22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • Sephi
    Hat mind ferfi. Kwon ugye Jin.
  • 5c0rp330n
    az mar nagyon regota nyilvanvalo hogy ha nem is maga a jo es gonosz harcarol van szo, mindenkeppen jacob a jo es nemesis a rossz oldal kepviseloje, ez az 5. evad zaro epizodjanak elso 2 perces tarsalgasabol is egyertelmuen kiderult.
    az alternativ jelennel kapcsolatban meg nem talalgatnek..
    kozben tlehet ezen filozni: :)
    4 locke
    8 reyes
    15 ford
    16 jarrah
    23 shepard
    42 kwon
  • r4pt0r
    Akkor lehet csak engem emlékeztet a gyerek Jacobra, tisztára olyan a feje, lehet újjá született. :P
  • cherubim06
    Az illúzió-teória jó lenne, ám alapvető filozófiai tény, hogy nincsen illúzió tapasztaló alany nélkül. Tehát adódik a kérdés, hogy mégis kinek az illúziójáról van szó?
  • Sephi
    Hat mert mar maga a tney, hogy azzal a fallal kint lehetett tartani a fustot... csak van benne valami gepezet nem?

A masik meg lehet, hogy amikor Jacob meghalt, akkor kitepte es teljesen mas dimenzioba rakta oket. Lehet hogy ez a muvelet nem volt teljesen sikeres a Deja-Vu-k miatt.

Tehat el tudom kepzelni, hogy tobb dimenzioba tortennek a dolgok...
  • Herold
  • Afe
    Nem az a baj, hogy találkoznak, mert ilyen volt korábban is, hanem az hogy ennyi karaktert összehoztak egy részben, mintha le lenne szűkítve az általuk bejárható tér. Amit csak egy magasabb erő beavatkozásával tudnék megemészteni:)
  • LasDen #18511
    mért ne futhatnának össze??? nekünk csak azért furcsa, mert 5 éve nézzük a nyüves sorozatot....de abban a világban meg csak véletlennek tűnik (lehet, hogy közben meg Desmond dolgozik a háttérben :D)
  • Afe
    Huh, hát megnéztem az új részt és egyre jobban kerekedik bennem az a teória, hogy ez nem lehet a valóság. Túl sok az oda nem illő dolog a "megmenekültek" körül. Szinte ott az összes szereplő egy kupacban, akiknek semmi közük nem volt egymáshoz most mindenki összefut mindenkivel.
    Attól még hogy nem zuhant le a gép ,vagy mert megsemmisült régen a sziget a bombától, az nem ok arra hogy ilyen közel legyenek.
    Ott van Hugo is akivel a lottó nyereménye után csak rossz dolgok történtek, most meg teljesen rendben van, mintha nem is Ő lenne.
    Elképzelhető, hogy csak egy hatalmas illúzió az egész flash.
    Mintha valaki próbálná elhitetni velük, hogy sikerült Shephard terve és megmenekültek, de valójában még mindig ott senyvednek a szigeten.
  • Klemice
    Miért lennének benne digitális képernyők? Mert átvizsgálta Eko-t és láttuk Eko emlékeit benne?
    Amúgy meg a füst beszart valamitől, ami nem Jacob, hanem valami felettük álló dolog.
  • Sephi
    Tehat a fo kerdesek :

- Miert add ki olyan hangot a fust es miert vannak benne digitalis kepernyok?

- Miert vannak ott a szigeten a tulelok?

- Kik jonnek?

- Mi a sziget?

- Ha a gep nem zuhant le akkor miert van Deja-Vu -ja par szereplonek?

Ugye az tuti, hogy a sziget letezett, es ott voltak a Dharma-sok mert lattuk a hazaikat a viz alatt... De akkor mindenkinek emlekeznie kellene hisz ott voltak... de ilyenkor van az, hogy nem feltetlenul ez a szereplogarda volt a szigeten, hanem valaki mas...

Itt az a teoria megy, hogy ha a 815 soha sem zuhant le, akkor a utasok soha nem kerultek Ido LOOP-ban tehat nem robbant a bomba. De Ben csapata mar a szigeten volt tehat akkor mi a faszt keres Ben a tanari irodaban...???? Es nem ugy nez ki, mintha tudna barmirol is.

BAAH!
  • trident
    Abszolút. Akár "megfertőzte", akár rávette valamire.

Ugyanakkor az is zavaró, hogy Ilena (jól írtam) elsőnek a kunyhóba ment Jacobot keresve. ott is találták az üzenetét, ést azt mondták, hogy "egy ideje már más használja" a kunyhót.

Szóval nekem nem százas a kép! :)

• Sephi
    Ez igaz lehet, hogy nemesis a kunyhoban volt. Csak akkor eleg para, hogy Claire is ott volt...
  • trident
    Lehetne egy olyan elképzelés is, hogy Nemezis valamikor legyőzetett, ugyanígy elégették, a hamu a testéből maradt, a kunyhóba zárták a szellemét, a füst vagy egy különálló dolog, amit használ (mi nem így nevezzük, mondta Bennek) vagy a "szellemének kivetülése" (elégették, maradt a hamu és füst).

Lehet, hogy Jacob hamuja is használható lesz valamire, valamit meg lehet vele akadályozni.

Ben szerintem csak annyit tudott, hogy a füstöt hogy lehet hívni.
    ...

Templomosok talán meg azért rittyenthettek be, mert Jacob meghalt, megtört az egyensúly, talán Jacob halálával bizonyos akadályok megszűntek.
  • LasDen #18504
    hát....fasz tuggya :D
  • Sephi
    Jo de meg mindig nem ertem, hogy hogyan jon a tehnologia a fusthoz? Mert ugye ott voltak a kepernyok is benne...
  • LasDen #18502
    mikor villogtat a füst, akkor feltérképezi az embereket....ekonál is volt ilyen...és mikor bement a szobor alatti jacob szobába és a sokakat ott elintézte....akkor is lehetett látni asszem, hogy "fényképezett" :D
  • Sephi
    Tehat.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Akkor ha csak ferfi nevek vannak meg a falon szerintem Jin leszz az bar Sun-nak mintha tobb szerepe lett volna meg ugye o jutott ki. Viszont Nemsis nem olheti meg oket. Az a vicc, hogy amekkora karakter volt Ben, most csak egy kihasznalt nyomorek... Nekem hianyzik a regi.

Vegre kiderult valami a fustrol. Csak meg mindig nem ertem iert olyan hangokat add ki :)

A kisgyerek lehet Aaron volt? Mert furcsan beszelt vele. Bar igazabol lehet Jacob volt mert a szabalyokrol emlekeztette.

Vajon miert gyujtotte ossze a hamvakat a csaj?

Mivan akkor ha a jo es a gonosz harca ez megis, de van egy sokkal erosebb entitas mely az o jatekukat figyeli? Mivan akkor, ha Jacob a szigetet valoban vedi valamitol, mert ugye mondja, hogy valami jon. Csak az a valami is igen lassan jon. Meg nem ertem, hogy most hirtelen mitol ijedtek meg a templomosok es elkezdtek szorni a hamvakat? A fusttol? Dehat az barmikor johetett nem?

Masik meg az, hogy Bennek tudnia kellet a fustrol mindent, hisz emlekeztek amikor rauszitotta a kommandosokra? Viszont akkor az is erdekes volt, hogy villamlott a fust... lehet nem is ugyanaz?

Amugy nem furcsa, hogy Rose Hugo ceget vezeti, megsem ismertek egymast a repulon??

• WuFraZselic
    kösz :)
  • cherubim06
    Az eddigi történetmesélésnek hívott random ötletelésekből simán az következik, hogy Clairnek lesz igaza.
  • LasDen #18498
    phahanchoj dáhgabahátom...
  • WuFraZselic
    (720p verzsönhöz angol feliratot tudna dobni vki?)
  • LasDen #18496
    ez mekkora arc :D

simonpegg
    Me and my sis just watched Lost S6E5. Love a show that makes shout "noooo" when it ends. Curse the prolonged experience of episodic TV.

simonpegg
    I meant S6E4. Although thinking about I could make some calls. Now there's a FedEx guy I'd be pleased to see ...
  • LasDen #18495
    de mivanha fogta és kipakolta az embereket a szigetről...végülis bent is kirakta...:D
  • Herold
    Mivel nem tudjuk, mi lett a szigettel az állítólagos robbanáskor, illetve mikor süllyedt el, ez még valóban kétséges. Ha a sziget akkor süllyedt el, valszeg Widmore is meghalt.
  • LasDen #18493
    biztos ő a Kulcsmásoló :D
  • Szabi84
    mindegy, biztos valamilyen kulcsszerep jutott neki
  • LasDen #18491
    szerintem létezik :D
  • Herold
    Azért ment hajóversenyre, hogy Pennynek bizonyítson, de ebben az idővonalban valószínűleg ő nem létezik.
  • LasDen #18489
    1. a hajóverseny korábban volt
    2. nem biztos hogy elment a hajóversenyre....
  • Szabi84
    Igazatok van de, hogy került fel a gépre elvileg hajóversenyen van?! Egyáltalán nem is kéne szerepelnie.
  • Herold
    Ezért nem szigetnek hívják. :D
  • LasDen #18486
    van sziget....csak sok víz borítja :D
  • Herold
    Milyen szigeten ember? Nincs sziget, nem tűnt fel?
  • Szabi84
    a szigeten
  • Herold
    Miért, szerinted hol kéne lennie?
  • LasDen #18482
    szerintem meg egyértelmű, hogy él jacob...:D locke azzal, hogy él már bizonyítva van :D de mivel még sokmindent nem tudunk az új vonalról, így nem tudhatjuk biztosra...például az sem tiszta, hogy mikor süllyedt el a sziget....de szerintem mivel jacob és haverja is más életpályát élnek, így nekik nem okoz gondot, hogy a sziget a vizespályán van.....
  • Szabi84
    ém még mindig azon gondolkodok hogy Desmond hogy került a gépre:D
  • Grove4
    Jacob megoldja ,hidd el.
  • Herold
    Én azt nem értem, hogy ha az alternatív 2004-ben (amelyben érdekes módon ilyen szépen összejöttek a korábbi túlélők), hogyan élhet Locke? Mivel miután kizuhant az ablakon, Jacob élesztette újra. De mivel abban az idővonalban nincs sziget, valószínűleg Jacob sem él.