22323
-
#18638 ez a 5.rész vége ütött mint szokás szerint :D
[spoiler]john? ő nem john ő a barátom[/spolier]
lol faktor az egekben volt :D -
#18637 valahogy úgy, igen. pl sokan azt sem tudják, hogy ezt az egészet egy Jeffrey Lieber nevű úriember találta ki -
#18636 szerintem max az 1. évadban volt még benne :D -
#18635 Abrams egy producer/rendező, ehhez az egészhez neki már rég semmi köze -
#18634 én nem vitatkoztam/vitatkozom :)
nüansznyi a különbség, igazság szerint tényleg lényegtelen, de mivel egyikőnk sem tud japánul, így nem tudjuk eldönteni, hogy melyik verziót is mondta valójában a japó :) -
#18633 hajh most én is linkelhetnék printszkríínt a lostpediáról, de hagyjuk mert kb ugyanazt jelenti, felesleges azt vitatni kinek van igaza -
#18632 Hány vogon csavar be egy villanykörtét...? -
#18631 http://kephost.hu/image-CB50_4B8555C7.jpg -
#18630 Azért J. J. Abrams sem ma kezdte. Háta mögött van már egy sikeres 5 évados sorozat (Alias). -
#18629 milyen aggresszív :D
-
#18628 "You're lucky that I have to protect you. Otherwise I'd have cut your head off." -
#18627 az utolsó részig semmi sem fog kiderülni és ez így jó szerintem -
#18626 gyerekek ez gecidurva volt most szerintem, óriási ez a sorozat, nagyon bejön a 6.évad!:OO -
cherubim06 #18625 totál egyetértek -
#18624 nekem az eddigi 5 rész egyike után sem volt hiányérzetem :D -
Ragnar360 #18623 nem, de ez már túlságosan... nagyon húzzák nyamvasszák és ilyenkor felmérgesít, h szinte nemvolt semmi azt várhatok megint 1 hetet a következő részig -
#18622 42 :D -
#18621 pf
sokan tényleg azt várják a sorozattól, hogy minden részben mutassanak meg egy új színt, és hogy egy szereplő számoljon el a végtelenig... kétszer
esetleg a kérdést várják a 42-re -
Ragnar360 #18620 hát a fasz kivan...ez is jó, de kiemelkedöen egy semmlyien rész :SSS
kezdem azt hinni, h szar a 6. évadok sok időtartamban ezidáig...
hamar elmegy a rész...néha túlsok a flashforward is, semmi nagy WTF -
olyan túl mézesmázos, faszom lehet várni megint 1-et, de semmivel se haladnak előre... és még az új kérdések se nagy wtf-kok v nemtom
az abc meg baszhatja a promóját, a nagy ANSWERS-es feliratjaival, mert ugy nyomja, már 2 rész óta, h mindig az adott részbe sok minden meglesz válaszolva áhhh
nah mind1 -
#18619 felirat -
#18618 annyit értettem, hogy run, run :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amúgy megnéztem a tükrös tekergetítős bezgentyűs jelenetet és rajta van Ben neve is :D -
#18617 hihetetlen, hogy fel van építve ez a sorozat. mi, nézők is átmegyünk ugyanazon, amin a szereplők, már ami a befogadóképességet illeti: ha mindezt pikk-pakk lezavarták volna, és ezek a dolgok az első évadokban történnek meg, értelemszerűen besokalltunk volna (akárcsak a szereplők). viszont így, hogy szépen, LASSAN fel van építve az egész, így befogadja a gyomrunk
ez kérem szépen sorozatkészítés mesterfokon: hosszú karakterépítés (minél többet tudsz valakiről, annál többet törődsz vele, annál jobban érdekel a sorsa) és történetkibontás (pl. utalások tömkelege)! ahogyan pl. a Watchmen (amelyből bevallottan rengeteget merít ez a sorozat, és azért írom, mert ez a legjobb példa) tökéletesen használja a képregény adta lehetőségeket, úgy ez az alkotás a sorozatokét. na nem mintha ezt el kéne mondani, csak ideje volt leírnom :)
köv rész promo:
-
#18616 az igen... kedves kis japó :D
18612:
"szerencsés vagy hogy védett vagy... máskülönben már levágtam volna a fejed" -
Lotczi #18615 Jaja én is pont ugyanerre gondoltam:D De akkor ez ezek szerint kiszámítható lenne... -
sirdond #18614 http://www.youtube.com/user/teddyinjapan -
#18613 rég -
#18612 ha nem kellene megvédenem téged, már rág levágtam volna a fejed -
#18611 bazz, már 3 perce gondolkodom ki az a valkai, mondom dögöljek meg ha tudom... szégyen, biztos vmi közismert valaki én meg nemtom ki az :)
aztán leesett hogy "valaki" -t akartál írni :) -
#18610 amúgy valkai nem tudja mit mondott a szamuráj hurleynek? gondolom elküldte az anyjába...:D -
sirdond #18609 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!mi van,ha jack tényleg átveszi jacob helyét? az a scene mikor nézi az óceánt totál jacobra hajazott
és sawyer pedig jack nemezise lesz.szerintem simán elképzelhető egy ilyen végkifejlet is -
#18608 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Claire egyszerűen nem emlékszik arra, hogy mi történt aaronnal szerintem. A fertőzöttek meg szerintem a nemezis szövetségesei. Sayid is tuti beáll közéjük majd mikor a templomot ostromolják:D
-
#18607 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kezd alakulni a két "hadsereg"
mindkét oldalon van egy-egy kakukktojás :) ugye a templomban ott van Sayid akiben növekszik a nemezis féle gonoszság, a gonoszoknál meg ott van Jin
Claire pedig egy gyengeelméjű loser :) mindig is ilyen 1.0 -ás hülyep*csa bamba ábrázata volt, Nemezisnek vele volt a legkönnyebb dolga... "gyere velem Claire" ... "Ok" :) És utána másokat okol, hogy merre van a gyerek, mikor ő hagyta ott a "rét közepén" :D
Jack fia engem is meglepett, nem volt róla szó eddig szerintem -
#18606 This is my friend tu-tu-túúúúú nyik! Tu -tu-túúúú nyik!
Még felirat nélkül, gyenge angollal is jó volt, felirattal újra nézem. -
sirdond #18605 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!alternatív valóság mond valamit?
szóval szamuráj barátunk nem is szamuráj és nem is a múltból,vagy a black rockról,mivel nem lett volna ott
és ki lehet a 'someone bad'? mert nem feltétlenül jacob nemezise. szerintem claire a legvalószínűbb,de sawyer is lehet akár
de mi van c. shephardal? neki miért tűnt el a teste? mindkét valóságban? ha nem lenne fontos, szvsz nem is mutatták volna
mi van ha nem is halt meg annyira? és majd a másik valóságban is csak üres koporsó lesz,amikor végre visszakapja jack :)
-
#18604 azta kurva :D
claire nagyon bad-ass :D
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!honnan került elő ez a david gyerek??? nekem nem rémlik, hogy lett volna szó róla :D a tükörbe ha jól láttam, akkor volt egy jó régi kínai épület együttes :D -
#18603 a vége az nagyon ütött -
#18602 Király volt ez a rész is. -
#18601 Na nézzétek a részt mert SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!jó -
#18600 Nem.. ÁÁÁron JÉKOB apja, akinek LOK a fia é ezért mentette meg amikor az kizuhant az emeletről.. -
#18599 És a flashback a jövőből azt mondta hogy ÁÁÁron Lok apja ugye?