22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • gibson9
    sajnos csak magyar szinkronnal tudtam megnézni a 6. évadot, mert nem haladnak a felirattal :(
  • Klemice
    Őszinte részvétem :(
  • cherubim06
    Áááá, ez zseniális!
  • gibson9
    én már láttam az egész évadot szinkronosan..
  • tommygear
    rosszul időzítette már megint LOK a feliratot :@@@@@@@@
  • Herold
  • LasDen #18592
    tessék normálisan beszélni...és ne tessen olyanokat flesselni, hogy flessel a múltból a jövőből....
  • precision
    én már láttam az új részt, flashforwardom volt

vagy az is lehet hogy most nem is most van hanem már mittudomén jövőhét és ezt csak flashbackelem, és ezért írok úgy a részről mintha már láttam volna, mert ténylegesen már láttam

fene tudja.
  • Klemice
    Új rész még nincs, de felirat már van
  • LasDen #18589
    nem tartom valószínűnek...:D
  • Herold
    Van má új rész?
  • Klemice
    újabb remek alkotás
  • trident

• gabesz012
    Pedig de, mert nem volt víz alatt a sziget. Lehet más 5. évadzárót néztünk; Jacob és Nemesis beszélgetnek a parton, a Black Rock meg feltűnik a sziget mellett. Az, hogy hogyan került a sziget közepére, vszeg a Donkey wheel lesz a megoldás, de akár egy szökőár is képes ilyesmire. Bírom az ALT-al kapcsolatos spekulálásokat is. Az vszeg nem valóság (asszem pont te írtad azokat a párhuzamos univerzumokat), csak egy ilyen mi lett volna, ha nem zuhan le a gép, a sors akkor is összehozza őket kitekintés, amolyan 1. évados feeling. Persze valahogy biztos lesz összefüggés a két szál között.
  • SAFIII
    Nem mellesleg az új Locke mögött a Bkv áll:

http://www.napiszar.com/video/2010/02/22/kornyezetkimelo-bkv/

Csak nézzétek a füstöt
  • SAFIII
    Van az a rész, amikor mész a dinamitért, na és ugye amikor odaérsz a hajóhoz akkor a játék kiírja , h "egy hajó a sziget belsejében??"
    aztán mikor néztem a sorozatot már akkor is feltűnt, meg most is eszembe jutott h hogy kerülhetett oda, és rögtön az ugrott be h a sziget most a víz alatt van.
  • Zomil
    Vagy egy nagy vihar besodorta :)
  • Sephi
    Nos ez nem is olyan nagy hulyeseg amit mondasz. Bar en inkabb azt mondom, hogy a sziget a hajo ala jelent meg. Vagy siman behuztak a hajot a szigetre (igen, lehet ilyet csinalni).

• Klemice
    via domusban hol volt ilyen?
  • SAFIII
    na bocs csak közben a játékkal toltam, és így jutott eszembe, szal h a sziget a víz alatt van, a hajó fölötte úszik, aztán a sziget kiemelkedik a vízből és így kerül a hajó a szigetre
  • Blacktom
    ez érdekes lesz:D
  • Grove4
    Mikor emelkedett ki a víz alól?
  • SAFIII
    amúgy nem lehet h így került a rabszolgaszállító hajó a szigetre???amikor emelkedett ki a víz alól?
  • lele
    zsíír :D
  • Klemice
    De életszerűbb :P
  • precision
    np
  • Herold
    De legalább igaza van.
  • Lyukasbogrács
    +1
  • tommygear
    na ez kiváló
  • Klemice
    holmáááá
  • Szolnokboy1
    ez kábé ugyanolyan szar, ha nem szarabb. :) sorry.
  • precision
    valami olyasmi szöveg kéne rá, hogy:

- Richard, valamit el kell mondjak...
    - Mi az, Locke?
    - Hát elég fura, de...
    - Van egy fórum ahol direkt szarul írják le a nevünket
    - Micsoda?
    - Én pl LOK vagyok!
    - Na ne bassz...
    - Te meg RICSÁRD!
  • tommygear
    szöveg kell más oszt jó
  • setuh
    az arcok jok de a szoveg hueseg...
  • Klemice
    LOK
    geciszar
  • 5c0rp330n
    ezszar
  • karajjj
  • Szolnokboy1
    "Szinte ott az összes szereplő egy kupacban, akiknek semmi közük nem volt egymáshoz most mindenki összefut mindenkivel."

A sorozat egyik legnagyobb tényezője a sors kérdése. A szigeten ismerték egymást, így minden más alternatív valóságban is sorsszerűen találkozniuk kell. Ezt mondta Helen is, amikor Locke elmondta neki, hogy találkozott egy gerincsebésszel, hogy biztos a sors akarta így. A deja vu-k is ezért vannak. Lehet, hogy te is amikor azt gondolod, hogy ezt az arcot már láttad valahol, az azért van mert egy párhuzamos valóságban már találkoztál vele. :)
  • polluxware
    nemtom.. sztem inkább az lehet ami az előbbi "angol" okfejtésből van. Vagyis a szereplők-> játékosok, és mindnek van egy próbja amint a szigetre ér, ezáltal dől el melyik táborba tartozik -> jók vagy elbukottak

Hurley példul nem ugrik le a párkányról = gól
    Locke megöleti az apját-> Ben miatt = bukta
    Sayid továbbra is kínozgat amit megfogadott hogy nem tesz többé = bukta
    Csin-> hát ez egyenlőre pássz = kérdéses
    Jack-> ez is homály

tehát vmi ilyesmiből kiindulva

ahogy a csajszi mondotta megy a "toborzás"

érdekes szál még a black rock, valmint az ott meghalt rabszolgák

komolyan ajánlom végignézni mégegyszer az elejétől, ugynis csomó utalás van itt-ott (természetesen magyar szinkron felejtős)

példul S3E8 rész környékén Juliet megöli Danny-t amiért ki akarják végezni -> Ben, Jack miatt meghagyja az életét de megjelölik! valmi tűzes cuccal égetnek a bőrébe vmit.. (Sayid...)
    a fura hogy Tom sokkal jobban megrettent a tetkó hallatán mint a kivégzés hírére!

vannak itten még érdekes mámentumok

• cherubim06
    ne bénázz már!