22323
-
#18878 :D lol -
#18877 KÉPET ! -
#18876 KÉPET JAJA!!! -
#18875 KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
#18874 -
cherubim06 #18873 A Róma c. sorozatban prostit játszik igen meggyőzően és teljesen meztelenül (is) -
#18872 soha nem nézek ilyen sneak peak -eket meg promókat úgyhogy légyszi ne is beszéljetek róla :D max spoilerben :P -
Eddig még nem voltak, szerintem pont ideje, meg még lehet offolni is... De a legjobb videó a Lost: Baywatch volt! :D (thx Szolnokboy)
Na ezt neked! -
#18870 micsoda párhuzam...:D -
#18869 2 nap 20 óra.:)
Gondolom nem bánja sneki sem, ha néhány sneak peak és videót linkelek. SPOILER!
-
#18868 télleg, szorri -
#18867 dugnám ezt a hölgyet -
#18866 ő, csak nem tudtam a nevét -
#18865 -
Ragnar360 #18864 lol ez nagyon komoly :D -
#18863 Na ki mondta? -
sirdond #18862 igazad van,tényleg felesleges ezzel offolni -
#18861 nem látod te át ezt a képet egységesen, de ne offoljunk tovább. :) nézegesd a hsz-eket a film és dvd híreknél, majd rájössz, am meg mindenki utálja itt. -
sirdond #18860 no offense, de attól,hogy valakinek nem értesz egyet a véleményével még nem kellene burkoltan lehülyézni :) -
#18859 OFF
van az a winnie nevű okoskodó arc, van neki a blogja, és sokat rontja itt az sg-n is a levegőt a film és dvd híreket olvasó közönség legnagyobb bánatára. a brigád ellene lett megalapítva. :) -
#18858 zsír....:D
am mi az az anti-winnie brigád?? :D -
#18857 ez mekkora, istenem! :DDD
-
#18856 -
#18855 Újabb visszatérő a Lost-ba:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Michelle Rodriguez (Ana Lucia) -
#18854 a múlt heti részben asszem valaki mondta (Locke temetése előtt), hogy már nem tud külalakot váltani, valószínűleg Jacob halála miatt. -
#18853 desmond centrikus rész talán a 13. -
jozef1976 #18852 És hol a rákban van már Desmond? Mert szerintem kulcsfontosságú a szerepe... -
#18851 Mar elnezest de en az otodik evad eleje ota erzem, hogy fulladozik a sorozat. Amugy nem igazan ertem ez most hogy jott ide. -
#18850 Most nézem az csak a 9. :( -
#18849 Ab aterno (ricsárd centrikus rész) jövő heti után lesz? -
#18848 Palesz: Majdnem igen.:) Nem simán mi lenne ha, hanem nagyjából a 77-es bombarobbanás sikerült, de úgy, hogy Jacob sem találkozott velük, nem kereste fel őket.
Akyyy: amikor kijön Nemezis a szobor alól, akkor mondja Richarnak, hogy jó téged látni a láncaid nélkül. A fordításban is volt valami gubanc, de:
spoiler is meg nem is (1:17-től): link.
FRenkie: szurkolok, hogy ne legyen heroes, mert megzavarodok.:D Azért sok dolog derült ki, de például a világítótornyot is megmutatták, nem magyarázták (de ugyanígy még egy rakat dolgot).
-
MolniGee #18847 Szenzációs akciós áron vehetsz lostos pólókat márciusban a www.polo16.hu webshopjában!
2DB Póló vásárlása esetén 500FT kedvezmény!
3DB Póló vásárlása esetén 1000FT kedvezmény!
Ezt nem lehet kihagyni!
-
#18846 nekem az nem tetszik az egészben hogy elkezdett nagyon másfelé huzodni a történet, az elején jo lezuhant a gép elkezdetek tulélési modot találni, közben találkoztak öslakosokkal, meg a dharma-s részig jo a történet, de szerintem utána már nagy irányban elhuz a dolog, vagy nemtudom igy elmagyarázni remélem értetek -
chewi #18845 Az 5.-ik évadban Richard azt mondja Sun-nak a dharmás fényképről, hogy a fényképen szereplők mind meghaltak " láttam őket meghalni " , ennek ellenére a 6.ik évad negyedik részében találkozik Sawyerrel -
#18844 Én is nagy lost fan vagyok, pont ezért vagyok csalódott. :S
Az altban az összes ember sorsa "összefonódik" dolog meg szerintem egy kicsit heroes hajazás, nem tudom elképzelni mi fog kisűlni ebből, igen, fú baromi érdekes a párhuzam dzsek faterjával meg sayid gyilokjaival, de ez már mind csak erőlködés, hogy valami történjen az epizódban. Gondolj már bele, eltelt 6(!) rész a legizgalmasabbnak várt évadból, és semmi nem derült ki eddig.
Sephi: magadat sajnáld, ha te nem érzed, hogy fulladozik a sorozat... -
#18843 vagy jacob halála óta nem tudja...vagy valami más miatt ami már az Alexes megjelenés után volt :D -
#18842 Most néztem meg a 6x6-t, eddig nekem ez a legjobb rész az évadban:D Az a kellemes kis érzés, amikor "jön a füst", nagyonjó volt:D
Elolvastam a kritikákat, de megemlítettek a J-n egy biznyos Richard láncról. Most miről van szó? -
#18841 ÉN se értek egy dolgot:..
mit jelent az amit szoktak mutatni, tehát ami nem a szigeten van...
az azt mutatja hogy mi lenne ha nem zuhannak le?:O
vagy két idősáv van és itt is vannak, meg ott is.. ?
mert elég érdekes, hogy mindenki találkozik mindenkivel. -
#18840 Egy dolgot nem értek:
Ha Nemezis nem tudja már váltogatni az alakját mióta Lockét felvette, akkor a templomban mikor Ben Lynus és Locke mentek az Otherek táborához a 2. crash után hogyan fenyegette meg Bent a füst a fogadott lánya alakjában?
Vagy csak Jacob halála óta nem tud alakot váltani? -
#18839 szerintem nem kapunk klasszikus happy endet...valami nagyon wtf dologgal ér véget :D vagy az lesz a nagy meglepetés, hogy egy teljesen triviális befejezést kapunk??? :D