22323
-
#18678 -
#18677 nabazmeg, takarodj -
yeoman #18676 Úgy látom még nem tűnt fel senkinek úgy h beírom h a mutatott nevek sorszámai egyeznek a "különleges" számokkal.
4 Locke
8 Reyes
15 Ford
16 Jarrah
23 Shephard
42 Kwon -
karajjj #18675 heti spoileres okoskodásom -
#18674 ja, Novak, vagy Novák, de ez nem annyira magyar vezetéknév. -
#18673 jó, nem mindet....:D -
sirdond #18672 mind a 360at? :) -
#18671 most így hirtelen beugrott...lehet, hogy Novák Laci neve van a keréken :D amúgy meg nem kell várni duvdéra....kilehet bogozni a hd-ból most is....:D -
sirdond #18670 én azért kíváncsi vagyok mennyi easter egg van a nevek között
talán majd az évad végén kiadnak ilyen bónusz dvdt amin lesz hd kép a kerékről :D (meg persze sok minden másról is) -
#18669 én csak annyit bírtam kinézni, hogy 'Nov...', de nem hinném, hogy magyar lenne :D -
#18668 Ha jól láttam a 33-as szám a keréken az magyar név....vagy nem. -
#18667 jah télleg...amúgy szerintem a David gyerek az a DS-t hallgatta :D -
#18666 De ezeket csak az igazi lostosok értékelik :D mások azt mondják hogy mi a fasz az a gyűrű meg mi a fasz az az inhaláló -
#18665 az jóvolt tényleg :D
5. évadban a kedvenc jelenetem volt mikor Sunék megtalálják a DSes gyűrűt a bölcsőben :D -
#18664 A tegnapi rész legeslegnagyobb mozzanata az inhaláló megtalálása.♠ -
#18663 utána mennyi időt volt azért Sawyerrel? ő ott volt a helikopteren és láthatta, + visszajöttek a többiek és ők is mesélhettek nekik erről. -
#18662 Ajajajjj
Az a fránya angol nyelv... szvsz semmi félreérthető nincs a mondatban -
#18661 Mar latom, hogy Jacob hozza az uj csapatot... vicces lenne, ha oket hozna megint el :D -
#18660 Pontosan.
Kozben kiderult, hogy a nem meghatarozott foneveknel hasznalnak az amcsik IT -et.
-
#18659 szerintem is ez van
a someone itt félreérhető, mivel az egyes szám, a them pedig valóban többes
de nem egy ember jön a szigetre, hanem több, ezért mond them -et -
#18658 Nyilván a hajózóknak kell segíteni, hogy megtalálják a szigetet. -
#18657 Nem az sem jo.
Bocsanat csak ertelmezni probaltam a mondatot, de nem sikerult. Elnezest a sok ertelmetlen hozzaszolasert. -
#18656 Tehat jo a mondat csak felrertheto. Nem tudjuk konkretan kinek kell segiteni, hogy azt megtalaljak aki a szigetre jon.
Most jol elmegyaraztam :D -
#18655 Nem!
Valaki jon a szigetre es szugsegem van ra, hogy segits nekik megtalani.
Tehat a templomosoknak (vagy kinek) kell segiteni, hogy azt megtalaljak aki a szigetre jon. -
#18654 "help them" az nem tobbesszam?
"Someone is coming to the Island and I need you to help him/her find it."
Nekem igy hangzana rendesen. -
#18653 az -
#18652 Mi ez itt? Angol nyelvlecke haladóknak? -
#18651 igen, az "it" itt a szigetre utal nem a "someone" -ra :) -
#18650 "Someone is coming to the Island and I need you to help them find it."
"valaki jön a szigetre és szeretném, ha segítenél neki idetalálni"
ez így hangzik szépen magyarul, angolul is teljesen helyes a mondat -
#18649 Spoileres!
Tehat. Jack nem emelekszik arra, hogy neki ki volt mar operalva a vakbele. Juliet operalta ki neki a szigeten.
Ez mar megint WTF vala.
Gyereke van? Uram atyam... de vicces volt, Hurley beszolasa "I am a candidate" aztan amikor Jack bemegy a fia meghalgattatasara a bejaratnal a poszteren "We welcome all candidates" :D:D:D
Szamok stimmeltek a vilagitotoronyban is.
Viszont volt a sorozatban egy fail mondat :
"Someone is coming to the Island and I need you to help them find it."
Az miert "it" a vegen?
"Someone is coming to the Island and I need you to help them find him/her"
VAGY HELYESEN
"Something is coming to the Island and I need you to help them find it."" -
#18648 Spoiler.
-
Ragnar360 #18647 -
#18646 haverotok LOK
-
#18645 most már én is így vagyok vele. 3 hónap és mindent (vagy nem) meg fogunk tudni, mi a fasznak agyaljak annyit? bambulok, néha benyögök egy "naneeeee"-t, vagy egy "baaaaaaaazzz [röhögés, mert olyan tök egyértelmű és egyszerű a megoldása egyes dolgokank]"-t, azt' csókolom -
#18644 én nem is nagyon gondókodok alatta :D néha erről-arról eszembe jut valami, de inkább csak nézem :D -
#18643 Én azt hittem, csak képzeli a csaj, hogy barátja van. -
#18642 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Jin tudhatta, hogy Kate vitte el a gyereket? Ő akkor a hajón volt már, mikor az 5 túlélő lelépett. -
#18641 de miért is volt meglepő sokatoknak a vége? :) mert én picit sem lepődtem meg :) -
#18640 majd a magyar szinkronban azt mondja -
#18639 kár hogy nem azt mondta jin hogy "LOK?"