22323
-
winnie #111 1,5 hét múlva -
_Vegeta_ #110 tuggya -
#109 És azt tudja valaki mikor lesz a 15. rész, mert már nem bírom -
#108 tuggya
... -
Sendmailto #107 tuggya valaki mi lesz al ényeg? -
#106 Végre fenn a felirat. -
#105 Most nem greg csinálja a feliratot aki szokta, hanem valaki más ezért is a késés.
Egyébként tényleg jó lenne már.Bár a mai napra is megígérte a feliratot, de még mindig semmi:( -
_Vegeta_ #104 JA, hat egen... de ahhoz be kell lenni jelentkezve h a passkey is bennelegyen a torrentbe. -
#103 csak azért mondom,mert eddig elég gyorsan volt hozzá felirat.szerdán leadták az epizódot,aztán már csüt.-péntek tájékán már magyar feliratot lehetett tölteni. -
béricsi #102 hogy érted, hogy még mindig??
most jött ki ezen a héten, ma el is készül a felirat sztem. -
#101 Én biztos vagyok benne, hogy nem nézik ezt a fórumot, de a passkey.. -
#100 jó volna,mert 14ik részhez még mindig nincs felirat.:))) -
_Vegeta_ #99 REMELEM VALAKI VESZI A MAGYAR SZINKRONT!? :) -
_Vegeta_ #98 Jaa, nemhiszem h nezik ezt a forumot. :) -
#97 Mármint filelistről törlik. -
#96 Innen töltjük le:Tv Torrents
A feliratot meg innen:Feliratok -
Roberts #95 Sziasztok!
Én egy új rajongója vagyok a Lost-nak és szeretném megkérdezni hogy honnan töltitek a részeket és hogyan!
Elõre is köszi!
Üdv.: Roberts -
_Vegeta_ #94 Azert ez nem olyan főbenjáró bűn, viszont a topiknyitogatasi mánia már az.
Ja, szentem varj még 2hetet aztan toltsd le 15ig. Jobban jársz. :)) -
#93 Nyomja csak, legalább törlik az accát :D -
#92 Én még mindig csak e11-ig láttam... és nem is tudom, mikor folytathatom :( -
_Vegeta_ #91 Neeeem, nem en forditom. Minden munka greg mestert illeti. En csak voltam szives hozzapakolni nehany koreai mondatod. -
#90 Hi!
Lost-nak már van hivatalosan magyar címe? "Pokoli Éden"? Sztem találobb az "Elveszve". :)
Vegeta:Látom aktívan részt veszel a fordításokba.:)Ha ez igaz,akkor megköszönném mindenki nevében a nagyon jó fordításokat! Jók lettek,de tényleg. -
_Vegeta_ #89 Spoiler!
ÁÁÁ basszameg, h mindenkirol kiderul vmi disznosag. :)
Nemigaz, nembirom ki a kovetkezo reszig. :))) -
#88 Nem is az a gond, hogy lassan csöpögnek az események hanem, hogy minden egyes részben újabb kérdőjelek bukkanak fel amitől már lassan azt sem tudom mi van és közben szép csendben én is kezdek megőrülni:))
Mindenesetre nagyon jól ki van találva, hogy így az ember kénytelen legyen leülni az újabb részhez:)) -
_Vegeta_ #87 Pesze, egyesek ezert nemszeretik a sorozatokat mert lassu es varni kell ra. Greg mester csinalja a feliratot, eleg hamar el szokott keszulni vele. De lostot ense nezek felirat nelkul semmi esetre se. :)
-
#86 semmi gond, jogos volt...
Amúgy feliratra remélem csak holnapig kell várnunk.
A sorozatról annyit hogy idegesítően lassan csöpögnek az események:)
de sztem ezt direkte így csinálták,hogy az érdeklődés a sorozat iránt ne lankadjon.
Megörülök...:) -
_Vegeta_ #85 Nem piszkalodni akartam, de egyeseknek tenyleg hasznalhatatlan lett volna. ;) -
#84 jóvaana,utólag már én is megtaláltam a jobbat:)
tehát akkor onnan szedjétek:) -
_Vegeta_ #83 Bameg majdha 24ora mulva lejar az idom. Egyebkent meg nemtom miert filelist-os torrentet nyomsz be, aki nem regisztralta be magat ugyse tudja hasznalni. ;)
Tessek itt egy hasznalhato. :) -
#82 Letölthető a 13-ik rész torrentről!
Lost 13rész
Szedjétek! -
winnie #81 ha érdekelnek a magyar részek, még bőven szedhetőek torrenttel:) -
#80 Jah, én is olvastam róla az amazing race weblapján, hogy egerben meg bp-en voltak :)
A survivorból most nézem a 3. részt. -
_Vegeta_ #79 1, Olvass vissza es kiderul
2, Te piszok, mi meg nezzuk itt reszenkent es halalra idegesitjuk magunkat h mikor jon ma a kovetkezo :DDD -
solti #78 Akkor én is beszállnék a sorozat dicsérésébe, par nap alatt neztem meg a 12 reszt, es valami fantasztikusan jo
Mellesleg eszrevettetek hogy Mr Locke ua szinész mint az Alias-ba az FBI-os Kendall.. (Terry O'Quinn )
Mellesleg IMDB-n az van,hogy a Lost magyar premierje most január 24...csak az nincs ott,hogy melyik csatorna vagy ilyesmi (port.hu meg csak 23-ig van meg:D
B
ui: mellesleg mi az isten az az AXN?:) -
winnie #77 szerencsére mindegyik survivort (9 évad) és amazing race-t (6 évad) láttam (amazing race-ben, a múlt hetiben pont MAGYARORSZÁGON voltak, LOL:), de azért jól jönne a csatorna.
pláne, hogy szombat esténként most kezdődött a dead zone, újabb kult sorozat (persze az is megvan dvd-n, de akkor is. magyarul kíváncsi lennék, hogy milyen) -
#76 Én perpill az első 10 részt tudnám vhonnan letölteni -
#75 Az AXN az jó csatorna, a Survivor egész fasza pl. rajta, sokkal jobb, mint a magyar. Aztán a The Amaing Race is jó, meg még van pár jó sorozat rajta. Hálistennek lesz a Lost is, nézni fogom. (Én fibernet kábeltv-n vagyok, ott fogható az axn) -
_Vegeta_ #74 Mert annyi lóvéjuk van. -
#73 hamár igy belemerültünk valaki elmondaná mi a jo abban hogy a hbo futtatja a hbo hbo2 axn-t? amikor a sima mérgdrága elöfizetős adója is olyan lapos hogy marha aki fizet érte? :D
egy erős igényes filmekkel, sorozatokkal teli adóra szivesebben fizetnék elő. -
#72 Ühü, fogalmam nincs, se HBO-m, se AXN-em :)