22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Marci0115
    felirat
  • Csacsi
    Hosszupuskán van.
  • LasDen #18756
    jó rész volt..:D
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hogy Jinék ennyire elkerüljék egymást már télleg tehetség kell :D mindig ott vannak ahol másik csak nem jókor...:D
    a filmekbe sose fogadják el a rosszarctól a kaját...én biztos kértem volna :D keamy gyors szereplése meglepett....mind az hogy feltűnt és gyorsan távozott is...:D
    gondolom Kate Lockealikekal fog tartani és Claire egyszercsak letámadja, hogy mit miért....
    csak így tovább....az előzetesből meg úgy tűnik, hogy Locke teste is eltűnt :D
  • sirdond
    na ez egy badass rész volt abban egyetérthetünk
    még egyszer meg kell nézni olyan pörgős volt
  • precision
    akinek a 720phez van angol felirata nehogy visszatartsa :)
    a sima xvides felirat megint csúszik, hiába időzítem, 1 perc mulva fos lesz
  • ProGabe #18753
    végre
    lezárult ez a templomos faszság, jöhetnek a válaszok

• Klemice
    jajj öcsém spoilereztek itt én meg elaludtam :D
  • trident
    Egyszerűen remek rész volt.

Felirattal, este, hd felbontásban újra nézem.
  • GAthersw
    Hatalmas rész volt a mai!
  • LasDen #18749
    törölték....
  • Herold
    Van má felirat?
  • LasDen #18747
    én már ezt várom :D
  • precision
    semmi gond a teóriákkal
    személy szerint én szeretem őket, gyártani és olvasni is
  • Sephi
    Tudtommal ez a forum azert van, hogy teoriakat gyartsunk es azokat megvitassuk tovabba az adott reszt megbeszeljuk (ami magaban is ujabb teoriakat gyart). Ha ez nem igy van akkor elnezest kerek.
  • LasDen #18744
    szerintem csak a Hardy fiúkat kéne beereszteni a szigetre és mingyárt megoldódna minden probléma és minden kérdés megválaszolásara kerülne....:D
  • gabesz012
    Jajj ne már, egyre jobb teóriák születnek. :D Biztos azért mutogatják a hieroglifákat, meg a szobrot, mert az alien-ek a földre szálltak, meg azért vannak benne Biblikus, meg filozófiai "easter egg"-ek. Simán lehet, hogy a templomban csak magát a forrást védik, mert ha Nemesis érintkezik vele, akkor kiszabadul valami, vagy valaki, ugye Sayid-ot megfertőzte valami, meg Calire-t is, de Ben meggyógyult, meg még ki tudja kik, tán Richard is a forrás miatt olyan, amilyen.
  • Sephi
    Valahol lehet igaza neki. Most, hogy Jacob halott Nemesis akar el is szokhet. Lehet hogy a templomban van a kapu amin keresztul elszokhet.

Megint kerdeses az, hogy mi a francot vedenek abban a templomban. Ha mar Ben megtalalta a sziget elmozditos kapcsolot, az nem a temploban volt, tehat szet vannak szorva az ilyen dolgot a szigeten. Ha a templomot vedik ennyire akkor lehet ott a legfontosabb ilyen kutyu.

A masik ami nem tiszta, hogy Ben hogy tudta elohivni a fust szornyet... ugyertem miert.
  • sirdond
    már bocs,de ez nagyon szar
    ne keverjük már bele a földönkívülieket,ha eddig szó sem volt róluk
  • Klemice
    És mi van ha jacob a repülő fehér izé a végtelen történetből nemezis meg a fekete farkas jack meg etreju vagy ki? ijóóó
  • Klemice
    DÁJÉÉÉ
  • tommygear
  • Soundmaker
    Ha már teória: A sziget egy idegenek által épített börtön.. ahol Jacob őrzi nemezisét mint foglyot.. egyáltal figyelik a földi civilizációkat évezredek óta... A konfliktus kulcsa az lehet, hogy Nemezis csak Jacob halála után szabadulhat ki, De mivel direktbe nem nyírhatják ki egymást, így kell egy külső segédeszköz.. Az emberiség. Nemezis és Jacob is szépen évezredek, évszázadok óta építgeti hátországát, és sző stratégiát...

2004-ben a tábla készen állt, a bábuk mozogni kezdtek, és elindult két hatalmas entitás harca. :)
  • Klemice
    vajon jack gyereke debil vagy szimplán vízfeje van?
  • trident
    Sokan vélik úgy, hogy a jót-rosszat látjuk, én ebben nem hiszek, nekem nem úgy tűnik.
    Legalábbis nem az újszövetségi "jó" Isten képe, inkább az ószövetségi istenképet lehet Jacobra húzni, ha akarjuk.

A mi lehet a vége kérdés megválaszolásához pedig többet kell tudnunk Jacobról és Nemezisről: kik ők, mi a céljaik. Ezt pontosan nem tudjuk (oké: jacob be akar valamit bizonyítani, Nemezis pedig elmondja az ötödik részben, de azért olyan marha okosak még nem lettünk tőle).

Maga a sorozat vége már lehet látható a hatodik évadban. De ha belevágsz a sorozat nézésébe majd eldöntheted, hogy amit látsz az a végjáték vagy pedig egy anomália, ami óhatatlanul szinkronba fog kerülni az eddigi eseményekkel.

Szerintem többet mondtam mint kellene, tessék nekikezdeni a hatodik évadnak!
  • Gallinari
    Sziasztok, most döntöttem úgy, hogy belevágok a hatodik évadba, de előtte szeretnék némi eszmét cserélni veletek az ötödik évad végéről. :) Az egyértelmű, hogy semmi sem egyértelmű, olvastam pár megközelítést külföldi fórumokon (nekem a legjobban az Isten, ördög elmélet tetszett), de arra lennék kíváncsi, hogy nektek milyen gondolataitok vannak a végéről. Vannak akik azt állítják, hogy az egész egyszerű, (nyilván itt is vannak olyan fórumtagok akik azt gondolják, hogy minden pontosan az aminek látszik), és persze vannak olyanok is akik szerint maguk a készítők sem tudják pontosan, hogy mi a helyzet. :)

Nem tudom emlékeztek-e a Twin Peaks nevű sorozatra, ha jól tudom ott a készítők egy idő után beismerték, hogy fogalmuk sem volt mi lesz a vége, és azt sem tudták hogyan fogják kibogozni a szálakat. :) Remélem szeretett Lost-unkkal nem ez lesz a helyzet, bár itt is koncepció az, hogy megválaszolnak (?) egy kérdést, és feltesznek helyette kettőt. Szóval szívesen elolvasnák néhányat a ti megközelítéseikből, az ötödik évad végével kapcsolatban, igazából kicsit önző céllal kérdezem ezt meg, mert attól félek, hogy valami egyértelmű dolog elkerülte a figyelmem, és nem akarok úgy belevágni a hatodik évadba, hogy valami nem esett le. Előre is köszi.
  • Grove4
    Ez nem hülyeség,ugyanis amikor Jack megtalálta őket az első évadban két követ vett ki a zsebükből,ha jól emlékszem,tippelhettek milyen színűek voltak.
  • trident
    Én tudom:

De ha tévednék, akkor lehet, hogy Jacob kivetülése. A kérdés még az, miért volt véres? Egymást ölték meg? Jacob korábban Nemezist ölte meg, vagy netán valaki mást?
  • precision
    Aaron? :)
  • Lacee
    szerintetek ki volt a szőke kissrác, aki figyelmeztette a Nemezist, hogy "nem ölheted meg őt"? A sziget maga, esetleg Jacob?
  • tommygear
    nem lett megbeszélve, találgatás az is
  • Kicsikiraly
    én úgy emlékszem h meg lett beszélve h Rose és Bernard az :D
  • LasDen #18727
    végülis....:D majd kiderül....lehet hogy Jacob és Nemezis csontváza :D
  • 5c0rp330n
    amugy eleg meresz mert siman lehet h mashol haltak meg csak odavittek a hullakat
  • Herold
  • LasDen #18724
    ejj micsoda következtetés :D
  • passatgt
    valakik ott meghaltak
  • chewi
    Hali!
    Mit gondoltok a barlanglakó csontvázakról ? Nem véletlelenül vették őket elő újra.
  • 5c0rp330n
    ne tetezd a fail-t, szerintem itt most fejezzuk be a temat :)
  • LasDen #18720
    azé az informatikai rum se lehet rossz :D
  • passatgt
    rum=fórum
    telejsen=teljesen

:D