Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
az egy ankh....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DöflingR
Az O és a L betûben is van ilyen madárszar 😄

Kicsikiraly
a T betût vmi madár sz*rta le? 😄

DFTBA ಠ_ಠ

DöflingR
Szvsz Richard lehet.. Amúgy Hurley amit fog fáklyát a tüzében valami jel van😄

LasDen
ki az aki a kép jobb alsó sarkában van??? a növéyeknél....és kik azok akik a feje felett vagy a T betû alatt vannak??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DöflingR
Tényleg nem szembetûnõ.. csak a fél kép kék 😄😄

Klemice
de ha most mindenki nagyobb a repülõnél akkor hogy férnek majd el a szigeten?

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

LasDen
bazz 😄 eddig észre se vettem, hogy mindenkin kék van 😄 nagyobbról nemtudok

DöflingR
Mindenki kék ruhát fog hordani _:_D:AS_D Egyébként nincs nagyobb méret?

LasDen
2 spoiler van rajta....igaz vagy hamis??? 😄

LasDen
de, csak az....

gibson9
a szezon eleji 0. epizódok azok csak összefoglalók, az elõzõ évadból? nem is láttam eddig ilyet és ugye az rtl-en sem vetítették.. ha nem az akkor nyomban neki állok leszedni 😄
Elõre is köszi!

gibson9
Davidoff reklám Lost szereplõkkel 😄

Josh Holloway
Evangeline Lilly

gibson9
kicsit olyan másnapos feje van... 😄

LasDen
Claire.......😄

tommygear
lol

Magoo
A Tûzparancs címü filmért alkották meg ezt a 'képzeletbeli' / 'fikcionális' vagy inkább 'filmes világ beli' légitársaságot, amelyet aztán elõszeretette használtak más filmekben, sorozatokban. Így került a LOST-ba is ez a légitársaság.
Nem okoskodni akarok, csak extra infónak mondom, ha valaki nem tudná. És ha tévednék, javítsatok ki 😊

gibson9
addig még megnézem vagy 2x az eddigi évadokat, hogy minél frissebbek legyenek az információk 😄

LasDen
már csak 60 nap....az semmi...lófasz...😄

LasDen
ma este lesz az RTL klubbon a Tûzparancs c. film Kurt Russellel és Steven Seagallal....a filmben bomba van egy gépen, ami az Oceanic Airlinesé 😄

Klemice
fitymafake

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

tommygear
jó még írjátok le páran h fake
gibson9
fééék, de ütõs az tuti 😄

faék

How much can you take,before you snap?

stargatelost
fake. üvegházhatás reklám amúgy

922044:16 SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE SYSTEM FAILURE \"I think I crashed your plane\"

Victor1103
Új Lost Season 6 Teaser!!!
Sokat elárul az fix<#vigyor3>

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

trident
Tudom, én is nézem, de a hobbit felirat engem ütött. 😊
Nagyon nem akarok belemenni, de én nem esek hasra az FF-tõl.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Herold
Nemcsak a hobbit, még 2 Lostos szereplõ van benne.

trident
HOBBIT <#nevetes1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

gibson9
nekem is csak most az újranézésnél tûnt fel, de legalább 10x visszatekertem, hogy jól értem e..

Klemice
nem néztem szinkronnal ilyen mélységében 😮

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

gibson9
a 4. évad 11. részében 40 perc 28nál John bemegy egy fakunyhóba és találkozik Claire-el és Jack "apjával".. és Jack "apja" azt mondja John-nak a szinkronban, hogy "jobb lenne ha senkinek nem szólna arról, hogy látta CHARLIE-T!? Közben az angol szinkronban, de még a feliratban is CLAIRE-rõl van szó... most csak én értem Charlie-nak vagy tényleg félre szinkronizálták?

Kicsikiraly

DFTBA &#3232;_&#3232;

gibson9

trident
<#finom>

Lacee
<#taps>

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

ProGabe
ABC has announced today that the sixth and final season of Lost will premiere on Tuesday, February 2nd 2010 with a special ” all-night event.” Basically, the night will kick-off at 8:00pm et with a one-hour recap special, followed at 9:00pm et with a two-hour premiere.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nincs mit, csütörtökön érettségizek, szurkoljatok😄

megnéztem a tavalyi évadzárót, de nemtom hogy értik az utolsó mondatot

gibson9
Köszönöm a saját és mindazok nevében, akiknek nem erõssége az angol <#worship>

magyarul, de azért spoilerben hagytam
Spoiler (katt a megjelenítéshez)

- Magyarázat, amit a 2008-as évad végén árultak el: a Dharma Initiative létrehozott egy "idõkaput". Az egyik vége a jelenben található az Antarktiszon. A másik pedig a Szigeten. Azonban a Sziget egy "idõbuborékban" van, így a múltban marad. Mindig, amikor valaki (Desmond) megnyomta a gombot a heccsben, a Sziget visszaállítódott az idejében, míg a jelen tovább folytatódott (vicces mondat😄)

Amikor az utolsó pillanatban nyomták meg a gombot, rés nyílt az idõbuborékon, ezen repült be az Oceanic majd zuhant a szigetre. Amikor a bunker felrobbant, kinyílt - vagy akkor már inkább kipukkadt😄 - az idõbuborék és minden a jelenbe ugrott. Jack, Jin, és Desmond az, aki ezt megtudta a Dharma Initiative vezetõjétõla 2008-as évadzáróban

Hi!!!!

Volt itt annak idején egy fan videó, a srác állította h õ készítette,be is linkelte ide h nézzük meg, nem tudjátok mi volt a videónak a címe???
tudom h youtube-on volt fent, ana johnson - we are c. zene ment alatta meg ez benne is volt talán a címben h "we are", bár így nem találom se itt se a fórumban:S
gibson9
ha nem akkora spoiler, akkor valaki fordítsa már le pls

(válasz spoilerre, de sztem nem veszélyes..)

érdekes, érdekes😊 általában a teóriák szoktak ilyesmik lenni
utolsó mondatra van valami magyarázat? (akárkinek, akármilyen😉)

Kicsikiraly
érdekes 6 ÉVADOS SPOILER AKI NEM AKARJA NE OLVASSA, junkieról, még a 3. évad környékén került ki:

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
- Explanation that is revealed near the end of the 2008 season: Dharma Initiative has created a “time door”. One end of the door exists in present time in Antarctica. The other end of the door is the Island. However, the Island exists in the “time bubble” in which it remains in the past. Everytime someone (Desmond) pressed the switch in the Hatch, the Island was reset further back in its own time, while the present continued onward.

By nearly not pressing it, it opened the time bubble slightly, and Oceanic went through the bubble and crashed into the Island. When the hatch exploded, the time bubble was released, and accelerated into the present. It is Jack, Jin, and Desmond who come upon this knowledge by the leader of the Dharma Initiative in the Season Finale of 2008.

DFTBA &#3232;_&#3232;

tommygear
Kicsikiraly
America's Funniest Home Videosból van sztem, az megy ABC-n.

DFTBA &#3232;_&#3232;

Herold
A csaj alkatilag hasonlít a kis Katie-hez, de remélem nem õ volt.

Abc, tengerpart, potyogó emberek ez csak is évadzáró stáb buli lehet. Mekkora parti lehetett már <#idiota><#mf2>

passatgt
abc, tengerpart, égbõl pottyant ember, gondoltam lost😄

gibson9
abc és tengerpartnak tûnik ez is.. de valószínûleg semmi köze a losthoz 😄