19551
World Racing 2 - 2005

World Racing 2 Champion Edition - 2022

banner
  • RMarvin
    Na, megjött a válasz a Speedlinktől. Ez aztán a support...
  • RMarvin
    Az is érdekes, hogy win7/64 alatt nem engedi máshová telepíteni, csak a program files alá. Konkrétan lefagy, ha a Browse-ra kattintok. Viszont ha a setup.exe kompatibilitását átrakjuk xp/sp2-re, akkor minden ok. Kár, hogy ez a trükk nem működik a kormány driverénél.
  • Clamp
    AMG körrekord, kicsit driftelve. Kipörgásgátló aktív volt így vezethető a fenevad hegyiúton is. Autópályára készült egyébként nem driftre, de meglett az "arany" :)
  • Clamp
    A Win7-re telepítés szerintem mindenképp kompromisszum. Két OP-rendszer esetén mindig azt választja az ember, aminél 100%-on elfut a program. Ellenkező esetben ha működik is: nem telj értékű. XP párhuzamos telepítése max 3 óra, de a végeredmény biztos. Megéri :)
  • RMarvin
    ok, köszi. Először én is azt hittem, hogy na végre valaki megoldotta 64bit-re is, de a ReSound már eleve gyanús volt. Utána láttam csak, hogy mi is az. Ráadásul a cég 1943-ban lett alapítva, akkortájt nem voltak ennyire népszerűek az autós játékok PC-n.

Új kormányt nem akarok venni, így is csak ritkán használom (értsd 5-6 évente 2-3 alkalom) most is csak a kislányom szerette volna kipróbálni. Na mindegy, jobb híján írtam a cégnek, hogy oldják meg a feladatot.

Akkor magyarán töröljem le az összes érintett illesztőprogit s várjam meg amíg a win7 frissíti magát valamikor?
  • Clamp
    AMit olvastam a dologról: illesztőprogi törlése után Win7 frissítésekben szedi le magának ami kell és utána elvileg működik. De szerintem jobban jársz ha párhuzamosan telepítesz egy XP-t is. Indításkor kiválaszthatod melyikkel szeretnél indítani. Lehet egyszerűbb, mint ezeket a becsődölő játékgyártókat munkára bírni :)
  • Clamp
    64-bites hallókészülék?? Eszem megáll, fontosabb, mint egy játékkormány illesztőprogija... :D A Canyon kormányokat tudom ajánlani. Logitech alap sokkal gagyibb volt, szépen visszaáll középre és nagyon jól kezelhető. AMi érdekes eltűnt az összes termékük. Lehet becsődöltek a sok buta online játék miatt. Ma már mindenki okostelefonnal rongyolja el az idejét a villamoson... :D
  • RMarvin
    Ez valami hallókészülék-gyártó cég honlapja.

Azt nem tudom, miképp lehetne szimpla controllerként telepíteni windowson belül.
  • Clamp
    És ezt az amerikai linket? 64 bit-re van kiírva.
    >>
  • RMarvin
    Szia,

Köszi szépen. Olvastam a minap, de nem jött össze. Nekem csak szimplán Unknown device-ként jelenik meg, nyoma sincs HUD-játékvezérlőnek.
  • Clamp
    @RMarvin: Ezt olvastad már? Azt ajánlja illesztőprogi nélkül használható bár lehet nem teljesértékű >>

@Iceman: nem hiszem, de még sose próbáltam. Biztos van rá írás, de németül keress rá, mert német fórumokban a gyártók adnak, adtak tanácsot álnéven.
  • RMarvin
    Sziasztok. Van esetleg valakinek megoldási javaslata arra, hogyan tudom telepíteni a Speedlink SL-6682-t win7 64bit alá? A gyártó oldalán nincs támogatva, ezekben a driver-kereső progikban nem bízok. Előre is köszi. A win7 nem ismeri fel driver nélkül, csak Unknown device, nagy büdös sárga felkiáltójellel.
  • Clamp
    Látom pörög a fórum, mint rég... :D Nálunk nagyon ritka hogy válaszolnak a kérdésekre. Ez már akkor is így volt, amikor 1 éves sem volt a játék. Ez ilyen helyi sajátosság :)
  • iceman1986
    Sziasztok! Lehet, hogy hülye kérdés, de tudtok valami toolt, amivel split screenben is lehet AI ellenfeleket varázsolni? Ketten körözni sem rossz, de azért nem az igazi :) Köszi!
  • Clamp
    Kéne egy külső meghajtó csak WR2-nek. Lehet beruházok rá. Ha egyszer behal a gépem: minden elveszne.

Ezt a 206-ost meg piacra dobom már. Kap egy sima drivert és mindenki modolja ameddig szeretné. Ralli pilóták nélkül is ritkaság lesz WR2-ben :)
  • sovatalevi
    Addons-ok nélkül ki tudom irni.
  • Clamp
    Ki tudod írni így készen DVD-re Levi? Alapból így kéne terjeszteni szerintem :)
  • Clamp
    Az a legjobb :) Nekem is vissza kell tegyem, mert scaner-emet nem látja a 7-es ilesztőprogram pedig a legfrissebb. Fene se érti ezt az amerikai típusú visszafejlesztést :D
  • sovatalevi
    Na megvan oldva,szomszédnak XP-je van,felraktuk ott,majd adathordozon át,most tökéletes :D
  • Clamp
    A win7 verziót is érdemes cserélni. Van köztük selejtes verzió is. Én már dobtam ki kettőt. Mostani tökéletesen fut. Nézz másikat ha találsz, és frissítésekkel vigyázz, mert van hogy az rontja el a konfigot.
  • sovatalevi
    De nekem a gépet annyira lebénitja,hogy kikapcsolom,és amikor kapcsolom vissza indul el az inditási javitás,és visszaáll egy olyan időpontra,amikor még nem volt telepitve a játék.
  • Clamp
    Én XP telepítésemet viszem tovább. Ha egyszer telepítve van: ki is írhatod és bárhová áttehető. Win7 alatt egyedül a PrtScreen billentyű az ami nem működik. helyette a beépített billentyűt használom. Tobbi mükszik Win7-el is :)
  • sovatalevi
    Sziasztok! Ahogy felrakom Win 7-re a windows bolondul meg. Mit lehet kezdeni vele?
  • 12346
    Oké, köszi :)
  • Rezs
    ahova nem írtam arról nincs elképzelésem, h mi lehet:) a felső sorban lévő 200 lesz a spawn távolság. (valószínüleg)
  • 12346
    Köszönöm a választ :)

A sebességi/előzési együtthatót ki fogom próbálni, az most újdonság volt nekem. A harmadik oszlopban lévő nulláknak mi a szerepük? Vagy az az én szemszögemből mindegy.
    Az egyszerre megjelenő vasak, listán szereplő autók, meg az hogy milyen távolságban kezdje kiszórni, megvannak, max keverem őket és ezért kell tesztelgetni. A maradék 3(?) szám mit tud a felső sorban? :)
  • Rezs
    file tetején az
    -első szám az egyszerre renderelt maximális autók száma
    -200
    -a harmadik a listán szereplő autók száma.
    -220
    -201
    -0/1
    Alatta az autók neve után az
    -első szám a sebesség együttható. 1.0-nál annnyival megy amennyit a pálya ír 0.5nél 50%-al lassabb(traktor) 1.5nél 150% stb
    -második az előzés együtható 0.1-nél ha 10%-kal gyorsabb mint az előtte haladó, előzni fog. 0.2-nél már 20%-al gyorsabbnak kell lennie h előzzön.
  • Clamp
    Két adat biztos. Egyik a forgalomban résztvevő kocsik generéléséra vonatkozik. Ez változtatható, éjszakai ritka és nappali csúcsforgalom közt pályától függően 4-19 ig ajánlott. Afölött már mozdulni sem lehet. A másik a forgalomba kerülő modellek száma, vagyis a közlekedésben betett kocsik összesen hány féle. Ezt amúgy is változtatni kell, mert ha nem egyezik, akkor nem indul el a közlekedés. A többit nem tudom mire jó. Az már a programhoz tartozó, nem feltétlenül kell változtatni rajtuk, végülis minden más automata. Röviden ennyi.
  • 12346
    Aha akkó jóvan^^ Fú tényleg... ha már szóba került :) Van valami kis segédlet, hogy az slt fájlokban mi micsoda a fönti számok közül? Mert ritkán piszkálom őket, de akkor mindig újra kell tesztelgetnem, melyik mire is jó...:) Anno volt egy egy mondatos segédletem txt-ben erről, de nincs már meg.
  • Clamp
    Én csak az automatát használom. Próbáltam belemászni, de nekem nem működött a gyorsatás. Ha esetleg régebbi editort használsz akkor látszik is az eredmény. De így hogy automata a kanyar "bemeneteli sebesség" így csak akkor gyorsatanak fel, ha leveszed a sűrüséget track fileben 6 környékére és nincs előttük senki. Mert azt is figyeli a gép, hogy milyen a forgalom.
    Mire megtanulod: kiadják a WR3-at XD
  • 12346
    Eh, bocs. Magától értetődőnek vettem, hogy a forgalom AI-ra gondolok, ugyanis soha nem racsingolok, így az eszembe se jutott :)
    Szal az ő sebességüket szeretném módosítani, ahol indokolatlannak érzem a jelenlegit.
  • Clamp
    Most a páylára vagy a közlekedésre gondolsz, mert a versenypálya track file és a taffic file másképp kontrollálható. De stKit2-ben lehet módosítani ha esetleg valaki szeretné. Ezek az adatok automatára vannak beállítva, így ha csak valaki szándékosan nem vágja vissza, akkor ez nem változik.

Ami viszonta nagyon keskeny hegyi útról van szó, akkor elképzelhető, hogy a sebességre is kihat a versenytársaknál, mert a versenygenerálásnál a sebességoptimalizálás nem a legfejlettebb. Ez kizárólag az erdei versenyeknél jön elő , azoknál meg inkább a multi ami jó, gép nem lehet ellenfél touge driften pl :)
  • 12346
    Az AI sebességén lehet valahogy változtatni? Gondolom editoros mutatvány, de hátha nem :) Kicsit mókás pl, hogy bizonyos pályákon ilyen ~30 körüli sebességgel haladnak városon kívül.
  • TomAss75
    HERO kérdésére, azt hiszem az MtKit tud mox-ot exportálni .lwo (Lightwave) file-ként. Csak ha a mox nincs jelszóval védve. Az lwo-t már könnyebben fogod tudni 3d studio file formátumba konvertálni. Talán a DeepExploration is meg tudja csinálni.
  • Clamp
    Új rekord, a Polo WRC-t lecseréltem egy régebbi 206-osra. Francia pálya és francia kocsi. Ritka párosítás nálam :D
  • Clamp
    Mox filet mtKit2 programmal lehet megnyitni, ha WR2 progiból szeretnél áttenni kocsikat, pályákat: arra sajnsos nincs tutorial. Lehetséges az biztos konvertálás, GTA SA-ban láttam WR2-es modelleket. Esetleg őket kell megkérdezni. VW concept pl.
  • Ricsi234
    Hali! .mox fájlokat hogyan tudom megnyitni, és átkonvertálni 3ds,z3d,obj fájlokba?
  • Clamp
    Lassan 500 letöltés Honda CBR modban. Erre magam sem gondoltam mikor ezt a modot megalkottam, hogy lesz még rá kereslet :)
    Én most kicsit átnyergelek a játékra, eleget gyártottam már. Saját rekordomat nem fogom már megdönteni szerintem.

• Clamp
    Kitűnő ötlet :D Kellene belőle készíteni egy "modot", ha nem csinálják mg programban, akkor marad a mehanikus házituning. Egy kis kapcsolóval rá lehetne ereszteni az anyacsavart. Szerintem nagy sikere lenne :D
  • TomAss75
    Köszi. Akkor egyenlőre marad a 19-es anya a billentyűn.:)