Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
amúgy kinek melyik évad volt a kedvence?? 😄 nekem a sokat kritizált 2. 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Ez bár pergõsebbé, izgalmasabbá tette az évadot, az izgalom faktor viszont jócskán visszaesett.
Valószínûleg a hatodikban ez még jobban így lesz. Hacsak meg nem bolondítanak minket egy õrült befejezéssel.
Valamikor azt nyilatkozták az alkotók, hogy nem akarják a végtelenségig húzni az évadokat, a titkok megfejtését, mint pl. az X-aktákban. Na, szerintem bõven elhúzhatták volna 10+ évadig, ugyanis a ötödik évaddal kiderült, hogy a sorozat leglényegesebb eleme ez az örökös titokzatosság volt. Nem mondom, hogy nem bomba így is bármelyik évad, de szvsz az ötödik az utolsó a sorban. Mármint népszerûség szerint 😊
intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
S6 elsõ része tényleg 2 órás lesz?
V9ykn8_TZL0
http://karakterharc.wordpress.com
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
angol (magyar szinkron az *os)
"black rock" - John locke
DamonLindelof
OBAMA BACKED DOWN!!!! Groundhog Day is OURS!!!!!!! (God Bless America)
😄
nem pontos az idézet, de szerintem ez a legjobb benne, fõleg ahogy mondja
a szinkronos verzió nem az új, az még csak elsõ 4 évadot foglalja össze
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Mr. Friendly throws like a girl 😄
Hurley thougts the numbers are cursed
Hurley: Dude
nagyon jó 😄
Rossou egy francia nõ.. franciául beszél
Kate és Sawyer azt hiszik meghalnak ezért szexelnek
Charlie meghal.. szomorú
Kicsit paródia jellege volt néhol, de azért jól öszefoglalta az elsõ 3 évadot
gibson9: sajnos nem tudom.
"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Én olvastam valahol olyanról, hogy - ez most még spoileresebb lesz, szólok😊 - flashback meg ilyenek helyett az alternatív jövõ lesz, de hát kitudja
Hát reméljük ha lesz valami a hatodik után, azt rendesen megírva, ellentmondások nélkül, ehhez passzoltatva csinálják meg, mondjuk jól megbeszélve, átnézetve a jelenlegi gárdával
Én pl szívesen megnézném a sziget múltját is, nagyonrégi (templom, szobor építése, az akkori civilizáció) vagy dharmás idõkben (jó, ez már volt, de biztos lehetne még a betelepülésrõl, konfliktusról az õslakókkal, kutatásokról ezt azt<#vigyor2>#vigyor2>)
De beindult a topic, csak így tovább😄
Hiszen amit írtam az az ausztrál indulásra igaz.
Mindenesetre tartom magam az elsõ mondathoz.
No meg ahhoz, hogy a reptér a sorozatban egy csomópont.
Azt hiszem, iszok még egy kis kávét. Még egyszer elnézést, összekevertem a dolgokat.
Több koncepció is lehet, de azt már rég tudjuk: karakter orientált a sorozat, hangsúlyosabb, hogy honnan indulnak és hogy változnak, pedig engem is inkább a "titkok" érdekelnek, de valóban fontosabb a sorozat dinamikájában például hogy siklik félre Locke vagy hogy kezdi Jack megtalálni önmagát.
Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"
amúgy megnéztem chrome alatt is az oldalt, ott bejön egy fekete téglalap a video helyén, jobb klikk -re azt írja rá ki hogy video not loaded
Bazinga!
De errõl van szó.😊
Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2
no mind1
Bazinga!
úgyhogy nálad lesz a bibi....
leszedték vagy én vagyok vak?
Bazinga!
"Korántsem biztos tehát, hogy minden kérdésre választ kapunk, de azt mindenképp megtudjuk, hõseink számára hogyan végzõdik a kaland."
Szóval zárják le akkor rendesen és már van remény. Amúgy meg ha a Disney stúdió nem bírja ki és folytatást ír neki, akkor az sem biztos, hogy megnézem majd.
de én annak örülnék a legjobban ha lezárnák és kész, nincs tovább..
Mindenki más, de én nem örülnék ha így alakulna..