22323
-
#18718 számítástechnikában a default az alapértelmezést jelenti, és mivel ez egy informatikai rum, telejsen rendben van;) -
#18717 mégis jelenti azt, hogy alap...:D
a sztakiban én azé megbízok :D -
#18716 Nem akarok átmenni nyelvészkedésbe de a defaultnak nincs olyan jelentése, hogy alapértelmezett.
Ez egy idióta magyar szóösszetétel és ha egy angolnak úgy hivatkozol a defaultra mint alapértelmezés akkor csak bután néz rád.
Ugyanis az lapaértelmezés című ferdítés onnan jön, hogy hiba esetén visszaállítandó beállítás. És nem pedig alapbeállítás....
Mielőtt fail-t emlegetsz azelőtt nézz utána.
ÉS az alapértelmezett az nem átlagos minimális jelentése... IQ bajnokok.. remélem nem fordítotok egy filmet se...
Ja és a sztaki kibővített szótára nem ér semmit. Ugyanis userek által szerkeszthető azt a részt nem ellenőrzi senki... -
#18715 őő fail. ha mindenképpen kötekedni akarsz, igen, ezeket is jelenti. viszont minimális IQ-val is ki lehet találni hogy én az átlagos, alapértelmezett jelentésére gondoltam. -
#18714 Bucsernek is van igaza, azokat is jelenti
persze attól még defaultként (:D) az alapértelmezett jelentését használjuk
default -
#18713 fail -
#18712 default = alapértelmezett te
-
#18711 Spoiler!
-
#18710 default tudod-e mit jelent?
gy.k.: bedőlés, fizetésképtelenség, hiba...
Szóval nem szlenget használsz, hanem csak nem tudsz angolul. -
sirdond #18709 én meg nem értem,hogy miért ne lehetne sarah? (amúgy is van egy fia)
szvsz pár dolgot nagyon túlkomplikáltok -
#18708 etus a szomszédokból -
#18707 LOK BAZDMEG LOK EZAZ!!!! -
#18706 a srác legalább 13 éves, nem hiszem, hogy Sarah... csalódnék:( -
#18705 miért is kell wtf -nak lennie az anyának? láttuk már Jack exét flashbackekben, ő az anya :) -
#18704 Libby? Cassidy? Cassidy király lenne, nem tudom miért, de bejönne -
sirdond #18703 sarah shephard -
#18702 lock zöld szemű. csak kéxemű lehet...Charlotte? -
#18701 szerintem lok az anya -
#18700 Tényleg, Penny is lehetne, abban igazad van, valaki olyan lehet, akit ismerünk már.:)
-
#18699 ja, ez nekem is eszembe jutott,
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hahaha Jack a gerontofil apuci. Juliet a kézenfekvő, de szerintem még akár Penny is lehet -
#18698 Juliet.
na jó, elárulom:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ms. Hawking! :) -
#18697 szerintetek ki lehet David anyja? tutira valaki vaddöfak -
#18696 jaja. de az igazi szleng ha angolul irod az egeszet. -
#18695 az már szleng ha egy mondatba belerakok egy angol szót??? :D jó tudni...:D -
#18694 az answerst azért írtam mert konkrétan ezzel volt baja vkinek hogy benne van az előzetesben mindig.
default meg... neten vagyunk, netes szleng, nem értem a problémádat, én ezt a szót így használom -
#18693 tenkju -
#18692 defaultból, answer???? O_o -
#18691 tud -
#18690 mi baja mindenkinek h semmi answers? nem tudtuk meg mi lett Claire-rel? Nem tudtuk meg mi a számok igazi jelentése? Nem tudtuk meg miért pont őhozzájuk ment el Jacob? már deafultból gondolja mindenki azt h deszar a sorozat, vagy szimplán túl hülyék h emlékezzenek minden kérdésre amit meg kell válaszolni -
#18689 off: még mindig nem találtam normális, lehetőleg ingyenes progit ehhez a chatroulettehez, hogy tudjak küldeni fake kamera képet, mint a lent látható képen is... néha jó lenne hülyülni :D esetleg vki tud ilyet? :D -
#18688 -
#18687 -
#18686 Episode 6.06 - Sundown - Promo 2
Spoiler
-
#18685 A:sD:aS:dAS:DA:sDA:sDA:SD: -
#18684 Gondolom mikor visszatértek a szigetre azért megbeszéltek pár dolgot... -
#18683 Vagy csak gyerek vagy még hozzá és felét sem érted amiről szó van a sorozatban. -
#18682 -
#18681 -
#18680 Gratulalok! -
sirdond #18679 na, ezen jót röhögtem így este :D