Lost (ABC)

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
de szó nincs arról, hogy 20 évadnyi rejtély lesz..😄 a 6. évad válaszokat fog adni mindenkinek 😄

amúgy kinek melyik évad volt a kedvence?? 😄 nekem a sokat kritizált 2. 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

gibson9
na de az meg nem életképes, hogy 20-30 évadot csinálnak és mindig csak rejtélyek vannak válaszok meg sehol... ott volt az elsõ 4 évad rejtélyeknek és most már talán jogosan várja el az ember a válaszokat szerintem.. tény, hogy az elsõ évadot izgalmassá tette a sok titokzatosság, de szerintem (legalábbis számomra) épp oly élvezetes a válaszokkal teli évad is, mint a rejtélyekkel teli elsõ évadok. Ezzel kerek a történet.. rejtélyekkel kezdõdik, amit végül megválaszolnak.

qwertrt
Annyiban tnyleg más, hogy az elsõ négy vad során annyi de annyi megválaszolatlan kérdés összegyûlt, hogy abból muszály volt váalszolni valamira az aötödikben, hogy életképes legyen a hatodik. Eddig szerintem az ötödik évadban derült ki a legtöbb dolog, és emiatt nagyon enyhén vesztett a titokzatos légkörébõl a dolog. Ugye már ismerõsök, szomszédok a DHARMA tagok, nem pedig egy rég letûnt, elpusztult szervezet tragikus tagjai, találkoztunk Jacobbal is, testet kapott, van neki nemezise is, megtudtuk, hogy konkrétan mi lett Russo csapatával, itt is ellibbent a titok...

Ez bár pergõsebbé, izgalmasabbá tette az évadot, az izgalom faktor viszont jócskán visszaesett.

Valószínûleg a hatodikban ez még jobban így lesz. Hacsak meg nem bolondítanak minket egy õrült befejezéssel.

Valamikor azt nyilatkozták az alkotók, hogy nem akarják a végtelenségig húzni az évadokat, a titkok megfejtését, mint pl. az X-aktákban. Na, szerintem bõven elhúzhatták volna 10+ évadig, ugyanis a ötödik évaddal kiderült, hogy a sorozat leglényegesebb eleme ez az örökös titokzatosság volt. Nem mondom, hogy nem bomba így is bármelyik évad, de szvsz az ötödik az utolsó a sorban. Mármint népszerûség szerint 😊

intel Core 2 E5300@3,66 GHz, Gigabyte GA-P35-DS3L, 4 GB DDR2 1066 MHz, GeForce 9600 GT 512 MB

Hát eddig igen, reméljük az utolsó évad méltó befejezése lesz a sorozatnak de az azért elvárás egy ilyen sorozattal szembe nálam hogy minden rejtélyre fény derüljön
polluxware
az egész úgy zseniális ahogy van..

gibson9
utolsó évad fárasztó? 😄 szerintem a legizgalmasabb évad.. ott már rendesen felgyorsulnak az események és sok szál összeér végre 😄 de hát ízlések és pofonok

LasDen
dupla résszel kezd és zárja is az évadot... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Davidus
én most pótoltam be az egész sorozatot(10 nap alatt😊 nagyon jó volt bár az utolsó évad már kissé fárasztó volt.

S6 elsõ része tényleg 2 órás lesz?

V9ykn8_TZL0

Sziasztok! Kerestetik a legjobb sorozatos karakter! Akinek kedve van, nézzen be erre a jópofa játékra, talán épp a te sorozatod szereplõje lesz a végsõ gyõztes!

http://karakterharc.wordpress.com
trident
<#gonosz1>

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

tommygear
?
polluxware
S01E09 ott a megoldás... Russoe nyögi ki

angol (magyar szinkron az *os)

"black rock" - John locke

LasDen
twitterrõl...
DamonLindelof
OBAMA BACKED DOWN!!!! Groundhog Day is OURS!!!!!!! (God Bless America)
😄

gibson9
helyesbítek, csak az elsõ 3at.. legalábbis amit én néztem most, nemtom van e 4. évadossal már

ProGabe
Boone dies, Aaron borns... aaah ,the circle of life!

nem pontos az idézet, de szerintem ez a legjobb benne, fõleg ahogy mondja

a szinkronos verzió nem az új, az még csak elsõ 4 évadot foglalja össze

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
az angolba is ilyen 😄 szóval csak hû az eredetihez 😄
Mr. Friendly throws like a girl 😄

Hurley thougts the numbers are cursed
Hurley: Dude

nagyon jó 😄

gibson9
ez a szinkron rajta néhol olyan, mint ha csak kifigurázása lenne a Lost-nak 😄

Rossou egy francia nõ.. franciául beszél
Kate és Sawyer azt hiszik meghalnak ezért szexelnek
Charlie meghal.. szomorú

Kicsit paródia jellege volt néhol, de azért jól öszefoglalta az elsõ 3 évadot

gibson9
nagyon szépen köszönöm 😊

trident
Simán jó lenne, ha belegondolsz még mindig nem tudod pontosan, mi is a dharma kezdeményezés, hogy tényleg csak kutató jippik-e vagy pedig...<#gonosz1>

gibson9: sajnos nem tudom.

"Ha ez az a szint, ahogyan ma egy állítólag civilizált ember értékeli a n?i szépséget, akkor az a véleményem a világról, hogy sunáznám."

tommygear
LasDen
hát õ nem néz lostot??? vagy elnöki rendeletre õ már megkapta a kész részeket?? 😄

gibson9
ezt a videót egyébként hol tudom megnézni szinkronosan vagy feliratosan? Az Obamás cikk hozzászólásaiban láttam, hogy elkészült szinkronosan is, de az axn honlapján már nem találtam

gibson9
persze pont akkor törjünk meg egy 75 éves hagyományt, amikor a Lost 6. évadja kezdõdne... 😄 pedig én is Obamára szavaztam volna ha amerikai lennék, de ennek tudatában már meggondolnám magam 😄

Szolnokboy1
Obama kitolhat a Lost rajongókkal

összedobunk addig egy merényletre? <#vigyor3>

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Sephi
El sem hiszem, hogy mar csak 25 nap!!!!

C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
LA X, külön, Los Angeles kiikszelve, akár, értitek😊
Én olvastam valahol olyanról, hogy - ez most még spoileresebb lesz, szólok😊 - flashback meg ilyenek helyett az alternatív jövõ lesz, de hát kitudja

Hát reméljük ha lesz valami a hatodik után, azt rendesen megírva, ellentmondások nélkül, ehhez passzoltatva csinálják meg, mondjuk jól megbeszélve, átnézetve a jelenlegi gárdával
Én pl szívesen megnézném a sziget múltját is, nagyonrégi (templom, szobor építése, az akkori civilizáció) vagy dharmás idõkben (jó, ez már volt, de biztos lehetne még a betelepülésrõl, konfliktusról az õslakókkal, kutatásokról ezt azt<#vigyor2>)
De beindult a topic, csak így tovább😄

trident
Elnézést, alaposan elkúrtam.<#vigyor3>
Hiszen amit írtam az az ausztrál indulásra igaz.

Mindenesetre tartom magam az elsõ mondathoz.
No meg ahhoz, hogy a reptér a sorozatban egy csomópont.

Azt hiszem, iszok még egy kis kávét. Még egyszer elnézést, összekevertem a dolgokat.

trident
Én nem vonnék le ennyibõl messzemenõ következtetéseket, az elsõ az origó, legtöbbjük számára a mélypont, összetörve, csalódva, kilátástalanul indulnak el együtt.

Több koncepció is lehet, de azt már rég tudjuk: karakter orientált a sorozat, hangsúlyosabb, hogy honnan indulnak és hogy változnak, pedig engem is inkább a "titkok" érdekelnek, de valóban fontosabb a sorozat dinamikájában például hogy siklik félre Locke vagy hogy kezdi Jack megtalálni önmagát.

gibson9
köszönöm a felvilágosítást 😊 erre már nem is emlékeztem.. még az 5ik évadot nem néztem újra és így kicsit homályosak az emlékek róla

Lacee
LAX a Los Angeles-i reptér kõdja, mint Ferihegynek BUD.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Szolnokboy1
Az LAX a Los Angeles-i repülõtér rövidítve, ezt Sawyer mondta is az utolsó részben. "This isn't looks like LAX" vagy valami hasonló. 2x9-es résznek ez volt a címe: What Kate did. A What Kate does szerintem erre akar utalni, visszaugrunk majd az idõben oda. Szerintem.

gibson9
gondolom az LA Los Angeles akar lenni..

gibson9
nekem se sokat.. az elsõ legalábbis semmit nem mond 😄

LasDen
nekem nem mondanak semmit a címek 😄

Szolnokboy1
láttátok már az elsõ két rész címeit? igencsak spoileresek, szóval spoilerbe írom:

6x1: LA X, 6x2: What Kate Does. Ezek szerint akkor alternatív valóság lesz és nem is lesz sziget?

precision
kösz szépen 😊

amúgy megnéztem chrome alatt is az oldalt, ott bejön egy fekete téglalap a video helyén, jobb klikk -re azt írja rá ki hogy video not loaded

Bazinga!

trident
Amikor elsõnek néztem, megjelent a videó, most amikor kattintottam már nem, valószínûleg FF/add on hiba.

De errõl van szó.😊

Victor1103
Én személyszerint örülnék egy spinoffnak nagyon de azt már totál új gárdával és max néha néha vendégszerepléssel az elõzõ csapatból. Ennek a sorozatnak én is egy komplett mindent megválaszolt lezárást remélek és nem pedig azt ami a BSG-nál volt hogy valamilyen szinten hoppon maradt az ember...

Asrock M3A77DE ; Amd Phenom II x6 1055 2800mhz ; 4gb samsung ddr3 1333mhz 2×2gb dual chanel ati hd 5750 1gb ddr5 dx11 ; Hitachi 1tb sata 2

precision
hát nálam nincs, pedig még adblock -ot is kikapcsoltam, mert azt hittem, az blokkolja
no mind1

Bazinga!

LasDen
én látom...nekem ott van...
úgyhogy nálad lesz a bibi....

precision
én itt nem találok semmi video -t, csak a szöveg, egy lost -os kép, meg egy rakás comment

leszedték vagy én vagyok vak?

Bazinga!

gibson9
a príma lezáráshoz szerintem hozzátartozik az, hogy egy kerek egész történetet kapunk a végére kérdések nélkül.. de ez ellent mond ennek:

"Korántsem biztos tehát, hogy minden kérdésre választ kapunk, de azt mindenképp megtudjuk, hõseink számára hogyan végzõdik a kaland."

Szóval zárják le akkor rendesen és már van remény. Amúgy meg ha a Disney stúdió nem bírja ki és folytatást ír neki, akkor az sem biztos, hogy megnézem majd.

LasDen
és ha jól tudom, akkor a fõszereplõknek még +2 évadra van szerzõdésük....úgyhogy akármi lehet...és igen az a folytatás már nem lenne ugyanaz...

Lacee
szerintem prímán le fogják zárni, és kiszállnak a buliból, aztán ha a Disney folytatja valami marhasággal, azt már mindenki tudja majd, hogy hova való... Kb. mint az eredeti Dûne-könyvek és a Brian Herbert-féle folytatások, nem keveri össze senki hogy melyik melyik 😊

kirol
És is rohadtul díjaznám, ha abbahagynák és korrektül lezárnák a sztorit.

gibson9
én is :/

de én annak örülnék a legjobban ha lezárnák és kész, nincs tovább..

ehhez képest pedig még csak meg sem lesz válaszolva az összes kérdés :S és utána meg mások akarják tovább vinni a sztorit és nem az eredeti alkotók :S pff elõre félek mi lesz..

tommygear
félek hogy elégedetlen lesz nagyon mindenki...
LasDen
számomra ez már a 2. évadtól nem volt kérdéses, hogy az abc nem fogja hagyni, hogy csak így lelépjen a lost....a legjobb az lenne ha hagynák, de a legkisebb rossz meg a spinoff lenne talán 😄

gibson9
na csak elolvastam így, hogy írtad.. érdekes dolgok vannak benne, viszont a vége nagyon nem tetszett a cikknek :S

Az alkotók szerint a Lost egyébként nem ér véget az utolsó résszel, bár õk maguk a késõbbiekben már nem hajlandók hozzányúlni a történethez. A jogok viszont a Disney tulajdonában vannak, a stúdió pedig nem fog levágni egy aranytojást tojó tyúkot - Cuse szerint így elképzelhetetlen, hogy a Lost-nak ne készüljön valamilyen folytatása a jövõben.

Mindenki más, de én nem örülnék ha így alakulna..