22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • LasDen #18878
    :D lol
  • wesker24
    KÉPET !
  • Klemice
    KÉPET JAJA!!!
  • tommygear
    KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Herold
  • cherubim06
    A Róma c. sorozatban prostit játszik igen meggyőzően és teljesen meztelenül (is)
  • precision
    soha nem nézek ilyen sneak peak -eket meg promókat úgyhogy légyszi ne is beszéljetek róla :D max spoilerben :P
  • trident

Eddig még nem voltak, szerintem pont ideje, meg még lehet offolni is... De a legjobb videó a Lost: Baywatch volt! :D (thx Szolnokboy)

Na ezt neked!
  • LasDen #18870
    micsoda párhuzam...:D
  • trident
    2 nap 20 óra.:)
    Gondolom nem bánja sneki sem, ha néhány sneak peak és videót linkelek. SPOILER!

• Klemice
    télleg, szorri
  • tommygear
    dugnám ezt a hölgyet
  • Lacee
    ő, csak nem tudtam a nevét
  • AntiHero
  • Ragnar360
    lol ez nagyon komoly :D
  • Klemice
    Na ki mondta?
  • sirdond
    igazad van,tényleg felesleges ezzel offolni
  • Szolnokboy1
    nem látod te át ezt a képet egységesen, de ne offoljunk tovább. :) nézegesd a hsz-eket a film és dvd híreknél, majd rájössz, am meg mindenki utálja itt.
  • sirdond
    no offense, de attól,hogy valakinek nem értesz egyet a véleményével még nem kellene burkoltan lehülyézni :)
  • Szolnokboy1
    OFF

van az a winnie nevű okoskodó arc, van neki a blogja, és sokat rontja itt az sg-n is a levegőt a film és dvd híreket olvasó közönség legnagyobb bánatára. a brigád ellene lett megalapítva. :)
  • LasDen #18858
    zsír....:D

am mi az az anti-winnie brigád?? :D
  • Szolnokboy1
    ez mekkora, istenem! :DDD

• Herold
  • LasDen #18855
    Újabb visszatérő a Lost-ba:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Michelle Rodriguez (Ana Lucia)
  • Lacee
    a múlt heti részben asszem valaki mondta (Locke temetése előtt), hogy már nem tud külalakot váltani, valószínűleg Jacob halála miatt.
  • Klemice
    desmond centrikus rész talán a 13.
  • jozef1976
    És hol a rákban van már Desmond? Mert szerintem kulcsfontosságú a szerepe...
  • Sephi
    Mar elnezest de en az otodik evad eleje ota erzem, hogy fulladozik a sorozat. Amugy nem igazan ertem ez most hogy jott ide.
  • Klemice
    Most nézem az csak a 9. :(
  • Klemice
    Ab aterno (ricsárd centrikus rész) jövő heti után lesz?
  • trident
    Palesz: Majdnem igen.:) Nem simán mi lenne ha, hanem nagyjából a 77-es bombarobbanás sikerült, de úgy, hogy Jacob sem találkozott velük, nem kereste fel őket.

Akyyy: amikor kijön Nemezis a szobor alól, akkor mondja Richarnak, hogy jó téged látni a láncaid nélkül. A fordításban is volt valami gubanc, de:
    spoiler is meg nem is (1:17-től): link.

FRenkie: szurkolok, hogy ne legyen heroes, mert megzavarodok.:D Azért sok dolog derült ki, de például a világítótornyot is megmutatták, nem magyarázták (de ugyanígy még egy rakat dolgot).

• MolniGee
    Szenzációs akciós áron vehetsz lostos pólókat márciusban a www.polo16.hu webshopjában!

2DB Póló vásárlása esetén 500FT kedvezmény!
    3DB Póló vásárlása esetén 1000FT kedvezmény!

Ezt nem lehet kihagyni!

• Marci0115
    nekem az nem tetszik az egészben hogy elkezdett nagyon másfelé huzodni a történet, az elején jo lezuhant a gép elkezdetek tulélési modot találni, közben találkoztak öslakosokkal, meg a dharma-s részig jo a történet, de szerintem utána már nagy irányban elhuz a dolog, vagy nemtudom igy elmagyarázni remélem értetek
  • chewi
    Az 5.-ik évadban Richard azt mondja Sun-nak a dharmás fényképről, hogy a fényképen szereplők mind meghaltak " láttam őket meghalni " , ennek ellenére a 6.ik évad negyedik részében találkozik Sawyerrel
  • FRenkie
    Én is nagy lost fan vagyok, pont ezért vagyok csalódott. :S
    Az altban az összes ember sorsa "összefonódik" dolog meg szerintem egy kicsit heroes hajazás, nem tudom elképzelni mi fog kisűlni ebből, igen, fú baromi érdekes a párhuzam dzsek faterjával meg sayid gyilokjaival, de ez már mind csak erőlködés, hogy valami történjen az epizódban. Gondolj már bele, eltelt 6(!) rész a legizgalmasabbnak várt évadból, és semmi nem derült ki eddig.

Sephi: magadat sajnáld, ha te nem érzed, hogy fulladozik a sorozat...
  • LasDen #18843
    vagy jacob halála óta nem tudja...vagy valami más miatt ami már az Alexes megjelenés után volt :D
  • akyyy
    Most néztem meg a 6x6-t, eddig nekem ez a legjobb rész az évadban:D Az a kellemes kis érzés, amikor "jön a füst", nagyonjó volt:D

Elolvastam a kritikákat, de megemlítettek a J-n egy biznyos Richard láncról. Most miről van szó?
  • Palesz2
    ÉN se értek egy dolgot:..
    mit jelent az amit szoktak mutatni, tehát ami nem a szigeten van...
    az azt mutatja hogy mi lenne ha nem zuhannak le?:O
    vagy két idősáv van és itt is vannak, meg ott is.. ?
    mert elég érdekes, hogy mindenki találkozik mindenkivel.
  • Bucser
    Egy dolgot nem értek:

Ha Nemezis nem tudja már váltogatni az alakját mióta Lockét felvette, akkor a templomban mikor Ben Lynus és Locke mentek az Otherek táborához a 2. crash után hogyan fenyegette meg Bent a füst a fogadott lánya alakjában?

Vagy csak Jacob halála óta nem tud alakot váltani?
  • LasDen #18839
    szerintem nem kapunk klasszikus happy endet...valami nagyon wtf dologgal ér véget :D vagy az lesz a nagy meglepetés, hogy egy teljesen triviális befejezést kapunk??? :D