22323
128px-Dharma-logo.svg.png
  • winnie
    (pedig azt nem is AXN szinkronizálta, hanem GONDOLOM az HBO).

a nagyfejűt játszva megjegyezném, hogy az axn cuccok 90%-át az hbo szinkronizálja, hiszen az axn is áttételesen az hbo-é.
  • _Vegeta_
    Jobaratokat masnaposan csak szinkronosan nezek. Attol fuggoen h az angol 1000x jobb. Kell ezis.
  • dikki*yysw
    Én minden sorozatot csak angolul töltök le, inkább nézem úgy hogy felét nem értem (Sawyer a zsírparaszt tájszólásával) de az igénytelen szinkronokból nem kérek.
    Lásd Elit Alakulat, egyik nap elcsíptem egy részt az m1-en és nagyon gáz (pedig azt nem is AXN szinkronizálta, hanem GONDOLOM az HBO).
  • _Vegeta_
    :)
  • Laalee
    nemhiszem hogy egy magyarországon ilyen kicsi kábeltv nagy összeget fektetne a szinkronba, akkor meg inkább az eredeti felirattal, mint a brazilszappanopera szinkronhangok :D
  • _Vegeta_
    Szerkesztes mar nincs, m1. Szoval rajottam h miez pontosan de ennek a szar upcnek nincs meg ez a csatorna. :((((
    Azert csak lesz vmi magyar release tvrip lostbol. Arra ranyomjuk a hdtvkepet, azt csokolom! :>
  • _Vegeta_
    Gyerekek: Mi a rak aza AXN nevu csatorna es hol foghato ?
    Mivel adja a Lostot jovohet szombattol, kivancsi vagyok h mi a rak lehet ez.
  • _Vegeta_
    Hehe. Jolcsinalod. :)
    Enis mar most varom h jojjon az ujabb. ;)
  • dikki*yysw
    Hát szerintem addig mindenki eljut h letöltse, nem is azt mondtam nehezen viselem amíg vetitik az új részt... csak 14-én fogom megnézni, szal attól hogy megvan, még kitörölhetem vele :)
  • _Vegeta_
    Nekem megvan. Iszonyujoonak tunik. Vagy csak elfogult vagyok.
  • Dynamic
    töltöm
  • Laalee
    már tölthető torrentröl
  • Dynamic
    Hát nagyon sokat nem kell várni, pár nap.
    Ma már vetítik elvileg.
  • _Vegeta_
    Huuu, es mi hogy viseltuk mikoris egy honapig nem volt lost. :D
    Nembaj ma jon azuuj resz. ^^"
  • dikki*yysw
    Tegnap néztem meg a 10-11-et... eléggé bedurvult a sorozat. Nagyon nehezen viselem a várakozási időt, amíg érkezik a köv. rész :)
  • _Vegeta_
    deszar...
  • Dynamic
    Ehh, majdnem 1 hónap múlva lesz a következő epizód:(
    Szemetek:)
  • _Vegeta_
    En semmi olyat nem mondtam ami kevesbe erdekesse tenne a sor.-ot. :)
  • dikki*yysw
    Elkezdtem volna olvasni a topicot, de vmi halálról volt szó itt utolsó postban. Ugye nem spoilereztek, baz? Mindegy, inkább nem olvasom, még nem néztem meg a 10-11et.
  • _Vegeta_
    En meg mindig nemtom mire gondoljak, de azert eleg fura h mindegyik karakter okkal maradt eletben. Az meg h ki ez az alak aki nemis volt a gepen, haat... :)
  • Dynamic
    Valami hasonló dologra gondolok én is mint a Más Világ c. filmben.
    A szörnyekkel kapcsolatos dolgok még mindig homályosak.A francia nő azt mondja nincsen semmiféle szörny.Talán valamiféle lelki kivetülés lehet?Bár még akár valami vírus-szerűséget is el tudok képzelni, a francia nő szavaiból ítélve.
  • Dynamic
    Hát igen, jó lenne már valami konkrét dolgot megtudni:)
  • _Vegeta_
    Megnettem a 10est.. Azta.. h megin igy er veget. :|
  • _Vegeta_
    Sajna meg mindig nincs repack, viszont a q fajta hr-hdtv az nem hibas. :)
  • _Vegeta_
    Erdekes szavazas a scifi channel honlapjan.

Each week, ABC's hit SF series Lost deepens the mystery of its castaways and their island. What do you think is behind the mystery?

1 - They're all dead and in purgatory. 40%
    2 - They're trapped in a virtual world. 6%
    3 - They've stumbled onto a top-secret military experiment. 22%
    4 - It's a cross between Forbidden Planet and Star Trek's "Shore Leave." 23%
    5 - They're on the Island of Dr. Moreau. 10%
    Votes Cast: 7726

Szavazas allasa amikor szavaztam.

Csak azert masoltam be, mert eddig eszembe se jutott h talan meghaltak, es a menny es pokol kozt rekettek. :)
  • _Vegeta_
    Mien fajtat ? Van repack ? :)
  • ayden
    az a verzió nekem is sok helyen gázos volt:(
    most töltök egy másikat talán az jó lesz már:)
  • _Vegeta_
    Most nezem meg megeccer es van megegy hiba. :)
    18:48kor van ket frame hiba, kicsit elkockasodik a kep.(Az enterpriseokon ebbol aztan van dogivel.)
    39:37ko van egy framenyi hiba, de az a hr hdtvn is rajta vot szal valaszeg a forras volt ott hibas. Egyebkent szinhiba.
    40:22 ki van hagyva par mp. Ezt onnan tom h a hr-hdtvsben nincs kihagyva. :)

Nezzetek mar meg leccike nallatok is ilyen-e, mer ha igen akko valszeg lesz egy repack. ;)
  • dikki*yysw
    Ha hazamegyek megnézem nekem pontosan hol van a flickering, kizártnak tartom hogy másnak ne legyen.
  • béricsi
    akkor passz! :)
  • _Vegeta_
    Mar szedem a hr hdtv q fele rippet. Biztos ami biztos. :)

béricsi: Legujabb ffdshow meg xvidvan fenn. :S
  • Dynamic
    Ja oké, tényleg:)
  • dikki*yysw
    Tegnap megnéztem a 9-est részt, nem bírtam ki. És basszameg, tényleg csak két hét múlva lesz új :/
    Elég weird rész volt, nem annyira tetszett, bár számítani lehetett rá, hogy lesz itt még misztikum.

A 9-esben nekem is voltak hibák, pedig előtte egyikben sem. Párszor bekockásodott egy fél másodpercre a kép, de nem tudom hogy milyen hiba. Előtte semelyikkel sem volt gond, de ettől még lehetne codec.

Én máshonnét szedtem, és ugyanilyen, szal ne szedd le újra (bittorrent egyébként sem tud vmit rosszul letölteni). Talán repack kéne?
  • dikki*yysw
    Csak a nevének írására mondta.

De a Sawyer szerintem Szójer (Tom Szójer kalandjai) ezt meg Szojr -nak mondják, nem?
  • béricsi
    frissítsd a codecet, ha a mostani új részeknél van a bibi
  • winnie
    semmi baj nem volt a lost-tal. előtte is adódott hasonló problémája embereknek más lost-részekkel. dunsztom sincs, hogy mi lehet a liba. nekem mindegyik sima volt - ugyanezt a lol xvid-et szedtem le, mint te.
  • _Vegeta_
    Figyeljetek, a 9es resz csak nekem szar ? :)
    A filelistrol szettem le torrentel, es parszor megakad, pl. a vegen amikor golfoznak akkoris.
    Ez a lol fele xvid ( 367,386,624 ). Sztetek szedjem le ujra ?
    Naggyon idegesito a dolog, de ugyanez a dolog lepett fel nallam az enterprise ujjabb hr hdtv reszeivel is.. Ha nektek viszont jo, akkor valszeg a netemmel van vmi bibi. :(
  • Dynamic
    Az túl egyértelmű lenne, mivel ő az ügyeletes rosszfiú.Bár nem feltétlenül csavaros thrillernek készült a film:)
  • winnie
    szerintem simán sawyer - mint tomszójer:) (tom sawyer)
  • winnie
    Most meg ideges vagyok, mert a 9-est ha megnézem megint tuti nagyon félbemarad, és csütörtökig kell várni a 10-esre,

elkeserítelek, jó?:( most szerdán nem lesz új rész, csak jövő héten...