22323
-
#18598 sajnos csak magyar szinkronnal tudtam megnézni a 6. évadot, mert nem haladnak a felirattal :( -
#18597 Őszinte részvétem :( -
cherubim06 #18596 Áááá, ez zseniális! -
#18595 én már láttam az egész évadot szinkronosan.. -
#18594 rosszul időzítette már megint LOK a feliratot :@@@@@@@@ -
#18593 -
#18592 tessék normálisan beszélni...és ne tessen olyanokat flesselni, hogy flessel a múltból a jövőből.... -
#18591 én már láttam az új részt, flashforwardom volt
vagy az is lehet hogy most nem is most van hanem már mittudomén jövőhét és ezt csak flashbackelem, és ezért írok úgy a részről mintha már láttam volna, mert ténylegesen már láttam
fene tudja. -
#18590 Új rész még nincs, de felirat már van -
#18589 nem tartom valószínűnek...:D -
#18588 Van má új rész? -
#18587 újabb remek alkotás -
-
gabesz012 #18585 Pedig de, mert nem volt víz alatt a sziget. Lehet más 5. évadzárót néztünk; Jacob és Nemesis beszélgetnek a parton, a Black Rock meg feltűnik a sziget mellett. Az, hogy hogyan került a sziget közepére, vszeg a Donkey wheel lesz a megoldás, de akár egy szökőár is képes ilyesmire. Bírom az ALT-al kapcsolatos spekulálásokat is. Az vszeg nem valóság (asszem pont te írtad azokat a párhuzamos univerzumokat), csak egy ilyen mi lett volna, ha nem zuhan le a gép, a sors akkor is összehozza őket kitekintés, amolyan 1. évados feeling. Persze valahogy biztos lesz összefüggés a két szál között. -
SAFIII #18584 Nem mellesleg az új Locke mögött a Bkv áll:
http://www.napiszar.com/video/2010/02/22/kornyezetkimelo-bkv/
Csak nézzétek a füstöt -
SAFIII #18583 Van az a rész, amikor mész a dinamitért, na és ugye amikor odaérsz a hajóhoz akkor a játék kiírja , h "egy hajó a sziget belsejében??"
aztán mikor néztem a sorozatot már akkor is feltűnt, meg most is eszembe jutott h hogy kerülhetett oda, és rögtön az ugrott be h a sziget most a víz alatt van. -
#18582 Vagy egy nagy vihar besodorta :) -
#18581 Nos ez nem is olyan nagy hulyeseg amit mondasz. Bar en inkabb azt mondom, hogy a sziget a hajo ala jelent meg. Vagy siman behuztak a hajot a szigetre (igen, lehet ilyet csinalni).
-
#18580 via domusban hol volt ilyen? -
SAFIII #18579 na bocs csak közben a játékkal toltam, és így jutott eszembe, szal h a sziget a víz alatt van, a hajó fölötte úszik, aztán a sziget kiemelkedik a vízből és így kerül a hajó a szigetre -
Blacktom #18578 ez érdekes lesz:D -
#18577 Mikor emelkedett ki a víz alól? -
SAFIII #18576 amúgy nem lehet h így került a rabszolgaszállító hajó a szigetre???amikor emelkedett ki a víz alól? -
#18575 zsíír :D -
#18574 De életszerűbb :P -
#18573 np -
#18572 De legalább igaza van. -
#18571 +1 -
#18570 na ez kiváló -
#18569 holmáááá -
#18568 ez kábé ugyanolyan szar, ha nem szarabb. :) sorry. -
#18567 valami olyasmi szöveg kéne rá, hogy:
- Richard, valamit el kell mondjak...
- Mi az, Locke?
- Hát elég fura, de...
- Van egy fórum ahol direkt szarul írják le a nevünket
- Micsoda?
- Én pl LOK vagyok!
- Na ne bassz...
- Te meg RICSÁRD! -
#18566 szöveg kell más oszt jó -
#18565 az arcok jok de a szoveg hueseg... -
#18564 LOK
geciszar -
#18563 ezszar -
karajjj #18562 -
#18561 "Szinte ott az összes szereplő egy kupacban, akiknek semmi közük nem volt egymáshoz most mindenki összefut mindenkivel."
A sorozat egyik legnagyobb tényezője a sors kérdése. A szigeten ismerték egymást, így minden más alternatív valóságban is sorsszerűen találkozniuk kell. Ezt mondta Helen is, amikor Locke elmondta neki, hogy találkozott egy gerincsebésszel, hogy biztos a sors akarta így. A deja vu-k is ezért vannak. Lehet, hogy te is amikor azt gondolod, hogy ezt az arcot már láttad valahol, az azért van mert egy párhuzamos valóságban már találkoztál vele. :) -
#18560 nemtom.. sztem inkább az lehet ami az előbbi "angol" okfejtésből van. Vagyis a szereplők-> játékosok, és mindnek van egy próbja amint a szigetre ér, ezáltal dől el melyik táborba tartozik -> jók vagy elbukottak
Hurley példul nem ugrik le a párkányról = gól
Locke megöleti az apját-> Ben miatt = bukta
Sayid továbbra is kínozgat amit megfogadott hogy nem tesz többé = bukta
Csin-> hát ez egyenlőre pássz = kérdéses
Jack-> ez is homály
tehát vmi ilyesmiből kiindulva
ahogy a csajszi mondotta megy a "toborzás"
érdekes szál még a black rock, valmint az ott meghalt rabszolgák
komolyan ajánlom végignézni mégegyszer az elejétől, ugynis csomó utalás van itt-ott (természetesen magyar szinkron felejtős)
példul S3E8 rész környékén Juliet megöli Danny-t amiért ki akarják végezni -> Ben, Jack miatt meghagyja az életét de megjelölik! valmi tűzes cuccal égetnek a bőrébe vmit.. (Sayid...)
a fura hogy Tom sokkal jobban megrettent a tetkó hallatán mint a kivégzés hírére!
vannak itten még érdekes mámentumok
-
cherubim06 #18559 ne bénázz már!