19568
World Racing 2 - 2005
World Racing 2 Champion Edition - 2022
World Racing 2 Champion Edition - 2022
-
RMarvin #19164 Nincs megkötés. Felőlem joy-stickkel is mehet, ha valakit az hoz lázba:))) Azt be lehet állítani, hogy legyen forgalom, illetve csakis azonos autók? -
Kormánnyal menne a multi? :) -
RMarvin #19162 Hétvégén kipróbáltuk multiban. Tunngle alatt hibátlanul ment az eredeti MP Lounge exével. Ketten sajna kevesen voltunk. Mit szólnátok egy nagyobb rendezvényhez valamikor hétvégén? -
Na úgy tűnik egy időben küldtök. Akkor meglett Szafanov elvtárs, ennek örülök :) -
Vladimir Safonov üzenetét keresd, középtájt.
Ez alatt a kép alatt lesz
Polish roads traffic-ot megnyitod jegyzettömbben és átírod a forgalomsűrűséget. Már rég csináltam, talán felső sor 3. szám 6-ra. Afölött már nem falusi forgalom :) -
Meg találtam :D -
Hát az a helyzet,hogy nem nagyon értek szót velük :D
Még egy kérdés : Polish Roadson eléggé bolond a forgalom.Olyannyira,hogy szinte alig lehet 100-on felül menni,mert előttem is vannak.szemből is jönnek. :-?? -
Hát vagy itt az oroszoknál találod meg valami vadfeltöltésben, vagy átküldöm ha az esetleg nem tetszene :)
Ruszki modok >> -
Ezez. Hol kapom meg szerinted?
-
Csak tipp, esetleg Sámán féle Loch Rannoch is lehet
-
eZ MELYIK mAP? -
Ez a lefixált megnyithatatlan, javíthatatlan üzenetmod egy csomó plusz üzenetet eredményez. Lehet jobban megéri, mint javítani... :D
-
Száguldozósvidi forgalommal. Kivételesen nem belső nézetből, hanem motorháztetős csúszkálás. Nehezebb onnan vezetni, de szebb a kilátás :)
Videó itt >>
[img]http://fc05.deviantart.net/fs70/i/2013/044/3/6/wrc_industrial_by_tiberio_san-d5ut955.png[img] -
Multihoz ezt kell letölteni és a mappából indítani. Régi MP Lounge behalt, valaki, pontosabban xXFlorianXx készített újat. Láttam androidra is, de működés közben még nem. Talán elfut ott is :)
MP Lounge 1.0 letöltés >> -
RMarvin #19150 Köszi! Régen használtam ezt a módszert, de ezek szerint megint élesítenem kell...
Amúgy vannak még multis szerverek itt, vagy csak én nem találtam egyet sem? -
Inkább menj át profiba és telepítsd párhuzamosan. Dual Boot videó és megoldódik a nemlétező probléma :) >>
-
RMarvin #19148 Na, megjött a válasz a Speedlinktől. Ez aztán a support... -
RMarvin #19147 Az is érdekes, hogy win7/64 alatt nem engedi máshová telepíteni, csak a program files alá. Konkrétan lefagy, ha a Browse-ra kattintok. Viszont ha a setup.exe kompatibilitását átrakjuk xp/sp2-re, akkor minden ok. Kár, hogy ez a trükk nem működik a kormány driverénél. -
AMG körrekord, kicsit driftelve. Kipörgásgátló aktív volt így vezethető a fenevad hegyiúton is. Autópályára készült egyébként nem driftre, de meglett az "arany" :)
-
A Win7-re telepítés szerintem mindenképp kompromisszum. Két OP-rendszer esetén mindig azt választja az ember, aminél 100%-on elfut a program. Ellenkező esetben ha működik is: nem telj értékű. XP párhuzamos telepítése max 3 óra, de a végeredmény biztos. Megéri :) -
RMarvin #19144 ok, köszi. Először én is azt hittem, hogy na végre valaki megoldotta 64bit-re is, de a ReSound már eleve gyanús volt. Utána láttam csak, hogy mi is az. Ráadásul a cég 1943-ban lett alapítva, akkortájt nem voltak ennyire népszerűek az autós játékok PC-n.
Új kormányt nem akarok venni, így is csak ritkán használom (értsd 5-6 évente 2-3 alkalom) most is csak a kislányom szerette volna kipróbálni. Na mindegy, jobb híján írtam a cégnek, hogy oldják meg a feladatot.
Akkor magyarán töröljem le az összes érintett illesztőprogit s várjam meg amíg a win7 frissíti magát valamikor? -
AMit olvastam a dologról: illesztőprogi törlése után Win7 frissítésekben szedi le magának ami kell és utána elvileg működik. De szerintem jobban jársz ha párhuzamosan telepítesz egy XP-t is. Indításkor kiválaszthatod melyikkel szeretnél indítani. Lehet egyszerűbb, mint ezeket a becsődölő játékgyártókat munkára bírni :) -
64-bites hallókészülék?? Eszem megáll, fontosabb, mint egy játékkormány illesztőprogija... :D A Canyon kormányokat tudom ajánlani. Logitech alap sokkal gagyibb volt, szépen visszaáll középre és nagyon jól kezelhető. AMi érdekes eltűnt az összes termékük. Lehet becsődöltek a sok buta online játék miatt. Ma már mindenki okostelefonnal rongyolja el az idejét a villamoson... :D -
RMarvin #19141 Ez valami hallókészülék-gyártó cég honlapja.
Azt nem tudom, miképp lehetne szimpla controllerként telepíteni windowson belül. -
És ezt az amerikai linket? 64 bit-re van kiírva.
>> -
RMarvin #19139 Szia,
Köszi szépen. Olvastam a minap, de nem jött össze. Nekem csak szimplán Unknown device-ként jelenik meg, nyoma sincs HUD-játékvezérlőnek. -
@RMarvin: Ezt olvastad már? Azt ajánlja illesztőprogi nélkül használható bár lehet nem teljesértékű >>
@Iceman: nem hiszem, de még sose próbáltam. Biztos van rá írás, de németül keress rá, mert német fórumokban a gyártók adnak, adtak tanácsot álnéven. -
RMarvin #19137 Sziasztok. Van esetleg valakinek megoldási javaslata arra, hogyan tudom telepíteni a Speedlink SL-6682-t win7 64bit alá? A gyártó oldalán nincs támogatva, ezekben a driver-kereső progikban nem bízok. Előre is köszi. A win7 nem ismeri fel driver nélkül, csak Unknown device, nagy büdös sárga felkiáltójellel. -
Látom pörög a fórum, mint rég... :D Nálunk nagyon ritka hogy válaszolnak a kérdésekre. Ez már akkor is így volt, amikor 1 éves sem volt a játék. Ez ilyen helyi sajátosság :) -
iceman1986 #19135 Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de tudtok valami toolt, amivel split screenben is lehet AI ellenfeleket varázsolni? Ketten körözni sem rossz, de azért nem az igazi :) Köszi! -
Kéne egy külső meghajtó csak WR2-nek. Lehet beruházok rá. Ha egyszer behal a gépem: minden elveszne.
Ezt a 206-ost meg piacra dobom már. Kap egy sima drivert és mindenki modolja ameddig szeretné. Ralli pilóták nélkül is ritkaság lesz WR2-ben :)
-
Addons-ok nélkül ki tudom irni. -
Ki tudod írni így készen DVD-re Levi? Alapból így kéne terjeszteni szerintem :) -
Az a legjobb :) Nekem is vissza kell tegyem, mert scaner-emet nem látja a 7-es ilesztőprogram pedig a legfrissebb. Fene se érti ezt az amerikai típusú visszafejlesztést :D -
Na megvan oldva,szomszédnak XP-je van,felraktuk ott,majd adathordozon át,most tökéletes :D -
A win7 verziót is érdemes cserélni. Van köztük selejtes verzió is. Én már dobtam ki kettőt. Mostani tökéletesen fut. Nézz másikat ha találsz, és frissítésekkel vigyázz, mert van hogy az rontja el a konfigot. -
De nekem a gépet annyira lebénitja,hogy kikapcsolom,és amikor kapcsolom vissza indul el az inditási javitás,és visszaáll egy olyan időpontra,amikor még nem volt telepitve a játék. -
Én XP telepítésemet viszem tovább. Ha egyszer telepítve van: ki is írhatod és bárhová áttehető. Win7 alatt egyedül a PrtScreen billentyű az ami nem működik. helyette a beépített billentyűt használom. Tobbi mükszik Win7-el is :)
-
Sziasztok! Ahogy felrakom Win 7-re a windows bolondul meg. Mit lehet kezdeni vele? -
Oké, köszi :)