19568
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
Focus WRC tesztkör -> 3:16 :)
-
Még egy: ültetett verda hátrányai... :D
-
Feltehetem a cuccaimat, de jobb ha mást kérsz meg, mert nekem minden gányolt kocsi át van alakítva "szebbre", rá se ismernél :D
Néhány klasszikus kocka verda +
-
Adaminho #19081 Na mindegy, majd kiokoskodok valamit :D amúgy most tettem fel újra a WR2-t és így sajnos elég sovány az addons mappám :D van valahol fent a neten valami "megpack" amiben rengeteg autó, pálya van? Gondolom neked is van vagy 10 giga a WR2 foldered :D annyi cuccot egyesével leszedni kellemetlen lenne :DD -
Passz. Visszatettem egy időre XP-t. Nem volt bajom win7-el játékkal kapcsolatban minden futott elsőre, de minden más behalt pl PhotoShop, Z modeler és World. Majd esetleg megint megpróbálom valamikor, ha legyalultam végre vinyót :) -
Adaminho #19079 Sziasztok!
Kicsit off :D:
Régen volt egy PSP-hez való kormányom, de volt hozzá egy PSP to USB átalakító, így PC-hez is hozzálehetett kötni és gond nélkül tudtam használni (Windows XP op.rendszer alatt). Később sajnos ezaz átalakító elromlott, de most a napokban sikerült egy újjat beszereznem... a gond csak az, hogy ha összekötöm a PC-vel a PSP kormányomat akkor az Joysticknak ismeri fel (Windows 7). Erre van valami megoldás? Driver?
Előre is köszönöm a válaszokat! -
Ez a Golf meg Japánból van :O Kész káosz vaze :D
>>
-
És hogy ne legyen teljesen igazam: ez a kép egy amcsi Toyotáról van... :)
>>
-
Felnik: Borbet Type-A , szinte csak német kocsikon láttam. Vagyis a Supra is onnan lehet. Porsche & VW tuningalkatrész :)
-
Felnik: ·Work· Equip spec vagy ·OZ· Dallara F3 ?? Kemény dió ez a Supra vaz :)
-
Vagy DuraFlex tuning beépíthető fényszóró vagy esetleg egy Nissan +Wiring Kit fehérben. Tükör alapján nem szöget beháró rallisan szegélyt bevilágító DuraFlex lehet a nyerő, de csak tipp :)
-
Pataky Attila Suprája épített tuning lehet. Az alsó fényszórók beállításán és elhelyezésén is lehet látni, hogy valami speci model lehet. Japán, Anglia, Ausztrália kizárva mint import gép. Szerintem amcsi vagy német lehet az alapvas eredete, mert balkormányos. Felni is lehet épített. Sose látam még ezt a formát, na majd utánanézek :D
-
És FnF 3-ból jól ismert VW Touran. 2 évre NFSU2 után jelent meg a film így ebben is a játék az első.
Mellékesen tényleg minden kép fel van téve devire is. Úgy tűnik másnak is volt már gondja linkeléssel :)
-
DeviantART-on kívül minden más képet kidob SG.
Szóval ő lenne a kagylócsillám zöldben
És az egészéjjel-fémlila :D
-
-
Esetleg egy 2004-es streetrace játék WR2 elődje? :D
350z gyöngyház-metál szinei 1:1 hasonlítanak. Szemböl zöld és érintő arany-sárga. Másik ami nagyon szép a midnight-purple. GT-R r34-eken gyakori :)
-
Olyannyira nem találtam az Edda Supráról semmit, hogy az félelmetes. Már eddig is tudtam, hogy a média merre húz... :D de ez azért túlsás e Suprát nem észrevenni.
Nézzük akkpr Pataky Attila MK4 Supráját. Ez a gyöngyház-metál szín lehetne akár FnF VW motivációjú is, de nem hinném, hogy bárkit megihletne egy VW Touran :D
Nyomozok még utána.
-
Ami viszont a képekből nem látszik mert butuska bulváros fotósok csinálták: az a gyöngyház-metál fényezés és színáttünés. Talán a harmadik képen kivehető a metál, a másodikon meg egy minimális gyöngyház. Élőben látni az igazi. Mikor megláttam ezeket a peres fehér felniket és a gyöngyhá-metál fényezésű suprát: hírtelen azt hittem Japánban vagyok XD
Na ilyesmi az igazi csak más színrétegek vannak egymásra fújva. 12 réteg vagy több is
-
Láttam múltkor egy Toyota MK4 Suprát Budapesten. Kiderült: Pataki Attilláé -> EDDA művek énekese a tulaj. Lehet eladta már bár azóta sem láttam Suprát itthon :D
-
Alakul a történet, de azért még nem Wangan Midnight :)
-
Szoba fejlesztés 2013 ban. Még gyorsan befejeztem tegnap előtt a rajzasztal és a számgépasztal kibővítését. Átvilágító tervező asztal meg kormány is fel van szerelve, de csak a kép kedvéért. Nem volt idő feltelepíteni. Majd hónap közepén lesz mit tesztelni vele. Sok munka van még a többsávos variált japó stílusú autópályával. Asztal alatti mélynyomót úgy találtam és megjavítottam. Többnyire be sem merem kapcsolni olyan erős. Dübörög, hogy remeg az egész ház. Szomszédokkal jóba kell lenni... :D Minden jót és Boldog Új Esztendőt mindenkinek! :)
-
Most értem haza én is. Boldog 2014-et kívánok mindenkinek. Új vagy nem, ezt mindenki döntse el maga :)
-
Bence00111 #19062 Boldog Új Évet Kívánok Mindenkinek! -
+1 eredeti. Reméljük beengedo SG
-
Középső bólyasor japán mintára. Rövidíteni lehet, de 250-300 as tempónál = a katapultálással pályáról. Ez nem NFS lesz, csak a pálya az :)
-
170-el kanyarban. Közlekedés nélkül és kormány nélkül bármely másik játék is lehetne... :)
-
A tükrözött autópálya második fele. Minden alagút más karaktert kap. Már megint nincs konkurencia sajna a témában. Mindenki billentyűzetes driftet nyomatja. Autópályaverseny és éjszakai mod Hungarikum marad :)
-
Budapest fényvillamos. Mégegyszer boldogat!! Hazai karácsony :)
-
TomAss75 #19056 Boldog Karácsonyt! -
Boldog Karácsonyt :)
-
Bence00111 #19054 Boldog Karácsonyt! -
Boldog karácsonyt kívánok az összes World Racing 2 gamernek!
-
Alagút is kész. Ha kikapcsolom gépet: kezdhetem újra, mert összezavarodik. Na mindegy: nem hagyhatom működve a gépet 3 napig :D
-
Halad bár nem könnyű. Előre a fényfoltokat teszem fel majd a lámpákat. A fényfoltok adják a villogásefektet a kocsin, a lámpákon lévő koronák meg a villogás tükröződését így bár sose volt ilyen a játékban: teljes az élmény :) Az a 7-8 perc száguldás egész kemény, ahogy néztem Wangan Midnight játékokban is KB ennyi, ez annyit tesz, hogy forgalommal felkészítő pályának is használható keményebb játékokhoz. Na nekiesek a másik 50% "villamosításának" is
-
NFS autópálya és az új immáron egyenletes megvilágítás. Az eredeti NFS lámpákat el kellett rejtenem, mert logikátlanul össze volt vele szorva az út széle, de abból is max 6%. Ez már kicsit "korszerűbb" :)
-
Üdv! Emlékeim szerint ha 4 gigás játékot tettem fel és erre rányomtam a patchet: akkor akadt így ki.
A titok a patch-ben van: a 4 gigás már alapból patchelt :) -
Szergej17 #19048 Sziasztok!
Tudnátok segíteni?
Újratettem a játékot ma és az a helyzet, hogy a főmenübe az új karier készítésekor nem reagál rendesen a billentyűzet, csak "jobbra", "balra" billentyűkkel tudok vmit csinálni. (régebben ugyan ez a problémam volt akkor sikerült megoldani csak már nem emlékszem hogyan)
Köszönöm! -
Hátul a csomaghordó, hozzá egy széles küszöb, kell még egy "leszorítóerőt" növelő hátsó lemez (akár fából is) és a legfontosabb: a küllős-peres felni. Ez a busz komolyan driftre termett :D
-
100 év alatt sokat változott a világ: küllős-peres felni lehetőleg sárga-fekete és kabrió. A lovak számán variálnak valamit, de minden marad a régiben... :D
-
mester1987 #19045 Nem tudjátok a Synetic még egyben van?
Jó lenne ha adnának ki valami hangulatos címet picit vissza a gyökerekhez értem én, nem a Cobra 11-re.