22323
-
#18798 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de a báty azért nadiaval, mert ő lökte oda nadiat...szóval Sayid nem akar vele lenni vagy mi :D -
#18797 nekem volt egy "elvetemült" ötletem az előbb, aztán úgy döntöttem hogy mégsem írom be, mert egy-két ponton sántikál... nade azért leírom
az alternatív valóság szerintem az a valóság, ahol Nemezis kijutott a szigetről... talán erre utal a mai rész is, amit Sayidnak ígért, és ami a részben történt
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát hogy Sayid Nadira -ra vágyik, és ott van Nadia neki :) persze a bátya kérdéses, azt hittem, hogy meg fog halni amúgy, és így nem lesz akadálya hogy összejöjjenek, de ez már egy másik történet
a készítők is említették asszem a mostani évad indulásánál, vagyis a nyitórész után, hogy a két valóság valahol "össze fog érni" szerintem ez a pont Nemezis kijutása lesz a szigetről, és lehet hogy gonosz, de úgylátszik megtartja az ígéretét :) nem lennék meglepve egy olyan alternatív valóságbeli helyzetképről, ahol Claire együtt van Aaronnal
és azon sem lennék meglepve hogy az előző részben Jack azért kezdett el kijönni a fiával, mert a mostani valóságban át fog állni Nemezishez, aki cserébe ezt adja neki
persze lehet hülyeség :) no mind1 :D -
Abban viszont félreértettél, hogy nem mondom, hogy jó Nemezis, persze, hogy nem! #18776-nál a végén ki is hangsúlyozom. A #18763-ban csak vicceltem az utolsónál.:)
Van még 10 rész ugye, ki kell lassan derüljön. A te koncepciódra utal rengeteg dolog már a kezdetektől a fekete fehér dualitás, sőt, logikailag is ez tűnik célszerűnek. Majd látjuk, milyen meglepetéseket kapunk még a nyakunkba.:)
Ezen felül nekem egy nagy kérdésem van még. Az ALT a végjáték, vagy pedig egy létrejött anomália?
-
#18795 jah :D -
#18794 átsiklottam felette, ezek szerint egyre gondoltunk. te is éhesen nézted? :D -
#18793 Jacob persze manipulál, mert nem mondhatta azt, hogy gyere a szigetre, mert el fog szabadulni a gonosz, és fel kell vele vennünk a harcot
persze még mindig nem tudni, hogy miért pont ezek az emberek kellettek nekik, de látható hogy az alternatív valóságban is összefügg a sorsuk, előbb-utóbb mindenki találkozik legalább egy olyan emberrel aki a szigeten volt (vagy lett volna ha lezuhan a repülő)
szerintem pedig egyértelműen fehér és fekete a dolog... Jacob a jó (nem Isteni szinten, nem szent ő, nem is angyal, nincs glória a feje felett, és nem kíséri minden léptét fényáradat) Nemezis pedig a rossz
ilyet egy jó szereplő nem mond vigyorral az arcán, hogy mindenkit megölök aki ellenszegül nekem :) naugye :) -
#18792 ez most valami vicc??? :D
#18756 -
#18791 én aszittem mikor megláttam, hogy tovább marad.... -
#18790 ja igen! én kértem volna a tojásából
de most komolyan. minden filmben, amikor ilyen helyzet jön elő, sosem kérnek, reméltem, hogy Sayid máshogy tesz és elmammog egy jól sikerült 3 tojásos rántottán -
#18789 Jajj a huncut mindenit.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Amúgy még Keamy akarom mondani KÍMI baszott oda hogy feltűnt -
#18788 Nekem még mindig "2" a kedvencem. -
#18787 szpojlerezel itt, az atyaúristenit neki! -
#18786 ma részben a két kedvencem LOK és SZAJID voltak, köszönöm -
#18785 Sayler :DDDDDDDDDDDDDDDd -
#18784 sawyer -
#18783 Slayer.... -
Lotczi #18782 Az Sayer volt és ő fel van írva a falra Kate pedig nincs... -
r4pt0r #18781 Gondolom mindenki emlékszik amikor elveszi a mérlegről a fehér követ és edlobja, vagyis a jó (feltételezzük), eltűnik és marad a rossz.
Egyébként azért nem ölheti meg Katet, mert senkit nem ölhet meg közülük, figyelmeztette is a kis srác. -
#18780 Lehet, hogy az alternatív 2004 valójában egy "mátrix", ahol mindenki boldog. Bár jelenleg nem minden szereplő élete tökéletes ott, de talán ennek is megvan az oka.
Szerintem Nemezis mindenkit befűzött előbb-utóbb, aki ott később felbukkant. -
#18779 nem feltétlenül...:D hisz Katenek "jobb" az élete mint ha simán landolt volna LA-ben...de talán még Sawyer is ilyen...bár a Juliettel történtek után nem biztos :D -
#18778 Jacob az aki látszólag ismeri a jövőt és a cselekmények kimeneteleit.
Nemezis improvizál, de azt persze professzionális módon teszi. Egy dolgot tudott csak "előre", azt, amit Locke mondott el neki a keréknél. -
njozef1984 #18777 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ezzel én is egyetértek, hogy Jacob nem teljesen jó, mert rengeteg embert életét keserítette meg azzal hogy a szigetre kerültek -
#18776 És mi van akkor, ha egyik sem "jó"? Ez alatt azt értem, hogy mindkét fél (ahogy szinte az összes losti) a saját érdekei szerint halad, a saját pecsenyéit sütögeti.
Nekem inkább ez tűnik reálisnak, ahol nem egyértelmű a keresztény értelemben vett jó fogalma (ilyet leginkább Desmondnál, Juliettnél, Jacknél illetve Charlienál láthatsz, akik önös érdeküket tudták félretenni). Jacob leginkább nyomort, szenvedést okozott, irányít, befolyásol. Mondhatnánk, hogy ad lehetőséget a választásra, hogy lelkileg, spirituálisan magasabb szintre fejlődjön a szigetre vetődött, de ezek nekem hamis választásoknak tűnnek.
Lehet, hogy marha nagyot tévedek. Valljuk be, még mindig nem ismerjük az igazi mozgató rugókat: a két személyt és céljaikat részletesen.
Utolsó gondolat: persze nem azt akarom mondani, hogy Nemezis jó, a francokat.:) Szigorúan egomán, aki eltapos mindenkit. Csak arra akartam utalni, hogy szimpatikus az ötlet, hogy jó-gonosz párharcról van szó, de én a "jót" nem tudom még egyértelműen Jacobbal azonosítani. :) -
njozef1984 #18775 nem is figyeltem hogy írom a neveket bocs, figyelmetlen voltam -
njozef1984 #18774 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Emlékeztek, még az első dupla rész után írtam poénból hogy look (nemesis) igazából Lucifer. És szabadulni akar az őt fogva tartó szigetről. Még a végén igazam lesz :D úgy viselkedik mint az ördög, teszi a szépet, megkörnyékez és eszre sem veszed de már teljesen a hatása alatt vagy. Mindent megteszel az ő kívánságára, mert ígért neked valami olyat aminek nem tudsz ellenállni. És az összes lépést, ok okozatot tudja előre. Ha tesz vagy mond valamit tudja előre mi lesz a következménye, de azt hiszem ezt már az előző évadra visszamenőleg is mondhatjuk. -
#18773 attól hogy valaki megöl pár embert még nem biztos hogy rossz :D
a neveknek meg ebben a topikban furcsa evoluciója van :D -
#18772 megnéztem ezt a részt de csak annyit tudok mondani hogy: wtf -
#18771 az jó lesz locke-nak is
-
#18770 look vazzeg...
na jó, feladtam...
legyen a neve inkább luk, és mondja neki majd Jacob hogy luk én vagyok az apád
pf. -
#18769 hát figyelj...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Locke a templomban szó nélkül megölt pár embert, Jacobot is megölette, az ő lelkén szárad a japó és szemüveges segédjének halála is. Akkor emlékezzünk vissza az előző évadokra, amikor füst alakban gyilkolgatott. Szóval, én mint egyszeri ember azt gondolom, hogy aki ennyit gyilkol, az gonosz. Én szerintem egy hatalmas kurvaanyját mondanék a végén ha kiderülne Nemezisről hogy ő a jó és Jacob volt a rossz. Emlékezz csak az ominózus tengerparti beszélgetésre, ott is feketében volt Nemezis, ez is jelent valamit. Egyértelmű, hogy Locke gonosz. Én azokat nem értem, akik kételkednek ebben... hogy ők mire alapozva mondják ezt? :D -
njozef1984 #18768 szerintem look egyértelmüen gonosz -
#18767 érteni érthető....csak nem tudjuk a választ, mivel nem válaszolták meg konkrétan.... -
#18766 Gyerekek akkor most lok kicsoda?Jo vagy gonosz?Meg sayid jo vagy rossz?Mar nem erteni az egeszet. -
sirdond #18765 azért,mert megígérte claire-nek,hogy visszakapja a gyerekét
-
#18764 naja, semmit nem lehet tudni :)
I love Lost! :D -
#18763 Azért vág egy fejet.:D
Nehéz megmondani, a: de lehet nem tartja veszélyesnek; b: ott, mindenki előtt nem akarja megtenni; c: mert ő az igazán jóságos. -
#18762 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!vagy tudja, hogy Claire majd úgyis gondoskodik róla :D -
#18761 thx, már meg is néztem
jó kis rész volt :)
egyet nem értek csak...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A rész legvégén amikor Sayid, Claire és Kate kijönnek a templomból, akkor Nemezis Kate -et miért nem ölte meg? A: vagy szüksége van az összes "oceanic six -re" vagy B: belőle is gonoszt akar varázsolni mint Sayidból.
Mindenesetre lehetne már jövőhét :) -
#18760 aki nem tud hosszupuskás feliratig várni. -
Ragnar360 #18759 na ez igen - elégjó rész volt :) ha a múlthetivel szembeállítjuk akkor ez igencsak üti azt :D