Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

precision
eztvrõl azért megy lassan mer biztos van vagy egy zilliárd leecher akik "lenyúlják" elõled a sávszélt 😊

annnyit tudsz tenni, hogy aktív legyél (ha router mögött vagy akkor kell portforwad (www.portforward.com)) és legyen beállítva az adattitkosítás az utorrentben
ha publik torrentrõl szedsz mint amilyen az eztv is, lehet segít ha bekapcsolod a dht -t is... esetleg próbáld meg megemelni az utorrent beállításaiban a maximális kapcsolatok számát, de vigyázni kell vele mert a túl sok "hazavághatja" a netet... nálam a 300 feletti kapcsolat megöli a routeremet és újra kell indítanom 😊

off vége.

Bazinga!

Grove4
Miért jön az ez.tv rõl ilyen lassan?Meg tudja vki mondani? Esetleg tud andni vki egy jó torrentbeállítást az utorrenthez,nem vagyok nagyon ottthon ebben a beállítgatós témában.Köszi.

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

HÁÁÁT EZ NAGYON BABA VOLT!!! 😄DD

Megnézem még vagy 100x 😄DD

precision
Na ez kibaszott jó volt gyerekek! 😊

Még picit sok a kérdés bennem, bár ez a Lost esetében nem meglepõ 😊 De van egy olyan sanda gyanúm hogy a végén (mármint az évad és az egész sorozat végén) akkorát fog csattanni a dolog, hogy elrepül az agyunk és Föld körüli pályára áll 😄

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Nem értem, hogy akkor most mûködött e vagy sem. Látszólag mind a kettõ. De mégis ott vannak a szigeten. Tehát részben sikerült csak megváltoztatniuk a jövõt. Na mind1, most nem is tudok belegondolni teljesen... majd biztos megmagyarázzák. Lehetséges, hogy olyasmi lesz, hogy _az_ a gép nem zuhant le, de a _többi_ igen. A templomban mondja is a stewardess csaj, hogy ismerem õket, õk az _elsõ_ gépen voltak. Ehhez kapcsolódik az, amit Jacob és Nemezis beszélgettek a parton, hogy jönnek az emberek, mindig ugyanaz a történik, nem változik semmit. Tehát ez egy ciklus, ami kitudja mióta tart, hogy emberek jönnek a szigetre, majd mindig ugyanaz történik, és aztán "reset" (á lá Építész és a Matrix és Neo mint a kiválasztottak közül a sokadik). Aztán Nemezis ugye megtalálta a "loophole -t", a "hibát a matrixban" amit kihasznált, ezért történik az ami most.

Na mind1. Majd remélem ahogy halad elõre a dolog egyre világosabb lesz a dolog.

Jöhetne már a 3. rész 😄

Bazinga!

Sephi
Be se jovok estig amig meg nem neztem.

Amugy lentvan, kicsomagolva, este aaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!! Legyen mar este!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

LasDen
ez naaaaagy volt....😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

aricsi
Ja bocsesz már kész,hosszupuska lalee meg szigony.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

aricsi
Zsír,na ja remélem a felirat majd lesz külön is,mer a 720p-s külön van 1.és 2. rész. Baaaal hogy állsz a 0.rész feliratával? Hugom például megnézné hogy nagyjából mirõl szól a lost.

AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r

Klemice
semmilyen 😊 ..

Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐

Ez inkább évadzáró volt, mintsem elsõ rész.

"Hidegen" indult, de a végére belejöttek.

Csúcspont: LOKK (walkabout)

Mélypont: Szójör (szokás szerint: nagyon gyenge, lehet, hogy más meggyõzõbb lenne, de vele kell beérnünk)

It\'s a definitive role-playing experience, and the only reason it can\'t be called the best game in its class is because in a sense there\'s nothing available that compares to it. /Baldur\'s Gate 2/

precision
milyen 6x03 -hoz?

Bazinga!

Klemice
6x03-hoz mikor lesz már felirat <#confused><#zavart2>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

precision
duplarész? höhöjj gyerekek 😊
már szalad is lefelé 720p -ben 😊

Bazinga!

nem tudjátok hogy melyikhez lesz felirat?
a 2hd-hez amiben egyben van a két rész, vagy a másikhoz ami külön-külön?
dilemma, nemtom mit töltsek majd délután. xD
trident
Köszönöm, hogy szóltál, csak poénból raktam be a képet, ahogy 30 k-val csordogál.😊

A 2hd jön le, avi és hd-ban (de már otthon és nem 30k-val). <#vigyor2><#worship>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lost pólók kaphatók a www.polo16.hu webshopjában a www.lost.hu támogatásával!
Marci0115
ezt a verziot elvileg nuke-olták , már van 2hd verzio

Klemice
háháhááááá lost <#taps>

Saddam Hussein &#9745; - Osama Bin Laden &#9745; - Moammer Kadhafi &#9745; - Kim Jong Il &#9745; - Tirexi &#9744; - DarkSector &#9744;

trident

Hmmmm... Azt hiszem, ha eddig vártam, akkor nem ratyi ftp-ket használok, hanem míg otthon húzom a lóbõrt, marad a torrent reggel, legjobb esetben, akkor én is lehet áttérek a HD-re.

Offolásomat lezártam, mindenkinek lost-ban gazdag jó reggelt!
Végre!

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Ha jól látom, akkor ez lesz a Temple.. meg itt egy oldal a tavalyi biosz füzetembõl a pincébõl. Kicsit elragadtattam magam, na, de azért jó😄 http://www.freeweb.hu/blacktom/temple.jpg

Na már mindjárt, és végre megint élet Lost fronton😊 Ki kell élvezni, mert ilyen se lesz már mégegyszer.

Kicsikiraly

😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

Klemice
áh holcserélem le a menõ avatárosat <#zavart1>

DöflingR
lost logó bekapcs 😄😄😄

trident
Linket, linket, reggelig itt baszom a rezet, a helyett, hogy otthon szunyálnék.😄

aricsi
MEGVAN! Jobb felsõ sarok.<#vigyor2>

aricsi
Ne kábíts,hol van ebbe dharma logó,pedig durván nézem mint állat.

Grove4
<#zavart1>

2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"

Szolnokboy1
fukk!

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Grove4
ez precisionnak ment és TÉK volt

Szolnokboy1
"Ma még offolhatunk"

ez esetben:

TÉK!

Grove4
Kérdeztem,am. kösz.

Szolnokboy1
nekem 10 óráig hajnal, onnan reggel. 😄

jobb felsõ sarok...
ProGabe
tudom, hogy "hibás" a számláló, anno még én csináltam köré a bannert 😊

a "pár óra" mégis áll, hisz' nem több százról van szó, vééééégre

szerk: ha jól emlékszem, azóta sem vette észre senki benne a dharma-logót, pedig nincs is annyira eldugva

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
lehet találni abc streameket erre-arra...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

5c0rp330n
nalam a delelott 11 is hajnal mostanaban, kicsiket at vagyok allva..
#17990: az a visszaszamlalo sztem az itteni ora szerint szamlal, tevesen. valojaban hozzaadhatsz 6 orat kb, es akkor nezhetned (kb 8 ora mulva) ha tudnad eloben nezni az abc-t.

Sephi
Nem is tudom mikor vartam valamit ennyire...

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

trident
Ma még offolhatunk, de holnaptól....😊))
Nagyon kígyó lesz. Végre😊

LasDen
kinek mi....ha valaki késõbb kel, akkor a 6 is hajnal még 😄

Kicsikiraly
hajnali 6? 😮 fél hatkor kelek rendszeresen, sztem az már bõven reggel 😄 a hajnal az úgy max ötig tart 😄

DFTBA &#3232;_&#3232;

ProGabe
tulajdonképpen már csak pár óra. omg, omg, óóómáááájgááádáááááÁÁÁÁÁÁ

<#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Herold
Hát ez a nap is eljött... <#vigyor4>

Tavaly nyáron, az 5. évad végén még milyen távolinak tûnt ez a február, ugye?

precision
aham

Bazinga!

Palesz2
mehez? a e00 hoz?

Palesz2
jajo :d

Kicsit késik a felirat, de hamarosan kész. Ígyekszem úgy fordítani hogy magyarul szépen hangozzék, a szó szerinti fordítás helyett, de lehet hogy pár hiba lesz benne, szubjektív kinek mi tetszik.Ha kész megpróbálom feltenni data.hura vagy vhova
precision
nem errõl van szó 😊
csak ugye amikor írtam a hszemet, akkor a tiéd még nem volt ott, így nem az lett az egyel alattam lévõ hsz ami akkor volt amikor még elkezdtem írni a hsz -t

comprende? 😊

Bazinga!

WuFraZselic
MA <#eljen><#beka2>

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

Palesz2
nem szerecc?: DD

precision
na, kellett neked bepofátlankodni <#idiota> (csak viccelek 😊)

Bazinga!