22323
-
_Vegeta_ #151 Meg jon a hr-hd majd azt nezem meg este. :) De jonak igerkezik, bar melyik resz nem. :)) -
#150 Na, 17? -
#149 Én csak azt gyanítom, hogy a végén vmi rohadt megdöbbentő, nagyon durva dolog lesz - igen, vmi ilyesmi mint amit Cvd mond :) -
Cvd #148 Nem semmi sorozat, hétvégén néztem meg zsinórban az összeset ami eddig kijött.
SPOILER!
Gyanítom hogy a végére kiderül hogy volt valamilyen kapcsolat mindenki között (a fő karaktereket tekintve)a múltban, egyre több jel utal rá. Ethantól elég könnyen megszabadultak, de szerintem nem játszottak ki mindent vele kapcsolatban. Az egyik visszemlékezésben szerintem láthattuk, ez megmagyarázhatja a gép lezuhanását, meg pár apró szálat is. -
#147 Készen állok! =) -
_Vegeta_ #146 Uristen mi tortenhetett veled ...
Akarmi rossz volt felejtsd el es keszulj fel a sok jora ami még csak most fog jonni. :) -
#145 Pl. emlékszem, hogy a Tru Calling tvtome-os oldalán valami rohadt fontos spoilert elolvastam, ami után a sorozat megnézésének élvezete nagyon nagy csorbát szenved. Mondjuk azt már nem tudom mi volt az, de még várok egy évet, a biztonság kedvéért :) -
#144 Valahogy rá kéne szoktatnom magam, hogy a SPOILER! feliratok alatti részt ne olvassam el csakazértis. -
#143 LOST 16. SPOILER!!
Ebben a részben sem volt semmi új(mármint a szigeten történtekre vonatkozóan) ettől függetlenül király volt.Sejtettem, hogy Sawyert csőbe húzták:) -
#142 Van hát, király. -
#141 Hű tényleg, van már felirat 16-hoz? A héten megnézném akkor azt is. -
#140 Én még nem néztem mégsem :) Sajnos a tegnapi egyik volt életem 15 legszarabb napjából, de ebből a 15-ből kb. 10 még fenn van tartva a jövőbeli eseményeknek, szal úgyis mondhatnám, hogy az eddig megélt 5 legrosszabb napom között volt.. szóval érted :)
szerencsére gyorsan rehabilitálódom a lelki sérülésekből.
NASZÓVAL még mindig csak az első részen vagyok túl, viszont öcsém tegnap végignézett (majdnem-)együltő helyében még 11 részt, ami bizakodással tölt el engem is :) -
_Vegeta_ #139 Tudom winnie mondogatja h mien kafa ez a sor. de a neve alapjan nemsok jot neztem ki belole oszinten szolva. :)
Amugy ha nezed "keep informed me", lecci. :) -
#138 Hát.. de. -
Christian #137 megvan, sikerült, köszi szépen! -
#136 Amíg én sem torrenteztem, addig én sem tudtam, hogy kell.
Egyébként egy kliens programot kell letölteni(pl. itt) és a letöltött torrent file és a kliens segítségével már letölthető a film. -
#135 Ezt most komolyan kérdezed? -
Christian #134 nemtudod? -
#133 Uh. -
Christian #132 hogylehet letölteni a tvtorrentsről, mer rákerestem, de csak pár kb-os fájlokat tölt le? -
#131 Azt még nem tudom. Van 5 háziasszony, barátnők, a pilotban az egyikük szépen kitakarít, bevásárol, megfőz, és mikor végez, előveszi a szekrényből a pisztolyt és fejbelövi magát. Mindenki értetlenül áll az eset előtt, de folytatják saját kis életüket. Aztán találnak egy furcsa levelet az asszony holmija között - itt ért véget az első rész.
Eddig nem annyira jó, de mindenki aki sorozatokat néz nagyon dícsérte, hogy a LOST mellett ez a másik tetűnagy sorozat idén (2004/05ben) úgyhogy mustsee :) +winnie is említette már sokszor.
Az idei Golden Globe -on kapott egy "BEST TELEVISION SERIES - MUSICAL OR COMEDY" díjat, a "BEST PERFORMANCE BY AN ACTRESS IN A TELEVISION SERIES - MUSICAL OR COMEDY" kategória 5 jelöltje közül 3 a sorozatból volt és egyikük meg is kapta. -
_Vegeta_ #130 mer, az jo ? Mirol szol pontosan ?:) -
#129 Nem, majd ha megnéztem a 16ot, mert mégsem került rá sor :) (most úgyis Desperate Housewives hétvégét fogok tartani). -
#128 És nem kérsz egy kis csokit (most hoztuk Floridából:)
Mondjak már én is valami nagyot -
#127 Háhá, most rekordot döntök gyorsaságban. Ma megnézem a 15. és a 16. részt is, tehát mindössze egy hét késéssel! :P -
solti #126 Szerintem én se tudom..jó pár sorozatot végig néztem/nézem, és tetszenek,de a Lost-tal kapcs. tartom amit mondtam.Battlestar Galacticanal voltak még ilyen gondjaim:D De pl Stargate-nél vagy Aliasnál vagy akár a 24nél soha.de mindegy, úgyis nézni fogom ezt is ha már elkezdtem... -
_Vegeta_ #125 Szerintem nemtudom. Biztos minden tortentesnek meglesz a helye a filmben es idoben fog kiderulni. Mivel ez egy sorozat es a fo dolog az h mindenkit erdekelljen a folytatas nyilvan nem azonnal derulnek ki a dolgok. Aki nembirja az effajta idohuzast nenezze, nemigaz ? ;) -
solti #124 Hi!Azert orulok neha,hogy ilyen okos emberekkel vagyok korulveve,akik mindig tudjak hogy mi a lenyeg...mintha en nem vettem volna eszre,hogy reszletes kepet kapunk minden fsz-rol....csak azt nem ertem,hogy akkor a francnak kellett egy ilyen szigetre tenni az egeszet,bar ok,hogy kell valami idegen szitu,ott konyebb az egesz..DE akkor mi van a jegesmedves dologgal (ami mintha a kissraccal lenne osszefuggesben), vagy a lengedezo fakkal es fura hangokkal,meg a francia novel...mintha kicsit nem tudnak eldonteni,hogy most valami story,vagy a szereplok bemutatasa....legalabbis en igy erzem,nem kotelezo mindenkinek egyeterteni -
#123 Meg néha a körmeim szétrágása
Remélem a különböző szálak vezetését nem fogják összecsapni.... -
_Vegeta_ #122 Rajohettel volna mar h mi a lenyege az egesznek.. de ha nemsikerult megsugom neked: A szereplok megismerese! Vagod ? -
#121 Nem kell durvulni, de nekem is az a véleményem, hogy nem kell megnézni mindent csak ha tetszik. -
#120 akkor ne nézd. hülye. -
solti #119 Hi!nekem mar kezd kicsit elegem lenni az egeszbol, apam szavaival elve,mint a Twin Peaks....de telleg, kurva jol indult,de most iszonyat lapos,alig tortenik valami,csak egy csomo utalas meg minden. Remelem lassan elkezd formalodni az egesz,mert mar nagyon unom -
#118 Mi a csöcsnek kellett lelőni azt a dzsungelboyt pedig már válaszokat vártam -
narrow #117 Hi! Nincs lehetőségem letölteni. Megírná nekem valaki DVD-re? -
_Vegeta_ #116 jaja :DD -
#115 áhhá már értem -
#114 Az a baj, ez fordítva megy. Nem aki belép a klubba lesz okos, hanem fordítva :D -
#113 akkor vegyetek be a klubba hátha ilyen okos leszek mint ti -
#112 ge*i mi mindent tugyunk