NFS autópálya és az új immáron egyenletes megvilágítás. Az eredeti NFS lámpákat el kellett rejtenem, mert logikátlanul össze volt vele szorva az út széle, de abból is max 6%. Ez már kicsit "korszerűbb" :)
-
#19049 Üdv! Emlékeim szerint ha 4 gigás játékot tettem fel és erre rányomtam a patchet: akkor akadt így ki.
A titok a patch-ben van: a 4 gigás már alapból patchelt :) -
Szergej17 #19048 Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Újratettem a játékot ma és az a helyzet, hogy a főmenübe az új karier készítésekor nem reagál rendesen a billentyűzet, csak "jobbra", "balra" billentyűkkel tudok vmit csinálni. (régebben ugyan ez a problémam volt akkor sikerült megoldani csak már nem emlékszem hogyan)
Köszönöm! -
#19047 Hátul a csomaghordó, hozzá egy széles küszöb, kell még egy "leszorítóerőt" növelő hátsó lemez (akár fából is) és a legfontosabb: a küllős-peres felni. Ez a busz komolyan driftre termett :D
-
#19046 100 év alatt sokat változott a világ: küllős-peres felni lehetőleg sárga-fekete és kabrió. A lovak számán variálnak valamit, de minden marad a régiben... :D
-
mester1987 #19045 Nem tudjátok a Synetic még egyben van?
Jó lenne ha adnának ki valami hangulatos címet picit vissza a gyökerekhez értem én, nem a Cobra 11-re. -
#19044 Poul Walker utolsó körei. A professzionális versenyző elszámította magát vagy volt esetleg valami más is a dologban? Egyre több az infó. Érdekes történet...
-
#19043 A '94-es Supra még a gyorsulási versenyekre hajaz amerikai módra. Jó volt az a rész is, alapjában első hármat nézem, többit töröltem gépről mert nem kellett.
-
#19042 A Tokyo Drift a III. részben volt csak. Abban nem ő volt a főszereplő. Street race és a drift race közt annyi különbség volt, hogy a 3. részhez kapta a legnagyobb támogatást a film Japántól. Meg is lett az eredménye. Amcsi autóipar KO... :)
-
#19041 -
#19040 Azért durva, mikor mások csinálnak hőst a világsztárokból. Valaki belekerült ezzel a balesettel a történelemkönyvekbe -
#19039 Bocsi,félre olvastam. -
#19038 Volánja mellett, nem mögött. Colin helikopterét sem a rallivilágbajnok vezette, lehet hiba volt átengedni...
-
#19037 Nem ő vezetett.. -
#19036 F&F főszereplője Paul Walker balesetet szenvedett. Egy Porsche volánja mellett sodródott ki. Immár elmondhatjuk, hogy Richard Burnd, Colin McRae mellett ő is mint legenda figyeli fentről életművét, ami ha nem is örökké, de sokáig viszi tovább nevüket az autózás történetében.
-
#19035 @Mester1987:
Az éjszakai és forgalommal is felszerelt modolható játékok amihez kormány is kapcsolódik még mindig nagyon kevés van. Talán pont azért, mert annyira gazdag, hogy le lehet nála ragadni. Nem jó fogyasztó lesz a modderekből ezért ezt próbálják visszafejleszteni...
@12346:
Knights and Merchants kam 2 amit utoljára sikerre vitt. FB-n szép kis számú rajongója van már. Sikerre vitte azt is.
-
mester1987 #19034 Végülis igen, pl. Midnight Club 2-höz is néztem, az is hangulatos, de nem nagyon van. Ami volt apróság az is majd 10 éves projekt. -
#19033 Krom melyik játékkal matat most? -
#19032 Ezek a pillanatok, amit sajna még mindig csak japán konzol játékokban élvezhetünk. Kormányos váltós multi az éjszakában... :)
-
#19031 Ilyet csak programozók tudnak, de Krom az egyetlen aki megcsinálhatná és ő másik játékot tol éppen magasabbra. Ha gyár nem ad ki, akkor max valamelyik orosz megunja ezt és megcsinálja ingyen. Ennek már nem sok a valószínűsége... :) -
mester1987 #19030 Üdv. fanok, nem tudtok valami nagyobb modot a játékhoz, ami átalakítja/javítja a játékmenetet vagy a grafikát?
Solo mód miatt kérdezem, szóval nem custom mapokra ill. custom car-ra gondolok. -
#19029 InitialD & Wangan Midnight magyar specialitás WR2-ben. Többiek kb 3 évvel vannak lemaradva. De hát ha csapat volt és hatékony volt: hát HWRMT az volt :)
[img]http://a.mpcdn.net/manga/p/9907/227441/1.jpg[img] -
#19028 InitialD trueno után Wangan Midnight 240z is át lesz téve ha minden igaz. Köszönet illeti Keisuket az engedélyért és a modellért ^^
-
#19027 Industrial Zone letöltés elérte a 100-at !! Remélem küld még Krom félkész pályákat, mert jobb kiadni, mint hogy a fiók mélyén lepje be a por :)
-
#19026 -
#19025 Éjszakai utcai világítás tükröződés szélvédőn is megoldódott végre. Ami viszont nagy munka lesz az a közlekedés fonadék. Attól válik leutánozhatatlanná WR2, hogy nálunk JAPÁN forgalom is van bármilyen nehézségi fokozattal. Szerintem nincs még egy ilyen modolható játék. Ami még furcsább: én vagyok a kitalálója ennek a fonadékos technikának: balesetmentes és bugfix-elhető ellentétben a tükrözős módszerrel. Faitoo !! ^_^