22323
-
#18558 Valaki küldene linket, ahonnan leszedhetem a 4.részt? -
#18557 Akkor csak CGI hiba volt:) -
#18556 Locke-ot egyértelműen azért választotta, mert Jack ellenlábasa volt a vezetésben és mert HITe volt a szigetben. Ergo tűzzel vassal megvédte volna. Ergo tökéletes "candidate" azaz jelölt lett volna ha Jacob meghal. -
#18555 Azok egyértelműen DHARMA kunyhók voltak. Ott voltak a hinták is. -
#18554 "Itt az a teoria megy, hogy ha a 815 soha sem zuhant le, akkor a utasok soha nem kerultek Ido LOOP-ban tehat nem robbant a bomba. De Ben csapata mar a szigeten volt tehat akkor mi a faszt keres Ben a tanari irodaban...???? Es nem ugy nez ki, mintha tudna barmirol is."
Soha nem kerültek időloopba ergo Faraday soha nem tudta hatástalanítani a bombát amit az amcsik ott hagytak a szigeten 54-ben. Lehet, hogy az vált instabillá és szállt el? (és lehet hogy nem is Dharma-s kunyhókat láttuk ott hanem a katonák által otthagyottakat? -
#18553 szerintem yemi, christian és locke miatt a halott emberek jönnek szóba, megkapja az összes emléküket is.. valamint a pókok amik elkapták nikit és paulot az is a füst volt.. hm -
#18552 sztem azt kéne már belátni hogy nem csak találomra bújuk bele a testekbe, hanem azokéba akik "vmilyen" szempontból speciálisak a sakk játszma szempontjából. -
#18551 apeh.. ördög is származik vhonnan:) -
cherubim06 #18550 Én még mindig nem értem, miért van a füstben egy pénztárgép, ami folyamatosan nyomtat??!! -
#18549 What are you? Fan made video
-
#18548 Spoiler - promo
Persze már, vége a kérdéseknek! -
#18547 lehet, hogy élő emberek testét is át tudja venni, de az is lehet, hogy az Jacob volt, ezt még nem tudhatjuk, de lehet, hogy nem is fogjuk megtudni -
#18546 Jo de ha jol emlekszem Walt sem halt meg, megis megjelent. -
#18545 Azt kérdi, hogy Christian ki volt valójában. -
#18544 ha azt nézzük, hogy miután Locke koporsóban ment a szigetre, és Nemezis átvette a testét, Christian és koporsóban került a szigetre, szóval Nemesis nyugodtan felvehette az ő testét is -
#18543 Ezt megis honnan szeded? -
#18542 egyik sem.. -
Hugh Hefner #18541 akkor most Jack faterja Jacob volt, vagy az ÚjLocke? -
#18540 Gondolom, mivel arról volt szó, hogy ők Jacob "testőrei", Jacob kioktatta korábban, hogy mit kell tennie. -
Blacktom #18539 a kunyhó körül, meg a templom körül szerintem csak szimpla hamu van
Bram vagy ki a szobor alatt is rajzolt maga köré - de hogy vajon ő honnan tudta, hogy ez így működik? Itt mindenki tud mindent, csak mi nem -
#18538 például...de lényegében pillanatok alatt eltűnt és a hamun kívül semmi nyoma nem maradt annak, hogy őt valaha galád módon tűzbe lökték....:D -
#18537 Jajaja, tehát pl. csontokra gondolsz?
Tudja a tök, csak én például erre gondoltam, aztán lehet mellélőttem. Ami érdekes abban a tűzben, hogy két kört láthatsz a tűz körül -dualitás?:) -
#18536 igen...de én arra gondoltam első sorban, hogy már az évadnyitóban is csak hamu volt a tűzben...semmi nyoma nem volt ott egy elégett embernek és akkor nem órák óta égett ott :D -
#18535 :)
A harmadik rész kibeszélőjében, a sorozatjunkie, ha jól emlékszem Waldi nagyon jól összeszedte, mikor ki jelent meg feketében, fehérben (fekete=nemezis, fehér javob?)
re LasDen: Ileana egy szütyőbe gyűjtötte a hamut.:) (bár persze lehet, hogy ez a hamu =/= kunyhós, templomos hamuval) -
karajjj #18534 saját spoileres írásom a részről, ha érdekel valakit :D -
#18533 amúgy érdekes, hogy jacobból nem maradt semmi miután a tűzbe lökte locke alike... -
Blacktom #18532 Nem tartom valószínűnek, de azért jól hangzik ez a hamus-füstös dolog:D Jól nézne ki mikor a fehér hamut beleszórják a forrásba, ettől feléled a Nagy Fehér Jacob-füst és összeverekedik a feketével:D Végülis minden fekete, a ruha, a kő a mérlegen, meg maga a füst - akkor Jacob legyen a fehér verzió:)
Lassan, de biztosan kezd itt valami körvonalazódni:) Kicsit már másról szólnak ezek az epizódok, mint 3 éve:D -
bcrics #18531 Jó ez a totyik! -
#18530 nincs több füst....csak egy van, aki képes 2 v 3 részre szakadni... -
Hellsing47 #18529 a barátnője nem akkor tünt el, hanem még jóval régebben megölték -
#18528 Amugy ez feltunt valakinek??
Miert van Sayid neve ketszer a falra irva???? -
#18527 Amugy meg varjunk egy picit.
Miert mondja Nemesis, hogy az Jacob barlangja? Jacob nem a szobor alatt csucsult? Amikor Nemesis meglatta a Black Rock-ot akkor a barlangbol lathatta nem?
Szeintem Nemesis kamuzik es az az o barlangja. -
#18526 Egy kis erdekesseg :
This is the biblical Jacob and Esau story! The brothers were constantly fighting over birthrights! Richard had chains on him but now they are gone plus he to me looks very egyptian! The statue is of an egyptian idol which Esau worshiped idols and Jacob didn't! Pillar of smoke protects the egyptian slaves from Pharaoh in the Moses story. It all seems very biblical. Now for the numbers IDK what they mean! They could be there to throw people off! -
#18525 Amugy egyaltalan nem lepodnek meg ha ugy lenne vege, hogy tortenik valami WTF majd a kov kepernyi az, hogy Jack fakszik a fuben, kinyitja a szemet felal, kaba meg, kimegy a partra, meglatja a roncsot es mindenki kiabal, kapcsol, hogy mivan es ilyen maniakus veszett fejjel :
No.... no.... NO!
NOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!
BOOM ... LOST -
#18524 A Lost jateknak az a vege, hogy a csavokam, Eliot, barkaban elhagya a szigetet. Hirtelen a barkaban megszolal a radio es az a repulogep ker segitseget amin o is ott volt amikor lezuhantak. Tehat epp most latja a gepet lezuhanni. Pofat vag.
Kovetkezo jelenet az, hogy felebred a szigeten, ott a roncs meg a part, Michael Walk utan kiabal es odarohan hozza a baratnoje aki eredetileg az elso zuhanasnal eltunt es ot kereste egesz vegig.
Tehat ha hihetunk a jateknak akkor van egy Reset gomb valahol, ami ujra kezdi az egeszet valami alternativakkal.
Mivan akkor, ha a Desmond gombnyomas azert volt, hogy ne legyen Island reset...? Mi van akkor ha nem nyomod meg a gombot akkor hirtelen egy uj alternativ vilag kezdodik?
-
#18523 Mi a helyzet Ben-el aki megidézte a füstöt? ráadásul többet is! vagy a csatározásuk Widmoore-al akivel valmi közös szabályokról rebegtek?
Ben valmit még tudhat, mégha nem is látta Jacob-ot... valmint ha olyan megtalálhatatlan a sziget, mit keresett ott az atombomba project, meg az alap dharmások
másrészről túlságosan kivan hangsúllyozva hogy a füst és locke olyan gonosz.. így hol a csattanó? :)
vagy tényleg csak a jó és rossz harcáról szól az egész.. aztán ha lehúzták az összes szereplőt, akkor a végén látunk egy képsort amiben jön a "Dharma 2"-es csoport plussz egy 787es dreamliner zuhan a sziget felé?
még úgy nézném vagy 3évig... -
#18522 a "visszaemlékezésben" Jacob megérintette mindkettőt, de Jin-t nézte.. de persze lehet ez nem jelent semmit.. -
#18521 nemezis is mondta, hogy még ő se tudja, hogy kwon jin vagy sun-e...de szerintem mindkettő :D -
#18520 az nem derult ki eddig szerintem hogy kwon jine.. -
#18519 De Jacob Kate-et is megerintette.. es a falon sok noi nev van.