Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Elõre is köszi!

Nem okoskodni akarok, csak extra infónak mondom, ha valaki nem tudná. És ha tévednék, javítsatok ki 😊
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
How much can you take,before you snap?
922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"
Sokat elárul az fix<#vigyor3>#vigyor3>
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Nagyon nem akarok belemenni, de én nem esek hasra az FF-tõl.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
megnéztem a tavalyi évadzárót, de nemtom hogy értik az utolsó mondatot
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Magyarázat, amit a 2008-as évad végén árultak el: a Dharma Initiative létrehozott egy "idõkaput". Az egyik vége a jelenben található az Antarktiszon. A másik pedig a Szigeten. Azonban a Sziget egy "idõbuborékban" van, így a múltban marad. Mindig, amikor valaki (Desmond) megnyomta a gombot a heccsben, a Sziget visszaállítódott az idejében, míg a jelen tovább folytatódott (vicces mondat😄)
Amikor az utolsó pillanatban nyomták meg a gombot, rés nyílt az idõbuborékon, ezen repült be az Oceanic majd zuhant a szigetre. Amikor a bunker felrobbant, kinyílt - vagy akkor már inkább kipukkadt😄 - az idõbuborék és minden a jelenbe ugrott. Jack, Jin, és Desmond az, aki ezt megtudta a Dharma Initiative vezetõjétõla 2008-as évadzáróban
Volt itt annak idején egy fan videó, a srác állította h õ készítette,be is linkelte ide h nézzük meg, nem tudjátok mi volt a videónak a címe???
tudom h youtube-on volt fent, ana johnson - we are c. zene ment alatta meg ez benne is volt talán a címben h "we are", bár így nem találom se itt se a fórumban:S
érdekes, érdekes😊 általában a teóriák szoktak ilyesmik lenni
utolsó mondatra van valami magyarázat? (akárkinek, akármilyen😉)
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
By nearly not pressing it, it opened the time bubble slightly, and Oceanic went through the bubble and crashed into the Island. When the hatch exploded, the time bubble was released, and accelerated into the present. It is Jack, Jin, and Desmond who come upon this knowledge by the leader of the Dharma Initiative in the Season Finale of 2008.
DFTBA ಠ_ಠ