Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
emlékeztek 5. évad elsõ részére? 50-60 ezer seeder és 100ezer letöltõ? na most 1 gigát így elég lassan szedtek majd le 😄
DFTBA ಠ_ಠ
Ha eddig kibírtam, /azthiszem 193nap/ az a két nap már semmi...
Inkább várok addig míg a számláló engedi hogy nézhessük😄
Mert addig a számokat sem írhatták be míg nem jelzett a gép!!!
Így addig én sem tudom nézni amíg nem jelez... ennyi
TÜRELEM SRÁCOK!!!!
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
Naszóval, megpróbálom leírni a tartalmat röviden, lehet h pontatlan kicsit, mert az audio kivehetetlen volt helyenként:
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
A szigeten: Kate felébred egy fán, lemászik, majd találkozik Miles-szal akivel arra a következtetésre jutnak hogy már nem '77ben hanem '07ben vannak. Megtalálják a swan hátsó bejáratát, és magát a swant is ami ugyanolyan állapotban van mint mikor Des felrobbantotta. Sawyer nekiesik Jacknek mert õt hibáztatja Juliet haláláért. Hirtelen meghallják Juliet kiáltását a romok alól. Közös erõvel, és a Dharma kocsi segítségével eltakarítják a romokat felõle, és Sawyer lemászik a lyukba hogy elbúcsúzzon Juliettõl. Van köztük egy pár perces beszélgetés, de ezt egy sziréna miatt nem értettem. Eközben Hurley hangokat hall a dzsungelbõl, melyeket követve találkozik Jacobbal, aki közli vele hogy egy órája halt meg, és hogy egy régi barát ölte meg aki "megunta a társaságát". Közli vele továbbá hogy Sayidot a templomba kell vinniük, és hogy Jin tudja az utat (Rousseauékkal volt ott).
Eközben a szobornál Ben ráébred hogy mit cselekedett, "Locke" pedig megkéri hogy hívja oda Alpertet mert beszélni akar vele. Ben kimegy a szabadba, ahol Alpert nekiesik, és a földre löki ahol Ben szembesül Locke holttestével. Richard nem megy be a szoborba, bemegy viszont Bram, és pár másik ember a "shadow of the statue"-sok közül. Bent tüzet nyitnak "Locke" ra aki eltûnik a szemük elõl. Hirtelen megjelenik a füst, és mindenkit megöl. Bram még tud rajzolni egy szenes fadarabbal egy hamukört maga köré, de a füst hozzávág egy tárgyat ami kitaszítja a körbõl, majd õt is megöli.A közjáték után "Locke" megjelenik Ben mögött, és ezt mondja : "Sorry you had to see me like that" (Sajnálom hogy így kellett látnod)
Ha valamit kihagytam, bocsi de csak 2x láttam, és nem is értettem mindent.
aki pedig a hd-re azt mondja hogy sznobizmus, az vagy soha eleteben nem latott valodi hd tartalmat, vagy szimplan vak.
ha van HD-ready, vagy full-HD kijelzõje az embernek, akkor miért ne HD-ban nézze a dolgokat? vagy ti azt hisztek, hogy a 14-es crt miatt szedjük HD-ban a dolgokat? 1 giga. a mai net és háttértár-árak mellett ez nem sok
a minõség meg csak addig nem érdekel, amíg nem szoksz hozzá a tûéles képhez. nekem már a DVD képe is homályos, ez nem sznobság, hanem megszokás kérdése. nem hinném, hogy innen bárki is megelégedne a fekete-fehér képpel és a zajos, monó hanggal. nyugaton a HD teljesen alap, sajnos ebben is le vagyunk maradva 10-15 évvel
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
MINDEN országos sorozatból készül HD-rip, ami nem Blu-ray, de ne hasonlítsuk már össze egy kamerával felvett szarral azt, ami pont olyan minõség, mint amit az amerikaiak látnak a saját tévéjükön
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
mindegy, ilyen fos minosegben nem erdekel, azon a 2-3 napon mar nem mulik, lost-ot hd-ben nezzuk..
http://ustream.vo.llnwd.net/pd1/0/1/4/4342/4342548/1_1143955_4342548.flv
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
írjuk be hogy from:Syndey to:Los Angeles és válasszuk ki: 2009.09.22.
és one-way
és lapozzunk az utolsó oldalra😊
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊