Lost (ABC)
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha az elõbbi akkor a válasz még nem, ld. egy hsz -el alattam
ha állítod akkor a válasz, hogy tévedés, újfent ld. egy hsz -el alattam 😊
Bazinga!
Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.
2 szó, mindig és soha.Juventus mindig és más csapat soha. \"Juve, storia di un grande amore... \"
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
AMDPhenom II X4 945|4GBDDR2 1066Mhz|XFXHD5870 1gb|Chieftec550W|PioneerDVR-216D|Samsung250GB|RazerDiamondback3G|Windows7 Prof.64bit|Xbox 360| steam:gunnerx87 BF3: GdP-GuNn3r
ezmiez? csak 23 perces, sztem nem ugyanaz mint az s06e00..
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Bazinga!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Saddam Hussein ☑ - Osama Bin Laden ☑ - Moammer Kadhafi ☑ - Kim Jong Il ☑ - Tirexi ☐ - DarkSector ☐
Ha esetleg lenne olyan aki nem látta 😊
S06E00 összefoglaló epizód megnézve a "mikorjönmárkiazelsõrészvazzeg" feeling megjött 😊 Jó kis összefoglaló rész volt amúgy, jó volt így egyben látni és átlátni az egészet.
"C'mon you son of a bitch!!!" *smash* *BOOOOOOOM* !
Legyenmárszerda!!!
Bazinga!
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
😄:A::S😄
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
broke the rubber/ busted a nut up in ya mother/ so how you feelin\' about havin\' another little brother? nasty motha uffer
Gigabyte GA-EP45T-DS3R | Intel(R) Core(TM)2 Quad CPU Q9550 @ 2.83GHz |2GB OCZ DDR3-1600 Platinum | MSI Radeon R4870-OC 512MB |
C.W. - A talk about E3: \"It\'s nice too see that Sony and Microsoft finally got their own Wii emulator!\"
Felirat meg hol késik már? <#zavart1>#zavart1>