19568
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • Clamp
    Lehet a rosz idő miatt egész kedvet kaptam a játékhoz. Odafagy az ember a buszra. Az a barom meg még nyitott ajtókkal indult el. Jó hogy nem aludt el a volán mellett... :D
    Jó kis összeállítás!
  • Clamp
    Honda teszt kanyargós utakon forgalommal. Jó reflekszgyakorlat. Ajánlom mindenkinek :)
  • Clamp
    Utak munka alatt. Közeledett a valósághoz. Tanulmányoztam eredetieket és azalapján átépítettem kicsit. Csak szakértők látják a különbséget :)
  • Clamp
    Egész jól halad a dolog. A felhőket kell összerakjam még szintkülönbségekhez. Minimum olyan jó kell legyen, mint a GTA-s de inkább jobb. A lefagyasztós bug START-nál ki lett javítva így már szépen indul. Szép vonala van. Eddig talán a legjobb lesz.

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.05.26. 23:24:10
  • Clamp
    Egy pici előzetes. Még van vele munka, de az már csak a GTA-s minőségjavítás miatt. Pár rászletett jobban kidolgozok rajta, japán forgalom is ilyen. Kicsit megzavarodtak az autók Fraps miatt... :)
  • Clamp
    A kiadatlan pályák sorrendjében talán ez a legdriftelhetőbb. Van még pár raktáron, ami ebben kivételes az a japán forgalom és az éjszakai utcai verseny kategória. Forgalommal nagyon nehéz. Talán pont ettől jó. Megpróbálom elrejteni felhőkkel és köddel a szintkülönbségeket. Ha már egyszer lehet minőségibb, akkor megér még egy pár órát munkálkodni vele. Aztán nekiesek az autópálya komplexumnak. Agytornának sem utolsó, már csak azért is jó :)
  • Clamp
    Még egy illusztráció. Az eredetit nem engedi linkelni. Bár minden Supra "eredeti" a maga módján... :)
  • Clamp
    Ujabb Toyota Suprát fedeztem fel, jó kis kéménnyel, ott parkolt bevásárlóközpont előtt. Nagy szerencsére múltkor elkaptam a rendszámát. Valamelyik pihentagyú rendszámvadász feltette mát képpel együtt. Pataki Attila után talán Ő a második MK4 Supra tulajdonos Budán. Jó kis gépek, még mindig veri a mezőnyt kinézettel. GT86 meg hasonlók sokkal inkább menyétarcúak. Ez a visszafogott halacska nagyon bejön. Ritka vendég mifelénk :)
    MK4 Supra F&F style black Hun <<
    Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.05.09. 23:56:12
  • Clamp
    Ezt a gépet még jó lenne áttenni. Az a Q-Aero nagyon jól fest. Igazi RedSuns Initial-D stílus. Talán egyedül teszteltem és játszottam kormánnyal ebben a játékban. Lehet pont ezért is nem fejlesztett a cég semmit ezirányba utólag. A nép megelégedett a zongorázással is, akkor meg minek elszakítani őket a billentyűzet könnyedségétől :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.04.27. 02:52:58
  • Clamp
    Első ember, aki fél év után bár, de válaszol. Gratulálok, sose láttam még ilyet. Díjazni kéne valamivel :)
  • 12346
    Szerintem erre elfelejtettem reagálni. Erre gondoltam, így már értem, köszönöm :)
  • Clamp
    Jó kis gép ez a Silvia Aero is. Fenébe is, kellene egy játék ami viszi az összes addon modot minden játékból. Persze ez inkább csak álom, bár ki tudja... :) Amit még kiadok a Devil Z Wangan Midnight-ból, Peugeot 206 WRC Richard Burns, Honda NSX TopEnd style és néhány pálya.
    Kevés ígéretemből lesz elmaradás. Bringás videóm amúgy is lassan lepipálta a WR2-eseket, ez is jelent valamit... :D

41aeimi féle Aero KIT - RedSuns csapat InitialD animeből. Még Ő sem hagyta abba. Lehet a rajzfilmániásoknak nagyobb a motiváció az alkotásra. Rendre újrakezdik, Bosozoku Greed is meg Keisuke is... :D

• Clamp
    Az EVO WRC is kiadásra kerül a csomagon belül, de leginkább az EditCar ami "értékes" benne, összkerekes drifteléshez ideális.
    Igyekeztem a lehető legprecízebben összerakni. Ha már japán gép és japcso forghalom, akkor már hasítson kanyarokból kifele, ahogy azt illik. Jó szórakozást :)
    >> Letöltés: Mitsubishi EVO IX - öszkerekes driftmod EditCar [2015]

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.03.28. 00:39:46
  • Clamp
    Az InitialD modok és a teljes képregényből és animációs sorozatból vett teljes autó kollekció megvan már talán 41aeimi munkássága nyomán. GTA és az éjszakai drift-versenyjátékok talán leggazdagabb gépparkja és pályaválasztéka még mindig GTA-SA ban található.
    Mi WR2-ban nem vagyunk ennyire rajongók, pedig szép dolgokat lehet csinálni ha van egy pici elszántság és drift mánia, de azért játék méretéhez képest tényleg tettünk le pár dolgot a modolás történelmi asztalára. Például japán forgalom, stb :)

Akit esetleg érdekel 41aeimi modok és InitialD driftgépek, íme Youtube profilja, videók alatt letöltések is találhatók, ahogyan nálam is. Tényleg egyik legjobb módszer ez, itt aki rátalál és tetszik neki a gép: egyszerűen hazaviheti videóval együtt.
    Aeimi YT profil itt >> GTA Oldies Sport Cars

• Clamp
    Képlinkelés próba 2, remélem beengedi ezt is. Már csak pár apróság van WR2-es verzióból. Még a héten megosztom az új EditCar-al.
  • Clamp
    Jó kis kép EVO-ról. Remélem beengedi SG
  • Clamp
    EVO IX WRC, gyakorlatilag nulláról újra lett csinálva DJ.Sámán féle alapok óta. Első rallimánia egyike volt :) Menettulajdonságokat finomítom mostanában a legtöbbet. Minden más is fontos, de ahogyan egy kanyarban viselkedik az orr és ahogyan kitolja a végét szalagkorlát érintése nélkül: így már érdemes tolni neki. Csúszás és nyomatékleadás egyensúly adja meg a végső tulajdonságokat..
  • Clamp
    Még azt a pár WIP pályát és kocsit kiadom 2015-ben. Borg-on is a kezdőoldalra beteszem az egészet. Jobb esetbe még 4-6 évig elmegyegetnek. YouTube profilban még talán tovább is. Van pár ralligép meg Wangan 240z stb. Utoljára még kipakolom ami a fiókban maradt :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2015.03.05. 23:21:18
  • TomAss75
    Sziasztok!
    Volt egy kis időm játszani úgyhogy kipróbáltam az új addon-jaitokat.
    Industrial Zone nagyon faja retrós pálya lett, a Targával ütős a PU feeling!
    A Porsche Targa is nagyon szuper, imádom az editcar-ját, aggresszív fartolós-driftelős, szóval király.
    Köszi mindenkinek!
    Utoljára szerkesztette: TomAss75, 2015.02.23. 17:09:38
  • Bence00111
    Porsche 911 Targa

Letöltés
  • Clamp
    Nem írom újra, linkelem az eredetit Krom mestertől. Hajnali az újdonság és pár javítás meg persze így teljes. Sötét éjszaka, pirkadás és hajnal amint a képeken is látszik majdan. Köszönet Kromnak az alapokért és a modellezőmunkáért valamint Adamraganak a versenyútvonal v2 v3 v4 megkreálásáért Jó szórakozást mindenkinek 2015-ben is WR2 :)
    . . .
    Industrial Zone v2 / 2015 (NFS-PU track conversion to MBWR/WR2) -> Fullnight (1), Night (3) and new Dawn (2) version

Original ReadMe by Krom:

Features:
    - Track can be raced Multi-Player (via Internet) well
    - Two directions: forward & backward
    - All other stuff not mentioned as bugs :)
    - Fixed AI / guiding arrows

Installation:
    Make sure to have MBWR installed :)
    Unpack RAR archive to MBWR folder, confirm Normandie scenery files replacement if asked.
    Install Normandie using "MBWR Manager by Krom" v0.4 or newer ( get from http://www.geocities.com/m3d_ru/).
    Installition complete, race Normandie !
    If you can`t see Normandie in track selection screen you may need to get "Driver No.1" profile savegame (Player 1).

Tech notes:
    Few patches may be released in future, but they won`t affect track ballance much.

Known bugs\errors:
    - all shortcuts are unusable, thats the cost of fixed guiding arrows and limitation of MBWR engine
    - no half-transparent surfaces
    - no animated models
    - no road signs & other knockable stuff (few experemental signs can be seen at start of forward track :)
    - no vertex shadows
    - problems selecting track with some profiles

Biggest thanks goes to Electronic Arts team for making NFS-PU game and designing this great track, I admire your work.
    My big thanks to Thanatos for source images for menu screens.
    I wish to thank all beta testers for helping me finding bugs and useful comments about whole conversion & specific details: T.Klein, Reilsss, Hzigy, Thanatos, Saffmeibiernet, Spirit.
    Thanks to MBWR community for support and bugreports.

And finaly:
    I do not take any responsibility in case this mod harms your software or hardware.
    I assume you own license copy of NFS-PU, in other case delete this Normandie mod immidietly.

Contact info:
    [email protected] + http://krom.reveur.de

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Track v2 v3 v4 and menu made by Adamraga

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Tested by Clamp

nightmod and v2 - 2015 dawn version added clouds, sounds and others. Sounds 90% original NFS.PU

Thanks Krom for this big work and unique addon map!!!

Thanks to Adamraga because perfect racing tracks!!!

For WR2 Download >> Industrtial v2 - 2015 Edition

• Clamp
    Jó kis éjszakai Nürburgring pálya. Nappal is nehéz, de éjjel már kifejezetten ismerni kell minden kanyart. Adamraga és a forgalommal és éjszakával meg téli verzióval dúsított pálya kitömörítés után több, mint 1 Giga. Érdekes, az eredeti játék teljes mérete volt 2 Giga. itt meg már 50 gigákról beszélgetünk.. :D
  • Clamp
    És az idei második kép. Ebben már lenne verseny más játékokkal is, de gőzöm sincs melyik játékban van még autópálya és belső nézet forgalommal. Talán GTA7
  • Clamp
    És az év első képe, természetesen már szinte kész. 2015 a Wangan Midnight mod éve lesz. Forgalomban száguldás a legjobb és legösszetettebb játék még mindig. Japán forgalommal még mindig csak WR2 ben. Többiek nem rúgnak labdába, kispadon maradt az egész mezőny.. :)
  • Clamp
    Boldog Új Évet Mindenkinek, a 2015-ös évre is hasonló jókat és alkotókedvet mindenkinek!!
    WR2 forever :)
  • sacko98
    Kellemes Ünnepeket Kívánok!!!
  • Bence00111
    Boldog Karácsonyt!
  • TomAss75
    Boldog Karácsonyt Mindenkinek!
  • Adaminho
    Boldog Karácsonyt neked is! Köszönünk mindent! :)
  • Clamp
    Előre is Boldog Karácsonyt mindenkinek, az autópálya mod késik kicsit. Nem otthon karácsonyozok és van egy új munkahelyem is. Nem sok időm volt mostanában. Lesz karácsonyi is, Krom-al és Adamraga-val közösen készítünk valamit. Az éjszakai autópálya is meglesz persze, mindenképp ki lesz adva. 30 letöltés is fontos :) Boldog ünnepeket kívánok és jó alkotókedvet mindenkinek!!

No Good Racing Civic gang - talán ebben is egyedülállóak vagyunk, nem tudok még egy japán forgalmas utcai versenyes játékról, amit modolni lehet. Ha valaki esetleg ráakadna: kérem linkelje :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.12.22. 09:27:52
  • Clamp
    Ezt kéne még "megvalósítani". Ez alatt az autópályát és a kocsi modellt wr2-be konvertálást értem. Kicsi a valszínűsége, hogy bármikoris saját RX7-emmel versenyezhetnék egy japcsi autópályán. Az ahggyán hogy megfizethetetlen, de brutál messze van egy kis száguldásért... :D

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.12.07. 02:02:39
  • Clamp
    Még egy a hátsófeléről. Újak se rosszak, de ez még husosabb és népszerűbb volt :)
  • Clamp
    Örülök, hogy még visszajárnak a törzstagok WR2 topikba. Igazából egész jó közösség volt alapjában. Talán ha nagyobb lett volna a verseny és minimum két rivális csapatot ki tudtunk volna állítani hazai pályán: sokkal többen "tolták" volna a fejlődés szekerét és most még előrébb lennénk. Bár azért így is élvonalban vannak a Magyarok, nincs rá panasz. Üdv mindenkinek a régiek közül!! :)

Ezt a videót még múlt hónapban készítettem, de nem volt itt megosztva. Hajnali Industrial Zone pálya és újonnan kiadott 2004-es Subaru WRX STi videó. Kicsit a súlyponttal variáltam, de nagyon pontosan kanyarodik és egyenletesen driftel nagy sebességnél is így tényleg újnak mondható. Hiába, az 5 év mégis csak számít editCar kikeverésében... :)
    >> WRX STi 2004 Wangan style <<

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.12.06. 23:23:26
  • sacko98
    Eltűntem sajnos de volt rá okom! A World Racing 2 azért még fentvan a gépen és amint lesz kicsi szabadidőm belefogunk valamibe (karácsonyra szeretnék alkotni valamit). Addigis a drift szerelmeseinek egykis hazai finomság ;)
    Oldalam
  • Clamp
    Köszi, de ez csupán a japó mániám mellékhatása. Ha valaki tiszteli a példaképeit: cserében kicsit kap az erejükből és magukkal rántja őket előre. Akinek meg nincs ilyen példaképe: ők terjesztik azt, hogy "elrepülnek az évek"....

Éveket elreptetni = tisztelet nélkül élni :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.12.04. 23:16:35
  • Adaminho
    Minden tiszteletem a tiéd! :)
  • Clamp
    Szerintem az hogy 4-5 éve modolom WR2-őt és még nem untam meg: valószínű azért van, mert mellette ezer más dolgot csinálok. Így nem marad időm megunni sem meg befejezni sem WR2-es monumentális terveimet. A másik ami erős motiváció, ha valakit Krom úgymond válaszra méltat aki egy fejlesztő-játékprogramozó és kész, kikódolt pályákat küld el "levélben" ezer idegenként: val.színű pont azért küldte el nekem, mert tudja jól: én addig nem lépek le cigizni meg csocsózni meg koktélozni, míg a munka nem haladt előre.

A japános mentalitás haszna első sorban az, hogy ha valakin ezt észreveszik: elsőre 3 szinttel magasabbra teszik a szintet és az elvárást. Ez az életben is mindenben így van, bármibe érdemes lelkesedéssel belekezdeni és végigvinni. Ezért van kormányos tesztelés, CMR DIRT-es pálya, éjszakai mod meg japán forgalom a "nevem" mögött. És igazad van: ha valaki szereti az autókat vagy bármit: nekik hosszabb, tartalmasabb és érdekesebb az élet :)

A japános maximalizmus és a hobbi és a munka minőségi összekeveredése hasznos dolog. Így van ez a Crayon Pop-al is. Aki amilyen példaképet tűz maga elé: abba az irányba fejlődik önkéntelenül. Legyen az sport, rajz, tánc és modding: az én példaképeim kitartanak és nem sunnyognak el meló után a hobbi elől... :)

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.12.03. 23:27:34
  • Adaminho
    Fu ezt vágjátok? :O emiatt lehet újra megnézem a játékot :D jónak tűnik nagyon a leírás alapján :)
  • Adaminho
    Beszarás, hogy te még nem untad meg ezt a gamet :DD respect :D 4-5 éve rongyossá függtük multiba ezt a játékot haverommal, és te már akkor is aktívan toltad itt a jó cuccokat :D nagy autó buzi vagyok én is, és tény, hogy manapság nincs jelenleg egy normális autós játék se a piacon, de ennek ellenére sajna meguntam már ezt a játékot, egyedül uncsi :S jó lenne, ha jönne a WR 3 :PP
  • Clamp
    Wangan Midnight Devil Z betateszt. Kicsit túlzásba vittem, ekkora sebesség mellett már szinte csak drift volt az egész.
    Életben már rég úgy jártam volna, mint a Z régi tulajdonosa. Kemény kis film... :)
    A 2009-es film alapján készült. >>

Utoljára szerkesztette: Clamp, 2014.11.22. 03:32:18